Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 feb 2008 - Anul XIII, nr. 50 (3731)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Info economic

România va reduce sărăcia severă

Sărăcia severă, indicator care se referă la persoanele ale căror cheltuieli lunare totalizează mai puţin de 100 de lei, va fi diminuată, în 2009, la 2,3-2,4% din populaţie, şi va fi redusă la "cazuri accidentale" după adoptarea euro, potrivit ministrului Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian.

"După ce România va intra pe culoarul euro, se va vorbi doar în cazuri accidentale despre sărăcia severă", a spus Vosganian într-o conferinţă de presă având ca temă moţiunea simplă privind nivelul de trai.

 

Premii false în numele Dacia

Automobile Dacia a avertizat, ieri, asupra unor tentative de fraudă prin care anumite persoane utilizează numele companiei pentru un concurs fals la care s-ar câştiga un autoturism Logan MCV.

Potenţialii câştigători ai premiului, anunţaţi prin sms, trebuie să achite o taxă între 100 şi 200 de euro pentru a primi maşina oferită ca premiu, potrivit unui anunţ publicat pe o pagină web.

Premiul invocat ar fi acordat în colaborare cu mai multe companii de telefonie mobilă cu ocazia aniversării a 41 de ani de la înfiinţarea uzinei Dacia.

Automobile Dacia precizează că nu a organizat şi nici nu organizează concursuri de acest gen.

 

E.On Moldova Distribuţie şi-a luat furgonete

E.On Moldova Distribuţie a contractat, la începutul anului, autoturisme furgon cu două locuri în sistem leasing operaţional de la firma Ripanii Reisen din Suceava, valoarea totală a contractului fiind de 8,76 milioane de lei, a anunţat distribuitorul de energie electrică.

Compania a primit şapte oferte pentru furnizarea vehiculelor şi a selectat cea mai avantajoasă propunere din punct de vedere economic, potrivit E.On Moldova Distribuţie.

Finanţarea în leasing operaţional a fost obţinută pe o perioadă de patru ani.

 

Ajutoare pentru încălzire de 800 mil. lei

Ajutoarele pentru încălzire acordate în perioada decembrie 2007-februarie 2008 au însumat 800 de milioane de lei, fiind acordate unui număr de 4,4 milioane de familii, a declarat, ieri, ministrul Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian.

"Unele familii au mai multe tipuri de ajutoare", a spus Vosganian.

Principalele măsuri de sprijin pentru populaţie la plata energiei termice au vizat persoanele cu venituri reduse.

 

Record la exporturile de şampanie franţuzească

Exporturile de şampanie ale Franţei au crescut anul trecut cu 7,3%, la un record de 150 milioane de sticle vândute în 190 de ţări, confirmând evoluţia ascendentă de pe noi pieţe, precum China, Rusia şi ţările din Europa de Est, transmite AFP.

În ciuda volumelor mici, cele mai importante creşteri din Europa au fost raportate în ţări precum România, unde numărul de sticle vândute a urcat anul trecut cu 129%.

Totodată, în Slovacia vânzările au crescut de 11 ori, iar în Lituania de şapte ori, în timp ce pieţele din Ungaria, Estonia, Letonia, Slovenia şi Cehia au avansat de trei ori.

 

102 dolari barilul de petrol

Preţul petrolului s-a apropiat din nou de nivelul de 102 dolari pe baril, în contextul în care moneda americană a atins un nou minim faţă de euro, iar atacurile militanţilor au determinat reducerea livrărilor de petrol din Nigeria, principalul exportator de ţiţei din Africa, transmite Reuters.

Petrolul destinat pieţei americane era cotat, la ora 16.10 GMT, în urcare cu 2,25 de dolari, la 101,88 dolari pe baril, după ce a atins, miercuri, nivelul de record de 102,08 dolari pe baril.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Info economic.
 Vizualizări articol: 2865 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Info economic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Economic national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ruladă de spanac 4 porţii - 40 minute 500g spanac2 linguri apă4 ouă1/2 linguriţă nucşoară300ml sos de roşii5 linguri ulei1 lingură pesmetsare, piper   Umplutura 175g bucheţele de broccoli3 linguri caşcaval ras175g brânză mozzarella... Citeşte