Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 mar 2008 - Anul XIII, nr. 63 (3744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Blaga: "Guvernul este liberal doar cu numele, dat de Ion Iliescu în franciză lui Tăriceanu"

Duminică, 16 Martie 2008 (15:19:15)


Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a criticat Guvernul, duminică, la Deva, spunând că este liberal "doar cu numele" şi că "a fost dat în franciză de Ion Iliescu" premierului Călin Popescu Tăriceanu, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Avem parte de un Guvern liberal numai cu numele, dat de Ion Iliescu în franciză lui Tăriceanu", le-a spus Vasile Blaga participanţilor la lansarea candidaţilor PDL Hunedoara.

Potrivit secretarului general al PDL, liberalii au încercat să evite şi introducerea votului uninominal pentru preşedinţii consiliilor judeţene.

"Au încercat o mânărie, Tăriceanu şi ai lui, că la asta se pricep cel mai bine liberalii, de la Bucureşti până la Deva, dar nu le-a ţinut. Tata mare, PSD-ul, le-a tăiat maul ("a reduce la tăcere" - regionalism)", a spus Blaga.

Prim vicepreşedintele PDL, Theodor Stolojan, a completat acuzaţiile colegului său la adresa Guvernului spunând că acesta nu mai poate să stea la conducerea ţării nicio zi, dar o face "cu ajutorul ticăloşit al PSD".

"Guvernul nu merită să primească sprijinul populaţiei pentru că este şantajat de PSD. România nu mai poate accepta ca proiecte de interes pentru comunitate să nu primească avizul favorabil al unui ministru numai pentru că acel ministru face parte din alt partid decât primarul general al Capitalei. Asemenea situaţii sunt incalificabile", a afirmat Stolojan, fără să precizeze proiectul la care se referă.

Potrivit lui Stolojan, PDl vrea să obţină majoritatea la alegeri tocmai pentru a prmomova proiectele care sunt de interes pentru populaţie.

Cei doi lideri ai PDL au participat, duminică, la lansarea candidaţilor democrat-liberalilor din judeţul Hunedoara.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Blaga: "Guvernul este liberal doar cu numele, dat de Ion Iliescu în franciză lui Tăriceanu".
 Vizualizări articol: 538 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blaga: "Guvernul este liberal doar cu numele, dat de Ion Iliescu în franciză lui Tăriceanu"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap în sos de mărar 4 porţii – 40 minute 4 bucăţi file de crap2 lămâi250g smântână sau iaurt gras2 leg. mărar2 căţei de usturoi1-2 linguri ulei de măsline100ml ulei pentru prăjit± sare, piper Fileurile de crap se... Citeşte