Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 feb 2008 - Anul XIII, nr. 40 (3721)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pe peronul gării

Un poliţist a tras şase focuri de armă pentru a scăpa de bătaie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un agent din cadrul Serviciului Poliţiei de Transporturi Suceava a fost nevoit să tragă nu mai puţin de şase focuri de armă pentru a scăpa din mâinile a doi indivizi beţi şi puşi pe harţă. Un bărbat care a sărit în apărarea poliţistului a fost snopit şi el în bătaie de cei doi agresori, imobilizaţi în cele din urmă de o patrulă a Jandarmeriei.

Toată povestea s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi (13/14 februarie a.c.), pe peronul staţiei CFR Dolhasca.

În acea noapte, în jurul orei 1:30, agentul Bogdan Păiuş se afla în sediul postului de poliţie al gării, când a auzit doi indivizi făcând scandal şi înjurând pe peron.

Când a ieşit să vadă ce se întâmplă, scandalagiii au continuat să vocifereze, motiv pentru care poliţistul le-a cerut documentele de identitate. În acel moment, însă, unul dintre cei doi indivizi l-a lovit pe agentul Bogdan Păiuş cu pumnul în zona capului. Poliţistul a scos un spray iritant lacrimogen şi a dat mai multe jeturi în direcţia celor doi. Fără efect, însă, întrucât agresorii au tăbărât asupra agentului de poliţie, l-au trântit la pământ şi au început să-l lovească cu pumnii şi cu picioarele şi să-i rupă uniforma.

Poliţistul a fost salvat de un bărbat din Siliştea, care avea drum prin zona gării şi i-a văzut pe cei doi lovindu-l pe agent cu pumnii şi picioarele. Scandalagii l-au lăsat pe poliţist şi s-au năpustit asupra bărbatului care intervenise, luându-l şi pe acesta la bătaie. Între timp, agentul Bogdan Păiuş a luat bastonul din sediul postului de poliţie şi a încercat să-i îndepărteze pe agresori, însă fără prea mult succes.

 

Glonţ după glonţ

Retras între linii şi văzând că nu are altă soluţie, agentul Păiuş a tras nu mai puţin de şase focuri de armă în aer, pentru a-i îndepărta pe scandalagii.

Împuşcăturile au atras atenţia unui echipaj al Jandarmeriei, care a ajuns imediat la faţa locului şi i-a imobilizat pe cei doi agresori.

Aceştia din urmă au fost identificaţi în persoana fraţilor Gheorghiţă (recidivist) şi Costel Pelin, în vârstă de 39, respectiv 28 de ani, din Dolhasca. Cei doi s-au ales cu dosar penal pentru ultraj şi vătămare corporală, urmând a da cu subsemnatul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

Deşi a primit mai multe lovituri, agentul Bogdan Păiuş a scăpat fără nici o leziune, medicii legişti apreciind că poliţistul nu are nevoie de nici o zi de îngrijire medicală.

În schimb, cealaltă victimă s-a ales cu mai multe leziuni la nivelul feţei.

Procurorii fălticeneni au decis ca fraţii Pelin să fie cercetaţi în stare de libertate.

 

Şeful PT a vrut să nu se afle despre incident

Din motive numai de el ştiute, şeful Poliţiei Transporturi Suceava a încercat să facă tot posibilul ca acest incident să nu ajungă la cunoştinţa opiniei publice.

Contactat telefonic vineri seară, şeful Serviciului Poliţiei Transporturi Suceava, subcomisarul Florin Catană, ne-a declarat că nu ştie foarte multe despre evenimentul în cauză şi ne-a rugat să revenim cu un telefon sâmbătă dimineaţă. Ziua următoare, însă, la telefonul subcomisarului a răspuns o voce de femeie care ne-a spus că „domnul Catană e plecat din localitate şi şi-a lăsat telefonul acasă”. Ieri, nu ne-a mai răspuns nimeni la telefon.

Din cele declarate de mai mulţi lucrători din cadrul Poliţiei Transporturi Suceava, incidentul de la Dolhasca nu s-ar fi produs dacă agentul Bogdan Păiuş nu ar fi fost singur de serviciu în acea noapte.

De altfel, la mai toate posturile de poliţie ale principalelor staţii CFR din judeţ lucrează pe tură un singur agent, care poate cădea oricând victimă unor incidente similare celui de la Dolhasca.


