Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 feb 2008 - Anul XIII, nr. 37 (3718)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În stare critică

Robert Marian, în comă profundă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Robert Marian, directorul Casei de Pensii Suceava, rănit marţi seară într-un grav accident de circulaţie produs la ieşirea din Suceava spre Fălticeni, pe porţiunea de drum din dreptul firmei Auto Mitric, se află în continuare în comă dar, din păcate, starea lui s-a agravat.

Robert Marian este internat în clinica de Neurochirurgie Bagdasar-Arseni, din Bucureşti, unde a fost dus la scurt timp de la producerea tragediei.

El a fost transportat la această unitate sanitară cu un avion al Armatei Române, în cursul nopţii de marţi spre miercuri.

 

„Este dificil de anticipat evoluţia”

Aparatul de zbor a fost trimis la Suceava, după o serie de intervenţii ale primarului Ion Lungu pe lângă subsecretarul de stat din cadrul Ministerului Sănătăţii, Raed Arafat. După două discuţii telefonice pe care edilul şef al Sucevei le-a avut cu demnitarul de la Bucureşti, s-a obţinut permisiunea unui transport aerian.

Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Sfântul Ioan cel Nou Suceava, doctorul Doina Ganea Motan, a înaintat o adresă oficială către Ministerul Sănătăţii Publice, prin care a solicitat transportul aerian.

Un avion AN 26 aparţinând Armatei Române a aterizat pe aeroportul Salcea, marţi la ora 23.30, pentru a-l prelua pe directorul Casei de Pensii Suceava.

Robert Marian a fost adus la aeroport cu o ambulanţă şi predat echipajului de la bordul aparatului de zbor. La ora 0,20, avionul în care se afla directorul Casei de Pensii Suceava a decolat cu destinaţia Bucureşti.

Ieri după amiază, Robert Marian se afla în continuare în comă. Doctorul Florin Bica, purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar-Arseni din Bucureşti, a declarat că starea acestuia este critică, prognosticul medical fiind destul de nefavorabil. Potrivit medicului Florin Bica, Robert Marian are o fractură cervicală, hemoragii cerebrale şi sânge în plămânul stâng şi se află în comă de gradul IV.

Dr. Florin Bica spune că este vorba de o comă profundă, iar bolnavul se află în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă. „În cazul unor leziuni cerebrale este dificil de anticipat evoluţia. În momentul de faţă nu se pune problema unei intervenţii chirurgicale. Trebuie să treacă câteva zile pentru a şti cu exactitate cu ce anume ne confruntăm”, a punctat medicul bucureştean.

 

Robert Marian este căsătorit şi are două fetiţe

Directorul Casei de Pensii Suceava, aflat la volanul unui autoturism Dacia Logan, a fost rănit când a ieşit din incinta Auto Mitric şi se îndrepta spre Suceava. El nu a acordat prioritate de trecere unei maşini Seat Leon, condusă regulamentar pe direcţia Fălticeni-Suceava de Bogdan Ciornei, un tânăr din Suceava, impactul dintre cele două maşini fiind extrem de puternic.

Robert Marian a fost proiectat violent în geamul portierei din dreapta faţă. El a fost scos din maşină de echipa de la „Descarcerare” a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă sosită la faţa locului şi urcat într-o ambulanţă.

Robert Marian a fost transportat la Spitalul Suceava, unde i s-a acordat primul ajutor şi i s-au făcut o serie de investigaţii. El a fost dus apoi la Policlinica Bethesda pentru o tomografie, după care a ajuns din nou la spital, unde a rămas până la sosirea avionului care urma să-l transporte la Bucureşti.

Robert Marian are 37 de ani, este căsătorit şi are două fetiţe.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Robert Marian, în comă profundă.
 Vizualizări articol: 2313 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 18 voturi
Robert Marian, în comă profundă4.6518

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu sunteti bine informati! trimis de
(14 feb 2008, 11:12:54
Pe geamul din dreapta era proiectat si nu pe cel din stanga cum tot repetati voi...!
1.1  RE: Nu sunteti bine informati! trimis de
(14 feb 2008, 11:18:00
Aveti dreptate, am facut corectura necesara
2.   .... trimis de
(14 feb 2008, 11:14:26
Insanatosire grabnica si Dumnezeu sa-i dea putere sa treaca peste asta ! Doamna ajuta!
3.   TOTI CARE POT DA O MANA DE AJUTOR PENTRU ROBERT trimis de
(14 feb 2008, 11:16:36
Va rugam din suflet SUCEVENI sa fim alaturi de Robert si de familia sa. A preluat Casa de Pensii de pe ultimele locuri din tara si a adus-o pe primele locuri! ESTE UNUL DINTRE CEI MAI PROFESIONISTI DIRECTORI DIN TARA!! Cei care pot da o mana de ajutor ... pentru ca interventiile chirurgicale si tot ce tine de tratamentul sau sa aiba un efect pozitiv ...luati legatura cu orice membru PD-L. Echipa de tineret a PD-L Suceava e alaturi de Robert!!! ROBERT ITI DORIM SANATATE SI SA IESI CU BINE SI SA FII ALATURI DE NOI!!! DOAMNE AJUTA!!
3.1  RE: TOTI CARE POT DA O MANA DE AJUTOR PENTRU ROBERT trimis de
(14 feb 2008, 11:25:56
Suntem cu toti alaturi de el!!!si daca vom putea ajuta cu ceva o vom face cu siguranta.Dumnezeul sa-l ajute sa se faca bine!!
3.2  RE: TOTI CARE POT DA O MANA DE AJUTOR PENTRU ROBERT trimis de
(14 feb 2008, 12:25:33
Ba MARIO ce campanie electorala de 2 bani faci. E un om deosebit, a facut si a dres apoi lipiti numele PD-L de numele lui. Nu dati 2 bani pe starea lui, vreti doar sa profitati politic de mediatizarea din jurul lui. Asociati numele PD-L de un personaj devenit pozitiv. Ce oameni de caca sunteti.
3.3  RE: TOTI CARE POT DA O MANA DE AJUTOR PENTRU ROBERT trimis de
(14 feb 2008, 20:01:29
bah ...tu esti cel dus cu pluta ....ce am zis eu ca....tinerii din PD-L sunt alaturi de el! da fratilor a fost presedinte la tineret la PD ...cum sa nu fie tinerii aproape de el!! esti nebun?? nu e nici o campanie nimic!!!
3.4  RE: TOTI CARE POT DA O MANA DE AJUTOR PENTRU ROBERT trimis de
(14 feb 2008, 20:41:13
Bai astia din PD-l nu mai amintiti ca Robert era la voi fiindca si-a bagat piciorul in voi. Muhaiele ce sunteti. Folositi necazul omului pentru a va fave campanie electorala partidului vostru de rahat.
4.   Robert trimis de
(14 feb 2008, 11:16:37
Cine stie cum se simte astazi????
5.   Pacat... trimis de
(14 feb 2008, 11:19:22
Vedeti, daca era ca in tarile civilizate, unde cele doua sensuri de mers sunt delimitate strict intre ele, asa ceva nu se mai intampla. Din tragedii ca asta mor oameni. Ce mai conteaza drumurile din r@h@tul asta de tara ? In 19 ani ati frecat menta mai sefilor edili si presendinti si toti capii care ne conduc. Au fost doar incercari patetice si jalnice de a ne apropia de statutul de "stat modern". In 19 ani drumurile au fost la fel. Cand se repara o bucata de drum...se repara pe ploaie ca idiotii aia de la Scheia. Vedeti...de asta am fost, suntem si vom ramane o natzie de inapoiati carora le lipseste tichia de margaritar. Bine ca avem reprezentante de masini scumpe, masini care inevitabil se strica in gropi in cateva luni. Lasa ca prostii platesc ! Lua-v-ar dr@cu de guvernanti !
6.   Interesant trimis de
(14 feb 2008, 11:36:14
este interesant cum a fost plimbat bolnavul mai intai la spitalul judetean, apoi la bethesda pt tomografie, apoi iar la Spitalul Judetean si in final la bucuresti.

