Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 mar 2008 - Anul XIII, nr. 63 (3744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă internă

Poliţişti comunitari, acuzaţi că au bătut un elev în curtea şcolii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mama unui elev în clasa a X-a la Colegiul Naţional „Nicu Gane” susţine că fiul ei a fost bătut, în urmă cu două zile, de poliţiştii comunitari din localitate, agresiunea având loc chiar în curtea liceului la care învaţă adolescentul.

De cealaltă parte, poliţiştii comunitari acuzaţi susţin că minorul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi s-a lovit singur.

Toată povestea s-a petrecut în după-amiaza zilei de luni, în jurul orei 15:00, atunci când o patrulă a Poliţiei Comunitare a observat în curtea Colegiului „Nicu Gane” un tânăr care se manifesta zgomotos.

Poliţiştii comunitari spun că adolescentul cu pricina, identificat în persoana unui elev în vârstă de 16 ani (Ciprian M.), se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

„În momentul în care poliţiştii comunitari au vrut să-l scoată din curtea liceului şi să-l trimită acasă, elevul s-a smucit şi a căzut, lovindu-se singur. Poliţiştii l-au amendat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice cu 250 de lei şi l-au trimis acasă”, explică şeful Poliţiei Comunitare Fălticeni, Constantin Parasca.

 

„Erau mai mulţi elevi de faţă”

Şeful poliţiştilor comunitari din Fălticeni a declarat că neplăcutul incident nu ar fi avut loc dacă paznicul de la „Nicu Gane” nu i-ar fi permis elevului să intre sub influenţa băuturilor alcoolice în incinta unităţii de învăţământ.

Ieri dimineaţă, mama elevului cu pricina a venit la şeful poliţiştilor comunitari şi a acuzat faptul că subordonaţii acestuia i-au bătut copilul.
„Vom face o anchetă internă, dar e greu de crezut să se fi întâmplat aşa ceva. Erau mai mulţi elevi de faţă şi ei vor povesti cum au stat lucrurile”, a adăugat Constantin Parasca.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţişti comunitari, acuzaţi că au bătut un elev în curtea şcolii.
 Vizualizări articol: 3682 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.90/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.9 din 20 voturi
Poliţişti comunitari, acuzaţi că au bătut un elev în curtea şcolii2.9520

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Minciuni trimis de
(15 mar 2008, 11:32:24
Tot ce se spune aici este o minciuna grosolana. In primul rand incidentul a avut lov in ziua de joi 13.03 la ora 16:30. Cei de la politia comunitara si cei de la scoala mint pentru ca sunt vinovati. Nu exista nici o dovada ca eram sub influenta bauturilor alcoolice nu mi sa pus o fiola , nu mi sa luat nici o proba de sange asa pot sa spun si eu ca cei de la politia comunitara erau beti dar am vreo proba ??? Nu!! Asa ca aspectu asta ramane la interpretarea fiecaruia. Inca din curtea scolii am fost luat la pumni, mi sau pus catusele ca la ultimul hot, am fost condus la primaria orasului unde am fost batut din nou mau calcat pe cap mau legat de calorifer cu catusele, am refuzat sa semnez procesul verbal incheiat abuziv(unde trebuia sa recunosc ca eram beat ceea ce nu este adevarat) datorita acestui fapt m-au tinut cu mana pe masa si mau lovit cu bastonul pana mi-au rupt mana dreapta, in final am semnat procesul verbal sa nu mai iau bataie. Asa ca domnule Sergiu Rusu am fost batut crunt
1.1  RE: Minciuni trimis de
(15 mar 2008, 14:24:14
cauta un avocat bun din bucuresti si imparti suma cu el , astia stiu sa scoata banii... nu lua din sv. ca sunt fricosi si se cufure pe ei..
1.2  RE: Minciuni trimis de
(15 mar 2008, 19:47:09
pai la bataie totusi din c cauza ai fost luat??? din nimic?
1.3  RE: Minciuni trimis de
(16 mar 2008, 13:31:18
Domnule elev Murariu Ciprian, am fost martor cand te-a ridicat politia comunitara si intr-adevar erai intr-o stare jalnica, adica beat crita...Nu mai minti spunand ca nu erai beat si ca te-au batut, ca nu ti-au pus nici o fisola si altele ca nu era nevoie de asa ceva ca sa constatam ceea ce se vedea cu ochiul liber. In alta ordine de idei mai invata putin si limba romana (vezi: "mau calcat pe cap mau legat de calorifer....si mau lovit cu bastonul")
2.   Minciuni trimis de
(15 mar 2008, 11:45:04
Parerea mea este ca acest MIHAI DUMITRU angajat al politiei comunitare este bolnav psihic,nu sunt singurul elev care am fost batut de catre acest individ cu apucaturi animalice, practic eu am fost abordat de el, nu lam bagat in seama si m-am trezit cu o lovitura in cap la care am cazut jos m-am ridicat si am vrut sa fug acesta lovindu-ma din nou imobilizandu-ma si lovindu-ma din nou cu picioarele cu punmnii. In acest timp am fost lovit peste maini sa nu pot raspunde la telefon pentru ca ma suna mama mea care trebuia sa vina pana la scoala. Si acum ma doare capul ingrozitor deoarece am fost lovit in cap cu picioarele si cu bastonul, am contuzii, escoriatii, echimoze pe fata si pe corp si cu mana rupta. CINE CREDETI CA ARE DREPTATE??? credeti ca este normal sa ma duc la scoala intreg si sa ma duc cu salvarea acasa ???? nu am gresit cu nimic !!!
2.1  RE: Minciuni trimis de
(15 mar 2008, 14:20:59
daca e adevarat ce spui da-i in judecata ia-ti un av . bun si dute pana in panzele albe . cere despagubire 500 oooeur. dute la un dr. pshiatru si dai spaga sa-ti dea ca ai facut depresie si ii dai in judecata pana ajungi la bucuresti si mai departe ia 2 martori si un av. bun . le dai comision din suma castigata. fii destept ca iei multi bani, taranii aia nu stiu ce-au facut i-a si articolul din ziar... fii smecher ca pe smecherie se mananca bani nu pe munca....P.S NU TE IMPACA CU EI SI NU SEMNA NIMIC
3.   Inca o minciuna trimis de
(15 mar 2008, 11:47:13
Eu am 17 ani si nu 16 asa cum se scrie in articol si eu nu consum alcool
4.   :)) trimis de
(15 mar 2008, 12:58:05
S-a impiedicat si a cazut pe scari, saracutzulbig grin Politistul roman nu bate nimic la masina, el bate de mana.
5.   Rusine trimis de
(15 mar 2008, 13:13:44
e inadmisibil ce au facut acesti politisti comunitari....oameni cu 4 clase ajung sa bata crunt elevi pentru ce???..pentru nimic.Vor sa-si exprime autoritatea??nu fac nimic decat sa dea dovada de cretinism shi prostie.Oricui i se poate intampla sa ia un pahar..desi in cazul de fata nu cred k s-a intamplat..asa ca in ambele cazuri se poate ajunge la o solutie fara pumni shi picioare.Il cunosc pe Ciprian din vedere shi nu s-a intamplat sa-l vad niciodata sa-l vad beat.Daca considerati ca aceste animale in unforma isi fac treaba cum trebuie...mai analizati odata problema..sigur ii veti da dreptate.
5.1  RE: Rusine trimis de
(16 mar 2008, 02:00:37
4 clase ai tu si mata tre sa ai ceva mai mult,minim liceu cu bac si armata ca sa ai dreptul sa dai examen si apoi sa faci scoala de politist comunitar!
6.   Politia romana trimis de
(15 mar 2008, 13:24:39
mna ce sa`i faci muraru ai luat`o de data asta mai naspa e k dak o luai de la vreon jmecher il bateai inapoi dar asha... ce faci te apuci de batut gabori da`l in judecata ai martoriwinking si ai rezolvat problema fiecare e raspunzator pentru faptele lui
7.   Meriti mai mult trimis de
(15 mar 2008, 13:31:15
La cata gramatica stii, ar fi trebuit sa te bata mai mult ( "mau batut", "mau calcat", "mi sau pus" si multe altele).

