Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 feb 2008 - Anul XIII, nr. 50 (3731)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scandal

Bătaie între fete la Liceul Alimentar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două fete de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava s-au luat la bătaie pe holurile şcolii într-una din pauzele dintre orele de curs.

În urma unui conflict pornit de la un băiat, cele două fete, ambele în clasa a X-a, dar în grupe diferite, şi-au împărţit mai multe lovituri şi s-au scărmănat serios.

Bătaia s-a petrecut miercuri după-amiază, sub privirile celorlalţi elevi aflaţi pe culoarele şcolii. Câţiva profesori aflaţi pe culoar au intervenit imediat şi le-au despărţi pe cele două fete. Una dintre ele s-a ales cu zgârieturi în zona feţei, fără a fi vorba însă de leziuni care să necesite internarea în spital.

Părinţii ambelor fete au ajuns la directorul unităţii de învăţământ, care a convocat în cursul zilei de ieri Consiliul de Administraţie al colegiului, în vederea stabilirii măsurilor ce se impun în acest caz. Pe tot parcursul după-amiezii directorul unităţii de învăţământ nu a răspuns la telefon, condiţii în care nu am putut afla ce măsuri se vor lua împotriva celor două eleve.

După cum ne-a declarat agentul şef adjunct Eusebiu Tătaru, poliţistul de proximitate care răspunde de zona în care se găseşte liceul, cazul a fost raportat poliţiei de directorul şcolii, însă nu se vor face cercetări în acest caz.

Asta deoarece fata cu leziuni nu şi-a scos certificat medico-legal, iar părinţii ambelor fete au solicitat să se ia măsuri pe plan şcolar, fără ca poliţia să intervină.

În cursul zilei de ieri, directorul Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava a făcut o informare cu privire la caz şi către Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătaie între fete la Liceul Alimentar.
 Vizualizări articol: 3941 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 7 voturi
Bătaie între fete la Liceul Alimentar3.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Haha trimis de
(29 feb 2008, 11:39:45
acesta este efectul generatiei Cernobal si mediatizarea tuturor secventelor violente din scoli .... se produce printre tineri o oarecare suprematie, daca eu il bat pe ala stiu ca sunt respectat si daca va comenta cineva si'o va lua ... dar nu va comenta ca stie ca il iau la palme .. iar voi fetelor ... in ce hal a'ti ajuns, sa va bateti pentru unul care isi baga**** in voi ... sunt sigur ca exista si alte cai prin care sa va afirmati ca sunteti ceva "util" ... era mai frumos din partea voastra daca apareati pe prima pagina cu titlu mare " sucevean olimpic la olimpiada x" ... la ce sa se mai astepte lumea de la voi? asti'a tineri? unul bolnav psihic violeaza o babuta de 78 de ani si el are 28 de ani, insurat cu copii ... o minora de 14 ani e violata de mai multi .... voi va bateti ... un argument in plus de a se demonstra ca sistemul educational, sistemul judiciar este la pamant, iar Romania este pe drumul ce rau ... PS: COPII DE AZI NE VOR DA SAU NU PENSIE ? @! ! ?
2.   GENERATIA McDONALD's trimis de
(29 feb 2008, 12:13:15
HORMONII SUNT DE VINA!
2.1  RE: GENERATIA McDONALD's trimis de
(29 feb 2008, 13:45:13
s-a incins tarata in ele !
3.   Asta-i stire? trimis de
(29 feb 2008, 12:17:45
Si eu am absolvit Liceul Alimentar si am castigat un premiu la Craiova la concursul national pe meserii(un fel de olimpiada nationala) dar n-a scris nimeni despre noi atunci ,am participat chiar si la olimpiade la matematica ,dar evident asta nu intereseaza pe ziaristi ,voi publicati stiri doar la limita suburbanului.Doua individe(nu le pot spune "fete",asta e un cuvant frumos) s-au paruit ,iar voi fuga cu stirea.Nu ma deranjeaza ca o publicati ci faptul ca nu luati nici o atitudine adica nu spuneti despre lipsa de educatie din familie, despre lipsa valorilor , despre feminitatea si gingasia care ar trebui sa-i caracterizeze pe tinere, nu cereti opinia unui psiholog etc. ,etc....cred ca articolul e tendentios...iar voi nu faceti presa ci buletin de stiri
4.   Erata trimis de
(29 feb 2008, 12:19:57
corectez greseala:sa le caracterizeze pe tinere
4.1  RE: Erata trimis de
(29 feb 2008, 13:47:04
ai perfecta dreptate !niste loaze de ziaristi !

