Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 feb 2008 - Anul XIII, nr. 34 (3715)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9735 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6113 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dorneşti

Poliţişti ameninţaţi cu pistolul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un echipaj de poliţie de la Postul Dorneşti a avut parte de momente „inedite” în timp ce încerca să dezarmeze un tânăr care îi ameninţase cu un pistol.

Puţin după miezul nopţii de sâmbătă spre duminică, în urma unui apel înregistrat la serviciul de urgenţă – 112, în jurul orei 01.00, doi agenţi de poliţie de la Dorneşti însoţiţi de un paznic comunal s-au deplasat la gospodăria familiei Andrişan din localitate pentru a aplana un scandal.

Potrivit celor afirmate de şeful biroului Poliţia Rurală Rădăuţi, subcomisar Daniel Andrei, în momentul când au ajuns la poarta casei poliţiştii au fost întâmpinaţi de tânărul Gabriel Andrişan, de 26 de ani, care avea în mână un pistol cu aer comprimat, calibrul 4,5, armă pe care a îndreptat-o spre oamenii legii.

Somat să lase pistolul jos, tânărul a refuzat, mai mult, a tras un foc în lateral, după care a intenţionat să reîncarce arma. Profitând de o clipă de neatenţie a „pistolarului”, poliţiştii i-au administrat o porţie de spray lacrimogen, după care au reuşit să-l dezarmeze şi să-l imobilizeze, cu menţiunea că arma a fost recuperată de unul dintre membrii familiei şi apoi dusă în casă.

Deşi poliţiştii au solicitat să le fie predat pistolul, familia turbulentului nu a acceptat, motivând că arma a fost cumpărată legal în urmă cu patru ani, însă nu a fost declarată.

Poliţia continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incidentul din noaptea de sâmbătă.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţişti ameninţaţi cu pistolul.
 Vizualizări articol: 989 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.13/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 8 voturi
Poliţişti ameninţaţi cu pistolul4.158

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu pune-ti botul trimis de
(11 feb 2008, 12:44:42
...sant doar incercari ale militienilor de dornesti de a scoate in evidentza "problema armelor"din localitate(dornesti)...dupa circul cu armele din muzeu-doua tzevi ruginite, care nici de tzarus la capra nu mai erau bune,si un tub de cartus ,pe care, in momentul achizitiei de catre muzeograf,un biet tzaran batea coasa de doua generatii,problema a devenit spinoasa ,deh "tractoristul"este ingrijorat de linistea urbei,ALBII sant de vina .COLORATZII,treba protejati(se construieste rezervatzia"millwaukee"pe izlazul comunal) inmultziti si mai ales inscrisi la PNL,tine-o tot asea domnule "brazda",de furaturile tziganilor nici ca-tzi pasa,de si ei tre sa traiasca,din ciordeala ,din social,...etc.

2.   Pt preacuviosul trimis de
(11 feb 2008, 14:36:58
millwaukee=??????? ce vrei sa spui prin asta, sincer nu e nici un cuv in lb engleza sub asa o forma...poate milkway== cale de lapte
3.   Militienii trimis de
(11 feb 2008, 15:02:24
ce sariti asa tov.militieni? politia mereu in slujba cetateanului! asta in S.U.A. si vestul Europei! la Radauti sa schimbat doar numele.sic!!!!!
4.   Englezului sandel trimis de
(11 feb 2008, 15:19:13
Litle sandel,litle sandel ,stai la mata-n scaunel...nu sari fraere! taci si invata...de la cei care mai stiu cate ceva."Milwaukee Journal Sentinel Ethics Policy"lingau de militieni ce esti ca tie nu-ti dau uniforma,de ciripitoare.
5.   Ptala care se cred smart trimis de
(11 feb 2008, 17:34:13
care e problema ta... da is gabor ai vreo problema... ma pis pe tine raharule, noi suntem legea..
5.1  RE: Ptala care se cred smart trimis de
(12 feb 2008, 07:38:19
tot esti cool sandel! Le ai cu engleza tare de tot da' cu romana ne faci praf pe toti.

'raharule?! Hai sa-ti dau un 'clue'': maharule, radarule, paharule etc. Mai sapa! Oricum ce ai vrut sa scrii este perfect valabil pentru tine! Nu cred ca esti gabor nici macar ei nu sunt atat de prosti! Vezi ca sunt dictionare pentru cei cu cap de guma ca tine mai citeste.
6.   Familia andrisan trimis de
(11 feb 2008, 17:40:58
Stie el, Gaby de ce a facut scandal. Traieste intr-o necunoscuta totala. Alcoolul i-a stirnit intrebarea cu privire la cine este tatal sau, fostul (DECEDAT) sau actualul sot al mamei sale. Aceasta necunoscuta i-a tulburat linistea si el nu avrut ca militia sa se bage puina ce el nu va afla adevarul, fapt pentru care a luat armamentul si a iesit la atac.