ar fi putut sa`l duca direct la bethesda stiind ca nu exista tomograf la spitalul judetean
6.1  RE: Interesant trimis de
(14 feb 2008, 11:49:34
vechea problema a tomografului ! nu intelg cum in 2007 in Suceava nu este tomograf la spitalul judetean. pur si simplu inconstienti !
7.   Robert suntem alaturi de tine trimis de
(14 feb 2008, 11:45:34
Robert suntem alaturi de tine! Dumnezeu e cel care il va ajuta! Daca fiecare sucevean ar putea da cate o zi din din viata sa, robert ar putea trai peste 100 de ani! dar din pacate nu e posibil! DUMNEZEU E SINGURUL CARE IL POATE AJUTA! DOAMNE AJUTA!!!
8.   Sa ne rugam! trimis de
(14 feb 2008, 11:49:15
daca aveti noutati si sunteti pe aici, spuneti-ne si noua! este un om bun, fiti buni!
9.   Dumnezeu sa-l ajute! trimis de
(14 feb 2008, 11:49:57
Dumnezeu sa-l ajute. E cumplit ce accidente se petrec pe raza judetului Suceava si mai ales prin localitati. Trebuie luate masuri de asigurare suplimentare, pe langa vigilenta soferilor. Apoi sunt prea multe puncte comerciale imediat pe marginea soselelor fara benzi de rezerva si fara semafoare.
10.   DUMNEZEU SA TE AIBA IN GRIJA trimis de
(14 feb 2008, 11:56:20
ROBERT ITI DORIM SANATATE SI SA IESI CU BINE DIN CUMPANA ASTA CARE A CAZUT ASUPRA TA....DUMNEZEU SA-TI DEA PUTERE SA LUPTI SI SA INVINGI TOATE OBSTACOLELE DIN CALEA SANATATII TALE...INCURAJARI FAMILIEI
11.   Daca ar fi fost trimis de
(14 feb 2008, 11:58:05
daca ar fi fost un om obisnuit ar fi sunat la fel lungu dupa avion? intelegem ca sansa o au doar cei cu pozitii sociale si cu f multi bani , credeti ca un om simplu nu ar avea aceleasi calitati ca marian , sau daca este un anonim nu conteaza. uneori ti-e greata de tara asta.
11.1  RE: Daca ar fi fost trimis de
(14 feb 2008, 12:04:14
ia si mananca un rahat mai moale mai in colo.
11.2  RE: Daca ar fi fost trimis de
(14 feb 2008, 12:57:52
Asta care se autodenumeste "VEZI-TI DE TRABA TA" tin sa-i spun ca el mananca k*k*t din gura !!! Imi pare normal ca fiecare sa-si expuna parerea pt ca fiecare om are dreptul la o parere proprie !!! Si daca te intereseaza bai, are dreptate !!! Nu cred ca suna Lungu ca sa-ti salveze tie viata !!! Lungu a facut-o de dragul campaniei electorale la fel cum vor sari cu totii in ajutor facand pe bunii samariteni ! Sunt sigur ca cei care tin cu adevarat la Robert Marian sunt undeva intr-o Biserica si se roaga pentru sufletul lui!! Ceilalti pe care diferite boli de schizofrenie nu-i lasa sa doarma, stau si manaca K*A*K*AT pe tema acestei intampalri ! Iar daca voi sunteti oameni asa de buni al suflet de ce nu ati vb mai mult de acest domn Robert Marian si inainte cand se vorbea de CASA DE PENSII ?... Doar cand ii omul pe moarte il laudati ?..Pana acum nu a existat ? Asa ca ba retardatule nu uita: viata unui om necunoscut ii zero indiferent cat ii de bun la suflet !
11.3  RE: Daca ar fi fost trimis de
(14 feb 2008, 14:27:57
Domnilor,daca l-ati fi cunoscut,ati fi intervenit si dvs,dupa propriile puteri pentru a-l ajuta.Am spus-o si intr-un comentariu la articolul de ieri ca nu am crezut sa existe un om mai plin de solicitudine fata de nevoile celor amariti.Fiind primit intr-o audienta in urma cu doua saptamini de dumnealui,mi-a rezolvat o problema pe loc,ceea ce subalternii lui nu reuseau de un an.inchei cu o replica din Rascoala lui Liviu Rebreanu: sunteti rai fiindca sunteti prosti.
11.4  RE: Daca ar fi fost trimis de
(14 feb 2008, 18:26:34
baiatu asta, AL, are dreptate. sunteti o adunatura de plangaciosi care fac diverse invocatii lacrimogene pe site. ii doresc numai de bine ranitului, dar sunteti penibili cu bocetele voastre. multi ii lauda calitatile de bun prieten, desi sunt sigura ca l-au barfit la greu sau nici macar nu l-au vazut vreodata. fariseilor!
12.   NEPASARE trimis de
(14 feb 2008, 11:59:08
UNDE ESTE TOMOGRAFUL?????Poate ne raspunde o putoare de la CASA DE SANATATE
12.1  RE: NEPASARE trimis de
(14 feb 2008, 13:48:39
In buzunarele lor e tomograful. Daca s-ar intampla asa ceva unuia care raspunde de sistemul de sanatate, probabil m-as bucura. Pe acest tanar, Dumnezeu sa-l ajute, pentru ca cei 2 copilasi sa creasca cu tatal lor alaturi. Copilul meu a crescut fara tata (mort din incompetenta medicilor) de la varsta de 8 ani si stiu ce inseamna! INSANATOSIRE GRABNICA!
12.2  RE: NEPASARE trimis de
(14 feb 2008, 20:03:34
Nu stii si nici nu ai �nvatat nimic p�na �n prezent. Esti o fiinta rea (cu asemenea urari) ; apoi nu ai pierdut mare lucru pentru TINE caci cu modul tau de g�ndire ai gasit destui "tati"- presupun.
12.3  RE: NEPASARE trimis de
(14 feb 2008, 20:10:33
Mai "H", nu jigni degeaba oamenii. Casa de Sanatate nu se ocupa prin lege de modul cum cheltuie Spitalul judetean banii; Casa plateste numai serviciile medicale efectuate. Spitalul primeste bani pentru aprovizionarea cu aparate de la Ministerul Sanatatii si acesta �i cere socoteala. Apoi trebuie sa-l �ntrebi pe domnul Dascaliuc, fost director al Spitalului cum a economisit discret 67 miliarde dolari din drepturile bolnavilor si nu a fost �n stare sa cumpere un tomograf care costa doua miliarde lei ?! �n el trebuia sa tragi cu prastia si fara exprimari vulgare care te compromit tot pe tine.
13.   Multa sanatate robert trimis de
(14 feb 2008, 12:01:59
sper ca macar azi, sa nu se mai apuce vreun nesimtit sa badjocoreasca un om care se lupta cu moartea. sa fim alaturi de el si sa-l inconjuram cu toata dragostea si bunatatea noastra.
14.   Acum 1 ora trimis de
(14 feb 2008, 12:06:12
robert e stabil, e sub supraveghere totala, dar tot nu a iesit din coma, e sub sedative, Doamne Ajuta si sa-i dea putere sa lupte !
14.1  RE: Acum 1 ora trimis de
(14 feb 2008, 12:18:44
Peste tot e scris ca e intr-o stare grava,in coma de gradul 4.Care e adevarul totusi?
14.2  RE: Acum 1 ora trimis de
(14 feb 2008, 12:19:52
adevarul este cel scris la 18.
15.   Sa ne rugam pentru viata acestui om trimis de
(14 feb 2008, 12:06:33
Domnule primar ati dat inca o data dovada de faptul ca sunteti un om cu un suflet mare. Dumezeu sa va rasplateasca si suntem aproape cu totii de marea suferinta prin care trece acest om bun.

