Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 feb 2008 - Anul XIII, nr. 40 (3721)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bădescu: Cu Dinamo nu trebuie să aşteptăm greşelile adversarilor, trebuie să lovim primii

Luni, 18 Februarie 2008 (17:36:05)

Jucătorul echipei Ceahlăul, Ionuţ Bădescu, a declarat, luni, că în meciul cu Dinamo, din etapa a XX-a a Ligii I, formaţia nemţeană nu trebuie să se mulţumească să aştepte greşelile adversarului, ci să încerce să "lovească" prima, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Numai de noi depinde. Dacă respectăm şi în timpul meciului indicaţiile domnului Hizo din timpul antrenamentelor, n-avem cum să nu ne facem treaba bine. Nu trebuie să stăm să aşteptăm greşelile adversarilor. Trebuie să lovim noi primii", a spus Bădescu.

Ionuţ Bădescu speră să repete cu Ceahlăul performanţa relizată în urmă cu două sezoane cu Oţelul, când formaţia gălăţeană, care lupta pentru evitarea retrogradării, a învins Dinamo chiar pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, cu scorul de 3-0. "Eram la retrogradare, când şefii de la Oţelul dăduseră afară nu mai puţin de 18 fotbalişti, la finalul turului. Iar odată cu venirea domnului Grigoraş, s-au adus alţi 18 jucători. Nici nu ne cunoşteam între noi în perioada pregătitoare. Iar de la retrogradare, cum eram, cu noul efectiv am obţinut şapte victorii consecutive în campionat. Şi nu oricum, ci la două sau chiar trei goluri diferenţă. Cu Dinamo eram conştienţi că vom avea un adversar de mare calibru în faţă. Puţini dintre noi visam la un succes, însă crezând că putem să învingem pe Dinamo chiar la ea acasă am realizat totul", şi-a amintit Bădescu.

Deşi spune că, indiferent de adversar, jucătorii Ceahlăului vor trebui să dea tot ce au mai bun pentru a nu face paşi greşiţi, în special pe teren propriu, Ionuţ Bădescu a admis că meciul din etapa a XXI-a cu Farul Constanţa, formaţia la care a petrecut cea mai mare parte a carierei, va fi pentru el unul cu o încărcătură deosebită. "Şi acum am foarte mulţi prieteni din perioada în care jucam pentru Farul. M-am stabilit de mult timp în Constanţa şi este normal să fie un meci special pentru mine cel cu Farul. Cu certitudine, mă va ambiţiona şi mai mult", a punctat Bădescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bădescu: Cu Dinamo nu trebuie să aşteptăm greşelile adversarilor, trebuie să lovim primii .
 Vizualizări articol: 476 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bădescu: Cu Dinamo nu trebuie să aşteptăm greşelile adversarilor, trebuie să lovim primii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gnocchi proaspeţi cu cartofi şi busuioc 5 porţii – 60 minute 500g făină500g cartofi10-12 frunze de busuioc1 ou100g unt100g parmezan± sare, piper Curăţă cartofii, spală-i şi taie-i în bucăţi, apoi pune-i la fiert în 3 l apă şi 1 linguriţă ... Citeşte