Crimă pe peron

Spre sfârşitul lunii noiembrie a anului trecut, tot pe peronul unei gări, de data aceasta la Liteni, la câţiva metri de sediul postului de poliţie Transporturi Feroviare, un tânăr din localitate (Vasilică Mănescu, 26 de ani) a fost omorât în bătaie de trei consăteni, Ştefan Chihaia (35 de ani), Ionuţ Cornea (19 ani) şi Petrică Cornea (17 ani). Când poliţiştii au intervenit era deja prea târziu pentru victimă, aceasta decedând în drum spre spital.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un poliţist a tras şase focuri de armă pentru a scăpa de bătaie.
 Vizualizări articol: 1591 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 7 voturi
Un poliţist a tras şase focuri de armă pentru a scăpa de bătaie4.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Legea trimis de
(18 feb 2008, 11:19:22
Sunt un tanar in varsta de 24 de ani, urmez o facultate in alta zona a tarii si dupa ce am citit acest articol m-am gandit, eu ca simplu cetatean al Romaniei ce siguranta mai am, cand doi indivizi ca cei din articol isi permit sa atace un politist, sa loveasca un civil si sa nu ii sperie nici focurile de arma, iar dupa acest episod cei care fac anchete,respectiv procurorii ii ancheteaza in stare de libertate,probabil odata lasati in libertate vor ucide sau multila un seaman iar atunci desigur se vor lua masuri pentru incarceararea lor.Este penibil ce legi putem avea in tara si de aceea tinerii care vor sa realizeze ceva pe munca cinstita, pleaca peste hotare pentru ca aici nu ai nici cea mai mica siguranta sa nu mai vorbim de respect.O zi buna va doresc.
1.1  RE: Legea trimis de
(18 feb 2008, 11:45:18
Uai mamosule... banuiesc k esti un bleg, un papa lapte, un mol�u, corect? Recunoaste ca nu ai curaj nici sa cobori cu gunoiul dupa 11 seara k se iau golanii de tine.

E legea pumnului, colegule... si aici si in alta parte. Ce crezi, ca te duci in alta tara si acolo nu iti zice nimeni nici "m�c"? Te inseli amarnic! Peste tot sunt animale de genul astora.
1.2  RE: Legea trimis de
(18 feb 2008, 13:55:18
se impun mai multe precizari,dar sunt ,in mare, de acord cu tine:

- cei doi golani (si toti cei care le tin partea) au mintea odihnita si cu limite mici.Ce sa stie cei de acest soi cu ce se mananca o facultate?!

- procurorul din Falticeni are mari lacune profesionale si comportamentale.Nici nu ma asteptam la altceva din partea Parchetului Falticeni.

- ce-a invatat la Campina politistul? Trebuia sa-i impuste ca pe cainii turbati.Si era cel mai bine pentru toti.

- nu in ultimul rand,legea ar trebui mereu adaptata la noile atitudini ale penalilor.
1.3  RE: Legea trimis de
(18 feb 2008, 16:32:20
skuza-ma dar an strainatate politia este politie.nu ka la noi toti amaratii sant politai.!!!
2.   "ROMANIA" te vaicaresti mai rau ca o ...baba !! trimis de
(18 feb 2008, 11:28:37
da ce tu crezi ca peste hotare te asteapta ...canii cu colaci in coada ?

daca esti cu adevarat asa ..."baba" cum reiese din comentariul tau , mai bine ramaii langa...mamica !!!

ps. peste hotare "scadalagii" au arme si fara cea mai mica retinere o folosesc si nu ca amaratii nostri care doar....vociferau si faceau scandal pe peron !!!!
2.1  RE: "ROMANIA" te vaicaresti mai rau ca o ...baba !! trimis de
(18 feb 2008, 15:38:48
Temida, temida....probabil te-ai uitat la prea multe filme. Habar n-ai cum arata o arma, ce efecte are, si cum se foloseste, si mananci **** aiurea. Probabil esti tu un soi de Superman, Supertemida, si esti cel mai viteaz si voinic.
2.2  RE: "ROMANIA" te vaicaresti mai rau ca o ...baba !! trimis de
(18 feb 2008, 23:19:42
esti asa de ... ca dai in gropi.
2.3  RE: "ROMANIA" te vaicaresti mai rau ca o ...baba !! trimis de
(18 feb 2008, 23:21:17
cred ca v-ati prins ca despre temida era vorba
3.   Supermani trimis de
(18 feb 2008, 11:35:13
Foarte puternici gagii... va dati seama? Imuni la spray lacrimogen, la baston (care am inteles ca e destul de dureros). Cum fac rost de numerele lor? Vreau sa-i angajez ca bodyguards!
4.   Pentru castiga bani trimis de
(18 feb 2008, 12:12:06
esti un papagal,aici se comenta o situatie de fapt,in nici un caz de tampeniile pe care le spui tu
5.   La mai mult trimis de
(18 feb 2008, 12:33:08
Vai de capu tau de jeguri.De asta lumea e plina de retardati ca voi...cu muschi mari si creier mic.Nu mai raspund la nici un comentariu deoarece cel mai bine e sa ignor idiotii care au 2 clase si visul lor in viata e sa fure si sa dea cu pumnul, eu nu am telurile astea in viata.Vai de capu ei de Romanie cu smecheri de 2 lei si analfabeti cu 2 clase.
6.   Sa nu dea Domnul trimis de
(18 feb 2008, 12:35:00
sa nu dea Domnul ca indivizi ca astia din Dolhasca sa va tilhreasca copiii sau mamele si surorile voastre sa le cada victima .As cere ziarului "Monitorul "nu mai dea pe forum asa zize opinii care de fapt incita la inacalarea legii si transforma in eroi niste nenorociti .Mergind pe ideea celor doi care se dau mari si nemaipomeniti le doresc sa intilneasca cit de curind o gasca de teapa celor de sus iar ei sa fie singuri iar politia si alti cetateni sa -i lase sa fie linsati .Dupa asta mai scrieti la forum .Sa ii dea Dumnezeu sanatate celui din Silisitea si sa i se faca publicitate pentru de lasi care se dau mari pe internet .....lasa-ne .

