Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 feb 2008 - Anul XIII, nr. 50 (3731)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lăcătuş: Pentru noi se termină campionatul dacă pierdem cu CFR Cluj

Vineri, 29 Februarie 2008 (14:59:23)

Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că lupta pentru titlu va fi pierdută de echipa sa dacă CFR Cluj va câştiga partida programată, duminică, pe stadionul din Bulevardul Ghencea, în cadrul etapei a XXI-a a Ligii I.
  "Dacă se termină campionatul în caz că pierdem? Pentru noi da. Dacă pierdem se fac 14 puncte şi atunci doar o minune, vorba lui Gigi, doar Dumnezeu mai poate lua campionatul", a spus Lăcătuş.

Marius Lăcătuş le-a transmis conducătorilor clubului CFR Cluj să-şi vadă de "grădina lor" şi să nu îi mai intereseze ce se întâmplă la echipele din Bucureşti. "Să nu creadă cei de la CFR Cluj că dacă dau declaraţii, sunt ei mai şmecheri decât noi. Prin faptul că nu le răspundem tot timpul dăm dovadă de inteligenţă, ne vedem de rezultatele noastre şi ne interesează mai puţin ce fac ei. Ei să-şi vadă de treaba lor, să nu-i mai privească ce se întâmplă cu Bucureştiul. Au oraşul lor, să-şi vadă de grădina lor, să nu-i mai intereseze ce se întâmplă la echipele din Bucureşti. Ei sunt abia la început, mai au mulţi paşi până să ajungă la rezultatele Stelei sau ale lui Dinamo", a afirmat Lăcătuş.

Tehnicianul stelist le-a cerut suporterilor vicecampioanei României să nu răspundă provocărilor lansate de preşedintele clubului CFR, Iuliu Mureşan, şi crede că prezenţa acestuia pe banca tehnică în timpul partidei de duminică va incita publicul la violenţă. "Ca întotdeauna când au fost alături de noi, suporterii au demonstrat că pot fi al 13-lea jucător. Îi cunosc, au capul pe umeri, chiar dacă unii dintre ei sunt fanatici şi fac un apel la fani să nu reacţioneze la ce încearcă domnul Mureşan să facă. Prezenţa lui pe banca tehnică nu poate decât să incite publicul la violenţă. Sigur asta îşi doreşte, o reacţie negativă a suporterilor la adresa lui şi poate suspendarea terenului nostru, având în vedere că suntem recidivişti. Avem nevoie de suporteri şi le cer să-şi încurajeze echipa şi să ignore prezenţa lui pe bancă. Nu ştiu de ce s-a ajuns la asemenea lucruri. Nu ştiu dacă a existat vreun conducător care să păţească ceva în Ghencea. Dacă Ramon Calderon a stat în lojă bine-merci, la fel de bine ar putea şi dumnealui să-l privească de acolo. Din câte ştiu eu, Gigi Becali nu a stat pe bancă la Cluj, ci foarte aproape de conducătorii CFR-ului", a adăugat Lăcătuş.

Partida Steaua - CFR Cluj, contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I, se va disputa, duminică, cu începere de la ora 20.30.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lăcătuş: Pentru noi se termină campionatul dacă pierdem cu CFR Cluj .
 Vizualizări articol: 553 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lăcătuş: Pentru noi se termină campionatul dacă pierdem cu CFR Cluj0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ruladă de spanac 4 porţii - 40 minute 500g spanac2 linguri apă4 ouă1/2 linguriţă nucşoară300ml sos de roşii5 linguri ulei1 lingură pesmetsare, piper   Umplutura 175g bucheţele de broccoli3 linguri caşcaval ras175g brânză mozzarella... Citeşte