Esti cumva la clasa de sport? De ce nu te transferi la profesionala?

7.1  RE: Meriti mai mult trimis de
(15 mar 2008, 13:37:58
DATTZIII FOC
7.2  RE: Meriti mai mult trimis de
(15 mar 2008, 15:11:52
LESCLAYPOOL tu esty mai proasta decat prevede legea ar trebui sa fii amendata si batuta serios oameni ca tine ar trebui sa fie legati de pat fara acces la internet dute dracului si tu si tot neamu tau de invatati
7.3  RE: Meriti mai mult trimis de
(15 mar 2008, 15:24:51
ce conteaza k nu a scris dezlegat??si vezi ca cunva se scrie cunva nu"cumva" cu scrii tu...=)) stii multa gramatika..al dracului..=))
7.4  RE: Meriti mai mult trimis de
(16 mar 2008, 01:26:51
dobitoc mare mai esti .. CUNVA???
8.   Ce politisti trimis de
(15 mar 2008, 13:33:42
nijte ....... nu ami zic ca nu are rost dar politia din flt e de tot shetu sunt numai..... oameni fara cap bat copii nevinovatiiii dal ma in judecata rupel de banii ca merita ca ei ne rup pe noi dal in judecata si iai tot de pe el
8.1  RE: Ce politisti trimis de
(16 mar 2008, 10:56:28
Nu-i apar pe politisti, dar pubertinii astia cateodata sar calul. Acum o luna s-au taiat cu cutitele in incinta liceului. Ce ziceti de asta?

9.   Datzi foc mai LESCLAYPOOL trimis de
(15 mar 2008, 13:37:03
taci te drecu...sa fii tu in locul lui....tzi`ar place?:>:>
10.   Sol sol trimis de
(15 mar 2008, 14:44:04
mai lasati dracului drogurile si apucati-va de invatat
10.1  RE: Sol sol trimis de
(15 mar 2008, 15:08:51
domnule Costel Busuioc suntetzi tata??? Daca da cum ar fi sa va luati copilul de la scoala si sa il duceti la spital direct cu mana rupta si cu capul spart??? bine nu??? eu nu cred
10.2  RE: Sol sol trimis de
(15 mar 2008, 15:14:25
credetzi ca daca era drogat are cineva dreptul sa il omoare??? eu nu cred
11.   CAT SE MiNTE PESTE TOT trimis de
(15 mar 2008, 15:24:36
DOMNULE SERGIU RUSU inainte de a scrie un articol intr-un ziar ar trebui sa consultati ambele parti din cate se vede dumneavoastra nu ati consultat nici una din parti ceea ce ati publicat este o idiotenie fara nici un fel de logica. Ar fi bine ca data viitoare sa va informati corect si sa informati corect cititorii si mai ales sa nu faceti un om nevinovat sa para vinovat si mai rau de atat DE CE IATI DAT NUMELE ELEVULUI??? aveti voie sa faceti asta fara acordul lui??? nu cred!! Eu sunt avocat de profesie stiti ca puteti fi dat in judecata si dumneavoastra si trustul la care lucrati??? Ati adus informatii gresite cu privire la acest tanar Murariu C. sa va fie rusine. Sunteti un nesimtit. Unde ati absolvit studiile de jurnalism sau cum ??? cu cate un porc de craciun la fiecare cadru didactic?? asa ceva nu se poate am urmarit cateva articole de ale dumneavoastra si scrieti mai rau ca un copil in clasa aIVa asa ceva nu se poate sa faceti asemenea afirmatii.
12.   RUSINE trimis de
(15 mar 2008, 15:29:15
SUBSCRIU LA CELE SPUSE DE "CITITOR"
13.   Cretini trimis de
(15 mar 2008, 15:38:09
Cititorule las-o jos, nu te mai chinui. Din articol nu reiese ca o parte ar avea sau nu dreptate, e neutru. Cat despre avocatura ta du-te si te impusca... in fata la Nicu Gane, in pauza mare.... Dobitocule.... Cu siguranta au fost martori la acesl incident, care pot spune daca acel elev a fost batut sau nu. E foarte simplu...
13.1  RE: Cretini trimis de
(15 mar 2008, 16:34:29
esty prost serios acuma
14.   Pt cititor 2 trimis de
(15 mar 2008, 16:17:18
sincer as vrea sa te corectezi la nicu gane nu este pauza mare ...si nu cred ca esti in masura sa insulti pe cineva...ceea ce au facut cei la la politie este inadmisibil...sa le fie rusine!!!oricum toti platesc pentru ce fac fie acu sau mai tarziu...
15.   Greseala trimis de
(15 mar 2008, 17:19:00
cum vreti sa scrie corect daca are o mana rupta?
15.1  RE: Greseala trimis de
(15 mar 2008, 17:24:22
multumesc pentru intelegere
15.2  RE: Greseala trimis de
(16 mar 2008, 13:24:58
bagati mana aia in c** ca esti prost de ragi.
16.   Pentru cititori trimis de
(15 mar 2008, 17:50:48
cacacioasul ala de copil era muci de beaT SI FACEA PE-A ZMEUL PRIN CURTEA LICEULUI.Nu degeaba e din Falticeni, faceti de rusine intrg judetul.Aici se fura ,se da in cap, se sparg case, se bat profesori, vorba aia, la cata cultura e in Falticeni la ce te poti astepta.La un mat cacacios ca asta care a vazut prea multe filme pe ODC si a confundat liceul cu o crisma din BRONX.Ascultati-l papagalilor si dat-i crezare si o sa mai auzim de el.

