Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 feb 2008 - Anul XIII, nr. 50 (3731)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană estimează că PSD va obţine 30 la sută la alegerile locale

Vineri, 29 Februarie 2008 (17:07:53)

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, estimează că PSD va obţine la viitoarele alegeri locale un scor electoral apropiat de palierul de 30 la sută, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "La locale, în sondaje, suntem astăzi în jur de 28 %, ceea ce înseamnă că în condiţii de mobilizare şi în condiţii normale vom fi în palierul de 30 % şi mai mult, care este palierul natural al PSD-ului", a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Alba Iulia, Mircea Geoană

Potrivit sursei citate, Biroul Permanent al PSD a decis ca alegerile să fie pregătite pentru sistemul de vot uninominal, ţinându-se cont că acest sistem ar putea fi introdus şi pentru alegerea preşedinţilor de consilii judeţene. Geoană a spus că această măsură ar fi o noutate care va schimba dinamica electorală.

"Trebuie să fim pregătiţi şi să procedăm neîntârziat la pregătirea alegerilor locale şi parlamentare pe un sistem electoral uninominal de sus până jos (…). Este foarte posibil şi foarte probabil ca şi preşedinţii de consilii judeţene să fie aleşi prin vot direct. Este o noutate, un pas înainte din punct de vedere al responsabilizării decidenţilor politici faţă de electorat la nivel de Parlament şi de consiliu judeţean . Evident, acest lucru va schimba dinamica electorală şi acest lucru va trebui va trebui luat în seamă la alegerea celor mai buni candidaţi pentru consiliile judeţene", a spus Mircea Geoană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană estimează că PSD va obţine 30 la sută la alegerile locale.
 Vizualizări articol: 607 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Geoană estimează că PSD va obţine 30 la sută la alegerile locale5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ruladă de spanac 4 porţii - 40 minute 500g spanac2 linguri apă4 ouă1/2 linguriţă nucşoară300ml sos de roşii5 linguri ulei1 lingură pesmetsare, piper   Umplutura 175g bucheţele de broccoli3 linguri caşcaval ras175g brânză mozzarella... Citeşte