Poate si cu ajutorul rugaciunilor noastre Dumnezeu il va ajuta sa se faca bine.

Sa ne rugam si sa fim mai BUNI!
15.1  RE: Sa ne rugam pentru viata acestui om trimis de
(14 feb 2008, 17:54:27
Bravo Lungu!!!!!!!!!!!!!!!!I ti multumim ca stii sa ajuti!!!!!!!Robert trebuie sa traiasca este un om deosebit!!!!!!!!!M ultumesc lui D-zeu ca mai exista oameni cu suflet ca d-voastra d-le Lungu!!!!!!!!!!!!!!
16.   ACEEASI RUGAMINTE trimis de
(14 feb 2008, 12:18:49
VA RUGAM CA MACAR ASTAZI SA NU FACETI COMENTARII NEGATIVE. SUCEVENII TREBUIE SA FIE ALATURI DE ROBERT. DOAMNE AJUTA!
16.1  RE: ACEEASI RUGAMINTE trimis de
(15 feb 2008, 17:08:14
NU DOMNUL MARIAN DA PENSIILE LA CEI PENSIONATI.AAAAAAA CEVA IMPORTANT......PRIMESTI PENSIE ATAT CAT AI MUNCIT NU MAI MULT DE ATAT.VRETI PENSIE CAT MAI MARE SA MUNCITI?????NNU SE POATE!!!NU ROBERT MARIAN FACE REGULILE ACOLO LA CASA DE PENSII CINE SE SIMTE MAI INTELIGENT SA VINA SAI IA LOCUL DACA POATE SAI DEMONSTREZE CALITAITLE SA CALCE LEGEA IN PICIOARE....DAR CRED CA SIGUR NU VOR REUSI PT CA OAMENI CUM ESTE MARIAN ROBERT CAM PUTINI.CE USOR E SA COMENTEZI MAI GREU DE REALIZAT....DE PE SCAUN DIN FATA TELEVIZORULUI SPUI MULTE SI CAND DEFAPT ESTI CUM ESTI..!MAI TINETIVA GURA CEI CARE SE SIMT CU MUSCA PE CACIULA SI MAI BINE RUGATIVA PENTRU SALVAREA LUI!NU SE STIE MAINE POATE E RANDUL TAU SA TRECI PRINTRO EXPERIENTA ASA DE GROAZNICA!SI NIMENI NU VA FI LANGA TINE!VEI RAMANE PARASIT DE OAMENI SI DE DUMNEZEU!CU CE MANA DAI CU ACEEA PRIMESTI!!!!!!!!!
17.   Bani nostrii,,,,,,,,,,, trimis de
(14 feb 2008, 12:27:04
in sfarsit platesc jigodiile care ne cheltuie bani......,nu va este rusine sal pupati atat in fundulet pe acest cretin de robert,multi dintre batrani nau nici bani de minim strict necesar....,dumnezeu le da la toti ca el;isi merita soarta
17.1  RE: Bani nostrii,,,,,,,,,,, trimis de
(14 feb 2008, 12:31:20
soarta lui sa o aiba toti ce-l vorbesc de rau!hai pa.
17.2  RE: Bani nostrii,,,,,,,,,,, trimis de
(14 feb 2008, 12:31:23
Pensionarule, esti un nenorocit si un nesimtit. Du-te la Cimitirul Pacea sa-ti sapam groapa, ca ai un suflet mizerabil. Vorbim totusi de un om. Habar nu ai cu ce se mananca treaba de la Casa de Pensii asa ca taci in mm de idiot si dispari la troaca cu r@h@t.
18.   Pentru TATU trimis de
(14 feb 2008, 12:29:32
Ma Prostane ce comentarii Faci? Taci dracului din gura ca esti tare prost.
18.1  RE: Pentru TATU trimis de
(14 feb 2008, 12:34:02
fii sigura ca notele de plata din crasme pe unde umbla cu tune.....,tot erau ai pesionariloor...,mai taci RUSIINE.
18.2  RE: Pentru TATU trimis de
(14 feb 2008, 12:46:30
Incredibil!!!Pana unde poate ajunge prostia omeneasca!!!Ce treaba ai tuu cu viata omului????
19.   Pt pensionarul trimis de
(14 feb 2008, 12:35:10
Daca ai fi in fata mea te-as scuipa ordinarule.Esti un om de cea mai joasa speta,cretinule.ITI MERITI TU SOARTA TA DE PROST.
20.   Dreptate trimis de
(14 feb 2008, 12:36:36
pensionarul are dreptate ......daca era un om de rand....? mai era asa un circ.....?
20.1  RE: Dreptate trimis de
(14 feb 2008, 13:27:51
cum sa aiba dreptate....in astfel de momente nu se discuta despre astfel de lucruri...clar...fiti oameni nu fiti mai rai decat animalele . personal nu l cunosc dar chiar daca l as fi cunoscut , chiar daca mi ar fi fost dusman in asa momente saream sa l ajut ,...cu ce pot . Dumnezeu sa i de a sanatate .
20.2  RE: Dreptate trimis de
(14 feb 2008, 20:27:40
Vreau sa precizez ca familia a insistat sa mearga �n alta parte si �si asuma desigur si cheltuielile aferente; actul medical se plateste ORIUNDE pe planeta - daca ai bani poti sa zbori si "pe luna". Nu trebuie "invidiat" ca a zburat cu un avion, care mult rau i-a facut prin decolare si aterizare. Domnul Lungu, domnul Prefect si ceilalti factori medicali decizionali ar fi procedat la fel cu oricine ar fi insistat sa plece. Smintitii care posteaza pe forum comentarii precum "pensionarul" sa-i zdrobeasca Dumnezeu �n regim de urgenta. Nu este de vina directorul Robert Marian de nivelul pensiilor. Si eu dupa 40 de ani, intelectual si cu o suita de titluri stiintifice, am iesit la pensie cu cinci milioane lei, acum av�nd 9 milioane lei. " Pensionarul" trebuie sa-si doreasca o familie de calitate, cum este a lui Robert, ca sa lupte pentru el. La urma, urmei daca Dumnezeu ,nu vrea poate fi dus si cu racheta oriunde si tot nu supravietuieste. Sa lasam veninul, macar �n astfel de momente.
21.   PT PENSIONARUL trimis de
(14 feb 2008, 12:36:58
Ti-a luat tie bani din buzunar de mananci atata rahat din gura aiai?