Atentie Rusule ai inceput sa te prostesti rau de tot.De cand cu fraierii aia din falticeni mari hoti da **** de cosmelii din tabla zise seifuri zabovesti vremea prin Falticeni si te molipsesti ,zau.
16.1  RE: Pentru cititori trimis de
(15 mar 2008, 19:47:10
dute in **** mati de prost care esty il cunosti pe copilu ala macar ****ule care esty tu
16.2  RE: Pentru cititori trimis de
(15 mar 2008, 20:13:20
In primul rand nu cred ca ne cunoastem asa de bine incat sa apreciati cate secretii am eu in nas, apoi eu nu am ODC ca am net de la CLIK-NET si nu merge la ei. Si tu de unde esti de spui de cultura din falticeni si mai vazut tu in curtea liceului??? Esti elev??? sau vorbesti si tu asa ca sa iti ocupi timpul... pe care de altfel nu ai cu ce il ocupa decat spunand niste idiotenii ce te caracterizeaza
16.3  RE: Pentru cititori trimis de
(17 mar 2008, 10:15:45
Falticeniul e cel mai tare din judet,cu bune cu rele,avem cei mai multi elevi olimpici la invatatura din tara. Asa k mai asterix poti so ****la rece
17.   SA LE FIE RUSINE POLITISTILOR COMUNITARI trimis de
(15 mar 2008, 18:02:50
EU CRED CA S-A INTINPLAT AXACT ASA CU SPUNE ELEVUL.SA-I FIE RUSINE SI SA FIE BLESTEMAT TOATA VIATA LUI.IL BLESTEM EU CARE SUNT MAMA SI STIU CUM SE CRESTE UN COPIL.CINE I-A DAT DREPTU SA TE ATINGA?CHIAR DACA ERAI BAUT CUM SPUNE EL NU AVEA DREPTUL SA SE ATINGA DE TINEERAI IN CURTEA SCOLII SI ACOLO SIGUR ERA UN DIRECTOR CARUIA ACEST POLITIST I SE PUTEA ADRESA ,INFORMINDU-L DE ACEST CAZ.MIE CA MAMA MI SE PARE DE NEIERTAT CEEA CE A FACUT ACEST POLITIST.EU VA SPUN SINCER CA MAMA DACA ACEST LUCRU I SE INTIMPLA COPILULUI MEU EU IL OMORAM PE ACEST TIMPIT.DE COPILUL MEU NICI EU NU AM DREPTUL SA MA ATING ,NEMAIVORBIND DE O PERSOANA STRAINA.IMI PARE F. RAU PT. ACEST BAIAT CARE O SA RAMINA MARCAT PE VIATA.SI SA STITI DE LA MINE CA NIMENI NU O SA-I DEA DREPTATE.ACEST POLITIST NU POATE FI NUMIT PERSOANA UMANA CI ANIMAL.
17.1  RE: SA LE FIE RUSINE POLITISTILOR COMUNITARI trimis de
(15 mar 2008, 20:59:53
a grohait si loredana, proasta satului...
17.2  RE: SA LE FIE RUSINE POLITISTILOR COMUNITARI trimis de
(16 mar 2008, 01:52:40
Coana' esti vaca C.A.P.-ULUI,proasta satului,de pustani care fac tot felul de nemernicii ai auzit?

de copii de astia care lovesc politisti fiindca intervin si nu-i lasa in pace sa se crizeze ai auzit?

nu vezi ce fac o seama de copii cu parinti ca tine pe strazi,mai ales noaptea?

altfel politistii au in dotare spray,arma ,baston catuse ca sa le foloseasca atunci cand se impune!