P>S.Nu voi raspunde in nici un fel eventualeor replici ale celor doi ,le cunosc anticipat continutul si in plus nu merita decit cosul de gunoi .
6.1  RE: Sa nu dea Domnul trimis de
(18 feb 2008, 19:25:40
c orect
7.   De ce trimis de
(18 feb 2008, 12:50:42
Ma intreb de ce totusi ii lasa in libertate daca sant asa de agresivi ,ca sa faca si altele minuni si de ce seful politie nu vrea sa dea detalii ???????
7.1  RE: De ce trimis de
(19 feb 2008, 21:43:24
finndca sunt rude cu seful de post
8.   Dreptul la aparare trimis de
(18 feb 2008, 12:56:38
ce malai de politai e asta , avea pistol, trebuia sa le faca 2 gauri si se asternea linistea , cu asa derbedeii nu trebuie sa te porti cu manusi
8.1  RE: Dreptul la aparare trimis de
(18 feb 2008, 16:52:07


intradevar politistul are pistol dar legea nu prea ii permite sa l foloseasca decat in cazuri de forta majora ...iar daca il foloseste tre sa de a explicatii de ce la folosit si daca se impunea acest lucru in cazul lui si tot tacamul asa ca prefera sa si ia 2 3 pumni la coaste si sa nu l foloseasca decat sa fie dat prin judecata de infractori si sa le plateasca despagubiri ca ia schilodit si vezi doamne acum ei nu mai poot merge la furat ..muncit adica..

la noi legea e prost facuta si tine cu infractoru ..prezumtia de nevinovatie....
9.   Avem o tara.... trimis de
(18 feb 2008, 12:58:36
ca in povesti. Daca legea din romania nu ii permite unui politai sa traga cu arma din dotare asupra a DOI indivizi care care de la amenintari au trecut la ATAC LA PESOANA, au PUS LA PAMANT un om al legii si L-AU LOVIT in repetate randuri. Avem niste legi de ****, va dati seama chiar si pentru cele 6 focuri trase in are cate declaratii si cata hartogaraie are de completat saracul politai, chiar daca la fata locului mai era un martor. Ma gandesc ce tambalau si ce scandal ar fi iesit daca politistul ,in legitima aparare ar fi tras asupra celor doi din momentul in care acestia si-au aratat clar intentia de a-l ataca.
10.   Pt HAGI trimis de
(18 feb 2008, 13:02:30
dece nu se dau detaii ?

sant doua variante ; 1.trebuie mai intaii verificati ,cine sant acele doua persoane (ca cine stie ce pile mai au si pot afecta sefului).

2.se "asteapta" un pic, ca cine stie de unde sare ...."dreptul" (pardon , am vrut sa spun...iepurele).
11.   PT.JEAN trimis de
(18 feb 2008, 13:16:30
ESTI UN MARE DOBITOC.NIMIC NU TREBUIE REZOLVAT CU PUMNII,IAR CAND DUC GUNOIUL NA AR TREBUI SA MA GANDESC CA AS PUTEA FI ATACAT DE NISTE GOLANI CA TINE.DORIM LINISTE SI PACE.TOTI ACESTI AGRESIVI TREBUIE ASCUNSI DUPA GRATII.
12.   Politia trimis de
(18 feb 2008, 14:45:21
Tanarul politist s-a speriat. Din moment ce a vazut ca cei doi indivizi nu au avut nici o retinere sa-i dea pumni in gura, chiar a crezut ca un baston pe spinare i-ar calma? Trebuia scos pistolul si impuscat in picior unul din ei.Celalalt,aproape sigur, se oprea,sau eventual, incerca sa fuga.

Dar din cate stiu, daca un politist face uz de arma, are de completat procese verbale de mai degraba i-ar conveni sa incaseze cativa pumni. Ar trebui sa aiba mai multa libertate in a baga un glont intr-un infractor, daca acesta devine periculos de violent.