21.1  RE: PT PENSIONARUL trimis de
(14 feb 2008, 17:57:17
Mai asa zis pensinar care esti sigur un lup tanar complexat si nu un amarat de pensinar ma ia mate m@ie cat pot eu sa-ti dau!!!!!!!!!
22.   Doamne ajuta trimis de
(14 feb 2008, 12:41:24
Hemoragia cerebrala a lui Robert Marian s-a oprit

Ultima ora local (11:58:23) . Joi, 14 Februarie 2008

O prima veste buna �n cazul situatiei medicale a directorului Casei Judetene de Pensii Suceava, Robert Marian. �n cursul acestei dimineti, doctorul Florin Bica, purtatorul de cuv�nt al Spitalului Bagdasar-Arseni din Bucuresti, ne-a declarat ca hemoragia cerebrala pe care o avea Robert Marian s-a oprit. ,,Hemoragia s-a oprit, dar este �n continuare sustinut respiratoriu de aparate. Deocamdata nu se pune problema unei interventii chirurgicale", ne-a declarat dr. Florin Bica. Medicul a mai mentionat ca, �n cursul acestei zile, Robert Marian va fi supus unui examen tomografic, dupa care specialistii neurochirurgi vor decide ce vor face �n continuare.
23.   Ma inspaimant trimis de
(14 feb 2008, 12:42:07
ma inspaimant cand cum gandesc unii,ce legatura are directorul casei de pensii cu pensiile mici?el conduce unitatea ,nu si stabileste valoarea pensiei.RATATILOR!care va stiti

dumnezeu sa il ajute!
23.1  RE: Ma inspaimant trimis de
(14 feb 2008, 12:51:43
conducea masina noastra...,cu benzina pe bani nostri (adica ai pensionarilor),itelegetii,sant toti hoti ca el care furati de la cetatenii care muncesc din greu....,rusine rusine...,FACEA PARTE CU VOI?
23.2  RE: Ma inspaimant trimis de
(14 feb 2008, 12:54:05
Daca prostia ar provoca dureri ai fi primul care ar tipa(urla)Pensionarule
24.   Doamne ajuta trimis de
(14 feb 2008, 12:44:45
Hemoragia cerebrala a lui Robert Marian s-a oprit

Ultima ora local (11:58:23) . Joi, 14 Februarie 2008

O prima veste buna �n cazul situatiei medicale a directorului Casei Judetene de Pensii Suceava, Robert Marian. �n cursul acestei dimineti, doctorul Florin Bica, purtatorul de cuv�nt al Spitalului Bagdasar-Arseni din Bucuresti, ne-a declarat ca hemoragia cerebrala pe care o avea Robert Marian s-a oprit. ,,Hemoragia s-a oprit, dar este �n continuare sustinut respiratoriu de aparate. Deocamdata nu se pune problema unei interventii chirurgicale", ne-a declarat dr. Florin Bica. Medicul a mai mentionat ca, �n cursul acestei zile, Robert Marian va fi supus unui examen tomografic, dupa care specialistii neurochirurgi vor decide ce vor face �n continuare.
24.1  RE: Doamne ajuta trimis de
(14 feb 2008, 12:52:13
In sfarsit o veste mai buna.Doamne Ajuta
25.   Descarcerare corespunzatoare ??? trimis de
(14 feb 2008, 12:54:16
Am vazut la stirile de pe Intermedia Prima imagini imediat dupa accident, din timpul descarcerarii.

Pai daca e adevarat ce spune dr. de la Bagdasar, adica are fractura de coloana vertebrala cervicala, cei de la descarcerare.......au cam dat-o in bara cu manevrele lor.

Asa se scoate o victima la care nu poti sa nu suspicionezi o fractura cervicala ?????

