Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 feb 2008 - Anul XIII, nr. 40 (3721)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Stan: În locul lui Lupescu, aş accepta tragerea la sorţi pentru delegarea arbitrilor

Luni, 18 Februarie 2008 (17:32:24)

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că este în favoarea delegării arbitrilor prin tragere la sorţi la meciurile de Liga I şi a subliniat că nu înţelege de ce directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, nu acceptă această soluţie.
  "În locul lui Lupescu aş accepta tragerea la sorţi pentru a fi degrevat de orice responsabilitate, pentru a scăpa de orice fel de denigrări. Nu văd de ce el nu ar fi de acord cu o astfel de tragere care să se facă şi în prezenţa reprezentanţilor cluburilor", a spus Marius Stan, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Marius Stan a precizat că cel mai mare dezavantaj al acestei proceduri ar fi delegarea unor arbitri mai slabi cotaţi la meciuri importante ale Ligii I. "Şi această metodă are, însă, dezavantajele ei, pentru că pot pica arbitrii consideraţi mai slabi la meciuri grele, însă teoretic toţi arbitrii de la Liga I ar trebui să fie atât de buni încât să facă faţă acestor meciuri", a mai spus Stan.

Reprezentanţii a 14 cluburi din Liga I au solicitat Ligii Profesioniste de Fotbal ca în ultima parte a campionatului delegările arbitrilor din Liga I să fie făcute prin tragere la sorţi şi nu ca până acum, când acestea erau efectuate de directorul general al FRF, Ioan-Angelo Lupescu. Preşedintele Federaţiei Române Fotbal, Mircea Sandu, a anunţat că nu se vor opera niciun fel de schimbări în acest caz în timpul campionatului.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stan: În locul lui Lupescu, aş accepta tragerea la sorţi pentru delegarea arbitrilor.
 Vizualizări articol: 486 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stan: În locul lui Lupescu, aş accepta tragerea la sorţi pentru delegarea arbitrilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gnocchi proaspeţi cu cartofi şi busuioc 5 porţii – 60 minute 500g făină500g cartofi10-12 frunze de busuioc1 ou100g unt100g parmezan± sare, piper Curăţă cartofii, spală-i şi taie-i în bucăţi, apoi pune-i la fiert în 3 l apă şi 1 linguriţă ... Citeşte