Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 mar 2008 - Anul XIII, nr. 63 (3744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mititelu: Am fost clar peste Rapid

Duminică, 16 Martie 2008 (18:02:05)

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat că echipa sa a fost "clar peste Rapid" în meciul de duminică, încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa a XXIII-a a Ligii I, şi a criticat decizia arbitrului Augustus Constantin de a anula un gol "perfect valabil" marcat de Michael Baird.
  "Voi cere domnului Lupescu şi celor care se ocupă de delegări să nu mai dea această piază rea la meciurile Craiovei (n.r. - referire la Augustus Constantin). Golul lui Baird am înţeles că a fost perfect valabil. Ne-a arbitrat vreo 15-16 meciuri şi niciodată nu am câştigat. Cred că nu ne lasă. Vom aduce preotul să dea cu mătănii pe aici, pe unde trece el. Am fost clar peste Rapid, nu cred că s-a văzut diferenţa între locurile ocupate. Am pierdut două puncte mari, am controlat jocul de la un capăt la altul", a spus Mititelu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În minutul 72 al meciului Universitatea Craiova - Rapid, la scorul de 1-1, Michael Baird a marcat pentru gazde, cu capul, după o centrare de pe dreapta a lui Dănănae, însă reuşita sa a fost anulată pentru un presupus fault asupra lui Vasile Maftei.

Şi jucătorul Ştefan Bărboianu consideră că Universitatea ar fi meritat victoria. "Cred că am pierdut două puncte, am făcut un meci bun", a punctat Bărboianu. El a adăugat că după meci a discutat cu fundaşul rapidist Vladimir Bozovici, care l-a lovit cu cotul în timpul jocului şi a fost eliminat. "Eu am făcut un fault de joc, însă el m-a lovit cu cotul peste faţă. A venit şi şi-a cerut scuze, l-am iertat pe Bozovici", a spus jucătorul Universităţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mititelu: Am fost clar peste Rapid.
 Vizualizări articol: 493 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mititelu: Am fost clar peste Rapid0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   CETATILE trimis de
(16 mar 2008, 18:54:19
Voi din cetatea Baniei veniti si jucati un meci cu cei din cetatea Sucevei si ve-ti vedea voi cine e mai bun.O sa luati pe cocoasa cum n-au stiut rapidistii sa o faca.!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap în sos de mărar 4 porţii – 40 minute 4 bucăţi file de crap2 lămâi250g smântână sau iaurt gras2 leg. mărar2 căţei de usturoi1-2 linguri ulei de măsline100ml ulei pentru prăjit± sare, piper Fileurile de crap se... Citeşte