Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 feb 2008 - Anul XIII, nr. 34 (3715)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Blaga: Votăm împotriva oricărui guvern din care nu facem parte şi cu mare drag împotriva actualului

Luni, 11 Februarie 2008 (14:47:52)

 Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, la finalul şedinţei BPN, că, fiind un partid de opoziţie, PDL va vota în Parlament împotriva oricărui guvern din care nu face parte şi cu mare drag împotriva Guvernului Tăriceanu II. 
  "PDL este un partid de opoziţie, deci votăm împotriva oricărui Guvern din care nu facem parte, cu mare drag împotriva Guvernului Tăriceanu II", a declarat Vasile Blaga, întrebat dacă PDL va vota o restructurare a actualului Executiv în Parlament.

Referitor la ipoteza potrivit căreia PSD şi PNL s-ar fi înţeles pentru stabilirea alegerilor locale concomitent cu alegerile parlamentare, Vasile Blaga a spus: "Suntem pregătiţi pentru câştigarea alegerilor, indiferent când le vor stabili. Avem doar 20% în Parlament, ei au o largă majoritate, PSD şi PNL au chiar o majoritatea absolută în Parlament, şi nici nu mai adaug PC-ul şi UDMR-ul".

Blaga s-a întrebat dacă nu cumva declaraţia lui Mircea Geoană, potrivit căreia PSD nu va mai vota nici o lege iniţiată de Guvern, înseamnă că social-democraţii nu vor vota legea uninominalului.

"Am înţeles că Mircea Geoană a spus că nu va vota nici o lege iniţiată de Guvernul Tăriceanu de aici înainte. Să înţelegem că nu va vota nici legea uninominalului, că este în situaţia asta datorită poziţiei ferme şi clare a PDL, că vom vota orice varianta de uninominal la care vor ajunge cele două partide surori, PSD şi PNL, ca să o propună în plenul Parlamentului?", a declarat, retoric, Vasile Blaga.

Liderul PSD Mircea Geoană a declarat, luni, că acesta a fost singurul punct al şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD şi a anunţat convocarea unei şedinţe de urgenţă a Comitetului Executiv al partidului, pentru miercuri.

El a anunţat că PSD nu va vota niciun fel de restructurare propusă de Guvernul Tăriceanu şi niciun fel de lege propusă de actuala putere.

Geoană a precizat, răspunzând unei întrebări, că dacă actualul Executiv va demisiona, în mod automat se merge pe devansarea calendarului alegerilor parlamentare, "spre cele locale".

Liderul social-democrat a precizat că în BPN nu s-a discutat despre introducerea vreunei moţiuni de cenzură.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Blaga: Votăm împotriva oricărui guvern din care nu facem parte şi cu mare drag împotriva actualului.
 Vizualizări articol: 485 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Blaga: Votăm împotriva oricărui guvern din care nu facem parte şi cu mare drag împotriva actualului3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Limbă cu măsline 4 porţii – 90 minute 800g limbă de vită300g măsline negre100ml ulei 3 cepe 2 ardei graşi 4 roşii1 lingură bulion± sare, piper Opăreşte limba, curăţ-o de pieliţa albă, apoi pune-o la fiert la oala minune pentru 1 oră.... Citeşte