Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 feb 2008 - Anul XIII, nr. 50 (3731)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Burdujan: Nu am de ce să îi cer scuze lui Mircea Rednic

Vineri, 29 Februarie 2008 (17:41:23)

Atacantul echipei Rapid, Lucian Burdujan, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că nu are de ce să îi ceară scuze antrenorului Mircea Rednic, pentru că nu a afirmat că tehnicianul încasează comisioane din transferurile fotbaliştilor străini.
  "Nu am de ce să-mi cer scuze pentru că eu n-am spus că el ia comisioane. Eu chiar n-am nimic cu domnul Rednic. Regret foarte mult că au apărut acele declaraţii pentru că eu nu le-am făcut. N-am nimic cu domnul Rednic şi nici nu mă interesează dacă ia sau nu comisioane, ce treabă am eu? Nu mi-a zis nimeni de comisioane, eu n-am zis aşa ceva şi cu asta am încheiat", a explicat Burdujan.

Jucătorul susţine că nu ştie dacă a fost dat în judecată de Mircea Rednic pentru că deocamdată nu a primit citaţia. "N-am vorbit cu domnul Rednic. N-am avut când pentru că nu ne-am întâlnit. N-am primit citaţia, nu ştiu dacă m-a dat în judecată", a afirmat atacantul rapidist.

Burdujan a adăugat că momentan se antrenează singur şi că oficialii clubului i-au transmis că situaţia lui se va discuta după partida cu Oţelul Galaţi, programată, duminică, în cadrul etapei a XXI-a a Ligii I. "Eu acum mă antrenez de unul singur. Nu mă pregătesc nici cu prima echipă nici cu echipa a doua. Singur fac pregătirea pentru că nu mi-au pus antrenor la dispoziţie. Am vorbit cu cei din conducerea clubului şi mi-au zis să aştept că o să se ia o decizie în ceea ce mă priveşte după meciul de la Galaţi", a precizat Burdujan.

Antrenorul Mircea Rednic a anunţat pe site-ul oficial al clubului că atacantul Lucian Burdujan nu va fi reprimit lot până nu îşi cere scuze public pentru acuzele făcute în presă, conform cărora tehnicianul încasează comisioane din transferurile jucătorilor străini. "În privinta lui Burdujan însă, nu pot lua o măsură similară (n.r. - cu cea a lui Mugurel Buga, care a fost vineri reprimit în lot) până ce jucătorul nu-şi cere scuze în mod public sau până nu mărturiseşte cine l-a învăţat să spună ceea ce a spus", a spus Rednic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Burdujan: Nu am de ce să îi cer scuze lui Mircea Rednic.
 Vizualizări articol: 667 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Burdujan: Nu am de ce să îi cer scuze lui Mircea Rednic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ruladă de spanac 4 porţii - 40 minute 500g spanac2 linguri apă4 ouă1/2 linguriţă nucşoară300ml sos de roşii5 linguri ulei1 lingură pesmetsare, piper   Umplutura 175g bucheţele de broccoli3 linguri caşcaval ras175g brânză mozzarella... Citeşte