25.1  RE: Descarcerare corespunzatoare ??? trimis de
(15 feb 2008, 16:47:14
ce mai comentarii de prost gust.Ce mai pensionarule te crezi mare?cred k toata viatza ai stat prin baruri si cadeai prin santuri.nu ai avut atata inteligenta ca sa ajungi ca el.ce rost mai are sa fii convins sau convinsi pe cei care comenteaza in nestiinta de cauza.habar nu au si comenteaza inventeaza prostii mai mari ca si capul lor.cred ca aceste persoane nu se simt bine cu intelectul si ar trebui sa viziteze spitalul socola.nu mai comentati atata ca roata se poate invarti si Dumnezeu nu lasa nepedepsi pe oameni ca pensionarul si altii.sa va fie rusine.nu va mai pirdeti timpul cu spuse desarte si faceti ceva mai constructiv. DOMNUL SAL AJUTE SA SE INSANATOSEASCA GRABNIC SI SASI POATA RELUA ACTIVITATEA
26.   Pt florin trimis de
(14 feb 2008, 12:58:01
poate daca as fii in fata ta miai face un masaj mai jos ca sant batran,si nu se mai ridica,iar robert ne cheltuie bani si nu avem de viagra....,ce zici pustiule?
26.1  RE: Pt florin trimis de
(14 feb 2008, 13:02:29
am auzit ca panarama aia a ta careia ii spui mama, se baga sa-ti faca masaj dobitocule.
26.2  RE: Pt florin trimis de
(14 feb 2008, 13:03:31
Esti dus....rau de tot
27.   Simpaticul trimis de
(14 feb 2008, 13:04:22
E$TE ADEVARAT CA ACEST ROBERT E PE INVERS
27.1  RE: Simpaticul trimis de
(14 feb 2008, 13:09:23
Este adevarat ca Maik e un prost?

DADADADADADADADADA
27.2  RE: Simpaticul trimis de
(14 feb 2008, 13:10:49
cica la vazut cineva de mana cu un baiat....,spun gurile.
27.3  RE: Simpaticul trimis de
(14 feb 2008, 13:12:37
uau .Interesant!!sa vedem ce se mai inventeaza!!!
27.4  RE: Simpaticul trimis de
(14 feb 2008, 15:16:23
Nu-i pe invers. Sau cel putin asa dadea de inteles cand facea ochi dulci unei domnisoare. Cu toate ca asta se intampla acu vreo trei sau patru ani si nevasta-sa il astepta acasa...nu se pune.
27.5  RE: Simpaticul trimis de
(14 feb 2008, 18:06:04
Si tie mai MAYE iti dau ce i-am dat lui PENSINAR m@ie.Niste cretini poponari complexati.Bai animalule Robert este insurat si are doua fetite dobitocule ce esti .Il cunosc extrem de bine si isi venereaza sotia si fetitele animalule care esti .Esti cu siguranta un lup tanar si tu ,care nu arati de bine ca si el si nici nu ai pupat o functie pe undeva.Niste cretini complexati care incearca sa-l discrediteze pe Robert,dar nu ai sa reusesti fiimdca fff multa lume il cunoaste,atat intelectuali cat si oameni de la tara pe care i-a ajutat din suflet.Deci m@ie!!!!!!!!!!!

28.   Pt.Pensionar trimis de
(14 feb 2008, 13:08:13
Cu ce te ajuta daca-l critici?Ai ceva de castigat?nu cred....doar inca cateva pacate in plus.
29.   Solidaritate trimis de
(14 feb 2008, 13:11:11
Am sa ma rog pentru domnul MARIAN ROBERT(este un OM si cine n-are nevoie de oameni?)Mai stiu ca este un DUMNEZEU care poate face minuni.Si cred ca o va face pentru ca este TATA!!!!
30.   Revoltator!!!! trimis de
(14 feb 2008, 13:13:49
In primul rand este om!Si chiar este un om bun!!!!Asta pt cei care nu se pot abtine la a face comentarii urate la adresa lui.Sunteti inumani,fara minte si pacat de varsta pe care unii sustin ca o au!Dumnezeu sa-l ajute
31.   Multa sanatate! trimis de
(14 feb 2008, 13:29:35
Multa sanatate Robert si familiei tale!
31.1  RE: Multa sanatate! trimis de
(15 feb 2008, 17:36:46
NU MAI COMENTA ATATA DACA ERAI IN SITUATIA LUI CRED CA NU MAI AVEAI ACELE GANDURI SUMBRE.CE TE DOARE CAPUL PE TINE.PLUS CA NU ERA LA PLIMBARE.POATE ERA INTERES DE SERVICIU SI ASTA E SIGUR.NU SE DA CU PRESUPUSUL.GRESEALA LUI A FOST CA NU SA ASIGURAT DAR SI ACEA MASINA A AVUT VITEZA MARE PRIN ORAS SE CIRCULA CU 50 LA ORA SI DACA AVEA NUMAI ATAT NU SE MAI INTAMPLA ASA UN ACCIDENT IN AMPLOARE.FIECARE IN VIATZA DE SOFER A FOST TAMPIT MACAR A DATA SA NU SPUNA CINEVA CA NU A ISIT DINTRO INTERSECTIA FARA SA SE ASIGURE MACAR O DATA...SA FIM SERIOSI...SI CEI CARE NU SUNT SOFERI SA STEA MAI LA O PARTE CA NU AU AVUT PE MANA O MASINA...DACA TE ASIGURI SI DINTRO DATA ITI VINE O MASINA IN FATA FULGER CU NU STIU CE VITEZA SA VAD CE MAI COMENTEZI...ASTA DACA ESTI SOFER....MAI BINE LASA VRAJEALA SI ROAGATE SI SE INSANATOSEASCA NU MAI STA CA O BABA SI BARFI...FA CEVA MAI CONSTRUCTIV..SA DEA DOMNUL SA SE INSANATOSEASCA CAT MAI REPEDE
32.   Un sofer grabit trimis de
(14 feb 2008, 13:32:24
acest robert este vinovat de tot ce sa intimplat,probabil maretia functia......,aerul de sef pensi....,a luato in cap...,e posibil sa fi atat de tampit sa nu te asiguri ....,daca se lasa cu victime in seat ce se intampla?,stimati cititori?,voi acei cel leganati in brate,totusi ce cauta cu masina inst,seara la plimbare?va multumesc
33.   Prostia nu doare din pacate! trimis de
(14 feb 2008, 13:51:11
UN CITITOR (prost poate!) tre sa afle ca atunci a plecat omul de la serviciu ca in timp ce altii ... muuulti au 8h/zi program de lucru el depasea in medie 10h!! Numai ca e greu sa intelegi ca nu toti "se plimba" ci au treaba! Nu stii ce facea la Mitric si iti dai cu parerea! Poate te oferi sa platesti tu orele suplimentare, nervi, stres si alte alea... Nu-s asa sigur ca esti sofer ca altfel ti-as fi spus si cit de idiot esti si cind vorbesti de "timpit sa nu te asiguri"! Nu a facut accidente in fiecare zi de citi ani are permisul asa ca neatentia lui nu se compara cu timpenia ta! Cit despre aere ... tu nu esti in stare decit de ANUMITE aere ... tot timpul aceleasi .. pe care le datoram nespalatilor si needucatilor! Pacat ca unii se numesc Oameni! Ma bucur ca se stabilizeaza starea de sanatate a lui Robert si sper in continuare sa se faca bine!
34.   Mai bine ar fi dus in strainatate!!! trimis de
(14 feb 2008, 13:56:32
Undeva in Ungaria,Austria,nu am mare incredere nici in Bagdasar,se fac erori majore si acolo.Nu cumva sa se iroseasca sansa de a fi salvat !

