Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 mar 2008 - Anul XIII, nr. 63 (3744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Copos: Probabil că Bozovici va fi amendat pentru eliminarea cu Universitatea

Duminică, 16 Martie 2008 (19:19:46)


Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că nu este supărat pentru remiza cu Universitatea Craiova, scor 1-1, dar a precizat că fundaşul Vladimir Bozovici ar putea fi amendat pentru eliminarea de la partida din etapa a XXIII-a a Ligii I.
  "Nu sunt supărat de rezultat. Jucătorii sunt de apreciat pentru efortul pe care l-au depus în acest meci. Sincer, având în vedere că am jucat în 10 oameni, nu cred că se putea scoate mai mult de un punct de la Craiova. Totuşi, Universitatea este o echipă care ştie fotbal şi care, cu publicul în spate, poate pune în dificultate orice echipă. Nu cred că Rednic are vreo vină în ceea ce s-a întâmplat astăzi pe teren. Cu toate astea nu înţeleg absolut deloc gestul lui Vladimir Bozovici. Îl ştiu ca pe un jucător profesionist şi nu-mi dau seama cum a putut face aşa ceva. Probabil pentru acel gest va fi şi amendat de conducerea clubului, pentru că şi-a lăsat echipa cu un om mai puţin pe teren. Eu sunt sigur că dacă Rapid juca în 11 până la final, se întorcea cu trei puncte de la Craiova", a afirmat Copos.

George Copos nu a dorit să comenteze informaţiile conform cărora ar negocia vânzarea unui pachet de 80 la sută din acţiuni către omul de afaceri iordanian Fathi Taher.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copos: Probabil că Bozovici va fi amendat pentru eliminarea cu Universitatea.
 Vizualizări articol: 907 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copos: Probabil că Bozovici va fi amendat pentru eliminarea cu Universitatea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap în sos de mărar 4 porţii – 40 minute 4 bucăţi file de crap2 lămâi250g smântână sau iaurt gras2 leg. mărar2 căţei de usturoi1-2 linguri ulei de măsline100ml ulei pentru prăjit± sare, piper Fileurile de crap se... Citeşte