Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 mar 2008 - Anul XIII, nr. 63 (3744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pancu: Am câştigat un punct în meciul cu Universitatea Craiova

Duminică, 16 Martie 2008 (19:17:54)

Mijlocaşul Daniel Pancu a declarat că Rapid poate considera că a câştigat un punct în meciul cu Universitatea Craiova, scor 1-1, din etapa a XXIII-a a Ligii I, ţinând cont de faptul că în repriza secundă nu a pus probleme deloc adversarului, după eliminarea lui Vladimir Bozovici.
  "Cred că astăzi am câştigat un punct. Am jucat împotriva unei echipe bune, pe un teren foarte prost şi cu un public ostil. N-am mai contat din momentul în care Bozovici a fost eliminat. A fost cam nervos încă de la început şi nu ştiu de ce. Suntem datori publicului şi va trebui să câştigăm meciul cu Steaua. Rednic rămâne la Rapid", a spus Pancu.

Portarul Dănuţ Coman a declarat că este bucuros că prin evoluţia sa bună a reuşit să ajute Rapidul să obţină un punct la Craiova. "Am întâlnit o echipă bună, pe un tren foarte greu, ne interesau cele trei puncte, dar am reuşit doar unul. Nu este importantă evoluţia mea, ci rezultatul. Eu mi-am făcut doar datoria, încerc la fiecare meci să ajut echipa să ne îndeplinim obiectivul. Sperăm să câştigăm cu Steaua, ne dorim prima victorie din acest retur în Giuleşti, sperăm să sărbătorim alături de suporteri", a spus Coman.

Coman a precizat că speră ca Mircea Rednic să rămână antrenorul Rapidului până la finalul sezonului. "Nu înţeleg de ce se discută de plecarea lui Rednic, e antrenorul echipei, ne simţim foarte bine cu el şi sper să terminăm campionatul în această formulă", a punctat Coman.

La plecarea delegaţiei rapidiste de la stadionul Extensiv, directorul tehnic al FC Rapid, Nicolae Manea, a urcat din greşeală în autocarul Universităţii Craiova. El a susţinut, însă, că a făcut-o pentru a-i felicita pe olteni pentru joc şi pentru rezultat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pancu: Am câştigat un punct în meciul cu Universitatea Craiova.
 Vizualizări articol: 474 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pancu: Am câştigat un punct în meciul cu Universitatea Craiova0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap în sos de mărar 4 porţii – 40 minute 4 bucăţi file de crap2 lămâi250g smântână sau iaurt gras2 leg. mărar2 căţei de usturoi1-2 linguri ulei de măsline100ml ulei pentru prăjit± sare, piper Fileurile de crap se... Citeşte