Cit priveste interventia politistilor, cred ca este legala, dar ma intreb de ce nu l-au impuscat pe vierme daca i-a amenintat cu arma. Le este frica politistilor sa foloseasca armamentul din dotare, de ce, pentru ce-l poarta asupra lor? sa fie sanctionati pentru ca nu si-au facut datoria. Bine a facut politistul Adrian cind a impuscat un tigan. numai asa se pune regula in comuna Dornesti unde fiecare face ce vrea
7.   Aventura periculoasa trimis de
(11 feb 2008, 19:33:37
Bravo dragule Gabi,ai procedat corect eu in locul tau tot asa asi fi procedat.Ai perfecta dreptate ca pe tatal tau natural nu il poate inlocui nimeni. Iar mamica ta nu are niciun fel de scrupule,nici in fata ta si nici in fata satului.Urat cand la o asemenea varsta ajungi sa te faci de tot rasul .
8.   Pentru oarecare vecin trimis de
(11 feb 2008, 20:20:14
mai vecine, mai vecin, dara tu tare esti prost, ce stii tu despre arme, pe langa ce-ai vazut prin "Haiducii lui Saptecai"? Zii? asai ca am dreptul sa-ti spun prost?
9.   Indiferent trimis de
(11 feb 2008, 21:18:36
Concluzie.Indiferent ce atzi spune Dornestiul e compus din trei parti:superioara,TIGANII.de mijloc CURVELE.de jos,FRAIERI inarmati pa care gaborii scarbosi ai aresteaza si umplu ziarele in fiecare zi .Cine are argumente contra ,rog prezentati.:))))

10.   Boule trimis de
(11 feb 2008, 22:19:50
curva ii mata,idiotule.si prost si tigan esti tu si familia ta...biserica mamii vostra de borati toti...
11.   Multi sustinatori trimis de
(11 feb 2008, 22:30:35
comentariu nr 14 e facut lui indiferentul si la toti boritii si idiotii din Dornesti care nu au ce face decit so suga.... in loc sa discute problemele familiare ale altora.Vedeti-va in **** mamii voastra de oala voastra.Simpatizant vecin al Doamnei in cauza care a muncit o viata intreaga si in continuare intretine 2 persoane majore...puturoase care nu le place munca si stau pe spatele mamei si stiu sa aiba pareri ca voi restul idiotilor.

Iar politia din Dornesti ...stiti rima......nu si-au facut si nici nu-si fac datoria ci doar i-au salar din impozitul care doamna si alti o�meni muncitori platesc la stat si comuna.
12.   Spaga trimis de
(11 feb 2008, 23:03:34
Ce so ajuns...toti taranii prosti din Dornesti o ajuns sa STIE sa scrie comentarii pe Internet....

tragic este ca tot idiotul poate sa scrie ce vrea iar DESTEPTII de la MONiTORUL DE SUCEAVA nu-si ia raspunderea de comentarii mai ales cind domnul BOU Luigi Bargaprostu nu a documentat personal articolul care este o minciuna totala.Mai bine Domnul Bou Luigii ar ancheta cum politia din Dornesti isi face datoria si cum trec pe la privati si-i umple buzunarele cu spaga si porbagajele masinii Politiei cu marfuri alimentare si industriale ...politia se preteaza chiar si la o sticla de suc pe degeaba.

Asa ca ba Luigii...fa-ti datoria de repoorter cum trebuie ca doar traiesti in piata europeana si ceva raspundere trebuie sa-ti insusesti la pozitia de birfitor care o ai!

13.   Lui un oarecare vecin trimis de
(11 feb 2008, 23:08:44
"un oarecare vecin" stim noi cine e....Vecinii adevarati a familiei respective transmite lui "un oarecare vecin" sa-si vada de "castelul" lui si de viermii lor personali din spatele bordeiului....
14.   Spargeri trimis de
(11 feb 2008, 23:20:02
Eu n-am citi in monitorul de spargerile care s-au facut la diferite chioscuri in comuna Dornesti si ce a facut POLITIA ???? NIMIC...ca de obicei...stau doar si-i ia-u salrul si joaca pe grandomanii-....oamenii necultivati ai legii.

Doar stim toti romanii din ce e compusa politia romana...special cea din Dornesti.