in tarile vechi ale comunitatii europene jicnirea unui politist in misiune se pedepseste cu inchisoare iar sa-i pui mana pe el ARE DREPTUL LEGAL SA TE IMPUSTE! DACANU CREZI,SUNT SIGUR CA AI CUNOSTINTE CARE AU FOSTIN ITALIA,INTREABA-I CUM E CU CARABINIERII.POLITIA ROMANA NU ARE PUTERE NICI A MIA PARTE DIN CAT AU EI SI CUM TE EXECUTA DOAR SA TE UITI URAT!
17.3  RE: SA LE FIE RUSINE POLITISTILOR COMUNITARI trimis de
(16 mar 2008, 01:57:26
LACRAMIOARA E MAMA MEA !NUMAI EA STIE CUM STATEA CU FUNDUL IN LIGHEANUL CU GHIATA IN ITALIA DUPA O NOAPTE DE LUCRU SA MA CREASCA SI CAT A CHELTUIT SARACA CA S-A IMBOLNAVIT DE BOLI PROFESIONALE ,CA SA CRESC CA O FLOARE DE CHIZTA TIGANCII SI SA MA BATA COMUNITARII ASA CUM BATE CEASUL?
18.   Pentru mama eroina trimis de
(15 mar 2008, 18:06:50
Nu te mai tura asa ca nu ai dreptate.Daca erai mama lui ii mai trageai si tu o mama de bataie asa ca nu-i mai lua apararea.Din intamplare ma aflam in zona si am vazut ce urat facea zmeul asta.Militenii comunitari au grasit ca nu l-au internat la neuropsihiatrie ca acolo ii era locul.
18.1  RE: Pentru mama eroina trimis de
(15 mar 2008, 19:51:05
Nu mai fi asa de sigur pe tine mai "eu vad tot" unde erai tu?? knd mai vazut .. normal ca tipam daca aia ma rupeau cu bataia nu crezi?? sau tu esty unu de ala care numai vorbeste aiurea asa ca sa se bage in seama
19.   Politia mereu in slujba cetateanului.. trimis de
(15 mar 2008, 18:13:53
orice ar fi facut acest"om" nu trebuia batut! cautati drepturile baiete asa cum trebuie.incepe cu certificat medico-legal! tine cont de sfaturile cu avocatul!
20.   Colega de clasa cu murariu trimis de
(15 mar 2008, 19:03:34
STITI CINE E MURARIU? NU ?

VA SPUN EU! STA DUPA ORE SI-I DIJ****STE PE CEI MAI MICI ,DOAR E DIN GASCA CARTIERULUI,BEA DES SI CU PROFA DE CHIMIE A UITAT CAND ERA SA FIE EXMATRICULAT?

INCIDENTUL ASA A FOST:m.c. era intr-adevar beat statea si cerea bani de la baietii de-a 9 a, a intervenit o patrula de politie com. murariu a sarit la bataie la ei ,i-a amenintat ,zbiera si-i injura ca din gura de sarpe,acestia i-au cerut sa-i urmeze el a continuat,cand sa-l ia pe sus a dat iar sa-i loveasca si intr-adevar i-au pus catuse,nu l-au lovit desi el a facut-o atat ca l-au imobilizat cu forta si l-au urcat in masina institutiei.cand a venit la scoala avea cateva zgarieturi cum s-a sdmucit sa-si traga catusele si s-a izbit la pamant sa nu-l bage in masina,insa si aici atentie: SPUNEA LAS' CA-I F..T FIINDCA EU FAC L Euita cum sare la bataie la colegi si colege din nimic?

cu cele 2 fete care le-a luat cu japca impreuna cu 2 prieteni de la discoteca si de frica prietenilor interlo
20.1  RE: Colega de clasa cu murariu trimis de
(15 mar 2008, 19:56:38
Fetito eu in primul rand nu am nici o colega Ioana asa cum te recomanzi tu. In al doilea rand nu era nici o masina a nici unei institutii am fost dus pe jos. In al treilea rand ar fi bine sa consulti un manual de gramatica. In al patrulea rand e nu ma ocup cu terorizarea copiilor nici cu agatatul fetelor pentru ca am prietena. In al cincilea rand da si tu un nume din lumea interlopa cu care umblu eu.... sa te vad.... sau da numele tau adevarat
20.2  RE: Colega de clasa cu murariu trimis de
(15 mar 2008, 21:04:06
tre' sa ai o prietena pe cinste.... si foarte cizelata de sta cu un tip deosebit asa cum esti tu. cred ca ea iti si plateste orele de net. chiar ai ramas fara bani de drojdit si stai si freci buha pe net?
20.3  RE: Colega de clasa cu murariu trimis de
(15 mar 2008, 21:12:08
draga nu cred ca te priveste starea mea materiala care de altfel este destul de buna, nu cred ca este problema ta daca beau sau nu si din ai cui bani
20.4  RE: Colega de clasa cu murariu trimis de
(16 mar 2008, 14:06:20
Cu siguranta ca Ioana are dreptate. Doar nu ai vrea sa-si dea numele ca sa ai tu "grija" de ea. Si nu cred ca politistii ar fi atat de prosti sa nu respecte niste reguli pe care stiu ca daca le-ar incalca si-ar pierde painea. Mai baiatule, tu daca erai beat trebuia sa mergi acasa sa te culci(te-am vazut clar), nu sa stai la scoala sa faci scandal si discreditare. Ar fi mai bine sa te transferi in alta parte, unde sunt numai baieti cizelati ca tine.

