Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 feb 2008 - Anul XIII, nr. 37 (3718)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dan Gârtofan va lua startul în actualul sezon de raliuri cu acelaşi model de maşină ca anul trecut

Joi, 14 Februarie 2008 (17:49:02)


Campionul naţional de raliuri Dan Gârtofan a anunţat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că în primele etape ale acestui sezon intern va concura pe acelaşi model de maşină ca anul trecut, Subaru Impreza N12, pentru că noul automobil achiziţionat special pentru 2008 nu este testat suficient.
  "Am decis să luăm startul pe maşina de anul trecut, Subaru N12, chiar dacă am achiziţionat deja modelul următor, N14. Din păcate nu am avut suficient timp să testăm noua maşină şi ne este teamă de eventualele probleme tehnice. Aşa că, probabil în primele două etape, vom concura tot pe maşina veche, până apucăm să o testăm pe cealaltă", a declarat Dan Gârtofan, adăugând că va participa cu noua maşină la o sesiune de teste în Finalanda, în perioada 25-26 februarie.

Copilotul lui Gârtofan, Adrian Berghea, a precizat că "maşina nu este veche, ci doar modelul este acelaşi de anul trecut". "Maşina cu care vom începe sezonul este una nouă, foarte bine pregătită pentru competiţia din acest an", a afirmat Berghea.

Întrebat care vor fi principalii săi adversari în acest sezon, Gârtofan a răspuns: "Nu vreau să nominalizez pe nimeni, toţi piloţii care iau startul ne sunt adversari. Eu cred că cel mai mare adversar sunt chiar eu. Dar dacă vom fi bine pregătiţi fizic şi mental, dacă vom avea linişte financiară, atunci nu cred că vor fi probleme".

Echipajul Dan Gârtofan / Adrian Berghea a anunţat şi încheierea unui parteneriat cu compania Prista Oil.

Dan Gârtofan, în vârstă de 39 de ani, a câştigat în carieră două titluri de campion naţional, ultimul în 2007, fiind singurul pilot român de raliuri care a urcat pe podium la sfârşitul tuturor celor 12 sezoane în care a luat startul.

Sezonul 2008 al Campionatului de Raliuri al României debutează în luna martie şi va cuprinde opt etape: Tess Rally (Braşov) 7-8 martie, Raliul Reşiţei (Reşiţa) 11-12 aprilie, Raliul Hunedoarei (Hunedoara) 9-10 mai, Raliul Clujului (Cluj-Napoca) 21-22 iunie, Raliul Sibiului (Sibiu) 18-19 iulie, Raliul Ţara Bârsei (Braşov) 22-23 august, Raliul Avram Iancu (Cluj-Napoca) 19-20 septembrie, Raliul Iaşului (Iaşi) 17-18 octombrie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Gârtofan va lua startul în actualul sezon de raliuri cu acelaşi model de maşină ca anul trecut.
 Vizualizări articol: 485 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Dan Gârtofan va lua startul în actualul sezon de raliuri cu acelaşi model de maşină ca anul trecut3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Aripioare cu sos dulce acrişor 4 porţii - 50 minute 20 aripioare de pui100ml ulei2 linguri miere1 lămâie1 ceapă 1 linguriţă pastă de tomate2 linguri sos Worchester1 căţel de usturoi1 linguriţă rasă nucşoară3 morcovi3 tulpini de ţelină± sare, piper ... Citeşte