Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 feb 2008 - Anul XIII, nr. 50 (3731)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În slujba Domnului

Şi-a dat demisia din Poliţie şi s-a făcut călugăr

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr ofiţer din cadrul Poliţiei Rădăuţi şi-a lăsat şefii şi colegii de muncă cu gura căscată, după ce a dispărut de la serviciu şi s-a retras la un schit de călugări, intenţionând să se facă preot. Deşi nu a anunţat pe nimeni că vrea să plece din Poliţie şi să renunţe la cariera de ofiţer, tânărul şi-a lăsat demisia într-un fişet şi nu s-a mai prezentat la serviciu.

Subinspectorul Andrei Natu, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Fălticeni, a absolvit în cursul anului trecut Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti şi s-a angajat în luna august la Poliţia Rădăuţi, fiind repartizat să lucreze la Biroul de Investigare a Fraudelor.

„Era un coleg de treabă, cu foarte mult bun-simţ şi ne înţelegeam foarte bine”, mărturiseşte şeful lui Andrei, subcomisarul Eugen Roman.

Şeful Biroului de Investigare a Fraudelor îşi aminteşte că Andrei era un tânăr foarte credincios, care mergea la fiecare sfârşit de săptămână pe la biserici şi mănăstiri. „Nu a întârziat o dată la serviciu, era foarte conştiincios...”, spune subcomisarul Roman.

 

Demisia lui Andrei, găsită din întâmplare

După aproape cinci luni de muncă, însă, timp în care nici unul dintre colegii de muncă ai lui Andrei nu a ştiut de intenţiile acestuia de a demisiona din Poliţie, tânărul ofiţer nu a mai venit la serviciu.

„Era luni, 21 ianuarie. Am văzut că nu a venit la serviciu şi m-am mirat. Am găsit la un moment dat, în timp ce căutam nişte dosare în fişetul din birou, demisia lui... O lăsase acolo de vineri. Nu scria din ce cauză, care este motivul. Doar că demisionează...”, povesteşte şeful de la Investigarea Fraudelor.

Acesta îşi aminteşte că l-a sunat de mai multe ori pe Andrei pe telefonul mobil, însă acesta nu i-a răspuns. L-a căutat chiar şi la apartamentul pe care tânărul şi-l închiriase în Rădăuţi, însă, fără succes. Andrei parcă intrase în pământ.

În cele din urmă, poliţiştii au reuşit să găsească un număr de telefon mobil al mamei lui Andrei Natu, de la care sperau să afle unde anume se află colegul lor. Contactată telefonic, femeia a fost luată şi ea prin surprindere de dispariţia lui Andrei, bănuind în cele din urmă că fiul a plecat pe la vreo mănăstire.

Atât poliţiştii, cât şi rudele lui Andrei s-au împărţit şi l-au căutat pe tânărul ofiţer pe la lăcaşurile de cult la care acesta obişnuia să meargă aproape în fiecare weekend.

 

Poliţistul, printre călugări

Vestea că Andrei a fost găsit a venit chiar de la fostul său şef.

Subcomisarul Eugen Roman a dat de urmele acestuia tocmai la schitul Adormirea Maicii Domnului din Plutoniţa.

În momentul în care şeful de la Investigarea Fraudelor şi-a găsit subalternul dispărut, acesta făcea curat în biserică, după slujbă.

„Mi-a spus că a decis să aleagă această cale şi că nu a îndrăznit să-mi dea demisia direct mie, de asta a ales să o lase în fişet. Mi-a povestit că are de gând să se facă călugăr, să urmeze Teologia şi să ajungă preot”, mărturiseşte Eugen Roman.

Deşi acesta i-a recomandat tânărului să-şi ia un concediu de odihnă şi să se mai gândească dacă să demisioneze sau nu, Andrei i-a răspuns că a luat această decizie mai demult şi că e convins că este cea mai potrivită pentru el.

Vestea că Andrei a ales viaţa monahală nu le-a picat foarte bine părinţilor tânărului, mărturisesc foştii colegi de muncă ai ofiţerului.

„L-au ţinut atâţia ani în şcoală... în Academie. Avea o carieră frumoasă în faţă şi... el a renunţat”, susţine un alt coleg de-al lui Andrei.