21.   PT. IOANA trimis de
(15 mar 2008, 19:17:14
stiu atunci pe didi si marius din a 9-a D i-a oprit si le-a luat banii,inca lui Didi i-a dat 2 palme,le e frica de el si parnaiasii cu care umbla ca altfel ar fi zeci de reclamatii la adresa lui!eu nu stiu de ce nu-i inca exmatriculat la cate a facut cu colegii,profii, bataile din baruri si scoala,si stie ce-a facut cu cele 2 fete anul trecut de craciun fiindca fetele de la agricol nu l-au uitat,chiar daca el si prietenii lui le-au amenintat cu moartea fiindu-le frica sa depuna plangere. ALTFEL INCERCATI CU CARABINIERII SAU ORICE POLITIE DIN CEL MAI DEMOCRATIC STAT DIN LUME,ACOLO IL IMPUSCAU PE LOC FIINDCA CRED CA CE-A FACUT EL SE CHEAMA ULTRAJ!
21.1  RE: PT. IOANA trimis de
(15 mar 2008, 19:59:11
ti****eu cred ca ma confunzi.... sincer iti spun ... ar fi bine sa ne intalnim si noi sa stam de vorba daca vrei asta e id meu ciprian_m80 intra pe mine si mai discutam sa te lamuresti si tu ca nu sunt cel de care vorbesti
22.   IMI CER SCUZE trimis de
(15 mar 2008, 19:31:33
DACA E ASA CUM SPUN COLEGII LUI INSEAMNA CA ACEST BAIAT E UN MARE MINCINOS.MA INTREB.. PARINTII LUI STIU CE CRESC IN CURTEA LOR?EU INTELESESEM CA ERA PUTIN SI IL OMORA IN BATAIE POLITISTU.IMI CER SCUZE FATA DE EL.
22.1  RE: IMI CER SCUZE trimis de
(15 mar 2008, 20:04:18
Doamna va asigur ca nu este asa cum spun acesti inpostori nici nu ii cunost daramite SA FIE COLEGI DE AI MEI .. daca vreti sa va lamuriti eu sunt elev la NICU GANE in clasa a X a C veniti si vedeti daca am colegi cu acest nume
23.   Salut IOANA trimis de
(15 mar 2008, 19:54:43
ioana daca citesti sa vii maine la 14 la lic. la internat sa mergem la pizza. murariu te-ai tinut de cuvant cand ai zis ca-i faci pe politisti fiinca ti-au dat amenda si ti-au pus catuse si daca nu erau 2 si nu venea masina lor ii farmai cu prietenii tai! ti-am spus ca o sa ti-se infunde intr-o zi,ai facut mult prea multe!
23.1  RE: Salut IOANA trimis de
(15 mar 2008, 20:01:19
Copilo da ne cunoastem noi asa de bine ??? knd miai spus tu mie k o sa mi se infunde?? dar cine esty mai intai ???
23.2  RE: Salut IOANA trimis de
(15 mar 2008, 20:21:33
te preocupa rau de tot ce se scrie in ziar si in comentarii. La cat de tare te agiti si tot raspunzi trebuie sa fie un sambure de adevar in ce se zice pe aici impotriva ta. Daca ai avea constiinta curata nu te-ar interesa si i-ai ignora pe toti. Plus ia si invata sa scrii corect...
23.3  RE: Salut IOANA trimis de
(15 mar 2008, 21:06:20
nu vede probabil din cauza alcoolului ingurgitat
23.4  RE: Salut IOANA trimis de
(15 mar 2008, 21:13:07
asta nu este problema ta
24.   Martorii sunt cei care stiu ce s-a intamplat trimis de
(15 mar 2008, 20:16:52
Pustiule, ideea e simpla. Imi permit sa-ti spun pusti ca sunt mult mai in varsta. Nu exclud nici varianta agresiunii, nici cea pe care o sustin politisti comunitari. Sunt neutru. Daca consideri ca ai asa de multa dreptate, gasesteti martori si fa plangere la Politie (nu la cea comunitara, fireste). banuiesc ca nu erai singur in curtea liceului cand s-a a avut loc toata povestea. Elevii care erau de fata pot confirma sau infirma cele spuse de tine. E simplu.

Sper sa citesc in Monitorul cum s-a incheiat acest incident.
25.   Simplu trimis de
(15 mar 2008, 21:02:39
din ce-am inteles de la el statea linistit in curtea scolii si o patrula s-a luat de el degeaba,fiind ales la intamplare de catre cei 2

el a avut o atitudine civilizata,nu i-se poate imputa nimic fapt pt. care politistii comunitari degeaba fara motiv ,i-au pus catusele si l-au dus la primarie.daca cineva te crede pot spune atat: FALTICENI RENUMIT ORAS DE CRETINI! APROPO DUPA CE AM TERMINAT FAC. DE ADMIN. PUBLICA AM DAT SI EU LA POLITIA COMUNITARA ,ASA CUNOSC REGULLAMENTELE LOR,E DREPT EXAMENUL FIIND FOARTE SEVER NU AM REUSIT,DAR NU AU 4 CLASE,MAJORITATEA AU FACULTA,OBLIGATORIU FIIND MINIM LICEU CU BAC.
25.1  RE: Simplu trimis de
(15 mar 2008, 21:18:52
Am facut deja majoritatea demersurilor pentru ai da in judecata pe cei care sunt vinovati, am si martori care pot confirma ca este asa cum spun eu. Daca este asa cum spuneti dumneavoastra ca politistii comunitari trebuie sa detina o diploma de BAC care este luata dupa o proba la arte martiale dupa parerea mea.
26.   Batuta de la Falticeni trimis de
(15 mar 2008, 21:06:43
Era de asteptat sa se intample asa ceva atat timp cat Falticeniul nu are primar, deci politia comunitara nu are cui sa se subordoneze. In loc sa vada de intamplarile adevarate de dupa ora 23,00 de pe Aleea Pietonala (falticenenii stiu despre ce este vorba cand se iese de la discoteci) sau de cursele de masini pt. care se da startul de la sensul giratoriu sau de la Galeria Oamenilor de Seama pana la pod pe Sucevei, domnii militeni, comunitari si necomunitari s-au apucat de batut.
27.   Putina decenta! trimis de
(15 mar 2008, 21:18:46
eu nu judec pe nimeni; nu stiu cum s-a intamplat si daca e adevarat ce se scrie in articol.Dar cu tristete asist la aceste dezbateri intre cititori, in care se foloseste un limbaj vulgar (de cele mai multe ori), se fac amenintari directe sau voalate.Indiferent de adevar, cuvintele dure si incalificabile nu au ce cauta atunci cand discuta doi oameni.Dar bineinteles asta tine de educatie, de cultura celor implicati...de nivelul de civilizatie.Elevul nu trebuia sa faca scandal in curtea scolii, iar politistii nu au voie sa agreseze pe nimeni, exista legi care , daca ar fi aplicate corect si consecvent ne-ar face mai "buni" pt ca am sti ca putem apela la ele atunci cand suntem la ananghie.Pacat ca s-a intamplat iarasi la Nicu Gane acest incident.Am avut acolo copiii si , in general, sunt mandra ca au invatat acolo.Acest incident este o dovada in plus ca atat scoala cat si familia, politia ,comunitatea locala - trebuie sa se ocupe mai mult de EDUCATIE!

Familia este prima responsabila
28.   Salut cip! trimis de
(15 mar 2008, 21:57:32
salut Ciprian! ce faci?