Un om deosebit,care s-a ridicat pe puterile lui.
35.   Inumani trimis de
(14 feb 2008, 14:04:54
Nu pot sa cred ca pe seama tragediei unui om se pot inventa si arunca atatea cuvinte urate,si mie jena ca un om care are o varsta destul de inaintata poate vorbi atat de josnic,asta arata nivelul lui si al altora ca oameni.Fetita d-lui Robert este colega cu baiatul meu la gradinita.Nu l-am cunoscut personal,dar persoanele care l-au cunoscut il vorbesc numai de bine si la urma urmei indiferent cum ar fi fost in viata de zi cu zi,fetitele si sotia lor nu merita durerea prin care trec.Ma rog sa se insanatoseasca,si daca d-zeu ia dat sansa de a fi gasit in viata ii va da si sansa de a trai si de a se reface de dragul unor suflete nevinovate.Indiferent cine e, cineva cu un statut sau un simplu om,durerea este la fel de mare pentru copii si pentru cei dragi.Asa ca nu va mai certati si aruncati cu noroi.Fiti buni si ingaduitori cu cei din jurul vostru. Eu una nu as putea sa ma uit in ochii fetitei lui si sa-i vad durerea.....acestea sunt necazuri........Ma rog sa fie bine!!!!!
36.   Bravo trimis de
(14 feb 2008, 14:06:28
este adevarat doamna ce ziceti,dar lumea ce scrie este corupta face parte din gasca lui robert,adica stau prin birouri cafelute etc...,traesc din taxe de noi platite....,dar de alti bieti oameni sau copii lasati .......,nu scrie nimeni.,rusine porciilor
36.1  RE: Bravo trimis de
(14 feb 2008, 16:35:30
NEA MARIN e pacat de acest nik. DIn pacate io PLATESC la stat intr-o luna cit platesti mata intr-o viata si sincer si io ma intreb citeodata d c platesc atit. Nu am luat nimic de la stat (n-a venit nimeni sa imi dea nici o facilitate de nici un fel). Asa ca teoria legata de birouas si cafelute aplicati-o singur idiotule! Nu stii cit muncesc unii si ar trebui sa iti fie rusine sa vb asa aici!
37.   Ei nu sunt decat niste unelte trimis de
(14 feb 2008, 14:22:15
Ei nu sunt decat niste oameni pusi in functie,nu ei decid valoarea pensiilor.cei din guvern si senat,cei care ne conduc tara sunt cei care traiesc pe spatele si din munca noastra si isi bat joc de noi si de copii nostri.Cei de la Bucuresti au masini de lux,dotate,dar in provincie,asa cum considera bucurestenii ,se dau toate rebuturile....Daca masina ar fi avut airbaguri,nu ar fi fost atat de grav. Dar vina e a noastra ca nu facem nimic.Daca am face o greva de vreo cateva zile,sa inghete transporturile auto,feroviare si aeriene asa cum au facut grecii poate mai reusim sa ii facem sa inteleaga ca datorita noua sunt acolo si poate vor schimba ceva.
38.   Despre prostie trimis de
(14 feb 2008, 14:26:53
sa va fie rusine! nu sunteti in stare sa iesiti din starea voastra malefica nici in al 12-lea ceas. nu aveti un pic de decenta.va spalati refele murdare si frustrarile in public.nu stiti decat sa va ocupati de deiversiuni si manipulari. asa ii impuiati capul si la serviciu zi de zi.daca nu aveti nimic de spus, mai bine taceti.nu va ganditi ca are si el o mama,copii, sotie, familie?sa dea Dumnezeu sa se faca bine, cu totii suntem cu adevarat alaturi de el.
39.   Astia suntem... trimis de
(14 feb 2008, 14:38:24
E greu de acceptat ca despre oamenii deosebiti, care chiar au realizat ceva bun se scrie mai mult si ca le pasa mai multora. Sigur ca sunt si altii in suferinta , dar aici si acum ne gandim la Robert...cei care-l cunoisc si-l apreciaza , chiar si cei care nu-l cunosc dar au un suflet. Din pacate e plina lumea de idioti suparati pe viata si pe toate cate sunt in jur, pe care nimeni si nimic nu-i mai multumeste !!! Insanatosire grabnica Robert !!!
40.   Ceva nou ? trimis de
(14 feb 2008, 14:38:31
mai shtie cineva ceva noutati despre starea in care se afla ??va rugam sa ne spuneti !
41.   Insanatosire grabnica trimis de
(14 feb 2008, 14:50:25
Dumnezeu sa-i dea sanatate si noi avem 2 baieti si sotul meu a avut o gramada de accidente nu grave si e destul de complicat pentru familie sa aiba puterea sa treaca prin asta.Doamne ajuta
42.   Multa sanatate!!! trimis de
(14 feb 2008, 15:09:28
l-am cunoscut pe Robert acum cativa ani buni, dar n-am mai tinut legatura cu el. este un tip normal, nici mai bun, nici mai rau decat altii (extremele se exclud). am citit cateva din comentariile de mai sus si m-am ingozit!!! oricui i se poate intampla sa fie el vinovatul unui accident, oricat de bun sofer ar fi. o clipa de neatentie, Doamne-fereste!, cand cine stie la ce te gandesti, si gata.

nu cred ca acest crunt necaz datorat accidentului ar trebui sa duca la injective precum multe scrise mai sus!

Doamne ajuta sa fie bine, pentru ca daca a gresit cu ceva (fiecare din noi gresim!), cu siguranta el si familia lui si-au ispasit pacatele in aceste momente de groaza, frica, incertitudine.
43.   ACCIDENTATUL trimis de
(14 feb 2008, 15:10:06
pentru un om oarecare nu se lupta nimeni asa de tare ! functia si banul face totul . Numai pl�ngeti ofticoaselor de la casa asa de tare vi s-a dus traiul de la casa si numai trimiteti asa de multe mesaje , ca ati �nrosit calculatorul.

