Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 feb 2008 - Anul XIII, nr. 40 (3721)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aglomeraţie

Locurile în clasa întâi, deja ocupate

Luni, 18 Februarie 2008 (17:13:48)
Bătălia pentru un loc în clasa întâi este în toi în cele mai multe dintre unităţile de învăţământ sucevene, mai ales în cele din mediul urban. De teamă să nu rămână pe dinafară, părinţii au preferat să rezolve această problemă din timp şi să-şi înscrie copilul în clasa întâi cu opt luni înainte de începerea noului an şcolar. Graba părinţilor a fost şi mai mult intensificată de o recentă hotărâre a Ministerului Educaţiei, potrivit căreia înscrierile în clasa întâi pentru anul şcolar viitor trebuie să se finalizeze până în luna mai.În municipiul Suceava, peste 70% dintre locurile din clasa întâi au fost ocupate în primele două luni ale acestui an. Cele mai multe dintre clase s-au format deja, însă directorii unităţilor de învăţământ susţin că nimeni nu va fi refuzat la înscrieri şi că se vor face înscrieri atât timp cât vor fi cereri. Părinţii însă nu mizează pe acest lucru şi marea majoritate a acestora şi-au înscris deja copiii la şcoală. La Şcoala Generală „Ion Creangă” din Suceava s-au preconizat pentru anul şcolar viitor cinci clase întâi, ceea ce înseamnă maxim 125 de elevi înscrişi. Până acum s-au înscris deja 85 de elevi. La Şcoala Generală nr. 4 locurile au fost ocupate în proporţie de aproximativ 50%. La Şcoala Generală „Miron Costin” au mai rămas maxim 25 de locuri pentru clasa întâi.Directorii de şcoli îi asigură pe părinţi că nimeni nu va rămâne fără să-şi poată înscrie copilul în clasa întâi.În acest an şcolar, aproximativ 9000 de elevi sunt în clasa întâi.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locurile în clasa întâi, deja ocupate.
 Vizualizări articol: 1561 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Locurile în clasa întâi, deja ocupate5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gnocchi proaspeţi cu cartofi şi busuioc 5 porţii – 60 minute 500g făină500g cartofi10-12 frunze de busuioc1 ou100g unt100g parmezan± sare, piper Curăţă cartofii, spală-i şi taie-i în bucăţi, apoi pune-i la fiert în 3 l apă şi 1 linguriţă ... Citeşte