 

Andrei: „Nu cred că sunt un caz singular”

Schitul Adormirea Maicii Domnului din Plutoniţa e la aproximativ şapte-opt kilometri de oraşul Frasin, fiind ridicat în urmă cu aproape nouă ani. Lăcaşul de cult se află chiar la marginea satului Plutoniţa, aproape de pădure.

, îi spunem primului călugăr care ne iese în cale. După aproximativ cinci minute, un tânăr brunet, înalt, de aproape 1,90 metri, bine făcut, cu puţină barbă, se îndreaptă spre noi.

, ne întreabă tânărul. Face un pas în spate în momentul în care îi spunem de unde suntem.

„Am ales această cale pentru că aşa am simţit eu. De mult vroiam să fac acest lucru, însă am zis să termin şcoala (n.r.-Academia de Poliţie). Nu cred că sunt un caz singular. Acesta este rostul meu în viaţă”, ne-a spus Andrei, refuzând, politicos ce-i drept, continuarea discuţiei cu noi.

„Îmi pare rău, dar nu vreau să mai vorbim despre mine. Nu vreau să-i fac rău acestui schit, la care ţin foarte mult”, a mai spus Andrei, retrăgându-se apoi într-o încăpere a schitului.

 

Ştia de mai multă vreme că fratele ei vrea să devină preot

La uşa apartamentului familiei Natu, din Fălticeni, ne-a răspuns sora lui Andrei. Tânăra a mărturisit că părinţilor ei nu le-a fost uşor să accepte faptul că Andrei a ales viaţa monahală în detrimentul carierei de ofiţer de poliţie, însă nu au avut încotro şi au trebuit să se împace cu această idee.

„Am fost în vizită la el, o să mai ne viziteze şi el.... Nu înseamnă că nu îl vom mai vedea. Aceasta a fost decizia lui, alegerea lui...”, mărturiseşte tânăra.

Sora lui Andrei spune că nu a fost surprinsă de hotărârea fratelui ei, mai ales că acesta afirma de mai multă vreme că şi-ar dori să devină preot.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a dat demisia din Poliţie şi s-a făcut călugăr.
 Vizualizări articol: 2167 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.37/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 27 voturi
Şi-a dat demisia din Poliţie şi s-a făcut călugăr4.4527

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Politia trimis de
(29 feb 2008, 11:13:04
cred ca tipul e sarit de pe fix sau poate ca nici academia de politie nu mai este ce a fost odata, cred ca e o simpla facultate ca oricare alta ..scoateti postul de ofiter la concurs , se vor inscrie suficienti agenti cu facultate care se vor bate pentru acel post
1.1  RE: Politia trimis de
(29 feb 2008, 18:21:30
bai baiatule ... daca tot crezi ca e o simpla facultate ca oricare alta du-te la manastire si tu cu andrei ca acolo se crede... cand e vorba de academie STII sau nu stii .... si iti zic eu ... academia e facultate grea ... se intra greu, se trece greu, se iese si mai greu ... seamana cu medicina la volumul de munca... mai informeaza-te ... si daca esti un agent care a facut facultatea pe la dolhasca cu examene grila cu intrebari pe care le-ai copiat ca nu puteai sa le inveti pe de rost ... nu iti imagina ca primesti postul lui de la investigarea fraudelor ... acolo e nevoie de oameni care stiu carte...
1.2  RE: Politia trimis de
( 1 mar 2008, 09:37:38
tu esti dus cu pluta ! sa compari facultatea de medicina cu academia de politie e cea mai mare greseala , medicina nu o termina orice prost , stie toata lumea cum se intra la academie , si ce scandaluri au fost , mai ales la probele sportive , bai prostule crezi ca daca ai stelute esti destept ,eu aduc un agent care da clasa la toata politia din suceava in drept penal , ca sa nu mai dau nume de ofiteri prosti care au terminat la spiru haret si sunt mari ofiteri .volum de munca ,prostule , toti ofiterii stiu sa joace carti , table , remy, sah si tenis de masa datorita volumului mare de munca si a lipsei de timp liber !
1.3  RE: Politia trimis de
( 1 mar 2008, 10:32:27
daca tu crezi ca academia de politie o termina orice prost de ce nu te duci tu sa incerci,sa dai admitere sa vezi cum este?
2.   DOAMNE AJUTA ! trimis de
(29 feb 2008, 11:17:19
Felicitari pt.drumul ales In aceste timpuri tulburi .Monahismul este f. incercat ,dar credinta ii va tine doar pe cei apropiati de DUHUL SFINT !

