Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 mar 2008 - Anul XIII, nr. 63 (3744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rednic: Dacă batem Steaua, punctul de la Craiova este foarte important pentru Rapid

Duminică, 16 Martie 2008 (19:17:06)

Antrenorul Mircea Rednic a declarat că punctul obţinut, duminică, în urma remizei din deplasare cu Universitatea Craiova, se poate dovedi a fi unul foarte important pentru Rapid în cazul unei victorii în faţa Stelei, în etapa a XXIV-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Dacă batem Steaua, este un punct foarte important pentru noi cel obţinut astăzi. Îmi felicit jucătorii pentru modul cum au jucat, mai ales în 10 oameni. Au avut trei ocazii mari. De obicei noi facem cadouri: la 1-0 numai noi puteam încerca să dăm pasă, să lovim arbitrul, mingea să ajungă la adversar şi de acolo să plece golul. A fost un meci de luptă, din păcate am ajuns în 2008 să jucăm pe astfel de terenuri. Pentru antrenor postul este mereu în pericol", a declarat Rednic.

Tehnicianul rapidist a menţionat că nu se consideră vinovat pentru retrogradarea Universităţii Craiova în sezonul 2004/2005, când a pregătit formaţia olteană timp de opt etape. "Toată lumea la Craiova mă acuză pe mine pentru retrogradare. Îmi asum responsabilitatea pentru cele opt etape din acel an, dar atât. În rest, alţii sunt vinovaţi. Preşedintele Pavel Badea, care nici nu am apucat bine să ies din vestiar, eram pe scări, şi în opt secunde a trecut din birou pe bancă. Papură şi Stângă au fost nişte putregaiuri, ce vorbesc ei?", a spus Rednic, făcând referire la o serie de declaraţii făcute de managerul Universităţii, Ovidiu Stângă, în săptămâna premergătoare partidei de duminică.

În replică, Ovidiu Stângă a spus că Rednic "a fost un parvenit" la Craiova: "Mircea Rednic a fost un parvenit la Craiova. Eu şi Cornel (n.r. - Papură) cred că am făcut destule pentru această echipă, în timp ce el a venit şi aţi văzut ce s-a întâmplat cu Universitatea după ce a venit aici. Nu Rednic m-a dat afară. Am plecat pentru că simţeam că ceva este în neregulă".

După conferinţa de presă susţinută de Mircea Rednic, antrenorul rapidist şi Ovidiu Stângă s-au întâlnit în dreptul sălii, au discutat pe marginea declaraţiilor şi în cele din urmă şi-au dat mâna.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rednic: Dacă batem Steaua, punctul de la Craiova este foarte important pentru Rapid.
 Vizualizări articol: 550 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rednic: Dacă batem Steaua, punctul de la Craiova este foarte important pentru Rapid0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap în sos de mărar 4 porţii – 40 minute 4 bucăţi file de crap2 lămâi250g smântână sau iaurt gras2 leg. mărar2 căţei de usturoi1-2 linguri ulei de măsline100ml ulei pentru prăjit± sare, piper Fileurile de crap se... Citeşte