Pt. DACO-ROMAN, Politia incearca sa tina cat mai ascunse astfel de fapt, tocmai din motivul de a nu promova violenta. Dar presa, din foame de articole de senzatie, nu tine cont de acest lucru.
13.   Pt.fraerii care cred in pumn trimis de
(18 feb 2008, 15:18:29
pt. Jean esti un fraer,pt Temida esti un fraer, adica sunteti 2 fraeri asi vrea sa va intilnesc eu pe strada sau pe peron sa va dati cu pumnul sau muschi la mine ,asa va pling mamele acasa ,pleava societati ce sunteti.Eu sunt in italia de 7 ani dar nu sa luat nimeni de mine ,pentru caci nu sunt ca voi fraeri ,si imi vad de treaba mea ;voi ati ramas repetenti si nu aveti un obiectiv de viitor ,doar gainari ca soareci stati pe internet faceti comentari ,stiti voi ce e occidentul ,nici nu stiti pe unde se ese din tara si vorbiti de occident rusine pleava societati.
13.1  RE: Pt.fraerii care cred in pumn trimis de
(18 feb 2008, 15:46:42
bai italiene, ce faci tu acolo?stergi babe la****sau esti vre-un Mailat ciorditor?
13.2  RE: Pt.fraerii care cred in pumn trimis de
(18 feb 2008, 15:47:39
Bravo, Italianule...:)) Si Jean, si Temida, ar trebui sa fie dupa gratii, prin inchisori, sa se dea smecheri si sa-si arate muschii acolo, la baietii de acolo...:))
13.3  RE: Pt.fraerii care cred in pumn trimis de
(18 feb 2008, 20:01:19
italiene, vai de ma-ta de te-a facut si te-a trimis in lume la cersit, violat si talharit italience fara aparare. tu numesti occident cocioaba de garsoniera in care stati 7 parlitzi . munciti ca sclavii si lingeti picioarele vreunui cheag pentru un euro in plus. tu stii pe unde se "ese" din tara? vai de steaua ta de coclit de la cajvana care fierbeai barabule si le mancai cu sare. esti in italia de 7 ani? si te lauzi cu asta? tot un gunoi fara viitor ai ramas. vii in tzara, iti faci un casoi de neam prost prin cajvanasi incepi sa o faci pe stranieru... am vazut odata un coclit ca tine la un exchange. schimba 5 euro si cand i-a cerut fata aia buletinu , se facea ca nu pricepe. a scos o carte de identitate italiana, dar la locul nasterii.... cajvana. daca esti ciumeg si ai "obiectiv de viitor", fa ceva in viata. nu slugari pentru 700 de euro. arata ca esti barosan si ca faci macar 1000 euro pe luna in tzara. eu atata fac si pentru asta nu ma injosesc printre babe si patroni.
13.4  RE: Pt.fraerii care cred in pumn trimis de
(18 feb 2008, 20:07:22
tu vorbesti de soareci si gainari? din cauza unora ca fiii lu' tac'tu am avut si eu ocazia sa vad cum ne privesc europenii. in Nisa cand am fost anul trecut, ca turist, nu ca ciorditor sau sclav, am vazut cum sunt priviti romanii. tigani, hoti, cersetori. bravo, mai italian destept ce esti tu. tu traiesti in occident. dar permanent vei fi un cajvanean vai de steaua lui. si nu tine tu lectii de civilizatie. mai bine ai explica nevestei tale cum e treaba cu contraceptia. ati ajuta astfel la starpirea unor .... occidentali.
13.5  RE: Pt.fraerii care cred in pumn trimis de
(19 feb 2008, 21:46:56
pt roman sadea

era sa mor de ras la faza cu schimbul de cinci euro!

tare de tot!
14.   Legea la noi trimis de
(18 feb 2008, 15:36:41
Daca se intampla incidentul asta in SUA sau oricare tara in care politistul are alt statut in societate,ii imusca pe loc...probabil in cap.Cam asa as fi procedat si eu....
15.   Pt,Romanul trimis de
(18 feb 2008, 16:29:06
fraiere esti unul dintre ei si tu un ciuri buri, am 24 de ani si am o casa care tu tio visezi noapte masini 2 ,si nuam cine stie ce pregatire dar am minte si ma descurc nu sunt (ca Mailat) si nici ca tine si lucrez unde tu sau ori ce roman in italia siar dori dar nu iti spun caci nu imi place sa ma mindresc ,caci cind vin in RO. nu am uitat de unde am plecat din Dumbraveni SV. si stiu ce este greul si pretuesc binele pe care pentru o vreme il am .Tu vei ramine o pleava si o rusine a societati fraere.

