Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 feb 2008 - Anul XIII, nr. 50 (3731)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lăcătuş: Meciul cu CFR Cluj este cel mai important din cariera mea de antrenor

Vineri, 29 Februarie 2008 (15:50:36)

Tehnicianul stelist Marius Lăcătuş a declarat, vineri, că meciul cu CFR Cluj, programat în etapa a XXI-a a Ligii I, pe stadionul din Bulevardul Ghencea, este cel mai important din cariera sa de antrenor, această întâlnire rivalizând ca încărcătură, în opinia sa, cu un derbi Steaua-Dinamo.
  "Toate meciurile sunt importante, depinde de echipa pe care o antrenezi. Şi la Braşov, la UTA sau Ceahlăul am avut meciuri importante, dar obiectivele erau altele. Ţinând cont de această rivalitate cu CFR, pot spune că este cel mai important meci al meu ca antrenor de când am început această carieră. Sunt sigur însă că şi meciurile pe care le-am jucat în Liga Campionilor erau la fel, poate chiar mai importante. Steaua - Dinamo rămâne Steaua - Dinamo, indiferent de locul în clasament. Ţinând cont de faptul că echipa CFR Cluj este lider la distanţă destul de mare, putem spune că un meci cu ei rivalizează cu Steaua - Dinamo sau Steaua - Rapid, ca încărcătură", a spus antrenorul stelist, într-o conferinţă de presă.

Lăcătuş a precizat că meciul cu CFR este foarte important pentru Steaua în lupta pentru titlu, "poate chiar decisiv". "Sper ca miza jocului să nu conteze foarte mult în evoluţia jucătorilor noştri, să nu apese foarte mult pe umerii lor şi sunt sigur de asta, avem jucători de valoare, cu experienţă, care au jucat foarte multe meciuri de acest gen. Nu avem voie să facem paşi greşiţi, să nu mai comitem erorile de la Iaşi. Sunt sigur că dacă vor fi concentraţi, determinaţi, prin valoarea lor rezultatul nu poate fi decât favorabil", a spus el.

Marius Lăcătuş a menţionat că poate fi un avantaj faptul că CFR a jucat joi şi în Cupa României. "Oricum, unii jucători au fost menajaţi şi nu cred că acest lucru îşi va pune amprenta asupra evoluţiei lor. CFR a ştiut foarte bine să profite de paşii greşiţi ai celorlalte echipe, au câştigat meciurile cu echipele care au învins pe Steaua, Dinamo sau Rapid. De aici această diferenţă enormă, practic în meciurile directe au câştigat doar cu Rapid", a spus Lăcătuş. El a adăugat că singurul jucător indisponibil este francezul Habib Habibou, care suferă de gripă.

Lăcătuş a declarat că atmosfera este foarte bună în lot, lucru care îi dă mari speranţe. "Atitudinea, concentrarea de la antrenamente, mă fac să cred că vom scoate un rezultat pozitiv. Nicoliţă trebuie să-şi revină. Nu e uşor, dar în fotbal se poate întâmpla şi altora, cu nume mult mai mare. Trebuie să treacă peste acest lucru, sper să aibă evoluţii bune pe viitor. Cunoaştem atuurile clujenilor, nu cred că sunt foarte multe de ascuns la cele două echipe, depinde de ziua pe care o prindem", a comentat Lăcătuş.

Antrenorul FC Steaua speră ca arbitrajul să fie la un nivel foarte ridicat. "Sunt sigur că arbitrii vor încerca să fie la cel mai bun nivel, nu cred că vor fi greşeli voite în favoarea cuiva. Modul în care a jucat CFR până acum, agresiv, uneori peste limita regulamentului, ar fi trebuit sancţionat. Nu s-a făcut, sper să se facă duminică dacă vor exista intrări dure", a spus el, comentând apoi şi duelul verbal dintre jucătorii Cristian Fabbiani şi Jose Moreno: "Fiţi siguri că nu se va întâmpla nimic. Sunt declaraţii date doar de dragul de a le face, şi eu mai ziceam: «vii tu în Ghencea, abia te aştept», dar nu se întâmpla nimic. Pepe nici nu a comentat declaraţiile lui Fabbiani, cum că îi rupe picioarele".

Întrebat dacă vor exista surprize în primul 11 al Stelei, Lăcătuş a replicat: "Dacă îmi daţi o hârtie, vă dau şi echipa. Surprize pot apărea, dar de ce le spuneţi surprize? Toţi jucătorii Stelei au muncit, lotul e valoros, nu e uşor să alcătuieşti primul 11. Încercăm să alegem cei mai în formă jucători. După declaraţiile lui Gigi, sunt foarte liniştit. De ce spuneţi că se va implica? Nu înseamnă neapărat că trebuie să facă echipa. A spus că se va trage linie la finalul sezonului".

Tehnicianul stelist a subliniat că "e ste păcat pentru fotbalul românesc că echipele au ajuns să caute străini, mai de valoare". "Sunt lucruri care contează foarte mult şi pentru echipa naţională. Faptul că duminică vor fi mulţi străini în joc înseamnă că nivelul jocului trebuie să crească", a adăugat el.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lăcătuş: Meciul cu CFR Cluj este cel mai important din cariera mea de antrenor.
 Vizualizări articol: 657 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lăcătuş: Meciul cu CFR Cluj este cel mai important din cariera mea de antrenor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ruladă de spanac 4 porţii - 40 minute 500g spanac2 linguri apă4 ouă1/2 linguriţă nucşoară300ml sos de roşii5 linguri ulei1 lingură pesmetsare, piper   Umplutura 175g bucheţele de broccoli3 linguri caşcaval ras175g brânză mozzarella... Citeşte