Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 feb 2008 - Anul XIII, nr. 34 (3715)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mureşan: Liga şi federaţia ar trebui să ne apere

Luni, 11 Februarie 2008 (19:58:57)


Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, luni, la Sport.ro, după ce finanţatorul stelist Gigi Becali l-a numit "papagal", "fraier", "ţăran", "prost" şi "comunist", că LPF şi FRF ar trebui să-i protejeze pe oficialii cluburilor de atacurile omologilor lor.
  "Sunt curios care va fi reacţia LPF şi a FRF pentru că tot timpul sunt anumite personaje care jignesc, fac rău. Asta este una dintr-un şir lung. Liga şi Federaţia ar fi obligate să ne apere, dar deocamdată nu au făcut-o. Comisiile indiferent la cine sunt, ar trebui să se autosesizeze şi să ia măsuri. Sunt situaţii în care se autosesizează. Pe mine m-au chemat, iar cu alţii se abţin. De vină nu sunt cei care jignesc, ci cei care îi tolerează şi mă refer la comisii", a spus Mureşan.

Oficialul clujean a afirmat că depunctarea este singura soluţie care ar putea stopa astfel de declaraţii. "Depunctarea e singura soluţie care pe unii i-ar durea pentru că sunt persoane pe care, dacă le dai o amendă de 100.000 de euro, nu i-ar durea", a completat Mureşan.

Iuliu Mureşan l-a comparat pe Gigi Becali cu personajul Dinu Păturică, din romanul "Ciocoii vechi şi noi". "Îmi aduce aminte de un anumit personaj dintr-o carte, Dinu Păturică din «Ciocoii vechi şi noi». Şi acest personaj seamănă foarte mult cu acel personaj, chiar dacă acţiunea se petrecea pe la 1914. Era un ţăran care păzea oile îmbrăcat în iţari Armani şi cânta din fluier Cavalli", a menţionat, în glumă, Mureşan.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, i-a atacat dur pe patronul şi preşedintele grupării CFR Cluj, Arpad Paszkany, respectiv Iuliu Mureşan. "Oficialii clujeni pentru mine sunt nişte papagali, cu care n-am ce să vorbesc. Doi comunişti, doi ţărani, unul ţăran şi unul comunist. Şi eu sunt ţăran, recunosc că sunt oier, dar m-am mai emancipat şi eu. Ce mă întrebaţi de toţi fraierii? Sunt doi fraieri despre care n-am ce să vorbesc. Sunt prea proşti pentru mine Mureşan şi Paszkany, ce să vorbesc cu ei? Nişte fraieri! Nişte papagali care nici nu ştiu să se îmbrace. Şi când eram oier mă îmbrăcam superelegant. Prima dată trebuie să îşi cumpere haine, după aia să facă fotbal, ce naiba", a spus Becali.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mureşan: Liga şi federaţia ar trebui să ne apere .
 Vizualizări articol: 507 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mureşan: Liga şi federaţia ar trebui să ne apere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Limbă cu măsline 4 porţii – 90 minute 800g limbă de vită300g măsline negre100ml ulei 3 cepe 2 ardei graşi 4 roşii1 lingură bulion± sare, piper Opăreşte limba, curăţ-o de pieliţa albă, apoi pune-o la fiert la oala minune pentru 1 oră.... Citeşte