AI PIERDUT TOATA ZIUA SA-TI CITESTI NECROLOGUL LA COMENTARII?
28.1  RE: Salut cip! trimis de
(15 mar 2008, 22:04:09
cam asa cevalaughing
29.   Fraiere trimis de
(15 mar 2008, 22:02:53
te-au batut crunt,incat nivelul tau de inteligenta se afla acum sub nivelul marii! PACAT CA DUPA CE TI-AU DAT DE MANCARE(BATAIE),LA URMA,NU TI-AU DAT SI-O ****(M...E) SA AI CEVA CALD IN STOMAC!
29.1  RE: Fraiere trimis de
(15 mar 2008, 22:06:33
Sa dea Dumnezeu sa ti se intample si tie asa ceva, si daca ti se va intampla sa iti aduci aminte de ceea ce ai spus
30.   Multumesc trimis de
(15 mar 2008, 22:08:57
Iti multumesc LATINU pentru ca mai scutit de un dialog cu un incult, ai spus tu tot ce trebuie sa stie
30.1  RE: Multumesc trimis de
(16 mar 2008, 01:36:09
eu sunt un cult s-un delicat,sa stiti! cunosc toate marcile de rachiu si am toate colectiile de pornoace!
31.   O novela... trimis de
(15 mar 2008, 22:16:00
auzi..dak tot esti tu un baiat ce nu ai pus alcoolul in gura,si un exemplu asa de bun,cum de nu sunt colegi tai de clasa care sa-ti tina parte aci??nu ca sunt eu cu militienilor,ca si aia sunt vai de steaua lor de nenorociti...eu as zice ca esti un rasfatat cu figuri si nu ai dat cu adevarat greutatile vieti..
31.1  RE: O novela... trimis de
(15 mar 2008, 22:42:19
Majoritatea colegilor mei provin din mediul rural unde nu exista internet de asta nu sunt aici
32.   Comunitari trimis de
(15 mar 2008, 22:23:48
sint si ciini comunitari dar astia au studii superioare la Oxford
33.   Comunitari trimis de
(15 mar 2008, 22:42:20
FALTICENI RENUMIT ORAS DE CRETINI! E NASPA CU MILITIENII!NU POTI SA INCALCI LEGILE,CARE APARA NISTE VALORI,CUM VREA MUSCHIU' TAU DOAR IN PRIVINTA ASTA NE DERANJEAZA. TOTUSI CUM V-AR FI VIATA FARA A EXISTA INSTITUTIA ASTA,CA-N VESTUL SALBATIC AR FI INFIM SPUS! GANDITI SI PE URMA SCRIETI,INTREBATIVA TOTUSI CA UNII DIN ACESTI OAMENI SI-AU SACRIFICAT VIATA PT. VOI! CRETINILOR,PROSTI CA VOI INSEAMNA TARA ASTA!DOBITOCILOR,DE AIA TRAIM ASA!FARA MUNCA SI DISCIPLINA FARA RESPECT DE LEGI!

AUZI BEAT I A 10 LA SCOALA! PE VREMEA LU' RAPOSATU' PT TREABA ASTA FACEAI CURSURI DE RECALIFICARE LA CANAL SAU LA O SCOALA DE REEDUCARE!

33.1  RE: Comunitari trimis de
(15 mar 2008, 23:04:55
nu eram beat asa ca sa stii si dumneata
34.   Scandaluri... trimis de
(15 mar 2008, 23:37:10
in ultima vrem numai scandaluri pe la nicu gane ...oricum e clar vina politistilor....da nu e nimeni sa ia masuri...pacat ..!!
35.   Comunitari trimis de
(16 mar 2008, 01:18:53
politia comunitara nu s-a luat de mine degeaba,chiar asa de imbecili sa credeti asta?

de ce m-a incatusat?

dati-va singuri seama de ce? fiindca alte masuri progresive nu au dat roade cu mine si s-a impus masura legala a incatusarii!
36.   Comunitari trimis de
(16 mar 2008, 01:27:51
eu stateam linistit in pauza,serveam gustarea primita stiti la scoli se cheama CORNU SI LAPTELE, DAR LA NOI LA LICEU E UN PROIECT DIN BRONX CE SE NUMESTE TUTUNU' SI RACHIU' FIIND APROAPE MARICEI,DOAR MI-AM INCEPUT VIATA SEXUALA LA TARA LA BUNICI CU VITICA LU VARMIU'.COLEGII NU MI-AU LUAT APARAREA PE NET FIINDCA SUNT DIN MEDIU' INTERURBAN ,EU FIIND SINGURU DIN MEDIU URBAN CIANURIZAT! VA PUP PE TOTI (UNDE NU RASARE SOARELE)!
37.   Da mare-i doamne prostia...comunitarilor trimis de
(16 mar 2008, 10:45:55
auzi ce le-a putut trece prin "gaoazele " comunitarilor : "Politistii l-au amendat pentru tulburarea ordinii si linistii publice cu 250 de lei si l-au trimis acasa".

ha ha ha ha , elev amendat !!!!! , minor amendat !!!!

astia chiar au "gaoaza" .....goala !!!
38.   Da mare-i doamne prostia...mea trimis de
(16 mar 2008, 12:34:29
peste 14 ani ai buletin raspunzi in fata legii,peste 16 se face si parnaie

dar am scris asa ca sa vad de pot scrie.legea oricum n-o cunosc,din cate stiu conform constitutiei avem numai drepturi si atat!

38.1  RE: Da mare-i doamne prostia...mea trimis de
(16 mar 2008, 13:18:56
fa nauz , ca sa dai amenda unei persoane , trebuie sa ai gaoaza si sa ..."gandesti" daca persoana respectiva are ...VENITURI sau daca.....n-are !!!

esti si tu o....****ara ca si aia 2 !!!
38.2  RE: Da mare-i doamne prostia...mea trimis de
(16 mar 2008, 13:22:03
ce rost are sa dai ...amenda "made in comunitari" , daca persoana respectiva nu are....VENITURI ??????

