Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 feb 2008 - Anul XIII, nr. 34 (3715)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jean Pădureanu a dat o declaraţie la DNA în legătură cu transferarea jucătorilor Sânmărtean şi Ganea

Luni, 11 Februarie 2008 (13:21:50)


Patronul Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, a dat în faţa procurorilor anticorupţie o declaraţie în legătură cu transferurile jucătorilor Lucian Sânmârtean şi Ioan Viorel Ganea, a declarat, luni, avocatul acestuia, Ion Cazacu, la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).
  În legătură cu transferurile celor doi jucători de la Gloria Bistriţa către alte cluburi, avocatul lui Jean Pădureanu a precizat că s-au depus anterior toate documentele doveditoare în legătură cu sumele încasate de club pentru fotbalişti.

Jean Pădureanu nu a făcut nicio declaraţie în legătură cu învinuirile ce i se aduc, lăsându-l doar pe avocatul său să dea informaţii presei.

Preşedintele clubului de fotbal Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a venit, luni dimineaţă, în jurul orei 10.00, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), însoţit de avocatul său, în legătură cu dosarul privind transferurile de fotbalişti în care sunt cercetaţi mai mulţi oameni de fotbal.

La intrarea în sediul DNA, Jean Pădureanu nu a făcut nicio declaraţie, precizând că va da multe informaţii la ieşirea de la întâlnirea cu procurorii.

Tot luni a venit la DNA şi apărătorul avocatului Sică Puşcoci, Mihail Cămărăscu, pentru a depune o solicitare procurorului de caz prin care îi cere să îi pună la dispoziţie probele acuzării în vederea stabilirii apărării.

Mihai Cămărăscu a declarat, pentru MEDIAFAX, că până în prezent procurorul nu i-a prezentat clientului său niciun material probator, subliniind că această practică nu corespunde prevederilor din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului.

Săptămâna trecută s-au prezentat la DNA Mircea Stoenescu, fostul preşedinte executiv de la Dinamo, Cristian Borcea, preşedintele executiv al FC Dinamo şi avocatul Sică Puşcoci.

Direcţia Naţională Anticorupţie a început, la 10 ianuarie, urmărirea penală pentru înşelăciune, evaziune fiscală şi spălare de bani împotriva unor oameni de fotbal, pentru transferurile de jucători în străinătate.

Oamenii de fotbal vizaţi de DNA sunt Ioan Becali - fost impresar, Victor Becali - impresar, Gheorghe Copos - acţionar majoritar FC Rapid Bucureşti, Sică Puşcoci - avocat, Mihai Stoica - fost director al clubului de fotbal Oţelul Galaţi, actual preşedinte la Unirea Urziceni, Cristian Borcea - preşedintele executiv al FC Dinamo, Jean Pădureanu - preşedinte al clubului de fotbal Gloria Bistriţa, Mircea Stoenescu - fost preşedinte la Dinamo, Gheorghe Popescu - fost impresar şi Gheorghe Neţoiu - fost acţionar la FC Dinamo.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jean Pădureanu a dat o declaraţie la DNA în legătură cu transferarea jucătorilor Sânmărtean şi Ganea .
 Vizualizări articol: 499 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jean Pădureanu a dat o declaraţie la DNA în legătură cu transferarea jucătorilor Sânmărtean şi Ganea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Limbă cu măsline 4 porţii – 90 minute 800g limbă de vită300g măsline negre100ml ulei 3 cepe 2 ardei graşi 4 roşii1 lingură bulion± sare, piper Opăreşte limba, curăţ-o de pieliţa albă, apoi pune-o la fiert la oala minune pentru 1 oră.... Citeşte