Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 feb 2008 - Anul XIII, nr. 37 (3718)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Atacuri

Soţii Acatrinei îi invită pe Flutur şi Mîrza să-şi ia gândul de la Consiliul Judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Gavril Mîrza, precum şi liderul PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, sunt sfătuiţi de cei din conducerea PRM Suceava să renunţe la intenţiile de a candida pentru preşedinţia administraţiei judeţene sucevene.

„Sfatul” provine din partea preşedintelui PRM Suceava, Gheorghe Acatrinei, dar şi din partea vicepreşedintelui CJ Suceava Stela Acatrinei, ambii considerând că Mîrza şi Flutur nu ar trebui să candideze la alegerile locale în vedere câştigării preşedinţiei Consiliului Judeţean.

În ceea ce-l priveşte pe Gheorghe Acatrinei, acesta a precizat că atât Gheorghe Flutur, cât şi Gavril Mîrza, ar trebui să renunţe la a mai candida, astfel încât lupta politică să fie mai „liniştită”.

„Eu cred că forţa politică a PSD şi PD-L nu stă doar în domnii Gavril Mîrza, respectiv Gheorghe Flutur. În partidele lor sunt oameni valoroşi, ca şi în alte partide, şi au de unde să desemneze oameni care probabil ajunşi la conducere se vor descurca mai bine decât ei, şi vor termina cu toată răutatea şi vrajba care există la ora actuală în judeţ”, a declarat Acatrinei.

Preşedintele PRM Suceava consideră că acţiunile lui Gheorghe Flutur de a racola primari ai altor partide trebuie condamnate de electorat. De asemenea, el l-a criticat şi pe Gavril Mîrza, precizând că acesta, la rândul său, a încercat să atragă de partea PSD primari ai altor partide, inclusiv PRM, promiţându-le diferite avantaje.

„Iată de ce le cer public să-şi retragă candidaturile pentru funcţia de preşedinte al Consiliului judeţean”, a subliniat liderul PRM Suceava. El a adăugat că PRM îşi va respecta înţelegerea „colegială” cu PSD, făcută în anul 2004 la alegerea conducerii PRM, precizând că aceasta va fi valabilă până la sfârşitul acestui mandat.

 

Stela Acatrinei: „Gavril Mîrza nu ar mai trebui să candideze”

În ceea ce o priveşte pe Stela Acatrinei, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava începând cu anul 2004, aceasta a declarat că actualul său şef din această instituţie, Gavril Mîrza, nu ar mai trebui să candideze pentru un nou mandat. „Pentru binele judeţului dumnealui ar trebuie să se retragă din Consiliul Judeţean Suceava”, este de părere Stela Acatrinei.

Vicepreşedintele CJ Suceava l-a acuzat pe Gavril Mîrza, dar şi pe alte persoane apropiate acestuia, că încearcă să interzică anumitor primari să mai vină în audienţă la ea.

Atacurile Stelei Acatrinei l-au vizat şi pe liderul PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, precizând că acesta apelează la mijloace incorecte pentru a racola primari şi candidaţi pentru funcţiile de primar.