15.1  RE: Pt,Romanul trimis de
(18 feb 2008, 20:52:39
la ce muncesti, ma? te pomenesti ca esti vreun giussepe pe acolo. ca te-au vazut italienii flamand si descultz ratacind prin ghetourile de cartoane de langa roma si te-au pus director la vreo firma. pentru cei ce nu stiu, in italia giussepe e un fel de valerica din dumbraveni.

auz, bre, inchide calcu si treci la nani. ca maine tre sa faci 30 km pana la santier si sa slugaresti. si nu de alta, dar iti trebe bani sa strangi pentru masina pe care o vei inchiria in august si cu care te vei sparge in figuri prin dumbraveni la vara. asta in caz ca nu esti pocait si nu te ajuta .... fratzii

exemplare ca tine, increzute si parvenite imi provoaca.... sila
16.   Respectul pentru om trimis de
(18 feb 2008, 16:37:03
E trist sa constati ca cei care au opinii sanatoase (vis a vis de o societate bolnava, violenta si mojica) sunt contra-atacati de citiva retardati, adepti ai violentei si comportamentului neanderthal. Sunt de acord cu studentul, cu italianul si toti ceilalti oameni de bun simt care spera intr-o societate democrata, civilizata, in care omul este respectat. Iar cetateanul din Silistea care a avut o atitudine laudabila si curajoasa, ar trebui recompensat de catre autoitati...Cit despre procuratura, ce sa mai vorbim? Decizia e ilogica si de neinteles.
17.   Legea ...nu e lege trimis de
(18 feb 2008, 17:21:01
legea 17/1996 privind regimul armelor de foc si al munitiilor este foarte ambigua si deaceea toti detinatorii armelor de foc ezita sa le foloseasca.si e normal deoarece odata ajuns in fata procurorului, fie civil fie militar ,e jale mare,avand toate sansele sa fie gasiti vinovati.cu un simplu clic pe google va puteti edifica.

cat despre temida,stie foarte multe , adica mai nimic.ultragierea politistului este un indicator negativ pentru politie , de fapt pentru sefi,si e logic ca acestia sa nu doreasca mediatizarea,deoarece obligatoriu trebuie sa raporteze la bucuresti si ar ad rau.

concluziile le trage cine vrea si intelege ce vrea.in rest sa aveti o zi super

18.   TZARA DE KKT trimis de
(18 feb 2008, 18:58:48
Procurorii p*** mele !!! "Cercetati in stare de libertate"....Adik sa inteleg ca nu prezinta pericol social cei doi prostalai cu mintea odihnita...Normal ca spray-ul nu si-a facut efectul scontat, ala e pt oameni, nu pt animale preistorice. Avem justitie de **** si legi de ****. Stie el tanarul agent de ce nu a tras in ei...Pana cand uzul de arma nu va fi reglementat conform cerintelor actuale, degeaba mai are pistol din dotare. Inca o data, RUSINE !!!!!!!! magistratilor tampitzi.
19.   Halal procuror trimis de
(18 feb 2008, 19:44:07
sunt curios procurorul care cerceteaza daca ar fi el lovit in timpul serviciului si un coleg al sau i-ar cerceta autorii in stare de libertate cum ar reactiona.
20.   Procurorul chifan trimis de
(18 feb 2008, 19:45:29
a salvat o gramada de gunoaie si acuma eeste procuror la iasi si ce a patit ceva cu cate gunoaie sunt libere in c-lung mold

21.   Ia mai treziti-va!!!! trimis de
(18 feb 2008, 19:47:00
Mai dragilor,

Faceti ochi si citi ceea ce scrieti...in special cei care ataca...nu uitati ca "hotul de hot" se teme...oare chiar sunteti asa vitezi incat nu va pasa, unora dintre voi, de niste lucruri elementare??? stiti ce inseamna sa fii atacat de niste idioti si sa nu poti face mare lucru??? politistul asta ar trebui in primul rand laudat pentru ca a vrut sa faca ordine - adica sa isi faca meseria!!! Am vazut politisti care atunci cand vad conflicte se evapora sau devin brusc impaciuitori....Omul asta a vrut sa faca ceva...asa ca, in loc sa il judecam, poate ar trebui sa vedem si faptul ca uneori pana si ei sunt legati de maine si de picioare...In armata nu prea ai cum sa tragi asa, de nebun, cum poate ar face unii dintre cei care au comentat mai sus. Exista niste reguli, dar oare, daca nu ar fi, cine ne-ar garanta ca politia nu ar face abuzuri???
22.   Pt "bogatul" de "italianul" trimis de
(18 feb 2008, 20:14:52
bravo tie c-ai placet din romania ca aici dupa felul cum gandesti sigur erai....."IN PLUS" !!!

ps. cat despre locurile "pe unde se ese" din romania......EU LE-AM DESCHIS cand tu te jucai cu.....puta in nisip.

pot sa te invat multe dar ma tem ca...."desi vorbesc pe inteles, tu nu ma poti antelege" asa c-o ....las balta.
23.   Bai fraiere trimis de
(18 feb 2008, 20:28:32
bai ala care arunci cu gunoi in lumea care munceste in afara.in afara de faptul ca ai fi un cersetor care sta pe la o sala de net,admitand faptul ca tu castigi 1000 de euroi pe luna in romania ai fi un muritor de foame daca nu ar intra bani din strainatate.asa ca mai imprumuta vreo cinci lei si mai ia o ora pe net sa raspunzi la comentarii
23.1  RE: Bai fraiere trimis de
(18 feb 2008, 20:44:35
io nu am nimic cu aia de-si rup oasele carand moloz pe afara. mi-a placut ala de si-a adus aminte ca e din dumbraveni. m-a intrigat ciorditorul ala de vorbea despre muschii lui si care arunca cu rahat in cei care sunt in tzara, numindu-i soareci. cat despre ora de net, cand eu aveam calculator si fibra optica, cizmele tale de cauciuc inca nu vazusera suceava. si confundai guma turbo cu civilizatia.

