Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 feb 2008 - Anul XIII, nr. 40 (3721)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dan Petrescu crede că Steaua are cel mai valoros lot din Liga I

Luni, 18 Februarie 2008 (14:06:23)


Antrenorul formaţiei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, luni, la întâlnirea tehnicienilor cu licenţă Pro de la Casa Fotbalului, că Steaua, prin revenirea lui Rădoi, Ghionea şi Pleşan şi prin achiziţiile din această pauză competiţională, are cel mai valoros lot din Liga I.
  "Cred că cea mai valoroasă echipă este Steaua, ca şi lot, nu neapărat că a câştigat în pregătiri. Prin revenirea lui Ghionea, Pleşan şi Rădoi şi aducerea celor trei atacanţi, cred că are cel mai bun lot şi cea mai bună echipă. Nu se ştie dacă va câştiga campionatul, dar vă spun că are cel mai valoros lot. Cea mai puternică mi se pare Steaua", a spus Petrescu.

Tehnicianul formaţiei ialomiţene spune că în retur vor exista "lucruri necurate", dar speră ca adevărul să iasă la lumină. "Eu nu înţeleg treaba asta cu butoanele, pe mine mă depăşesc asemenea probleme şi cred că n-ar trebui trebui să existe asemene cuvinte. Sper să nu existe astfel de evenimente pentru că ar fi păcat să nu se dispute acest retur şi să nu ajungă echipele pe locurile pe care le merită. Se vor încerca multe lucruri, dar sper ca adevărul să iasă la lumină. Unirea Urziceni a fost cea mai dezavantajată echipă în tur de către arbitri. Sper să nu se mai întâmple asta, deşi suntem o echipă mică şi ne putem aştepta la orice. Dar e imposibil, pentru că în orice campionat sunt probleme", a mai spus Petrescu.

Referindu-se la meciurile din returul Ligii I, care vor începe vineri, Petrescu afirmă că va fi cele mai disputate datorită banilor puşi în joc prin participarea în Liga Campionilor: "Aşa se anunţă, toată lumea spune că va fi cel mai incendiar retur din istoria fotbalului românesc, pentru că sunt multe echipe care ţintesc cele două locuri de Liga Campionilor şi foarte multe echipe care se luptă pentru evitarea retrogradării. Nu ştiu dacă va fi cel mai incendiar, dar va fi cu siguranţă cel mai disputat retur. Intervine şi magia banilor. Sunt mulţi bani la mijloc şi nu suntem obişnuiţi cu aşa ceva, să avem o echipă în Liga Campionilor. Cred că banii sunt la mijloc, chiar dacă unii spun că vor să ajungă în Liga Campionilor doar pentru mândrie".

În ceea ce priveşte participarea României la Euro 2008, Petrescu este încrezător. "La Euro nu suntem nici favoriţi, dar nici ciuca bătăilor, cum spun unii. Eu cred că avem şanse şi o să vedeţi că ne vom califica din «grupa morţii». Fotbaliştii români sunt foarte buni dar din păcate cota lor nu este aşa de mare pentru că n-au făcut nimic senzaţional cât au fost pe afară . Dar vă spun eu că orice fotbalist din campionatul intern poate face faţă în campionatele de afară şi nu cred că vor avea probleme. Problema este această cotă care va creşte după Campionatul European", a mai spus tehnicianul formaţiei ialomiţene.

Antrenorii care deţin licenţa Pro participă, luni, la un seminar organizat de Şcoala Federală de Antrenori, la care sunt prezenţi şi Karlheinz Raviol, secretar general al Uniunii Europene a Antrenorilor de Fotbal, şi Gyorgy Mezey, membru în comisia tehnică a UEFA.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Petrescu crede că Steaua are cel mai valoros lot din Liga I.
 Vizualizări articol: 530 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dan Petrescu crede că Steaua are cel mai valoros lot din Liga I0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gnocchi proaspeţi cu cartofi şi busuioc 5 porţii – 60 minute 500g făină500g cartofi10-12 frunze de busuioc1 ou100g unt100g parmezan± sare, piper Curăţă cartofii, spală-i şi taie-i în bucăţi, apoi pune-i la fiert în 3 l apă şi 1 linguriţă ... Citeşte