Oricum fata de vechea meserie este un pas intelept .

Roaga-te si pt.noi pacatosii.!
2.1  RE: DOAMNE AJUTA ! trimis de
(29 feb 2008, 13:40:33
prostia ii va tine apropiati de duhul "sfant". mai bine ramanea politist
3.   Young trimis de
(29 feb 2008, 11:46:27
Ar fi bine si M Sorin sa faca acelasi lucru

3.1  RE: Young trimis de
( 1 mar 2008, 10:36:17
te roade invidia , rautatea....Orange fost coleg al lui M Sorin.te doare ca nu ai sa ajungi niciodata la calitatile pe care le are Sorin?priveste-te in oglinda...nu-ti spune nimic constiinta?
4.   Scarbit trimis de
(29 feb 2008, 11:47:37
probabil ca tanarul a vazut ca nu-si poate indeplini atributiile de om al legii din cauza mafiei la nivel mare si a coruptiei din randul politistilor vechi si astfel a ales o alta cale dreapta,cea spre domnul!!!!
5.   Un om al lui Dumnezeu trimis de
(29 feb 2008, 11:52:11
Toti suntem creatia LUI,dar foarte putini ne aratam a fi demni de asta.Iata unul dintre cei putini.Dumnezeu sa-l intareasca si sa-l calauzeasca,iar parintii lui sa fie mandrii ca au un asemenea fiu.
6.   Sa va fie rusine domnilor ziaristi trimis de
(29 feb 2008, 11:52:16
Sa va fie rusine domnilor ziaristi. Ati facut atata valva pe cazul cu militianul baut de pe radar si in loc sa sprijiniti initiativele noastre a contribuabililor care incercam sa facem dreptate cum putem, in loc sa ne ajutati si sa ne sfatuiti in ceea ce ar trebui sa facem, v+ati palma in .... si va vedeti in continuare de treba. Deh doar vine campania electorala si aveti treburi mai importante decat astea. Va multumesc pentru implicare si sper ca isi vor da seama si altii ce fel de ziar este acesta. Cu stima
7.   Domnul sa i ajute trimis de
(29 feb 2008, 12:41:11
bunul DUMNEZEU ia calauzit pasii acestui tinar .DUMNEZEU SA I AJUTE SA SI URMEZE CALEA DREAPTA

8.   Doamne ajuta trimis de
(29 feb 2008, 12:51:59
asta a fost decizia lui, de ce unii il condamna? probabil cei care sunt atei fac acest lucru.pentru asta a simtit el ca are chemare.acesta este universul lui.asta o face din convingere si cu siguranta ca viitor preot va fi un duhovnic foarte bun.

