Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 feb 2008 - Anul XIII, nr. 40 (3721)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dainelli: Dacă eram în locul lui Baiocco, i-aş fi dat un cap în figură lui Mutu

Luni, 18 Februarie 2008 (20:19:59)

Căpitanul echipei Fiorentina, Dario Dainelli, a declarat, luni, că l-ar fi lovit cu capul în figură pe Adrian Mutu dacă ar fi fost în locul mijlocaşului Cataniei, Davide Baiocco, pe care internaţionalul român l-a provocat prin driblinguri repetate în timpul meciului din etapa a XXIII-a din Serie A.
  "Uneori pe teren se creează momente de tensiune şi, sincer, dacă aş fi fost în locul lui Baiocco i-aş fi dat un cap în figură lui Mutu", a spus Dainelli, citat de agenţia Datasport

Potrivit presei italiene, Adrian Mutu "a râs" de Baiocco cu un "balet provocator". "Astfel de gesturi pot să nu fie acceptate", a subliniat căpitanul Fiorentinei. Mutu a fost criticat şi de "victima" sa, Davide Baiocco: "Am meritat cartonaşul gelben pentru că am căzut în capcana lui Mutu, care provoacă şi trece ca un sfânt. A fost viclean tot meciul, a jucat cu mingea departe iar în final a râs de noi".

Dario Dainelli l-a lăudat, însă, pe Mutu pentru calităţile sale şi l-a comparat cu Roberto Baggio. "În cariera mea am jucat alături de marele Roberto Baggio iar Adrian este cu siguranţă rpintre cei mai puternici jucători din ziua de azi. Pentru noi este important să ştim că un campion ca el poate rezolva un meci în orice moment, este fundamental pentru Fiorentina. Baggio avea o carismă aparte, dar Mutu este deja în elită", a punctat Dainelli.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dainelli: Dacă eram în locul lui Baiocco, i-aş fi dat un cap în figură lui Mutu.
 Vizualizări articol: 1145 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dainelli: Dacă eram în locul lui Baiocco, i-aş fi dat un cap în figură lui Mutu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gnocchi proaspeţi cu cartofi şi busuioc 5 porţii – 60 minute 500g făină500g cartofi10-12 frunze de busuioc1 ou100g unt100g parmezan± sare, piper Curăţă cartofii, spală-i şi taie-i în bucăţi, apoi pune-i la fiert în 3 l apă şi 1 linguriţă ... Citeşte