TRE SA AI UN PIC DE....INTELIGENTA IN....GAOAZA, CA SA INTELEGI CE ARE SENS SI CE NU ARE SENS !!
39.   Carte de vizita trimis de
(16 mar 2008, 12:35:43
Elevul Murariu a facut o mare greseala intrind le net. S-a dovedit, agramat, ilogic, prost educat (cu fitilul scurt) si liposit de inteligenta. Aceste defecte nu se pedepsesc, dar daca va avea loc vreun proces (ceea ce nu mi se pare real), partea adversa va avea o multime de argumente numai din raspunsurile lui prostesti. Daca e elev fruntas, apreciat de colegi si de profesori, ba chiar de vecini, iata subiectul posibil al unui articolas care ar trebui sa apara maine.
39.1  RE: Carte de vizita trimis de
(16 mar 2008, 13:24:46
DA DE UNDE STII CA-I ....MURARIU !!!!

poate fi altcineva .

asa ca nu mai da degeaba cu ....daca si cu parca..........
39.2  RE: Carte de vizita trimis de
(16 mar 2008, 17:44:35
uite cine vorbeste de prosti ... uitate la tine ... nu stii sa scrii ... macar el are o mana rupta are o scuza. Scuza ta care este ca esty prost??? cu siguranta asta este din ce reiese de aici.
40.   Paza contraactuala trimis de
(16 mar 2008, 14:31:32
Observ ca in ultimul timp politia comunitara este implicata in tot felul de acte antisociale.

Si cum ar putea fi altfel cand majoritatea celor incadrati in aceasta formatiune sunt asociali.Si cand spun asta ma refer la toate ierarhiile acestei structuri.

Cunosc detalii chiar din monmentul infiintarii si am urmarit evolutia in timp.

Cine sunt sefii acestei formatiuni,incepand de la nivel judetean si pana la cel orasenesc si chiar mai jos?

Tot felul de semidocti care n-au mai avut loc in armata si care au gasit un os de ros atat la stat (degeaba) cat si prin crearea de firme de paza proprii (cu avantajele intricarii activitatii, care rezulta de aici).

Da,domnule Horodniciuc,despre asta este vorba si despre liderul de sindicat pe care-l aveti acolo si de care va tremura izmenele( primite de la armata) si care ar trebui scolarizat urgent,la fel ca si marea masa care compune aceasta formatiune.Dar,traim in Romania unde orice este posibil,daca cun
41.   ANIMALE IN UNIFORMA STATULUI (POLITISTI ROMANI trimis de
(16 mar 2008, 16:46:52
Eu cred ca polististi romani trebuiie dusi la o scoala speciala sa fie invatati cu sa se comporte si cum trebuie sa-i trateze pe acei pe care intra in conflict ,dupa ce ca nici macar nu stiu sa vorbeasca adica nu nici un fel cunostinte de comunicare mai si te bat ,eu cred ca traim intr-o tara democrata ,ei nu au dreptul sa te jigneasca macar nu se te mai bata sau te umileasca eu sunt de parere ca sunt niste (ANIMALE IN UNIFORMA STATULUI,DOBITOCI )Tinere dute si fa plingere daca ai martori si pina la comunitatea Europeana sa vada si aia ce politisti avem in romania .
41.1  RE: ANIMALE IN UNIFORMA STATULUI (POLITISTI ROMANI trimis de
(16 mar 2008, 20:41:50
ITI SPUN EU CUM E CU POLITIA IN UE .SUNT FOARTE AMABILI PANA INTRI IN CONFLICT CU LEGEA,DACA-I INJURI SAU NU TE SUPUI ESTI TERMINAT,SA-I LOVESTI TE IMPUSCA PE LOC! CAT DESPRE BATAIE:INTREABA DE CARABINIERI,POLITIA GREACA,BELGIANA,GERMANA,SPANIO ETC.POLITIA ROMANA SUNT COPII NEVINOVATI PE LANGA CEILALTI CARE AU TOATA PUTEREA IN MANA PT A FI RESPECTATA LEGEA SI UNIFORMA.ALTFEL NU PREA STIU M,ULTE CAZURI DE CETATENI CINSTITI CARE SA INTRE IN CONFLICT CU LEGEA SAU POLITIA!INTREABA DE CURIOZITATE CUM E CU POLITIA IN TARILE DEMOCRATE SI AI SA AFLI.ACOLO NU STA NIMENI LA DISCUTIR=E CU TINE,SA-I INJURI,SA SPUI NU SA TE OPUI,SA-I LOVESTI UN LUCRU SE VA INTAMPLA NU VEI AVEA TIMP DE ULTIMA RUGACIUNE!
42.   SA va fie rusine trimis de
(16 mar 2008, 17:40:38
sunt un apropiat al lui Murariu C. am vazut tot si sunt dispus sa depun si marturie in favoarea lui, iar cei care au scris aici impotriva lui sa dea Dumnezeu sa cada si ei o data la necaz si sa fie oameni care fac la fel chiar daca nu au dreptate. SA VA FIE RUSINE
42.1  RE: SA va fie rusine trimis de
(16 mar 2008, 20:12:28
Vezi ca pentru marturie mincinoasa, sperjur, se poate face puscarie...asa ca nu-l mai apara pe colegul asta al tau care face cheta in curtea scolii.
42.2  RE: SA va fie rusine trimis de
(16 mar 2008, 20:44:36
DE FAPT NUMELE ADEVARAT A PUPINCURISTULUI MEU NU ESTE LATINU CI LATRINU'
43.   Sa le fie invatatura de minte trimis de
(16 mar 2008, 19:10:57
propun ca sa fie suspendati toti politistii din tara pe o saptamina sa putem respira si noi. deschid o lista cine se inscrie.
44.   In LoVe trimis de
(16 mar 2008, 20:40:14
.................ROMANUL A LUAT.......SFIRSIT...........
45.   De ce tocmai el? trimis de
(17 mar 2008, 08:31:17
Din logica propriilor comentarii, rezulta ca neexistand o proba materiala a faptului ca era beat si provoca scandal, respectiv fiola alcooltest, probe biologice, inregistrari video, faptele sale nu exista. Firesc, ramane in picioare prezumtia de nevinovatie potrivit careia baiatul cel cuminte petrecea recreatia in curtea scolii rememorand lectiile de gramatica limbii romane. Totusi, se pune intrebarea, dintre totii elevii din curtea scolii, de ce tocmai pe el, copilul cel cuminte, l-au luat politistii pe sus la sediu?! De ce n-au luat pe oricare altul, daca tot fac abuzuri politistii atunci cand ii apuca sarguinta si trebuie sa dea amenzi nefondate?! Faptul ca baiatul mamei invoca lipsa probatoriului ma face sa cred ca deja mami s-a si interesat la un avocat cum ar trebui procedat sa scoata ceva banuti de pe urma "realizarilor" baiatului. E tipic economiei de piata multilateral dezvoltate pe care o construim cu profunda simtire patriotica.D-na, felicitari pentru educatia copilului!
45.1  RE: De ce tocmai el? trimis de
(17 mar 2008, 10:16:59
bine gandit se stie ca deja sau tras sforile in privinta asta