Sanatate lui RM.
44.   Multa sanatate!!! trimis de
(14 feb 2008, 15:28:40
l-am cunoscut pe Robert acum cativa ani buni, dar n-am mai tinut legatura cu el. este un tip normal, nici mai bun, nici mai rau decat altii (extremele se exclud). am citit cateva din comentariile de mai sus si m-am ingozit!!! oricui i se poate intampla sa fie el vinovatul unui accident, oricat de bun sofer ar fi. o clipa de neatentie, Doamne-fereste!, cand cine stie la ce te gandesti, si gata.

nu cred ca acest crunt necaz datorat accidentului ar trebui sa duca la injective precum multe scrise mai sus!

Doamne ajuta sa fie bine, pentru ca daca a gresit cu ceva (fiecare din noi gresim!), cu siguranta el si familia lui si-au ispasit pacatele in aceste momente de groaza, frica, incertitudine.
45.   Groaznic trimis de
(14 feb 2008, 15:54:42
cum puteti oameni buni, la asa o varsta, adica pensionari, sa nu stiti ca nu Roberyt Marian va plateste pensiile , ci le primiti dupa cum ati votat.Legile sunt date de guvern si parlament si nu de Robert. Ma ingrozezc cand vad ce comentarii faceti si nu7 ma mir de ce traim asa in Romania. Nu aveti catusi de putin respect pentru semenii vostri. Poate ca va veni o lege cand se vor sista pensiile la cei care au mai ramas din vre,ea comunistilor si atunci sa va vad... sunteti chiar nesimtiti
45.1  RE: Groaznic trimis de
(14 feb 2008, 16:46:03
foarte bine ati spus...dak multi din pensionari au votat psd ani la rind..in special din zona Moldovei..,acum de ce sunt suparati ?? pensia nu dl robert le-o da....si nici acum cind omul e la asa un necaz tot sunteti rai ?? NU VA MAI BUCURATI DE NECAZUL LUI !!
46.   Doamne asculta-i pe cei multi care-i vor binele !! trimis de
(14 feb 2008, 16:35:39
Oare de ce va puneti in locul Dl Robert Marian ? Mai bine v-ati ruga la Dumnezeu sa nu vi se intample asa ceva nici voua nici dusmanilor vostri, indiferent de statutul social, bogat sau sarac.Suntem egali in viata asta si vom fi judecati fiecare pt pacatele noastre...dar de Cel in masura sa faca asta.Nu va ganditi ca inainte de a fi director, e tata si are doua fetite de crescut ? V-a facut personal vreun rau ? Si pana la urma toti oamenii gresim, avem pacate sau poate voi sunteti "sfinti" ???? nu va e frica ca maine s-ar putea intoarce roata, si sa va fie mai rau ca Dl robert ? RUSINE RUSINE RUSINE mai ales daca acese mesaje "NECUNOSCUTE" vin din partea unor "buni colegi" sau "prieteni".Sa dea Dumnezeu sa se faca bine cat mai repede, sunt sigura ca asa va fi , si familia sa fie puternica si sa aiba incredere in voia "DOMNULUI".Sanatate si sa auzim de bine !!!
47.   Mentiune... trimis de
(14 feb 2008, 16:48:29
Nu suntem toti egali in viata astawinking ...
48.   SUNTETI BESTII NU OAMENI trimis de
(14 feb 2008, 16:51:48
SUNTETI BESTII NU OAMENI ... cu suflet. Nici animalele nu sunt atat de periculoase. Oameni buni v-ati vandut sufletul ?! Ah, si cu siguranta dau mesaje pe net "pensionarii....".Daca ati fi oameni sanatosi la cap, v-ati da seama ca directorul nu calculeaza pensii si nu el decide cat si cum ia fiecare.Si chiar daca ar fi gresit cine sunteti voi sa-l judecati ? ? ? Ati fost nedreptatiti ? nu stati cu mainile in san, mergeti si va cereti drepturile dar nu va razbunati pe un om care din pacate nu poate sa va mai raspunda.S-ar putea sa regretati cuvintele care le-ati rostit, insa va fi cam tarziu.Ma rog la Dumnezeu pt voi sa va lumineze mintile si sufletul si sa va caiti macar in ultimul ceas de pacatele pe care le faceti.
49.   Ruga pentru robert marian trimis de
(14 feb 2008, 17:32:45
in aceste momente grele ne rugam la Dumnezeu pentru sanatatea ta , pentru ca e singurul lucru important pentru pentru tine,si sunt convins ca vei invinge .

Comentariile unor oameni fara suflet chiar nu-si au rostul, dar probabil ca acesti oameni atat pot sa ofere.Dumnezeu sa-i ierte si sa-i ajute sa poata avea compasiune pentru semenii lor , pentru ca altfel degeaba au trait.
50.   Ne rugam pentru tine trimis de
(14 feb 2008, 17:36:42
Oameni buni, spuneti o rugaciune ca Bunul Dumnezeu sa-l intareasca, sa lupte pentru viata lui. Il asteapta acasa doua fetite minunate care merita sa creasca langa tatal lor.

Robert, lupta pentru fetitele tale si pentru Mirela!!!!!!!!!!!!

Sa te intorci acasa sanatos.
51.   Respect trimis de
(14 feb 2008, 18:08:08
o mare parte dintre voi, nu au respect pentru nimic... altfel nu se explica ceea ce citim.nimic nu va poate opri! somnul ratiunii naste monstrii.
52.   Sanatate multa trimis de
(14 feb 2008, 18:13:03
sa dea dumnezeu sa isi revina din coma, sa se faca sanatos, sa revina la servici si sa faca curatenie la casa de pensii, deoarece personalul se poarta sub orce critica cu pensionarii, le vorbesc urit si sa se lupte sa mute sediul undeva mai in oras, ca tare greu se mai ajunge pina pe zamca ; sugestie : in locul cec-ului de linga patinoar !
53.   Penibililor trimis de
(14 feb 2008, 18:33:15
sunteti o adunatura de plangaciosi care fac diverse invocatii lacrimogene pe site. ii doresc numai de bine ranitului, dar sunteti penibili cu bocetele voastre. multi ii lauda calitatile de bun prieten, desi sunt sigura ca l-au barfit la greu sau nici macar nu l-au vazut vreodata. fariseilor!
53.1  RE: Penibililor trimis de
(14 feb 2008, 19:38:28
ai dreptate. prietenia adevarata si gesturile ce vin cu adevarat din suflet nu se expun in publc.le faci pentru ca asa simpti.cati din voi ati mers la biserica sa va rugati pentru el?
54.   Dragostea de oameni trimis de
(14 feb 2008, 19:00:17
Nu cred ca exista ceva pe lume mai scump decat viata noastra si a celor din jurul nostru. Atat timp cat nu vom invata sa ne iubim ca specie nu vom avea nici un viitor, indiferent de culoarea politica, orientare sexuala sau diferitele complexe, nascute poate din nestiinta si indiferenta la ce se intampla in jur. Cred ca ar trebui sa folosim aceste clipe si sa meditam in primul rand la conditia noastra efemera, lasand la o parte mocirla la care am contribuit toti.

