Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 feb 2008 - Anul XIII, nr. 40 (3721)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gigi Becali spune că le va mări salariile jucătorilor Goian, Dică şi Nicoliţă

Luni, 18 Februarie 2008 (16:24:58)


Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că le va mări salariile jucătorilor Dorin Goian, Nicolae Dică şi Bănel Nicoliţă, cei trei fiind păstraţi la echipa "roş-albastră" deşi au avut oferte de transfer din străinătate în această iarnă.
  "Sunt vreo trei-patru jucători cărora o să le măresc salariile: Nicoliţă, Goian, Dică şi mai e unul... Argăseală ştie mai bine! Dacă pun bani la bătaie pentru jucătorii mei, pentru titlu? Nu pun niciun ban la bătaie pentru jucătorii mei, au salarii mari", a spus Becali.

Neoficial, salariile anuale ale celor trei jucători la Steaua sunt de 150.000 de euro în cazul lui Goian, 160.000 de euro pentru Dică şi 240.000 de euro - Nicoliţă.

Întrebat pe ce post îl vede jucând pe finul său, căpitanul Mirel Rădoi, Becali a răspuns: "Vârf de atac. Nu contează, depinde cum va face Lăcătuş echipa, cum crede el că va fi. Dacă o să joace Goian cu Ghionea în apărare, bineînţeles că Rădoi va juca la mijloc. Nu ştiu deocamdată cine va juca, eu să creionez primul 11? Am fost eu acolo? Echipa o face Lăcătuş, nu eu".

Oficialul stelist a afirmat că mijlocaşul nigerian Dino Eze, adus în această iarnă de la Gloria Buzău, se va întoarce la formaţia pregătită de Ştefan Stoica: "Dacă suntem pregătiţi să batem tot? Da. Sunt încrezător. Dacă ia Steaua titlul? Da. Dacă merge Dino Eze la Buzău? Da. De ce mă întrebaţi de situaţia lui Neaga? Care e situaţia lui Ronaldo? Neaga e la Steaua".

Gigi Becali a vorbit şi despre posibilele jocuri de culise din retur. "Lasă-le naibii de butoane, ce butoane? N-au ce face nici ceilalţi, nu ai butoane pe ce să apeşi, sunt jumătate din echipe care se bat pentru retrogradare, jumătate la cupele europene. Echipele au patroni, pe vremurui când erau asociaţii, mai vindeau meciuri, acum cine îţi vinde meciul? Toată lumea are ambiţii, nu mai merge cu butoane. La arbitraje, să zicem, mai e un Corpodean, cu care mai poţi să mai faci, dar nu o să arbitreze Steaua niciodată, că-l recuzăm. Mai e ăsta, Constantin (n.r. - preşedintele CCA), care probabil o să fie şi el schimbat", a spus el.

Gigi Becali a afirmat că nu are emoţii înainte de începerea campionatului. "Probabil vor fi emoţii la meciul cu CFR, că ăla e mai decisiv, atât! Ce să mă împac cu şefii de la CFR? N-am nicio treabă cu ei, e o chestie de bun simţ...ba că Steaua a luat jucători de mâna a doua, ba cutare. Până la urmă Steaua e binefăcătorul lor, care a deschis drumurile ca să joace echipele româneşti în Liga Campionilor. Nici n-au deschis bine ochii, sunt boboci, bobocei cu puf pe ei şi gata au început cu figurile, ba Steaua aşa, ba Steaua nu ştiu cum. Nu le dau voie să vorbească de Steaua, ia să vedem acum, mai fac ei figuri după toate chestiile astea cu Kosovo acum, se deşteaptă românii, ce crezi că o să-i mai lase pe ei arbitrii să zburde?", a spus el.

Becali a menţionat că ar fi mai bine ca arbitrii să fie traşi la sorţi. "Arbitrii ăştia care sunt acum sunt tineri, nu poţi să spui că sunt corupţi. Mă refeream la ăia vechi, la Corpodean, la ăia care erau. Acolo e buba cea mai mare, la Gheorghe Constantin. Dacă n-o să-l dea afară pe ăla, tot o să mai fie, pentru că e şi fiu-său, n-aţi văzut, fiu-său a greşit mai mult. Colţescu e cel mai bun arbitru după Tudor. Pentru faptul că îl concura pe fiu-său sau poate de invidie, l-a retrogradat. A greşit o dată, iar fiu-său a scos mingea din poartă Stelei cu Timişoara şi nu i-a mai făcut nimic lui fiu-său. Constantin e şi moale, şi şmecher, nu poate să fie un arbitraj bun. Fiu-său n-ar fi rău băiat, dar taică-său îl strică", a comentat Becali.

Finanţatorul stelist nu ştie dacă acest campionat va fi "chiar aşa nebun". "N-are de ce să fie chiar aşa nebun, după cinci-şase-şapte etape se vor limpezi apele, va fi bătaia între Steaua, CFR şi Rapid. A început deja să-mi fie frică de meciul de la Iaşi, mă tem de-acum. Dacă e terenul încheţat, şi ei, şi noi, vom juca pe acelaşi teren. Ai valoare, baţi pe orice teren", a spus el.

Gigi Becali a menţionat că nu este nicio problemă dacă selecţionerul Victor Piţurcă nu vrea să se mai întoarcă niciodată la Steaua. "E opţiunea lui. Dacă îmi doresc să se întoarcă? Dumneavoastră v-aţi dori să mergeţi candidat la preşedinţia Americii? Piţurcă are viaţa şi cariera lui, Steaua are mersul ei. Omul îşi vede de treaba lui, noi suntem prieteni, la revedere", a spus Becali.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gigi Becali spune că le va mări salariile jucătorilor Goian, Dică şi Nicoliţă.
 Vizualizări articol: 510 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gigi Becali spune că le va mări salariile jucătorilor Goian, Dică şi Nicoliţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gnocchi proaspeţi cu cartofi şi busuioc 5 porţii – 60 minute 500g făină500g cartofi10-12 frunze de busuioc1 ou100g unt100g parmezan± sare, piper Curăţă cartofii, spală-i şi taie-i în bucăţi, apoi pune-i la fiert în 3 l apă şi 1 linguriţă ... Citeşte