„Atât Gavril Mîrza, cât şi Gheorghe Flutur au vrut să racoleze primari de la PRM. Şi din acest motiv, cei doi ar trebui să fie corecţi, iar electoratul să fie cel care să decide cine trebuie să fie viitorul preşedinte al CJ Suceava”, a mai spus Stela Acatrinei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Soţii Acatrinei îi invită pe Flutur şi Mîrza să-şi ia gândul de la Consiliul Judeţean.
 Vizualizări articol: 1035 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Soţii Acatrinei îi invită pe Flutur şi Mîrza să-şi ia gândul de la Consiliul Judeţean1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Propunere trimis de
(14 feb 2008, 11:26:58
eu cred ca nu ar trebui sa mai candideze nimeni si sa ramana doar fam. acarinei ,poate asa ar castiga si ei
2.   Un sfat intelept trimis de
(14 feb 2008, 11:51:56
ne am saturat de comunisti si securisti care se baga in seama cand nu i intreaba nimeni,PDL si PSD nu stiu decat sa instige la violenta verbala si nu numai,ar fi valabil si pt d nul Acatrinei sa iasa la pensie ca oamenii valorosi nu incap de cei de varsta a treia
3.   Praf in ochi ??? trimis de
(14 feb 2008, 11:54:45
deceaba aceste inventi si propuneri,,,,,gasca de mafioti si tepari este mare si se manifesta in afara scenei (ACOPERIRE) ,sa faceti ceva pt. oras si judet ,nu motaneala.Toti santeti la fel FUNCTI MARI si atata,,,,,,
4.   Nicusor trimis de
(14 feb 2008, 12:16:35
buna ideehappy poate au si ei o sansa. ii doare la basca pe flutur si marza ca le cere acatrinei "public" sa nu cadidezelaughing)))))))
5.   LASATINEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeee..... trimis de
(14 feb 2008, 12:29:10
TOTI TREI NU AU CE CAUTA> BARONUL -MIRZA-< URICEC-FATARNICUL SI D-NA ...FINA ACATRINEI, LASATINEEEEEEEEEeeeeeeeeeeee..
6.   Acatrinei comunistu! trimis de
(14 feb 2008, 12:38:18
Sotii acatrinei seamana cu o pereche de porci din cotet care nu fac decat sa grohaie si sa manance k.k.t.!!!!!!!!Ce sa spun de nulitatile astea???Nu situ cine naiba i-a votat.Am auzit de dl Acatrinei ca fusese dat afara si din partidul comunist, inainte de 89, pt ca fusese prins cu furatul...
7.   Expirati trimis de
(14 feb 2008, 14:11:13
niste batrani expirati > asta e familia acatrinei care dupa ce i-a parasit oameni credibili din PRM si au ramas doar cu niste lingai si niste handicapati politic,incearca si ei sa atraga atentia cu ceva ., dar no sa reuseasca asa cum n-au reusit nici la europarlamentare.
8.   FATARNICIE trimis de
(14 feb 2008, 14:11:30
TEATRU CA MADAM ACATRINEI E MANA IN MANA CU BARONUL MARZA
9.   Wrgywr trimis de
(14 feb 2008, 14:12:20
Familia porcusori! Bai nenorocitilor mai aveti tupeu sa va aratati in lume? Nasul casatorit cu fina!

Bai nerusinatilor lasati-ne in pace, pensionati-va! abia asteptam sa scapam de voi!

Da' pana in toamna nu mai e mult!
10.   Acatrinei, niste rebuturi trimis de
(14 feb 2008, 16:34:15
Nasul vede putza finei in fiecare zi. Asa da barbat! Nasul/fina au supt atat de mult la tzatza PCR incat le-au iesit laptele si mierea pe nas.

Nu stiu de ce Dan Coman a mai scris rahatul asta de articol. Nu e nici stire, nici amuzant si nici informativ. Niste babetzi comunisti se baga singuri in seama cu idiotenii, fiindca sunt niste marginalizati. Iar dna de un metru si un pic, cu tot cu coc, ar fi bine sa-si mai vada de blidele ei. Politica este pt. baietii mari.

Nu ne mai monopolizati timpul cu articole de doi bani.

Acatrinei+Mirza=putregaiul comunist al Sucevei!
11.   Comentariu trimis de
(14 feb 2008, 17:55:44
Definitia comunistului profitor,fara scru****,parvenit etc,etc = Acatrinei Ghe
12.   Hahaha trimis de
(14 feb 2008, 18:05:54
Ce vor kelu si cu kokuleana?Oricum,de la anu nu vom mai auzi de ei,or ajunge la lada de gunoi a istoriei locale...
13.   Acatrieni, om de nimic! trimis de
(14 feb 2008, 20:32:32
Eu il cunosc de mult timp de asa numitul Acatrinei. A fost cel mai mare propagandist/tortioanr pe care l-a avut PCR in zona. Lucra (cu coada de topor sub palton) cu temutul tortionar Tzurcanu, care impurena omorau oamenii din bataie ca nu vor sa se inscrie in CAP. A bagat oameni nevinovati in spitale, puscarie si pamant. De atunci pana in zilele noastre, a stat la caldurica, a aplaudat si kakutza a mancat.

Ca sa sititi si voi, s-a casatorit cu fata pe care a botezat-o. Un om ne nimic face lucruri tot de nimic.