Intrebare: Cind are politaiu 7 clase?

Raspuns "cind merg 2 pe strada...

de ex. Sbiera si cu Rosu...aaaa...pardon la un loc ei doar 4 clase...deoarece ei provin din regimul anterior..adica sint militieni vopsiti...fosti comunisti....

Ma intreb cite clase are Daniel Andrei....poate are 7...cu spaga....

15.   Liv trimis de
(11 feb 2008, 23:56:36
Mai tineti minte acum vreo 2-3 ani era un sef de post la Dornesti unul cu mustata,cojocari liviu sau asa ceva,el avea mandate de executat hotii si se plimba cu ei cu jeep-ul prin Radauti,Sv ,lo mutat ca a batut un coleg politist care nu ii spunea saru mana sefu
16.   POATE A CONFUNDAT POLITIA CU TIGANII trimis de
(12 feb 2008, 00:00:32
Cu asa ,, UN OARECARE VECIN,, se mai mira lumea de ce nu merg oamenii la biserica!!!

17.   Extraordinar.. trimis de
(12 feb 2008, 00:58:01
... ce nivel de cultura au oamenii prin Suceava!
17.1  RE: Extraordinar.. trimis de
(12 feb 2008, 07:43:33
Vere daca vrei cultura pune mana pe o carte nu citi comentarii pe net!
18.   Gar-cea trimis de
(12 feb 2008, 10:47:19
E bine sa recunoastem ca sunt multi de al de Garcea printre noi (M Sorin -Radauti) Dar vom scapa de ei cu timpu si pensia
18.1  RE: Gar-cea trimis de
(12 feb 2008, 19:12:39
eu am amintint de cojocari care traia cu hotii si nu facea nimic pentru comuna. de ce sunteti domnule "POLITIA" rautacios cu cei ce au fost inaintea lui. Sbiera este politist cu dreptate care a facut serviciu multi ani in localitate si este si acum stimat de oamenii de bine, care au nevoie de politie

chiar daca si-a facut casa, a muncit ca un om simplu, si nu a facuto din spaga. cred ca este cel mai corect "militean" din citi am cunoscut eu pina acum.

"POLITIA", dup[ cum te esprimi, cred ca nu ai mai multe clase decit unului dintre cei doi pe care ii amintesti.

19.   Treziti-va trimis de
(13 feb 2008, 18:34:47
Mda in afara de cativa care au luat bataie in post legati de calorifer de la sbiera totusi s-a integrat in comunitate spre diferenta de altii,sa uitam de liviu care a fost cel mai analfabet militian din istoria Dornestiului,dar sa ne amintim si de cea mai mare bestie fara scru****mizeria de rosu care o sa aiba o batranete zbuciumata in comuna.Ala care a impuscat tiganul a avut sange sa recunoastem,pacat ca acu s-a lasat moale.

Altceva vreau sa subliniez,din comentarii,in afara de cativa care nici macar nu au comentat la subiect dar au lovit in familie,restul mi s-au parut revoltati de situatia jalnica a activitatii politiei din Dornesti,ei sunt principalii vinovati ptr ca suntem calcati de tigani,nimeni nu e in siguranta in sat ptr 5...6 familii de jigodii de pe deal. I-au scapat din mana sau sunt mana in mana?? Si chiar,mi-a placut un punct de vedere: de ce nu citim in ziare de furturile periodice,spargeri,agresiuni,d oameni terorizati de tigani. De ce????

Luigi raspund
20.   Politzia de cacat.. trimis de
(13 feb 2008, 23:53:52
in loc sa isi vada de treburi sh sa aiba grija de tigani,ei umbla noapte sh opresc un simplu cetatean pe drum in timp ce merge aksa obosit dupa o distractie sh se i-a de****aa lui...sh tiganii merg cu carutele fara nici un stres..politaii din dornesti sunt nijte blegi,aci trebuie jandarmeriaaaaa...batut in tigani non stop...sau dak nu fugariti...k primarul nu e in stare sa faca un drum,a luat o echipa d kakt--d proape 2 ani se chinuie sa fak un drum...k mai repede il turnam yo cu betoniera...gabi trebuia sa il impuste pe cheliosul ala de politzai k tot el e jmecher..da cu tiganii tremura tot..e kakat la cur...asa k paa

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Limbă cu măsline 4 porţii – 90 minute 800g limbă de vită300g măsline negre100ml ulei 3 cepe 2 ardei graşi 4 roşii1 lingură bulion± sare, piper Opăreşte limba, curăţ-o de pieliţa albă, apoi pune-o la fiert la oala minune pentru 1 oră.... Citeşte