Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 feb 2008 - Anul XIII, nr. 40 (3721)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fiorentina.it: Mutu a primit aplauze la scenă deschisă

Luni, 18 Februarie 2008 (14:04:30)

Site-ul fiorentina.it a scris că atacantul Adrian Mutu a primit aplauze la scenă deschisă după prestaţia avută în partida pe care echipa AC Fiorentina a câştigat-o, duminică, pe teren propriu, scor 2-1, în faţa formaţiei Catania, în etapa a XXIII-a a campionatului Italiei.
  Sursa citată l-a notat pe Mutu, autorul golului victoriei pentru Fiorentina, cu 7,5 la fel ca şi agenţia Datasport şi site-ul firenzeviola.it, considerându-l cel mai bun jucător de pe teren. "Românul a fost mereu prezent în acţiunile ofensive ale Fiorentinei. Ghinionist în prima parte a jocului, atunci când a fost aproape de a înscrie din foarfecă, a reuşit în partea a doua să înscrie un gol superb. Mutu a primit aplauze la scenă deschisă", a scris fiorentina.it.

"Mutu a fost omul meciului. A muncit tot timpul şi în final a fost premiat cu un gol foarte frumos care a decis partida", a notat Datasport.

"Două pase geniale pentru Pazzini şi Santana au reprezentat aperitivul întâlnirii. A făcut o primă repriză bună, dar în partea a doua a luminat cu adevărat jocul Fiorentinei. Totul a culminat cu golul victoriei, după care şi-a aplaudat piciorul drept cu care a înscris. Splendid în finalul partidei, atunci când a ţinut balonul departe de propria poartă", a scris firenzeviola.it.

Site-urile violanews.com, goal.com, fiorentinanews.com, calciotoscano.it şi cotidianul Il Mascalzone l-au notat cu 7 pe internaţionalul român. "Mutu a marcat golul cu numărul 14 în campionat şi a adus încă trei puncte Fiorentinei. Ar fi putut marca un gol de cinematecă din foarfecă, dar a făcut-o în partea a doua când a înscris cu un bolid din afara careului", a scris violanews.com.

"După reuşita cu Rosenborg, Mutu a mai înscris un gol decisiv. A preluat, a înaintat şi a şutat de la 20 de metri cu o viteză de 118 kilometri la oră. Balonul s-a dus sub transversală, iar românul şi-a aplaudat piciorul drept. Jucător de superclasă", a notat Il Mascalzone.

"În unele momente Mutu a fost irezistibil, iar apărarea Cataniei nu l-a putut controla. Cireaşa de pe tortul unei prestaţii excelente a fost eurogolul marcat în repriza a doua care a permis Fiorentinei să urce în clasament", a scris goal.com.

"Golul marcat de Mutu este o perlă rară. Românul este un jucător care îşi foloseşte inteligenţa în joc", a notat site-ul fiorentinanews.com.

"Mutu a fost un pericol permanent pentru defensiva oaspeţilor. În finalul meciului a produs magia înscriind golul de trei puncte pentru Fiorentina", a scris calciotoscano.it.

Adrian Mutu a fost integralist şi a marcat, duminică, în meciul cu formaţia Catania, scor 2-1, al 14-lea gol în actuala ediţie a campionatului Italiei şi ocupă locul doi în clasamentul golgheterilor, la egalitate cu suedezul Zlatan Ibrahimovici (Internazionale Milano). Liderul golgheterilor din Italia este francezul David Trezeguet (Juventus Torino) cu 15 goluri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fiorentina.it: Mutu a primit aplauze la scenă deschisă .
 Vizualizări articol: 516 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fiorentina.it: Mutu a primit aplauze la scenă deschisă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gnocchi proaspeţi cu cartofi şi busuioc 5 porţii – 60 minute 500g făină500g cartofi10-12 frunze de busuioc1 ou100g unt100g parmezan± sare, piper Curăţă cartofii, spală-i şi taie-i în bucăţi, apoi pune-i la fiert în 3 l apă şi 1 linguriţă ... Citeşte