Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 feb 2008 - Anul XIII, nr. 34 (3715)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gest inexplicabil

Eleva care s-a sinucis era olimpică

Luni, 11 Februarie 2008 (15:55:03)

Note bune la şcoală, conduită fără probleme deosebite şi o stare de spirit bună, aşa o descrie directorul Colegiului Economic „Dimitrie Cantemir”, Corneliu Romaşcu, pe Ioana C., eleva care vineri după-amiază şi-a pus capăt zilelor.
Potrivit directorului şcolii, nu situaţia şcolară a Ioanei, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Economic, a fost motivul care ar fi determinat-o să se sinucida. Ba din contră, Corneliu Romaşcu a spus că „eleva era olimpică, s-a calificat la faza judeţeană a olimpiadei de ştiinţe economice, iar semestrul acesta urma să participe la concurs”. Şi la celelalte materii pe care le studia la şcoală Ioana avea note şi medii mari. Directorul Romaşcu a spus că eleva a încheiat primul semestru de şcoală cu medii bune, de opt, nouă şi zece, şi că gestul său nu poate fi legat în nici un caz de situaţia ei la învăţătură.
Tot Romaşcu a spus însă că  în ultima vreme fata a avut ceva probleme cu absenteismul, motiv pentru care i-a fost scăzută nota la purtare cu un punct. La urechile conducerii şcolii au ajuns unele informaţii potrivit cărora Ioana ar fi avut probleme familiale şi că aşa s-ar explica faptul că şi-a luat viaţa.
Colegii ei, profesorii şi conducerea şcolii nu-şi pot explica ce a determinat-o pe Ioana să renunţe la viaţă. Colegii de clasă ai Ioanei, împreună cu dirigintele Romeo Cenuşă au mers, luni, la Sfîntul Ilie, acasă la cea care a fost colega lor, Ioana.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eleva care s-a sinucis era olimpică.
 Vizualizări articol: 1860 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 10 voturi
Eleva care s-a sinucis era olimpică4.6510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Trist dar adevarat trimis de
(11 feb 2008, 18:46:23
nu o credeam k e in stare de asa cv ....era o persoana asociabila vorbareata ji fff cuminte era tot odata o fata ff sensibila ji cuminte o sa ne lipseasca prezenta sfaturile ei ji tot ce a insemnat pt. noi IoANA o sa ne lipsesti ji nu te v_om uita niciodata dumnezeu sa te odihneasca in pace +
1.1  RE: Trist dar adevarat trimis de
(12 feb 2008, 09:17:19
bai proasto, nu mai jtii romana? abtine`te de la comentarii .

cum dracu ai ajuns in clasa a 11-a cand tu nu stii sa scrii corect?

2.   Ne pare rau! + trimis de
(11 feb 2008, 19:25:00
eu sincer nu ma asteptam la asa ceva....am iubit`o ...mult... am plecat din tara..apoi incet incet totul s`a uitat... de atunci nu am mai avut ocazia sa vb cu Ea intre 4 ochi ... abia acu imi dau seama.. cat de mult conteaza sa ai pe cineva...care sa te sustina , sa te sfatuiasca...si Ea avea nevoie de asta!.. ne pare rau! ..... o sa ramai in gandurile noastre pt totdeauna>! Dumnezeu sa te odihneasca in pace! +
3.   NU E CHIAR ASA !!! trimis de
(11 feb 2008, 20:28:42
ceea ce este postat in acest articol nu este in totalitate adevarat!!! Nu cred ca Dl. Director Romascu poate fi in stare sa isi exprime opinia despre Ioana, judecand dupa niste aparente. Eu unul am trait alaturi de Ioana 2 ani de zile, fiindu-mi colega de clasa si cred ca am cunoscut-o cat de cat ... Oricum gestul facut lasa de dorit !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Limbă cu măsline 4 porţii – 90 minute 800g limbă de vită300g măsline negre100ml ulei 3 cepe 2 ardei graşi 4 roşii1 lingură bulion± sare, piper Opăreşte limba, curăţ-o de pieliţa albă, apoi pune-o la fiert la oala minune pentru 1 oră.... Citeşte