Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 mar 2008 - Anul XIII, nr. 63 (3744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Stoica: Declaraţia preşedintelui CCR este firească şi nu are nici un fel de element senzaţional

Duminică, 16 Martie 2008 (13:36:53)

Vicepreşedintele PDL Valeriu Stoica a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că declaraţia preşedintelui Curţii Constituţionale, Ioan Vida, cu privire la decizia Curţii privind urmărirea penală a actualilor şi foştilor miniştri, “este firească şi nu are nici un fel de element senzaţional”.
  “Declaraţia preşedintelui Curţii Constituţionale este firească şi nu are nici un fel de element senzaţional. Şi fără această declaraţie, interpretarea deciziei Curţii Constituţionale ar trebuie să fie aceeaşi, deoarece legea fundamentală spune foarte clar că efectele deciziilor CCR se produc din momentul publicării, deci numai pentru viitor”, a declarat Stoica, fost ministru al Justiţiei.

Vicepreşedintele PDL a menţionat că “tot ceea ce s-a făcut până în momentul publicării deciziei CCR în Monitorul Oficial rămâne valabil”, astfel că avizele date de preşedinte pentru urmărirea penală a unor demnitari rămân valabile.

În opinia lui Valeriu Stoica, preşedintele CCR nu s-a antepronunţat în momentul în care a făcut declaraţii, într-un cotidian central, cu privire la efectele deciziei Curţii privind urmărirea penală a membrilor şi foştilor membri ai Guvernului pentru fapte comise în timpul mandatelor, înainte ca această decizie să fie motivată şi publicată..

“Ceea ce a spus preşedintele CCR nu constituie altceva decât repetarea unei dispoziţii din Constituţie. Deci, Constituţia s-a antepronunţat, în momentul în care a stipulate că deciziile CCR nu se aplică retoactiv, ci doar pentru viitor”, a precizat fostul ministru al Justiţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stoica: Declaraţia preşedintelui CCR este firească şi nu are nici un fel de element senzaţional.
 Vizualizări articol: 459 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stoica: Declaraţia preşedintelui CCR este firească şi nu are nici un fel de element senzaţional0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap în sos de mărar 4 porţii – 40 minute 4 bucăţi file de crap2 lămâi250g smântână sau iaurt gras2 leg. mărar2 căţei de usturoi1-2 linguri ulei de măsline100ml ulei pentru prăjit± sare, piper Fileurile de crap se... Citeşte