46.   Nu va mai agitati trimis de
(17 mar 2008, 10:15:20
nu va mai agitati atat are cine sa il apere ca doar are rude sus puse cu bannn.... care .........................nu mai comentez ca deja ma enervez .vorba multa saracia omului.
46.1  RE: Nu va mai agitati trimis de
(17 mar 2008, 10:33:12
Mai seful gardienilor,tu nu vezi k nai nici o treaba cu ordinea in oras? D c nu lasi p altii kre au koaie sa fak ceva? Aratami un gardian deal tau kre sa luat makr in gura cu vreun smeker in orasul asta. In afara d elevi nu se leaga d nimeni iar knd vine noaptea angajatii tai stau ascunsi p la skoli, p la internate si baga cornul in perna.Asa va luati voi banii statului.Dak nai fi pus pe linie politik mureai d foame
47.   Adevarul gol golut trimis de
(17 mar 2008, 18:09:32
ceeea ce s evehiculeaza prin presa e uneori adevarat sau uneori din lipsa idei neadevarat.sa il vedem si noi pe acest profesor care se da drept martor.sa se arate la fata daca are vana in el.eu cred ca stiu cine e.si acest profesor are un caracter deprolabil fata de elevi.pe el nu il intereseaza dak un elev va suferi din cauza unei declaratii care de fapt nici nu e adevarata.asa ca fratilor intotdeauna e bine sa se spuna adevarul ca cu acesti indivizi care se numesc politisti comunitari nu e de glumit..........
48.   Huuu comunitarii trimis de
(17 mar 2008, 21:02:07
Sincer nu prea cred tot ce se scrie pe aici.Unii vb in cunostinta de cauza,dar majoritatea fabuleaza intr-un stil...parca au da examen la romana,la fantastictongue.Eu stiu k Cipi este un baiat finutz si respectos si dak are de baut,asigur k scoala este ultimul loc.In primul rand pentru ca sunt mii de baruri si cluburi.Dc tocmai curtea scolii?Lol....apoi comunitarii astia sunt nijte analfabeti,care nu au "iubit" scoala si vazand k tre sa plece in italia sa faca un ban,au imprumutat de la preteni au mituit la examen k iti dau acolo 10 intrebari din nijte constitutii si gata.Cum sa le tin partea la oamenii astia fara caracter dak eu vad pe unu dintre ei strangand in brate o fata de clasa a 7 a?...in concluzie sunt nijte SCARBOSI!
48.1  RE: Huuu comunitarii trimis de
(17 mar 2008, 22:17:42
ADITZA decad sa vorbesc cu-n idiot ca tine,dar nu exista niste constitutii,doar prostia ta ,ai inteles ca au totusi scoala mult mai multa ca tine,DAR MAREA TA PROBLEMA ESTE RESPECTAREA CONSTITUTIEI SI A LEGILOR TARII! respectati legile si nu ve-ti avea vreodata probleme cu pol., pol comunitara,jandarmii!legea apara valori morale sociale,statul tara,individul,APARA LIBERTATILE OMULUI,avem drepturi si-n egala masura obligatii. TOCMAI ROLUL ACESTOR INSTITUTII ESTE SA APERE SI SA ASIGURE RESPECTUL LEGII,PRIN TOATE MIJLOACELE LEGALE.ACEASTA INSTITUTIE POATE FOLOSI FORTA IN MOMENTUL CAND ALTE FORME AU DAT GRES,DOAR N-AI VREA SA TE ROAGE!
49.   Plisiseala trimis de
(17 mar 2008, 21:09:04
fratilor stiu k scoala plictiseste omul intr-un stil...dar totusi nu postati aici nijte idiotenii.Cam greu de crezut faza k pici si iti rupi mana,no?

50.   Succes trimis de
(17 mar 2008, 21:10:46
capul sus si nu te mai stresa cu prostiile astea!
51.   Ce`s cu voi?invidiosi?:)) trimis de
(17 mar 2008, 23:35:24
il cunosc pe cipri de ceva timp si nu e in halul in care il criticati voi, va asigur...e un baiat respectuos si are un comportament demn.. cu cine merita.. intr`adevar.

o sa aiba cine sa`l apere, nu va preocupati. va asteptati acum sa sara toti profesorii si colegii in apararea lui? si ce daca nu este un elev cu 10 pe linie? asta nu inseamna ca e un vagabond... spuneti`mi va rog, este vreunul de pe aici care nu s`a imbatat niciodata?:)) chiar sunteti penibili:|

Cipri, tot respectul din partea mea, bafta in tot ceea ce ti`ai propus si nu te lasa doborat!

P.S. miss u
52.   Ce`s cu voi?invidiosi?:)) trimis de
(17 mar 2008, 23:40:54
il cunosc pe cipri de ceva timp si nu e in halul in care il criticati voi, va asigur...e un baiat respectuos si are un comportament demn.. cu cine merita.. intr`adevar.

o sa aiba cine sa`l apere, nu va preocupati. va asteptati acum sa sara toti profesorii si colegii in apararea lui? si ce daca nu este un elev cu 10 pe linie? asta nu inseamna ca e un vagabond... spuneti`mi va rog, este vreunul de pe aici care nu s`a imbatat niciodata?:)) chiar sunteti penibili:|

Cipri, tot respectul din partea mea, bafta in tot ceea ce ti`ai propus si nu te lasa doborat!

P.S. miss u

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap în sos de mărar 4 porţii – 40 minute 4 bucăţi file de crap2 lămâi250g smântână sau iaurt gras2 leg. mărar2 căţei de usturoi1-2 linguri ulei de măsline100ml ulei pentru prăjit± sare, piper Fileurile de crap se... Citeşte