si ce ti se pare 1000 de euro mult in romania? ideea e ca imi intra lunar in casa 1800 euro, am casa mea, masina mea si ma culc demn in fiecare seara. si nu mi-a dat nimeni degeaba, am muncit pentru ele. si serviciul meu nu are legatura cu banii intrati din strainatate. sudoarea voastra nu-mi umfla mie buzunarul. si imi permit luxul sa stau degeaba intr-o zi, daca asta vreau
23.2  RE: Bai fraiere trimis de
(19 feb 2008, 21:51:40
da' cati lucrati voi in casa? probabil 9 , ca va intra 1800 euroi!
24.   Mai roman sadea trimis de
(18 feb 2008, 21:07:10
vad ca la fiecare comentariu ti se mareste salariu cu 800 euro !!!

poate tu esti cauza....inflatiei din romania ???

fara suparare , da ca sa faci 1800 euro lunar tre sa fii "cineva" sau talhar de drumul mare.

"cineva" nu prea te arati afi ca prea stai la palavre pe net si te certi ca-n crasma , talhar.....hm, mai degraba ca prea te.....lauzi.
24.1  RE: Mai roman sadea trimis de
(18 feb 2008, 21:19:39
temido, pensionarule. tu cu pensia ta din militze nu depasesti 700 euro. ca la revolutie erai cineva in oras. sau ai uitat ce le faceai la elevi? vrei sa intram acum in detalii? sa afle toata suceava ce speta josnica esti?

ziceam ca imi intra in casa 1800, nu ca am salar de 1800. mai exista chirii, dividende etc

si poti castiga in romania mii de euro fiind cinstit si nu talhar de drumul mare.trebuie doar sa faci liceul, o facultate bine situata si sa prinzi un pont. si sa ai curaj sa risti tot ce ai.

n-ar fi mai bine sa te apuci de croshetat? ca prea ai intinat forumul asta.
25.   Italieni trimis de
(18 feb 2008, 21:12:03
Are dreptate vadimul asta de mai sus. Si la mine pe ulitza vin vara macaronarii si se sparg in aere.

Cand erau mici le dadeam bani de cuic si mentosane. Acuma cand vin acasa ii aud vorbind numai italiana.

PARVENITI
26.   Daca... trimis de
(18 feb 2008, 21:23:02
Ati uitat care e subiectul!

Subiectul este demnitatea omului, siguranta libertatii, agresivitatea unor mitocani, suspecta indulgenta a justitiei, atitudinea cetateneasca a unui martor,...In nici un caz vesnicul conflict.
27.   Nu avem legi trimis de
(18 feb 2008, 21:23:20
politist lovit, in timpul serviciului, puteau sa fie cinci, foloseam arma si daca doi ii ciuruiam ( nu sa-i omor), va spun sigur ca in viata lor nu mai aveau curajul de a sari la un om al legii. Ce fel de tara avem, daca doi betivani ordinari au avut curaj sa atace un politist. avem politicieni fara valoare. SCHIMBATI ODATA CURSUL ACESTEI TARI.
28.   Pt.Roman Sandel trimis de
(18 feb 2008, 21:24:31
tot respectul pentru cei care sunt oameni cinstiti ,si sunt lucratori oameni constructivi si utili societati dar eu ma refeream la oameni casi acei din dolhasca ,si la tine care incurajezi bagabonti si oameni care fac rusini societati ,familiei si tari in care traesc .daca eu cistigam 700 Euro eram de mult acasa ,dar nu asi vrea sa iti dau indici despre cit castig caci nu ar avea rost zic eu , si cei care vin in RO.si se dau mari sunt aia casi tine care gindesc ca tine ,nu e totul sa ai bani ci minte ,dar daca le ai pe amindoua nu strica ,dar mai bine minte caci faci bani ,dei gindeste bine nu incuraja hoti huligani caci intro zi vor veni la tine ,sa iti ea 1000 de Euro si osa vezi tu atunci eu nu mam referit la oameni de buna cuvinta in tot ce am scris mai sus in comentarile anterioare ci la oameni ne roditori pa.