Robert sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste acest accident si sunt convins ca ai sa reusesti!!!
55.   MDA trimis de
(14 feb 2008, 19:08:05
io zic sa ne punem picioarele in lotus, sa meditam si sa ne ridicam in aer pana dam cu capul de grinda. poate asa ne vom trezi si vom intelege mai multe despre.... iubirea de specie.... de care graieste ciprian, omul cu conditia efemera si care se zbate in mocirla...
56.   D-zeu sa te nu te ia trimis de
(14 feb 2008, 19:10:08
pt cei care nu stiu ce vorbesc mai bine ar tace... e un om deosebit, ajuta pe toti ce au nevoie de el.personal pot spune ca m-a ajutata si stiu ce spun.D-zeu sa fie cu tine!

57.   Geta trimis de
(14 feb 2008, 19:16:31
geta-i sor'mea
58.   La culoare trimis de
(14 feb 2008, 20:15:35
Sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa-i prelungeasca ghemul vietii. Asta-i tot secretul. Cine are zile scapa.Fara a fi rautacios, intreb si eu asa intr-o doara: unitatea are incadrat sofer la masina,iar la cate ore suplimentare plateste CJPAS Suceava , ce mai contau 2-3 ore in plus? Pentru un functionar public prins fara bilet in autobuz s-a intrunit o comisie de disciplina pentru a-l mazili pe bietul om pentru 1 RON, iar cand faci zob masina unitatii starnesti compasiune. Ce GHESEFT avea planificat omul prea plin de sine, ca nu a vrut sa stie soferul? Cred ca mergea blat, pe burta,sa nu i se descopere invarteala. Doamne, uneori lacomia si prostia te pot pierde. Ce se mai aude cu cele 5-6 procese deschise de proprii sai salariati? Or fi toti tampiti sa se lege ca boala de om sanatos? In rest, sa-L aiba bunul Dumnezeu in ocrotirea SA.
58.1  RE: La culoare trimis de
(15 feb 2008, 10:23:21
Esti prost!
59.   Robert trimis de
(14 feb 2008, 20:18:14
Robert este un om deosebit! Sunt f multi tineri si aici cei rautaciosi care incearca sa-l discrediteze cu siguranta niste complexati.Baiatul asta merita sa traiasca petru familia lui dar si pentru oamenii care-l iubesc.D-mnezeu sa-l aduca inapoi aici,la el acasa!!!!

Mai stiti ceva despre el??? Cum se mai simte???
59.1  RE: Robert trimis de
(14 feb 2008, 21:33:20
Se simte mai bine, a iesit din coma de gradul 4
60.   Accident trimis de
(14 feb 2008, 20:23:50
citesc de doua zile aceste comentarii si ma minunez de cata prostie exista

prietenii adevarati ar trebui sa fie piosi , iar daca nu ar raspunde la aceste comentarii deplasate probabil nu s-ar fi ajuns la o asemenea "porcaiala"

cine il cunoaste stie ce fel de om este si cei poate capul,iar in aceste momente grele pt familie si pt linitea sufletului lui este bine sa fie lasat in pace

cine destept tace

din cate am oberservat si la casa de pensii sun impartiti in doua tabere dar acum ar fi bine sa taca si unii si altii

61.   Accidentul trimis de
(14 feb 2008, 20:43:14
OMENI BUNI SI INSTRUITI, sariti peste comentariile smintitilor, analfabetilor, invidiosilor si veninosilor. D�ndu-le un raspuns c�t de dur, �nseamna ca le acordati atentie prin citirea comentariilor. Trageti-le un blestem si at�t. S-ar putea Dumnezeu sa va asculte.
62.   Lupta pentru viata trimis de
(14 feb 2008, 21:33:07
corect cei care scriu bazaconiile astea sunt niste dementi fara suflet mai bine ne-am ruga pentru sanatatea lui si a familiei sale.d-zeu este mare si poate face minuni dar trebuie sa ne rugam merita sa se intoarca printre noi cat mai repede te asteptam sa te faci bine.dumnezeu sa te ajute sa lupti pentru fetitele tale si sotie.sanatate multaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ajuta-l te rog.
63.   Pentru oameni de bine trimis de
(14 feb 2008, 21:34:57
Eu sunt in USA dar toti care cititi aici hai sa aprindem o lumanare la ora 22 ora Ro.si sa ne rugam pentru ca Robert sa-si revina,mai rugati si pe alti prieteni de ai vostri.Asa se face aici in USA si Dumnezeu ajuta mai repede.
64.   PS trimis de
(14 feb 2008, 21:39:46
Nu-l cunosc pe Marian dar este tanar si merita sa traiasca .
65.   D-zeu sa-l ajute trimis de
(15 feb 2008, 00:03:15
D-zeu sa-l ajute. Iar pt toti cu comentarii gen: daca era un om oarecare nu sarea lungu pentru el si etc. Un om oarecare nu este un om de valoare, iar unui om de valoare ii trebuie o ingrijire mai speciala. Nu zic ca o fi cel mai bun, dar cu siguranta nu e cel mai rau.

66.   Lupta Robert! trimis de
(15 feb 2008, 00:18:36
Il cunosc pe Robert si este un OM cu totul deosebit. Pentru toti care delireaza fara noima si respect: daca l-ati fi cunoscut, ati fi cu toata fiinta voastra alaturi de el.

Incurajari familiei!
67.   Sa treci cu bine robert trimis de
(15 feb 2008, 22:03:45
cei care fac misto sunt niste nesimtiti care nu au pic de respect pentru familia unui om care se afla in coma, stiti ca are acasa 2 fetite mici pana in 8 ani si o sotie indurerata de ce nu va puneti in locul lor sa vedem atunci daca ati mai avea de facut atea remarci rautacioase, si Robert Marian este un om deosebit cu un suflet extraordinar care merita tot respectul si admiratia noastra

sa te ajute Dumnezeu sa fi iarasi printre noi cu familia si fetitele tale

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Aripioare cu sos dulce acrişor 4 porţii - 50 minute 20 aripioare de pui100ml ulei2 linguri miere1 lămâie1 ceapă 1 linguriţă pastă de tomate2 linguri sos Worchester1 căţel de usturoi1 linguriţă rasă nucşoară3 morcovi3 tulpini de ţelină± sare, piper ... Citeşte