Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 feb 2008 - Anul XIII, nr. 37 (3718)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ionescu: Se propune ca membrii CNSAS să fie conserve şi totul să fie o mare industrie de conservare

Joi, 14 Februarie 2008 (14:14:39)

Reprezentantul CNSAS la întâlnirea de la Ministerul Justiţiei, Cazimir Ionescu, a declarat, joi, referitor la propunerea PRM de înfiinţare a unui institut de cercetare, că acum se doreşte ca "toţi membrii CNSAS să devină nişte conserve, iar întreaga instituţie să fie o mare conservă".
  "A fost o întâlnire scurtă, pe tema conservării. Am ieşit puţin degeraţi", a glumit Cazimir Ionescu, referitor la declaraţiile făcute la finalul discuţiilor de la MJ, de către reprezentantul PRM, Lucian Bolcaş.

Legat de propunerea PRM ca CNSAS să se transforme într-un "institut de cercetare", pentru conservarea dosarelor pe care instituţia le deţine, Ionescu a spus: "Acum, se propune ca toţi membrii Colegiului să devină nişte conserve, instituţia în ansamblul ei să devină o mare conservă şi totul să fie o mare industrie de conservare".

Cazimir Ionescu a precizat că, în urma discuţiilor, "a reieşit faptul că indiferent care vor fi rezultatele acestei cercetări în conserva asta, rezultatele vor putea fi puse la dispoziţia oricăror dintre instituţiile statului". "Eu cred că asta spune tot", a conchis Ionescu.

Un alt reprezentant CNSAS, Ticu Dumitrescu, a glumit pe seama afirmaţiilor deputatului PRM Lucian Bolcaş, care spusese că, în opinia sa, CNSAS a murit şi "mortul de la groapă nu se întoarce".

"E drept, m-am stafidit în ideea conservării, pentru că, dacă te îngraşi, riscul este mai mare", a răspuns Dumitrescu, spunând că nu vrea să intre în polemică cu Lucian Bolcaş, pentru că PRM a fost de la început împotriva CNSAS, pentru că era şi normal, când faci apelul "Securişti, veniţi la mine!", să nu fii de acord cu o lege a deconspirării comuniştilor.

Ticu Dumitrescu a criticat lipsa de la întâlnire a principalelor partide politice.

"Am regretat lipsa partidelor politice importante. Nu am înţeles de ce, îl aşteptam pe Şerban Nicolae, pentru că, deşi am fost împotriva iniţiativei sale, am vrut să îl felicit pentru că era raţională şi mai ales pentru că vroiam să susţinem ideea, eu cel puţin, a publicării materialelor imediat după constatare", a spus acesta, precizând că judecata trebuie să revină poporului.

"Foarte bine. Publicăm în mass-media, nu mii de pagini, ci actele primare: angajamente, chitanţe, note informative şi poporul să judece", a declarat Dumitrescu, arătând că multă lume nu va avea acces la aceste documente, deoarece nu are acces la Internet.

Ticu Dumitrescu a precizat că, din punctul său de vedere, absenţa partidelor de la consultările cu Ministerul Justiţiei este "condamnabilă".

"Dacă ar fi să mă refer anume la cineva cu un anume regret, este PLD-ul", a adăugat Dumitrescu.

La întâlnirea de joi de la Ministerul Justiţiei pe tema Legii CNSAS au participat doar reprezentanţii PRM şi UDMR.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ionescu: Se propune ca membrii CNSAS să fie conserve şi totul să fie o mare industrie de conservare.
 Vizualizări articol: 500 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ionescu: Se propune ca membrii CNSAS să fie conserve şi totul să fie o mare industrie de conservare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Aripioare cu sos dulce acrişor 4 porţii - 50 minute 20 aripioare de pui100ml ulei2 linguri miere1 lămâie1 ceapă 1 linguriţă pastă de tomate2 linguri sos Worchester1 căţel de usturoi1 linguriţă rasă nucşoară3 morcovi3 tulpini de ţelină± sare, piper ... Citeşte