28.1  RE: Pt.Roman Sandel trimis de
(18 feb 2008, 21:42:07
bine, ma italiene, discutia viza alt subiect, noi am cam deraiat de la ea.

in comentariul meu nu m-am referit la toti cei care lucreaza afara. cunosc multi oameni cinstiti. dar mai e si categoria figurantilor, pe care nu-i inghit.

io zic sa ne exprimam parerile cu privire la articol.
29.   Bai fraiere trimis de
(18 feb 2008, 21:34:10
bai cersetorule,aia care lucreaza in cizme de cauciuc fac onoare tarii.cat despre guma turbo cred ca erai unu din ala care o lua de pe jos si o mesteca o luna.ia din aia 1800 de euro alti cinci lei si mai plateste o ora pe net sa poti raspunde la comentariu
29.1  RE: Bai fraiere trimis de
(18 feb 2008, 21:56:54
bine.

o sa retin.

dar acum cred ca discutia nu mai are rost.

imi expira si timpul la internet cafe. si nu gasesc nici un exchange deschis la ora asta ca voiam sa mai schimb ceva euro pentru o ora de net. asa ca ma duc la nani. tu insa sa nu uiti sa-ti lustruiesti cizmele de guma ca nu cumva sa rada macaronarii de tine in metrou.

30.   Asa zici tu, om corect trimis de
(18 feb 2008, 21:38:00
stii cate hartii se fac pentru un foc de arma? si ca exista riscul ca indivizii sa demonstreze ca poltistul i-a atacat in timp ce ei treceau intamplator pe acolo? daca politistul ii gaurea si neamul nenorocitilor are bani si avocati, se demonstra ca politistul a actionat cu incalcarea deontologiei profesionale.

sa lucrezi la dolhasca in politie nu cred ca e lucru usor. la discoteca din dolhasca am vazut prima data o gama variata de bate modificate. cuie batute in varful lor. si erau in arsenalul unor baietzi cizelatzi din Poiana, catun integrat in orasul Dolhasca.

31.   Mai "ITALIANULE" trimis de
(18 feb 2008, 21:42:24
hai sa calculam ca sa-ti spun cine esti.

ai 24 ani si esti plecat de....7 ani !!!

deci ai ....."disparut" din tara de la 16 ani !!!

concluzii:

1. ai minimul de scolarizare (maxim 10 clase) si deci in italia esti un....muncitor NECALIFICAT !!!!!

2. nu ti-ai indeplinit indatorirea fata de tara !!! N-AI FACUT ARMATA ,DECI...UN TRADATOR DE TARA !!!

deci cine zici ca esti mai italianule ?

ai uitat ca esti roma si acum te dai grande ITALIANUL !!!

pe langa faptul ca ai 10 clase ( santem in secolul XXI si pentru un tanar de 24 ani e ceva rar antalnit) mai suferi si de....GRANDOMANIE !!(daca stii ce-i aia).

singur te laudai mai sus c-ai vrea sa-ti demonstrezi muschii la o intilnire cu mine.

stii bancul cu PACALA cand s-a antalnit cu dracul ??

ai grija sa nu ....cari si tu calul in....spinare.
32.   O nota proasta pentru presa Suceveana trimis de
(18 feb 2008, 23:22:56
Toate ziarele locale din jud.Suceava cu precadere "Obiectiv de Suceava" si "Monitorul de Suceava" se bat in piept pe prima pagina ca sunt cele mai tari in stiri si in tiraje.Cu toate acestea "Monitorului de Suceava" i-au trebuit 5 zile sa afle ca intr-o noapte intr-un loc public s-a descarcat un incarcator de pistol.Monitorul a fost salvat totusi de Sergiu Rusu."Obiectivul de Suceava " nu mai intra in calcul.Articolul lui Sergiu Rusu pe langa evenimentul corect prezentat se rafuieste si cu cei care au incercat sa-l camufleze, dar in zadar . Stirea trebuia sa apara normal a doua zi cu toate detaliile si declaratiile celor implicati sau a putatorilor de cuvant apartinand institutiilor implicate,dar nu a fost sa fie asa. Oare nu a fost raportata in buletinul de evenimente a IPJ Suceava? sau Politia a devenit mai discreta si dau pe goarna doar ce le convine.
32.1  RE: O nota proasta pentru presa Suceveana trimis de
(19 feb 2008, 00:10:47
Politia 'da pe goarna' abia cand nu exista riscul ca infractorii sa citeasca in presa si sa fuga. E o tactica logica
33.   Pol... ro trimis de
(19 feb 2008, 01:36:06
foarte frumos din partea politiei rom... si bineteles justitiei rom... bravo lor ?ca antodeauna.? pestele e anputit de la cap pana la coada.asa ceva nu se antampla an toata lumea asta. santem tari? so tinem tot asa.
34.   Pol trimis de
(19 feb 2008, 01:44:21
sa traiti bine ?
35.   Perseverenta in domeniu trimis de
(19 feb 2008, 02:05:49
traesc oare eu azi in siguranta!!!???e o intrebare pe care ne punem cei care stim caci avem valoare ,cand vedem ca se fac descriminari.Ati uitat ca sunteti romani si suntem priviti de straini ca cei doi derbedei?

