Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 mar 2008 - Anul XIII, nr. 63 (3744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Destituire

Adrian Căşuneanu nu mai lucrează la Garda de Mediu Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul şef al Comisariatului Regional Suceava, Adrian Căşuneanu, nu mai lucrează la Garda de Mediu. Acesta a fost înştiinţat de „destituirea din funcţia publică” la începutul acestei luni şi a semnat documentul de înştiinţare în data de 3 martie.

Potrivit comisarului şef al Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu Suceava, Constantin Harasim, decizia prin care Adrian Căşuneanu este eliberat „nu numai din funcţia de comisar regional, ci şi din cea de funcţionar public”, emisă în 13 noiembrie 2007, a fost adusă la cunoştinţa fostului comisar regional în data de 3 martie, după ce acesta a revenit la serviciu. Căşuneanu intrase în concediu medical, imediat ce a aflat de emiterea ordinului de destituire, concediu încheiat abia la începutul acestei luni.

„Domnul Căşuneanu nu şi-a retras nici până acum carnetul de muncă. Dumnealui are dreptul să conteste în instanţă această decizie, în termen de 30 de zile de la înştiinţarea oficială. De altfel, noi nu am mai avut nici o veste de la domnul Căşuneanu după revenirea sa la serviciu şi după de acesta a semnat înştiinţarea”, a explicat comisarul Constantin Harasim.

Acesta a precizat că, în aceeaşi zi de 3 martie, în calitate de şef al Gărzii de Mediu Suceava, a solicitat companiei de telefonie, de la care instituţia avea achiziţionate două abonamente de serviciu pentru Adrian Căşuneanu, blocarea acestor abonamente. Harasim şi-a motivat gestul prin faptul că nu i s-a părut normal ca Adrian Căşuneanu să utilizeze telefoanele unei instituţii din care nu mai făcea parte.

Întrucât cele două abonamente de serviciu ale lui Adrian Căşuneanu au fost blocate în urmă cu aproape două săptămâni, acesta nu a putut fi contactat pentru a prezenta un punct de vedere faţă de această situaţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adrian Căşuneanu nu mai lucrează la Garda de Mediu Suceava.
 Vizualizări articol: 3275 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 7 voturi
Adrian Căşuneanu nu mai lucrează la Garda de Mediu Suceava3.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap în sos de mărar 4 porţii – 40 minute 4 bucăţi file de crap2 lămâi250g smântână sau iaurt gras2 leg. mărar2 căţei de usturoi1-2 linguri ulei de măsline100ml ulei pentru prăjit± sare, piper Fileurile de crap se... Citeşte