DOAMNE AJUTA.
8.1  RE: Doamne ajuta trimis de
(29 feb 2008, 12:59:03
Ce drum alege fiecare e o problema personala. Ce nu inteleg eu e care e problema ziaristilor. Nu mai aveti subiecte de scandal? Cand o sa vad interviu cu politistul care a luat spaga atunci o sa va felicit. Sunteti o specie de nemernici.
9.   Cei chemati iesiti ! trimis de
(29 feb 2008, 12:59:27
Toate sunt de la Dumnezeu; a fost chemarea; Doamne ajuta !
10.   Politist adevarat trimis de
(29 feb 2008, 13:51:18
faptul ca nu era lasat sa si faca slujba dupa regulament la determinat sa faca alegerea,el se va ruga pentru toti politistii care fura,fac magarii,santajeaza,fac dosare pe ne drept,protejeaza BISNITARII
11.   Politist adevarat trimis de
(29 feb 2008, 13:52:43
faptul ca nu era lasat sa si faca slujba dupa regulament la determinat sa faca alegerea,el se va ruga pentru toti politistii care fura,fac magarii,santajeaza,fac dosare pe ne drept,protejeaza BISNITARII
12.   Politist adevarat.. trimis de
(29 feb 2008, 13:55:06
faptul ca nu era lasat sa si faca slujba dupa regulament la determinat sa faca alegerea,el se va ruga pentru toti politistii care fura,fac magarii,santajeaza,fac dosare pe ne drept,protejeaza BISNITARI,IVALUTISTII,CAMATARI fugit departe deorece a gustat din MARUL EVEI INVENINAT....etc,vazand sefii superiori PATATI PANA PESTE CAP,unsii cu taciune,care peste putin timp vor ajunge in IAD unde vor arde pe veci ,acest om a facut alegera corecta. Posibil sa revina peste cativa ani cand mafia din sistem va fi in pensie sau in IAD. O mare pierdere pentru comunitate. SAL AJUTE DUMNEZEU..
13.   Mai stiu eu unu trimis de
(29 feb 2008, 14:36:26
mai stiu eu unu asa care se numeste Corogeanu Daniel, ala a parasit meseria de fotbalist si s-a dedicat calugariei tot asa, fara prea multe explicatii
13.1  RE: Mai stiu eu unu trimis de
(29 feb 2008, 15:54:54
si mai stiu si eu unu camil care nu stie ce vorbeste ... nu are nici o lagatura cu Corogeanu!!! da daca tu zici te las sa te bucuri !!!
14.   Pt istetul vulpoi trimis de
(29 feb 2008, 17:18:41
Tu nu iti da cu parerea despre Academia de Politie ca tu nu ai nici macar 12 clase ,asa ca taci din gura
15.   Bubu trimis de
(29 feb 2008, 17:41:26
poate are inclinatii homosexuale si numai asa poate sa se descopere.
15.1  RE: Bubu trimis de
(29 feb 2008, 18:14:46
poate nu... tu in schimb dupa nick-ul ala... mai stii ??
16.   - trimis de
(29 feb 2008, 17:49:43
voi sa nu mai comentati de unele chestii pe care nu va priveste ...presa a gresit facand public un caz care la urma urmei mi se parea normal .cum a declarat si andrei nu este un caz singular.presa ar trebui sa se ocupe de criminali ,traficanti ,violatori si nu de un simplu om care la urma urmei nu a facut nimic rau decat si-a dedicat viata pentru Dumnezeu.Domnilor ziaristi,ocupati-va de lucruri serioase, de economia oraselor sucevene, de cei care conduc soarta oamneilor din judet...asa poate veti ajunge niste jurnalisti buni si seriosi.dupa cum scrieti nu aveti nici o credibilitate.ati bagat cutitul intr-o rana care incepuse sa se cicatrizeze.Sa va ajute Dumnezeu asa cum ati facut rau unei familii care suferea deja...FELICITARI...nu am cuvinte
17.   Bravo andrei!! trimis de
(29 feb 2008, 17:53:32
Buna ziua in primul rand,il cunosc pe andrei natu este un baiat de milioane cum rar mai sunt baieti in ziua de azi intotdeauna s-a remarcat prin bunul simt de care dadea dovada si prin simplitatea sa...Ma bucur pt el ca si-a indeplinit visul sau cel mare ...cel de a deveni preot!!Bravo Andrei ai aratat lumii intregi ca nu banul este mai important ci linistea sufleteasca!!!:)
18.   Bravo trimis de
(29 feb 2008, 17:57:14
bravo baiatului...un caz rar dar exemplar:)

