Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 mar 2008 - Anul XIII, nr. 63 (3744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc: Discuţiile PNL cu AP şi ţărăniştii mascheză dependenţa liberalilor de Iliescu şi Năstase

Duminică, 16 Martie 2008 (13:38:33)


Preşedintele PD-L, Emil Boc a declarat, sâmbătă, că discuţiile începute de PNL cu Acţiunea Populară şi PNŢCD, pentru o fuziune, respectiv o alianţă, reprezintă o încercare a liderilor liberali de a masca dependenţa de Ion Iliescu şi Adrian Năstase, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  „Remarcăm încercările disperate ale liberalilor de a masca dependenţa de PSD, dar în special de Ion Iliescu şi Adrian Năstase. Totul nu reprezintă decît intenţii ale liberalilor de a distrage atenţia de la colaborarea cu PSD”, a spus Boc.

Prezenţi la Iaşi, la lansarea candidatului PD-L Dumitru Oprea la primăria Iaşului, mai mulţi reprezentanţi ai partidului au atacat dur PSD şi PNL, acuzând colaborarea dintre cele două partide.

Astfel, vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur a declarat că „PNL conduce Guvernul de pe motoscuter, având miniştri ai steluţelor şi caltaboşului”, în vreme ce PSD este, în opinia sa „un partid nereformat, care se află pe tobogan şi care are nevoie de Iliescu şi Năstase”.

Remarci acide la adresa PSD şi PNL a avut şi secretarul executiv al PD-L Elena Udrea, care a vorbit despre „o recentă demonstraţie de forţă a liderului PSD, Miron Mitrea, când acesta a tunat către premierul Tăriceanu spunîndu-i «lasă golăneala şi nu te pune cu noi, că ne vom avea duşmani de moarte în cazul în care nu va fi vot uninominal la Consiliile Judeţene»”.

Lideri ai PD-L de la centru au participat, sâmbătă, la lansarea candidatului PD-L, Dumitru Oprea la primăria Iaşului, acţiunea desfăşurîndu-se la Casa Sindicatelor, în prezenţa a peste 1.200 de membri şi simpatizanţi PD din judeţul Iaşi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc: Discuţiile PNL cu AP şi ţărăniştii mascheză dependenţa liberalilor de Iliescu şi Năstase.
 Vizualizări articol: 457 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc: Discuţiile PNL cu AP şi ţărăniştii mascheză dependenţa liberalilor de Iliescu şi Năstase0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap în sos de mărar 4 porţii – 40 minute 4 bucăţi file de crap2 lămâi250g smântână sau iaurt gras2 leg. mărar2 căţei de usturoi1-2 linguri ulei de măsline100ml ulei pentru prăjit± sare, piper Fileurile de crap se... Citeşte