Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 feb 2008 - Anul XIII, nr. 37 (3718)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Demisie

Preşedintele PD-L Siret a demisionat din partid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Orăşeneşti Siret a PD-L, Constantin Boicicu, a demisionat din partid, după ce a aflat din presă că la Primăria Siret candidatul partidului său va fi actualul primar PSD Vasile Tablan.

Constantin Boicicu, profesor de matematică la Grupul Şcolar Laţcu Vodă din Siret, ne-a declarat, ieri, că nu numai că nu a fost consultat, ca preşedinte al organizaţiei locale, asupra acestei nominalizări, dar nici măcar nu a ştiut despre asta până luni, când ştirea a apărut în ziare.

“Probabil domnul Flutur şi cei de la Suceava n-au auzit că există organizaţie şi la Siret”, a spus Boicicu.

În opinia acestuia, pentru PD-L este greşită strategia de a candida la alegerile locale din acest an cu primarul Tablan, pe de o parte pentru că imaginea acestuia în Siret este destul de erodată, iar pe de altă parte pentru că nominalizarea lui are un efect demoralizant asupra membrilor PD din PD-L.

 

“Am dat opt ani în PSD şi acum mergem în alegeri cu primarul lor?!”

“În decembrie 1999, tovarăşul Tablan, care era preşedinte al PD Siret, a virat spre PDSR, care era pe val. Acum, după 8 ani, faultat în Biroul Permanent Municipal al PSD Siret, prin nominalizarea lui Dragoş Ungureanu drept candidat de primar, s-a gândit să vină în PD-L. Am dat 8 ani în PSD şi acum mergem în alegeri cu primarul lor?! Ca să nu mai spun că domnul primar PSD, în anul 2000, a luat sediul PD şi vreme de opt ani noi n-am primit nici un sediu în Siret!”, a afirmat Constantin Boicicu.

Fostul preşedinte al PD-L a arătat că, în ceea ce-l priveşte, el oricum nu avea intenţia de a candida la Primăria Siret şi nici nu doreşte deocamdată să se înscrie în alt partid, deşi spune că a primit deja o ofertă din partea PNL.

Constantin Boicicu a fost preşedinte al PD Siret din anul 2000. În 2004 a fost ales consilier local pe lista PD, dar a demisionat din CL după alegerea viceprimarului din Siret. Au candidat atunci Dragoş Ungureanu de la PSD şi Adrian Popoiu de la PNL. PSD a câştigat la diferenţă de un vot, obţinut de la unul din cei doi consilieri ecologişti.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedintele PD-L Siret a demisionat din partid.
 Vizualizări articol: 1397 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Preşedintele PD-L Siret a demisionat din partid1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Stati linistit cu pdl si psd se pierde totul trimis de
(14 feb 2008, 11:23:04
singura sansa sigura de a castiga primaria este cu PNL pt ca a facut lucruri bune si concrete iar pdl si psd umbla conform doctrinei lor de stanga cu promisiuni mincinoase si cu lovituri pe la spate,asta e caracterul lor
2.   Mafiotii trimis de
(14 feb 2008, 12:30:29
Constantin Boinicu si nu Constantin Boicicu .....iar in legatura cu orasul Siret acolo se fura pe fata....orasul arata parca ar fii dupa un razboi....iar viceprimarul Dragos Ungureanu este cel mai mare hot....despre Tablan pot sa spun ca s-a mai ocupat de oras dar daca ar venii Constantin Boinicu ca primar cred ca ar fii mult mai rau...asta este un comunist...si in liceul ala se da mare parca ar fii director....asa ca stai acasa....
2.1  RE: Mafiotii trimis de
(14 feb 2008, 14:14:05
ESTI PDL IST SAU PSD IST INFILTRAT
3.   Ce a facut pnl pt sireteni trimis de
(14 feb 2008, 12:33:54
da domnilor, ce-a facut PNL-ul pt sireteni? vom vota PRM sau ECOLOGISTII? CA SA-SI VANDA VOTURILE LA ALEGEREA VICELUI
4.   VICE trimis de
(14 feb 2008, 14:40:12
EU NU VOTEZ CU NIMENI CA MI E GREATA DE TOATA POLITICA LOR DAR CAND AI O PROBLEMA DOAR UNGUREANU TE AJUTA LA PRIMARIE SI FARA SA I DAI NIMIC.O FI EL MAFIOT NU STIU DAR ALTI SUNT SI MAI SI.AM AJUNS O CLOACA DE PORCI IN ORASUL ASTA .
5.   Diferente trimis de
(14 feb 2008, 14:53:18
a fi domn

a incerca sa fi domn

a cauta un os de ros
6.   Nah trimis de
(14 feb 2008, 15:27:59
HAI STEAUA
7.   Presedintele PD-L Siret a demisionat. trimis de
(14 feb 2008, 19:04:05
Este o mare pierdere ptr zona Siret, plecarea d-lui C-tin Boinicu din PD-L.Motivele domniei sale sunt foarte intemeiate...Iar ptr rauvoitori si ...speculanti, este singurul politician in viata...care nu a urmarit functia, gradul..ori ciolanul(...cum un individ afirma pe undeva..). Politica infumurata a d-lui Flutur in judetul Sv, dat pe mina acestuia...de pomana.., nu va aduce nimic bun..Zona Siret se sparge...Dupa Calafindesti , Siret, ce mai urmeaza: Balcauti si Gramesti( unde deja exista deja probleme)si..gata zona..Pacat, mare pacat...D-le Boinicu, sunteti intradevar un lider...Felicitari pentru hotarare..Nu ve-ti fi singurul care a luat o hotarare ..indrazneata...!

8.   Boinicu primar............ trimis de
(14 feb 2008, 21:55:33
acum 4 ani d-nul Boinicu a renuntat la functia de consilier local pt ca au fost altii din partid care au bagat bani in campanie si n-au reusit. De apreciat gestul de a lasa pe unul mai bun sa candideze la primarie, poate asa prinde si el ceva( consilier local).
9.   Cineva nou trimis de
(15 feb 2008, 01:15:20
viitorul primar la SIRET va fi ADRIAN POPOIU -LA LOCALE SE ALEGE OMUL ,NU PARTIDUL
10.   Catre X trimis de
(15 feb 2008, 08:46:54
CU CONDITIA SA SE LEPEDE DE FILIPIUC CU CARE FACE AFACERI PROSPERE

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Aripioare cu sos dulce acrişor 4 porţii - 50 minute 20 aripioare de pui100ml ulei2 linguri miere1 lămâie1 ceapă 1 linguriţă pastă de tomate2 linguri sos Worchester1 căţel de usturoi1 linguriţă rasă nucşoară3 morcovi3 tulpini de ţelină± sare, piper ... Citeşte