19.   - trimis de
(29 feb 2008, 17:57:44
Andrei esti un om binecuvantat....esti sufletelul meu...esti fratiorul meu...roaga-te pentru noi
20.   "stire de senzatie" trimis de
(29 feb 2008, 18:06:13
probabil ca a-ti ajuns sa nu mai aveti cu ce sa umpleti paginile acestei fituici ieftine si va legati de orice subiect, fie el cit de mic. Ma intreb oare chiar este o "stire" de prima pagina, de fapt este o stire, domnule "ziarist"? Crezi ca intereseaza pe cineva aceste rinduri insirate despre viata unui om, si la urma urmei, trebuie sa intrati chiar asa in viata sa? e o placere mirsava, a voastra sa faceti lucruri de acest gen, doar asa va exprimati neputintele si micimea in care va invaluiti. Cu siguranta ca ar exista lumea si fara voi....si ar exista bine.......te-ai intrebat vreodata care e valoarea ta, distinsule om de presa? E prea tinar si inocent....nu ti-a pasat de nimic, ce-ai cautat si acolo , in acel loc? Am un premiu pentru acest articol, dar ..............
21.   De ce atita caz? trimis de
(29 feb 2008, 18:17:15
Andrei ramane in amintirea nostra. A fost un om deosebit,un coleg, un prieten, cu care am pastrat si vom pastra aceasta legatura. Dumnezeu l-a indrumuat sa urmeze acest drum, si suntem siguri ca-l va urma cu cinste. Ne vom aminti de lunile de la Radauti.
22.   Oric�t as voi trimis de
(29 feb 2008, 18:18:08
nu pot sa nu-mi arat dispretul pentru acest Sergiu Rusu. Faptul ca acest t�nar si-a gasit o alta cale �n viata, de ce trebuie sa fie facut public ? Numai pentru ca este vorba despre un ofiter care a gasit calea credintei adevarate ? Nu este nimic spectaculos. Ofiteri ai armatei romane, �nvremea persecutiilor, au trecut de partea crestinilor: Sf. M.Mc. Gheorghe, S. M. Mc. Dimitrie, etc. Daca ai fi avut putina cultura generala, nu te-ai fi facut de bacanie cu un astfel de subiect. Sau aveti porunca de la Marele Vornic Orest Onofrei sa bacalariti cu orice prilej biserica nationala ? Baiatule, c�inii bat, caravana trece! Respectul pentru meseria ta de ziarist, unde este ? Vrei sa fii un simplu mercenar de presa, cum sunt at�tia la Suceava, sau vrei sa nu te rusinezi de tine �nsuti c�nd te uiti �n oglinda. "Actiune, decizie, responsabilitate" sunt notiuni de care ai uitat. Pacat!
23.   Nu este corect ! trimis de
(29 feb 2008, 18:45:38
nu mi se pare de bun simt ca ziaristul a dat numele intreg al persoanei respective, putea sa ii dea doar initialele, nu este frumos ! i-a cerut voie, a avut permisiunea lui Andrei sau a familiei ? ma indoiesc !
23.1  RE: Nu este corect ! trimis de
(29 feb 2008, 18:57:52
Intru totul de acord cu tine! i-a dat numele intreg pentru ca e convins ca nu-l va da in judecata.....pentru ca atunci cand scriu tampenii (de genul accidentului de pe ceahlau) atunci nu dau numele ci doar initialele si informatii eronate pe langa initiale. Cat despre subiectul ales...dle Sergiu Rusu....ce treaba ai dumneata cu ce alege fiecare in viata....e o problema personala....nu un subiect pt Monitorul SV, ori ai gatit toate subiectele....
24.   Calugarie trimis de
(29 feb 2008, 19:30:12
sa dus acolo unde e curat!ordine ,disciplina,respect fata de semeni,ceea ce in politie nu exista.doar ca in reclamele mincinoase!D-zeu sa-l ajute si sa il binecuvinteze.[in viitor veti avea unde va spovedi]
25.   Cretinul trimis de
(29 feb 2008, 19:43:40
Nebunul asta sa facut calugar deoarece e homosexual si aici se poate desfasura in voie , mai ales ca nu prea trebuie sa munceasca
26.   Bai fraeierik trimis de
(29 feb 2008, 19:58:36
pt prostu care a dat comm.precedent daca un om are har de la Dumnezeu si un idiot ca tine stie doar sa manance sa beie si saa futa asta e alata treaba...esti prea expirat ..treaba cu credinta nu e ceva de gluma bai boule
27.   Simplu trimis de
(29 feb 2008, 20:27:57
sergiu rusu es ti un mare p.... ca de obicei scrii niste chestii de belea trebuiesti batut
28.   Mai domol flacai, mai domol... trimis de
(29 feb 2008, 20:35:17
Nu inteleg de ce toata lumea are impresia ca daca a aparut la ziar acest subiect, trebuie sa fie musai de rau, trebuie sa fi fost ceva gresit. E povestea unui tanar care a ales sa-si schimbe destinul, din politist in preot. Care-i problema? Spune ziaristul ca e ceva gresit? Intelegeti voi asta... de unde? Eu am citit articolul, mi s-a parut interesant si... atat. Trec mai departe. Ce tot atata tevatura, ca e bine, ca nu e bine, ca vezi ce-a facut ala, dar cum se poate asa ceva... Tinere Andrei sa-ti ajute D-zeu, iar voi ceilalti fiti mai cumpatati cand aruncati cu piatra.
29.   Dezamagire ! trimis de
(29 feb 2008, 20:56:56
A fost un elev exceptional , cu foarte mult bun simt , foarte corect , dar parca nu era facut sa traiasca intr-un mediu atat de libertin .

