Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 mar 2008 - Anul XIII, nr. 63 (3744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Emil Boc crede că victoria PDL în judeţele Moldovei va duce partidul la guvernare

Duminică, 16 Martie 2008 (17:37:25)

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, duminică, la Botoşani, în timpul lansării candidaturilor partidului în judeţ pentru alegerile locale, că Moldova va fi bastionul "revoluţiei portocalii" care va duce PDL la guvernare, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  Preşedintele PDL Emil Boc a spus că "2008 va fi anul Moldovei".

"Victoria din Moldova va duce la cucerirea Palatului Victoria", a afirmat preşedintele PDL.

Boc a criticat şi anunţul făcut, vineri, de preşedintele PNL Botoşani, Liviu Câmpanu, privind încheierea unui protocol de colaborare judeţean, pre şi post electoral, între PNL şi PSD.

El a apreciat că acest protocol este "o legalizare de drept a unei situaţii de fapt", iar secretarul PDL, Elena Udrea, a spus că nu se miră că relaţia dintre cele două partide va fi oficializată pentru prima dată la Botoşani.

Acest viitor protocol a fost caracterizat de vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur drept "legătura dintre informatori şi informaţi" sau "un mire pe motocicletă care îi cere mâna unei mirese bătrâne şi zâmbăreţe".

La lansarea candidaţilor PDL pentru alegerile locale din judeţul Botoşani au fost prezenţi peste o mie de delegaţi din tot judeţul.

Dacă la eveniment au fost anunţaţi candidaţii pentru majoritatea primăriilor, printre care Cătălin Flutur la municipiul reşedinţă de judeţ, PDL nu are încă desemnat un candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Botoşani, dar au stabilit sloganul: "Mergeţi la ţac, jos cu Conţac", aluzia fiind făcută la actualul preşedinte al CJ Botoşani, Constantin Conţac, liderul local al PSD, care este cotat ca principal favorit pentru un nou mandat de preşedinte al CJ Botoşani.

Preşedintele PSD Botoşani, Constantin Conţac, a acuzat PDL că prin mitingul electoral organizat de partid după lansarea candidaţilor a început campania electorală cu două luni înainte de data stabilită.

"Nu este normal să înceapă campania electorală cu aproape două luni înainte. Dacă au autorizaţie pentru miting, vreau s-o văd şi eu. Nu mi se pare corect", a Constantin Conţac.

Şeful Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, Constantin Moroşanu, a declarat că acţiunea de stradă a fost autorizată şi că nu există niciun articol de lege potrivit căruia să fi fost interzisă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Emil Boc crede că victoria PDL în judeţele Moldovei va duce partidul la guvernare.
 Vizualizări articol: 431 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Emil Boc crede că victoria PDL în judeţele Moldovei va duce partidul la guvernare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce vremuri! trimis de
(16 mar 2008, 19:09:34
Totusi este Postul Pastelui, macar astea 40 de zile respectati-le daca-n rest..!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap în sos de mărar 4 porţii – 40 minute 4 bucăţi file de crap2 lămâi250g smântână sau iaurt gras2 leg. mărar2 căţei de usturoi1-2 linguri ulei de măsline100ml ulei pentru prăjit± sare, piper Fileurile de crap se... Citeşte