Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 feb 2008 - Anul XIII, nr. 40 (3721)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Semne de întrebare

Italian traficant de droguri, prins cu mărunţişuri la Milişăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un italian din localitatea Brusciano, Regiunea Napoli, a fost prins de poliţiştii din oraşul Milişăuţi în timp ce vindea marfă contrafăcută în piaţa din localitate.

După ce au aflat că individul a fost arestat în două rânduri în Italia pentru afaceri cu droguri, oamenii legii spun că este posibil ca individul să fi venit în Bucovina şi pentru a verifica dacă zona nu ar putea deveni piaţă pentru distribuirea de stupefiante.

Sâmbătă la amiază, cu ocazia unui control de rutină în piaţa din localitate, oamenii legii au dat peste cetăţeanul italian Mario Scala, în vârstă de 33 de ani, care vindea motofierăstraie, pompe şi generatoare de curent. Individul nu avea documente de provenienţă pentru nici unul dintre bunuri, condiţii în care poliţiştii l-au invitat la secţie pe bărbat pentru lămurirea situaţiei.

„Cu ajutorul unui poliţist italian care se află în aceste zile la Rădăuţi, l-am verificat cu uşurinţă pe bărbat. Am aflat că acesta a fost arestat în două rânduri în Italia pentru posesie de droguri şi că nu este străin de reţelele de traficanţi din ţara sa”, ne-a declarat inspectorul principal Florin Chelba, şeful Poliţiei oraşului Milişăuţi.

 

Însoţit de încă un italian

Se pare că Mario Scala a venit la Suceava însoţit şi de un al doilea individ, care însă nu a putut fi reperat de poliţişti. Oamenii legii cred că italienii nu au venit tocmai până la Suceava doar pentru a vinde câteva mărunţişuri, şi încearcă să afle ce au mai făcut aceştia pe perioada cât au stat prin zonă.

Poliţiştii i-au confiscat italianului întreaga cantitate de marfă fără acte şi i-au aplicat o amendă, după care l-au lăsat să plece.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Italian traficant de droguri, prins cu mărunţişuri la Milişăuţi.
 Vizualizări articol: 2661 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Italian traficant de droguri, prins cu mărunţişuri la Milişăuţi3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MACARONARI trimis de
(18 feb 2008, 13:21:47
ATENTIE LA ACESTI INDIVIZI,DROGURILE PRIND REPEDE.
2.   Escroci trimis de
(18 feb 2008, 14:33:57
si eu m-am trezit cu o masina neagra cu nr de bucuresti la poarta si 2 indivizi incercau sa ma convinga sa cumpar de la ei generatoare,rotopercutoare,etc cica la juma de pret dar nici unul nu stia romaneste vb in italiana deci cred ca umblau si pe la sate sa acosteze clienti
3.   Gramatica trimis de
(18 feb 2008, 15:15:52
Imi pare rau, dar la Monitorul,s-au aciuat ziaristi facuti la cursuri de seara la Casa de Cultura..cu pic de cunostinte de gramatica.Corect ar fi putut sa scrie in titlu:Traficant italian..si nu Italian traficant....ca doar nu sunem englezi sa scriem asa.Sau poate e o traducere.
4.   MAFIE trimis de
(18 feb 2008, 18:10:58
Nui de mirare ca la MILISAUT au gasit un mafiot teoretic italianu este mafiot mic dacavreti sa vedeti un mafiot mare luati de la primar in jos acolo mafie frate o spun cu toata responsabilitatea daca mai prinde o legislatura dragi mei sateni o sa ajungeti ca baiatul bolnav psihic de matura de la RADAUT pana la intersectia cu SIRETU
5.   Articol de rahat! trimis de
(19 feb 2008, 05:12:04
Nu va mai ****i pe voi cu orasul Milisauti asta e un satuc de ucraineni din nordul Bucovinei!din care fac parte si eu,iar treaba cu italianul e pisa caca,politia sa se ocupe de lucruri serioase si sa nu se bata cu pumnii in piept ca vezi Doamne au prins pe Al Capone la Milisauti pe imas!sunteti dezastru!
6.   Pistolarul trimis de
(19 feb 2008, 10:46:06
un adevarat oras ,un primar pistolar ,ridica cineva ciocu apare pistolarul
7.   RE trimis de
(19 feb 2008, 19:23:44
moi tehappy MILISECEAN l-au prins pe Al Capone dar intrebarea e cand �i vor prinde pe Gilles de Rais si pe Richard Trenton Chase care au actionat impreuna in spatele scolii si au luat viata celor 2 batrani dar, din birou nu se poatecrying

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gnocchi proaspeţi cu cartofi şi busuioc 5 porţii – 60 minute 500g făină500g cartofi10-12 frunze de busuioc1 ou100g unt100g parmezan± sare, piper Curăţă cartofii, spală-i şi taie-i în bucăţi, apoi pune-i la fiert în 3 l apă şi 1 linguriţă ... Citeşte