Nu am nimic cu faptul ca deocamdata a ales sa se calugareasca . A absolvit insa o facultate atat de grea si a dezamagit parintii care si-au dorit pentru Andrei o alta cariera . Ce-a fost in capul tau Andrei ...
30.   Metrologia sufletului trimis de
(29 feb 2008, 21:07:31
Daca ai pune pe doua talgere ale unei balante a vietii ne-am da seama ,ca, si o meserie si cealalta sunt facute casa slujeasca la ceva ,o meserie pentru oameni si impotriva oamenilor si o meserie pentru suflet si impotriva sufletului . Uneori ca si scufita rosie o apuci pe drumul rau si... apare lupul rosu deghizat in capra care spune ca are sa manince trei iezi si o ieda . Baiatul acesta nu va reista . Spaga si ciubucul se vor transforma in munca de lamurire cu enoriasul . Daca apare vreo domnisoara pentru exorcizare sigur domnul corigentu Andrei va indeplini cele lumesti.
31.   Dumnezeu sa-i ajute! trimis de
(29 feb 2008, 21:12:41
..sa devii calugar ADEVARAT nu-i ceva usor!Trebuie sa fii FOARTE 'PUTERNIC" SUFLETESTE si sa treci prin toate greutatile!Citind Razboiul Nevazut veti inteleg mai multe!

ps:inseamna ca a avut chemare de a facut acest pas!
32.   - trimis de
(29 feb 2008, 21:34:11
pai asta era ideea a fost chemarea de la Dumnezeu...un lucru pe care multi nu il au si nu il inteleg.daca era cu cele lumesti ramanea politist unde avea in fata cariera bani prestigiu.a lasat totul pentru Dumnezeu...unde inclina balanta?
33.   IMI CER SCUZE trimis de
(29 feb 2008, 21:48:31
SUNT BOLNAV MINTAL,AM STAT LA OLIGOFRENI SI AM FOST VIOLAT PE CALE BUCALA DE MULTE ORI!SUNT OBSEDAT SEXUAL SI PEDOFIL!RECENT AM DEVENIT SI NECROFIL!MAMA A FOST O KURVA PENALA IAR TATA PUSCARIAS HOMOSEXUAL CRIMINAL-PEDOFIL SI TORTIONAR LA SECURITATE!SUNT O CORCOTUTA OVREIASCA-TIGANESCA!AM FOST EDUCAT SA URASC ROMANIA SI ORTODOXIA!AM PLECAT DIN TARA SI MA FOLOSESC DE NUMELE UNUI PROF. DE LA LICELUL DRAGOS VODA CARE M-A LASAT REPETENT!ACUM AM UN FUND UN "BUT-PLUG" SI MA MASTURBEZ ZILNIC!

IERTATI-MA, SATANA MA CHINUE RAU DE TOT!
34.   Bravo diliule ! trimis de
(29 feb 2008, 21:57:24
..vezi ca se poate..acum ia toate pilulele pe azi si culca-te!Nu mai bea carmol!

ps:ai uitat sa spui ca ai fost violat de taika-tu si tu la randul tau ai violat-o pe maika-ta iar acum iti abuzezi sexual copii tai !
35.   Va infierbantati ca niste....babe trimis de
(29 feb 2008, 22:15:24
gata !!!

l-ati si facut....SFANT !!! ma voi santeti unii atat de ...lingusituri de....n-am cuvinte.

de la a fi calugar si pana la a ajunge.....credincios e cale destul de.....lunga.