Se pare ca vom scapa curand de aceasta infectie, Acatrieni.
14.   Cameleoni trimis de
(14 feb 2008, 20:41:26
Secretar al PCR cu agricultura-gobaie mare- primar tepar de Falticeni si cumul de functie secretar de partid pe falticeni- mare peste-primar de Gura Humorului tot cumulard si tot grohaitor. Mare pezevenchi domn DOCTOR. Pana intr-o zi, cand un tanar revizor contabil l-a trimis la origini cu toate functiile lui si avand un curaj nebun i-a imputat tovarasului primar de Gura Humorului nu mai putin de 84.000 lei,aproape echivalentul banilor de astazi, iar tov. prim secretar Stoica l-a mazilit,pentru ca o facuse prea de berbece. Ce a urmat? Si in PCR erau catei, nu asa de multi ca astazi in partidele politice, dar existau nevertebrate si atunci si la insistentele tov. DOCTOR i-au facut zilele amare tanarului, care dintr-un economist de toata isprava a ajuns un betiv notoriu. C' est la vie, tojours parsiva.
15.   Excrocul trimis de
(14 feb 2008, 20:42:54
Acatrinei asta a fost si este tata excrocilor, care lua mita de la oricine. La Gura Humorului cand a fost primar , a stat mai mult la Arinis unde a consumat fara a achita notele de plata , asa ca sefa a avut 100.000 lei lipsa in gestiune si a facut 5 ani de puscarie . Anunta pe directorul de la comert ca trebuie schimbati unii sefi de magazine mari ,iar seara soseaua plocoanele . S-a aciuiat la PRM ca aicxi e cloaca comunistilor hoti si a securistilor , unde aduna alti bani , vezi cazul lui Severin .
16.   Javra trimis de
(14 feb 2008, 22:58:52
mars acasa javra batrana ce esti ,comunist imputit ,mincinos si excroc.etc etc
17.   Tot nu fac nimic ptr prostime trimis de
(14 feb 2008, 23:30:40
Indiferent cine vine la Cj Suceava tot nu va avea prima data grija de cetateanul de rand, de prostanacul care e obligat zilnic sa suporte toate MAGARIILE care se fac la toate nivelurile in Suceava.....Toate autoritatile sunt corupte....la ce nivel am ajuns sa am probleme de rezolva numai peste jigodii am dat...cine ii va opri vreodata .....nimani ....poate Dumnezeu sa-i sature....

18.   Acretinei.. acuzat de incest trimis de
(15 feb 2008, 07:11:56
pt cei ce nu stiu ,nea ghita a fecundato pe fina lui,...acuma nu...ca nu mai poate.da da stela van coc este fina lui nea ghita ''moralistu,,
19.   NESIMTIRE trimis de
(15 feb 2008, 10:09:30
,OF.cind scapam de astea????????????????????????
20.   Mai lasa-ti-ne in pace trimis de
(15 feb 2008, 13:30:22
indiferent care baron vine la CJ Suceava toti sunt plini de rautate plini de bani si ne privesc de sus cu o aroganta crasa,fie Mirza , fie ****r sau Acatrinei sau cine dracul mai stie cati sunt si toti umbla dupa ciolan. Daca ar pleca odata toti acestia sa vina tineri napatati poate vom scapa de acesti corupti scursuri ale comunismului .
21.   Ce simpatici sunteti! trimis de
(15 feb 2008, 14:05:01
Am lesinat de ras cand am vazut articolul. Mosnegii astia dau semne de senilatate!!! cred ca este ultima zvacnire inainte de ocuparea locurilor rezervate la Pacea.
22.   Pacea sa te manance mai Fecundatorule! trimis de
(15 feb 2008, 21:02:32
Asa era in PCR se fecundau unii pe altii, inepand la la rudele cele mai apropiate si pana la Fini si Nasi.

Ghita Fecundatorul si-a trait traiul si si-a mancat malaiul. Pacea il asteapta.

Coana Stela ar face bine (obiect de studiu universitar) sa ne spuna si noua cum a sedus-o tovarasul Acatrieni de a fecundat-o. Nesimtitul! Eu zic ca nu e vina ei.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Aripioare cu sos dulce acrişor 4 porţii - 50 minute 20 aripioare de pui100ml ulei2 linguri miere1 lămâie1 ceapă 1 linguriţă pastă de tomate2 linguri sos Worchester1 căţel de usturoi1 linguriţă rasă nucşoară3 morcovi3 tulpini de ţelină± sare, piper ... Citeşte