Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 feb 2008 - Anul XIII, nr. 50 (3731)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Marin Barbu: Pentru Universitatea Cluj e mai greu să prindă un joc atât de bun ca şi cel cu Rapid

Vineri, 29 Februarie 2008 (14:17:44)


Antrenorul echipei UTA, Marin Barbu, a declarat că Universitatea Cluj are şanse minime să repete evoluţia din meciul cu Rapid, câştigat cu scorul de 2-1, în partida cu formaţia arădeană, programată sâmbătă, în etapa a XXI-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Chiar dacă jucăm cu ultima clasată, suntem două echipe cu moraluri diferite. După meciul cu Rapid, speranţele au revenit în tabăra clujeană şi asta face ca jocul nostru să fie mult mai greu. Sper ca la Cluj să fie un alt început pentru echipa noastră. Eu zic că pentru Universitatea e greu să mai prindă un joc atât de bun ca şi cel cu Rapid", a spus Marin Barbu.

Antrenorul Marin Barbu acuză lipsa soluţiilor pentru banda stângă la meciul cu Universitatea Cluj în care, din cauza accidentărilor lui Vasilijevici şi Simao, spune că va trebui să improvizeze cu jucători care nu au evoluat ca fundaş stânga sau mijlocaş stânga.

Tehnicianul formaţiei Universitatea Cluj, Meszaros Alpar, a avertizat că meciul cu UTA Arad va fi de zece ori mai greu decât cel cu Rapid. "Aş vrea ca suporterii să fie alături de noi până în minutul 93 al meciului cu UTA. Va fi un meci de zece ori mai greu decât cel cu Rapid. Fanii îşi zic că, dacă am bătut pe Rapid, le dăm patru-cinci goluri celor de la Arad. Nu va fi aşa. Suporterii trebuie să înţeleagă că sunt 15 jucători noi la Universitatea şi că echipa nu este încă sudată şi avem nevoie de timp", a spus antrenorul Meszaros Alpar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marin Barbu: Pentru Universitatea Cluj e mai greu să prindă un joc atât de bun ca şi cel cu Rapid.
 Vizualizări articol: 494 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marin Barbu: Pentru Universitatea Cluj e mai greu să prindă un joc atât de bun ca şi cel cu Rapid0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ruladă de spanac 4 porţii - 40 minute 500g spanac2 linguri apă4 ouă1/2 linguriţă nucşoară300ml sos de roşii5 linguri ulei1 lingură pesmetsare, piper   Umplutura 175g bucheţele de broccoli3 linguri caşcaval ras175g brânză mozzarella... Citeşte