se vede destul de clar ca singura avut indoiala de ceea ce face pt ca n-a renuntat la serviciu cu un..."pas hotarat" ci pe...furis.

da cine stie...poate-o gasi .....ORTODOXIA !!!!
36.   - trimis de
(29 feb 2008, 22:18:25
tu pastreaza-ti comentariile pentru tine nu cred ca ai vrea sa fii in locul familiei.fiecare cu calea lui ..el si-a aleso deja?tu stii ce cale ai?
37.   Mai sunt si alti fosti politisti trimis de
(29 feb 2008, 23:54:13
mai sunt si alti fosti politisti din zona Radauti care s-au calugarit dar nu s-a spus nimic,de ce?
38.   PENTRU ALCOOLISTUL... trimis de
( 1 mar 2008, 00:11:57
Bai alcoolistulei si dementulei ia exemplul de la colegul adica fostul coleg de la Falticeni si dute-n pla mea din pol. sv. ca toata ziua plange mata dupa tine!!! PS. Mai bine ti-ar sta cu sapunul in buzunar decat cu pistolul!
39.   Detalii trimis de
( 1 mar 2008, 01:47:09
Vreau sa iau legatura neaparat cu mama lui Andrei. Adaugati nr. tel. la comentarii, va rog. Am vrut sa o avertizez cu ceva timp in urma , insa nu am reusit sa iau legatura cu familia lui Andrei.
40.   Pentru catalina ionescu trimis de
( 1 mar 2008, 07:38:56
poti suna pe numarul de abonament pe care l-a avut andrei...este la noi...presupun ca il ai....
41.   0000 trimis de
( 1 mar 2008, 07:48:01
cred ca lucreaza sub acoperire.in curand o sai artesteze pe toti calugarii!
42.   Aceasta e calea lui! trimis de
( 1 mar 2008, 09:06:46
datorita unor oameni ca acest t�nar Dumnezeu nu ne rade pe toti ceilalti de pe fata

pamintului pentru toate rautatile si ticalosiile noastre.Ferice de parintii cu asemenea copii.
43.   Dreptul la alegere trimis de
( 1 mar 2008, 09:31:32
Fiecare are in viata dreptul la a alege ceea ce vrea sa faca cu viata lui. Chiar nu inteleg de ce a aparut acest articol de **** in ziar. Lasati omul in pace. Ce va doare pe voi capul de ce face Andrei? Nu e primul si nici ultimul care prefera credinta in locul vietii mirene. In momentul in care colonelul Cocan (fostul sef de la Serviciul de Pasapoarte), si-a facut schit a comentat cineva? La cat de rai sunt cativa de pe forum, maine poimaine ati fi in stare sa stati in fata bisericilor si sa nu lasati oamenii sa intre.

Sa va fie rusine !!!
44.   Oda pentru sergiu r trimis de
( 1 mar 2008, 10:18:41
bravo sped laser si bravo fostilor colegi- sergiu rusu nu te cunosc dar n-am pierdut minic, faci rusine redactiei, esti un gunoi
45.   Popa trimis de
( 1 mar 2008, 13:17:09
Andrei a fost si este un baiat exceptional, si nu e singurul caz de politist transformat in preot, ceea ce inseamna ca....si unii politisti au suflet. dupa acest baiat, probabil ca si alti politisti vor urma viata monahala. Cei mai pretabili, din zona Radautului, ar fi cei doi Mitici, cel de la Milisauti, despre care enoriasii spun ca nu il cunosc prea bine ca si politist, insa canta foarta frumos in "strana"- la biserica si cel de la Radauti, care am impresia ca are anumite probleme la mansarda, probabil ramase din vremea cand era profesor. Oricum cei doi vor intari sigur randurile politistilor-popi. Lipseste doar"scanteia"(demisia din fiset)
46.   Invers trimis de
( 1 mar 2008, 23:29:11
Eu cunosc cazul unui calugar care s-a facut politist...Ce spuneti de chestia asta?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ruladă de spanac 4 porţii - 40 minute 500g spanac2 linguri apă4 ouă1/2 linguriţă nucşoară300ml sos de roşii5 linguri ulei1 lingură pesmetsare, piper   Umplutura 175g bucheţele de broccoli3 linguri caşcaval ras175g brânză mozzarella... Citeşte