5.   Haha trimis de
(29 feb 2008, 13:31:08
Las' sa se mai poceasca si fetele intre ele pentru baieti, nu numai baietii pt fete. Slava Domnului cati prosti s-au luat la bataie pe la baluri si discoteci pentru cate o cracanata si cati au sfarsit injunghiati sau mai rau. Se mai intoarce roata!
5.1  RE: Haha trimis de
(29 feb 2008, 13:34:35
ai dreptate intr-un fel pt ca sunt prea multe cazuri de agresiune intre "tauri" dar totusi...violenta nu este nici pe departe o solutie.
6.   Lipsa de civilizatie ? trimis de
(29 feb 2008, 14:34:17
Parinti au cea mai mare vina ce invata asta fac,sant tot mai multe cazuri de indisciplina nota 4 la purtare si sa repete clasa. Nu se mai satura de ,,,,,,,,,,, ,cresc niste parasute in viata .
6.1  RE: Lipsa de civilizatie ? trimis de
(29 feb 2008, 14:54:19
E a doua oara din ianuarie pina acuma!

Sunt nebune dupa ...LA!
7.   Pentru ziarist. trimis de
(29 feb 2008, 16:13:47
mare scofala,sau batut doua curve analfabete de la un dobitoc care nu le-a ****t bine.asta-i intradevar mare stire.
8.   Nedumeriri trimis de
(29 feb 2008, 16:24:33
Ceea ce se intinpla este nimic, trebuie sa ne asteptam si la mai rau, doar sintem in democratie. America este tara unde democratiea are vechime si vedeti ce se intinpla acolo. Cind un elev se supara ia puscociu de acasa vine la scoala inpusca niste elevi si profesori apoi se preda sau se sinucide. Spre asta mergem si noi in mod sigur va spune o persoana care -si desfasoara activitatea intr-o scoala. Democratiea este foarte prost inteleasa de catre elevi,care au numai drepturi iar in invatamintul obligatoriu ce mai mare pedeapsa pentru un elev este aceea de a citi 3 zile la biblioteca. De aceea sint scoli unde profesori sint scuipati, sint injurati si chiar loviti de catre elevi, acestia stiind ca nu pot pati nimic.
9.   Stoarfe trimis de
(29 feb 2008, 18:36:27
suzeta contra trotineta
10.   Ha ha. . trimis de
(29 feb 2008, 19:02:16
ce tampite de fete. . .pt asta merg ele la scoala?pt asta le trimit parintii?sa se bata??RUSINE!!!!!!!!!!!!!!
11.   Zdrente trimis de
(29 feb 2008, 20:40:18
doua ****e
12.   Huo prostituatelor trimis de
(29 feb 2008, 20:44:53
si apoi mai pling ca sunt violate tirfaloaicele viitoarele tirfaloice de pe centura si barurile Spaniei unde 90% dintre tirfe sunt din Rromania
13.   3 directoare e balamuc rau acolo!!! trimis de
(29 feb 2008, 23:41:44
nu au curajul sa opreasca odata un elev si sa-i faca o observatie se fac ca nu aud si nu vad ,sunt tari la sedinte.
14.   Fara lege?! trimis de
( 1 mar 2008, 10:02:44
...acum de cand a aparut legea cum ca nu ai dreptul sa dai in elev...toate ,,vendetele'' scolilor profita...ar trebui sa li se aplice nishte scatoalce pe schinare de sa le sara gargaunii din cap

15.   Eleve trimis de
( 1 mar 2008, 10:08:01
doua panarame
16.   Nebune trimis de
( 1 mar 2008, 11:12:20
fara minte

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ruladă de spanac 4 porţii - 40 minute 500g spanac2 linguri apă4 ouă1/2 linguriţă nucşoară300ml sos de roşii5 linguri ulei1 lingură pesmetsare, piper   Umplutura 175g bucheţele de broccoli3 linguri caşcaval ras175g brânză mozzarella... Citeşte