Google
IULIUS MALL Suceava - Shop & Cruise
IULIUS MALL Suceava - Shop & Cruise
IULIUS MALL Suceava - Shop & Cruise
 
joi, 14 feb 2008 - Anul XIII, nr. 37 (3718)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,5737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta3,9269 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe Google+ Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |  Trimite pe Yahoo MessengerMessenger |   1 imagine |   ø fişiere video

Aripioare cu sos dulce acrişor

4 porţii - 50 minute

  • 20 aripioare de pui
  • 100ml ulei
  • 2 linguri miere
  • 1 lămâie
  • 1 ceapă
  • 1 linguriţă pastă de tomate
  • 2 linguri sos Worchester
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 linguriţă rasă nucşoară
  • 3 morcovi
  • 3 tulpini de ţelină
  • ± sare, piper

Curăţă aripioarele, pârleşte-le la flacăra aragazului, spală-le, scurge-le bine de apă şi presară-le cu sare şi piper. Prăjeşte aripioarele în ulei la foc potrivit până se rumenesc frumos pe toate părţile, apoi scoate-le pe un platou, toarnă peste ele mierea şi stropeşte-le cu zeama de lămâie. Acoperă-le cu un capac şi păstrează-le la cald. În grăsimea rămasă de la prăjitul aripioarelor căleşte 2 minute ceapa tocată mărunt. Adaugă pasta de tomate, apoi morcovii şi tulpinile de ţelină fierte şi date pe răzătoarea mică. Pune şi o cană din zeama în care au fiert acestea şi lasă sosul să fiarbă la foc mic. După 20 de minute pune în sos aripioarele prăjite şi zeama ce s-a format în farfurie, adaugă nucşoara şi potriveşte de sare şi piper. Lasă să fiarbă acoperit încă 10 minute. Dacă este cazul, mai completează cu puţină supă caldă. Serveşte câte 5 aripioare la o porţie şi cu sos cald.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aripioare cu sos dulce acrişor.
 Vizualizări articol: 1454 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Aripioare cu sos dulce acrişor5.051

Iulius Mall Suceava
Denis Shoes
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Aripioare cu sos dulce acrişor 4 porţii - 50 minute 20 aripioare de pui100ml ulei2 linguri miere1 lămâie1 ceapă 1 linguriţă pastă de tomate2 linguri sos Worchester1 căţel de usturoi1 linguriţă rasă nucşoară3 morcovi3 tulpini de ţelină± sare, piper ... Citeşte