Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 mar 2008 - Anul XIII, nr. 63 (3744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rapid a remizat cu Universitatea Craiova, scor 1-1, şi rămâne la opt puncte distanţă de lider

Duminică, 16 Martie 2008 (17:34:29)

Echipa Rapid Bucureşti a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, duminică, în deplasare, împotriva Universităţii Craiova, în etapa a XXIII-a a Ligii I, şi rămâne la opt puncte distanţă de liderul clasamentului, CFR Cluj, care a remizat cu Ceahlăul, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  Golurile au fost marcate de Boya '15, pentru Rapid, şi Fl. Costea '24, pentru Universitatea.

Rapid a deschis scorul în minutul 15, prin Pierre Boya, care a marcat de la 8 metri, cu piciorul stâng, după o centrare de pe stânga a lui Cesinha.

Universitatea Craiova a restabilit egalitatea în minutul 24, prin Florin Costea. Acesta a primit o pasă de la Prepeliţă şi, dejucând pasul la ofsaid al fundaşilor rapidişti, a rămas singur cu portarul Dănuţ Coman şi a marcat pe lângă acesta, cu un şut de la 15 metri.

În minutul 48, Rapid a rămas în inferioritate numerică, Vladimir Bozovici primind direct cartonaşul roşu pentru că, într-un duel cu Bărboianu, a lovit adversarul cu mâna în gât. La aceeaşi fază, jucătorul gazdelor a primit şi el cartonaşul galben pentru că l-a tras de tricou pe fundaşul rapidist.

Universitatea Craiova a beneficiat de un penalti în minutul 54, când Marius Constantin l-a faultat în careu pe autorul golului gazdelor, Florin Costea. Tot el a executat lovitura de la 11 metri, şutând în dreapta lui Dănuţ Coman, însă portarul rapidist a reuşit să apere.

Michael Baird a marcat pentru Universitatea în minutul 72, cu capul, după o centrare de pe dreapta a lui Dănănae, însă reuşita sa a fost anulată pentru un presupus fault asupra lui Vasile Maftei.

Universitatea Craiova: 23. Bornescu - 18. Dănănae, 6. D. Stoica, 4. Mitchell, 27. Rose - 2. Bărboianu (77. Wobay '59), 30. Prepeliţă (20. Dina '81), 13. Dilevski - 33. Ionescu (32. Luţu '68), 10. Fl. Costea - 17. Baird. Antrenor: Nicolo Napoli.

Rapid: 1. D. Coman - 21. Săpunaru, 24. Maftei, 23. M. Constantin, 91. Bozovici - 6. Matos (16. Herea '59), 18. N. Grigore, 19. Pancu (4. Leonard '50), 7. Cesinha - 30. Pinto, 11. Boya (8. Grigorie '65). Antrenor: Mircea Rednic.

Cartonaşe galbene: Mitchell '38, Bărboianu '48, Ionescu '58, Rose '90 / Maftei '55

Cartonaş roşu: Bozovici '48

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Augustus Constantin (central), Ionel Popa, Nicolae Megheşan (asistenţi) şi Victor Berbecaru (rezervă). Observatorii întâlnirii au fost Viorel Boiţ şi Ioan Igna.

La meci au asistat 8.000 de spectatori. În tribunele stadionului Extensiv au fost prezenţi şi aproximativ 200 de suporteri rapidişti, care înainte de meci au avut un conflict minor cu forţele de ordine, care pentru a preveni agravarea incidentelor au folosit gaze lacrimogene.

Partida a fost urmărită şi de antrenorul de portari al reprezentativei României, Gabriel Boldici, şi de tehnicianul echipei naţionale de tineret, Emil Săndoi.

După ce liderul Ligii I, CFR Cluj, a remizat, scor 0-0, în deplasare, cu Ceahlăul, în cazul unei victorii la Craiova, Rapid ar fi micşorat la şase puncte distanţa faţă de locul întâi, însă aceasta rămâne de opt puncte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rapid a remizat cu Universitatea Craiova, scor 1-1, şi rămâne la opt puncte distanţă de lider.
 Vizualizări articol: 545 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rapid a remizat cu Universitatea Craiova, scor 1-1, şi rămâne la opt puncte distanţă de lider0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap în sos de mărar 4 porţii – 40 minute 4 bucăţi file de crap2 lămâi250g smântână sau iaurt gras2 leg. mărar2 căţei de usturoi1-2 linguri ulei de măsline100ml ulei pentru prăjit± sare, piper Fileurile de crap se... Citeşte