trebuie luate masuri de precautie in privinta celor doi,si pedepsiti comform legilor statului daca nu ,numai asa se pot imulti numarul de crime si curajul celor ce au ca ei,politaiul trebuia sa traga in ei dupa a treia somatie daca nu se supuneau semnalelor.......................ce sa le faci sunt si surprize.CONSECINTE:urmeaza sa ne cumparam si noi pistoale daca nu avem muschi.........poate ne imprumuta cei care muncesc in euro bani pt asa ceva

36.   Idiotii trimis de
(19 feb 2008, 07:21:28
politistul trebuia sa le gaureasca capul, duypa ce a luat bataie si apoi sa ii legitimeze de jos, ce saracia mea toti golani fac ce vreau? acum sunt sigur ca cei doi se vor intoarce in satucul lor peste catziva ani si se vor vrea vedete.mama lor de huyligani ca acuma trebuia sa le manance familia coliva, numai asa le vor sari din cap unora filmele de la hollywood.acolo te joci esti premiat cu un glonte-n cap si gata se aduna familia si vb de ce baiat bun ai fost cand purtai scutece
37.   Golanii.... trimis de
(19 feb 2008, 09:16:37
posesorii de pistoale au voie sa foloseasca armamentul oriunde? intreb,mai ales atunci cand kakanarii de militieni isi bat joc de tine,te duci sa te rezolve cu ceva si te sfideaza s.a.....ce cauta acest militian acolo singur?daca era in minoritate de ce nu a chemat ajutoare si a inceput sa traga ca in vestul salbatic?cat despre cei doi agresori, trebuia actionat legal,aplanat conflictul,interventie cu personal suficient s.a....CORECTITUDINEEEEEEE!
38.   Legisatia noastra nu permite trimis de
(19 feb 2008, 12:42:05
Dragii mei, avand in vedere ca agentul nu efectua arestarea unui infractor periculos ci doar a vrut sa legitimeze 2 nelinistiti, nu putea folosi pistolul cand a fost atacat, legea permite folosirea fortei doar la acelasi nivel cu atacatorul deci daca junii nu au scos pistoalele, el nu putea sa traga in ei doar pt ca fost ultragiat. Treziti-va cu jusitia oarba... nu-s de acord sa ma tem cand duc gunoiul, dar nci sa nu va doriti sa traga politia dupa orice persoana care pare ca l-a ultragiat scuipand gma pe jos. Daca va simtiti lezati de mitocani ori trageti voi in ei ori lasati legea sa faca dreptate. Un pistol in mana cuiva fie el si "organ" cu perisiunea de a trage... doare. E bine cum a procedat agentul cu toate ca normal era sa nu se bage singur si sa cunoasca un pic de tehnica sa nu-l dovedeasca 2 mameluci betzi, da nah...la scoala ca la orice scoala sint absolventi mai buni sau mai slabi.
38.1  RE: Legisatia noastra nu permite trimis de
(19 feb 2008, 12:50:10
Iar despre vesnica polemica a "romanilor autentici" versus "imigrantii realizati" ar trebui sa a treziti odata. In contextul globalizarii nu conteaza daca lucrzei pe Marasesti sau administrezi un site din Panama, munca de orice natura, atata timp cat este munca, e onorabila, cu 10 clase sau doctorand e MUNCA, oriunde e premiata cu bani pe masura. Nu mai vreau sa aud comentarii ca "mai bine mananc mamaliga in romania mea da nu sterg babe la ..... Stati acasa si comentati stranierii si copii vostri vor ajunge stranieri, ca toti care pleaca nu pleaca pentru o masina sau o casa, copii lor vad si vor ajunge altfel, cel putin eu asa cred . Spor la munca oriunde ar fi ea si impacati-va ROMANI.
39.   ALEGEREA TA !!!!!!!!!!!!!CU ISUS SAU CU SATAN O VE trimis de
(19 feb 2008, 13:50:39
TOATE SUNT TRECATOARE,NU VA MAI STRESATI....................VI ISUS HRISTOS CURAND TREBUIE SA NE POCAIM ROMANIE NUMAI ASA POATE SAR PUTEA SCHIMBA LUCRURILE IN ROMANIA
40.   Apropo TEMIDA trimis de
(19 feb 2008, 19:19:32
Banuiam, dar acum sunt convins ca TEMIDA a fost si a ramas militian. Dovada? La el 24 fara 7 fac ...16 !!
41.   Pt BULA trimis de
(19 feb 2008, 21:00:16
tie iti lipseste....inteligenta si de aia nu poti intelege dece.....16 si nu 17 !!!!!

intreaba pe ITALIAN ca sa te convingi c-a plecat de la ....16 ani !!!!

daca taceai.......destept ramaneai .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gnocchi proaspeţi cu cartofi şi busuioc 5 porţii – 60 minute 500g făină500g cartofi10-12 frunze de busuioc1 ou100g unt100g parmezan± sare, piper Curăţă cartofii, spală-i şi taie-i în bucăţi, apoi pune-i la fiert în 3 l apă şi 1 linguriţă ... Citeşte