Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 feb 2008 - Anul XIII, nr. 34 (3715)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ghinion

Inspectorul şef Todiruţ, soţia şi soacra acestuia, accidentaţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comisarul şef Ioan Nicuşor Todiruţ, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, aflat sâmbătă seară la volanul unui autoturism în care se mai aflau soţia şi soacra sa, a fost implicat într-un accident rutier produs pe strada Sucevei din municipiul Fălticeni.

Accidentul s-a petrecut pe fondul neatenţiei unui alt şofer, care nu a acordat prioritate.

Gabi Ciobanu, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Fălticeni, aflat la volanul unui autoturism marca Dacia 1310, a încercat să iasă dintr-o spălătorie aflată în apropiere de strada Sucevei.

Bărbatul, au stabilit poliţiştii care au făcut ancheta, a virat la stânga şi a intrat pe strada principală fără a acorda prioritate de trecere autoturismului Skoda Octavia, condus de Ioan Nicuşor Todiruţ. Impactul a fost unul destul de violent, cele patru persoane aflate în maşini fiind accidentate.

Cel mai şifonat, cu o fractură la claviculă, a ieşit şoferul care a provocat accidentul. Comisarul şef Todiruţ, Dana Todiruţ, soţia acestuia, şi Dorina Smocot, soacra lui Todiruţ, au scăpat cu răni uşoare, care nu au necesitat internarea. Ambii şoferi au fost verificaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

„În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la numitul C. Gabi sub aspectul comiterii infracţiunii de <vătămare corporala din culpă>”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Inspectorul şef Todiruţ, soţia şi soacra acestuia, accidentaţi.
 Vizualizări articol: 4322 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.73/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 11 voturi
Inspectorul şef Todiruţ, soţia şi soacra acestuia, accidentaţi3.7511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Seful politiei! trimis de
(11 feb 2008, 11:19:30
cercetarea prealabila a sefului politiei se va alege cu vreo atentionare ? ma indoiesc! daca era vreun subordonat subofiter probabil se alegea cu atentionare !un agent o ia pe cocoasa chiar daca accidentul nu s-a produs din vina lui !
2.   Adevarat trimis de
(11 feb 2008, 11:31:25
Indiferent cine conducea acele masini trebuiesc respectate cu strictete regulile de circulatie .Daca traversa strada in acel moment un copil care putea fi a lui Ciobanu?
3.   Au "UITAT" un ...amanunt !!!! trimis de
(11 feb 2008, 12:04:28
ce viteza indica ...acul de la indicatorul octaviei ???? ca doar .....arata !!!!!

hm....mai bine s-o lasam balta ca doar nu vreti sa-l scoatem VINOVAT pe ...don sef .
4.   Oare? trimis de
(11 feb 2008, 12:12:48
Oare politistul avea cei 50 km/h sfinti si mult verificati cu radarul pe alti cetateni? Mai mult ca sigur ca nu! Urme de franare ceva? Nu faci fractura de clavicula daca te atinge cineva doar! Dosar penal pentru vatamare din culpa nu pentru neacordare de prioritate?! Cum arata cele doua vehicule? Eh, oricum politistul niciodata nu are vina. Ii plang de mila celuilalt ca o sa-l faca de comanda politia!
5.   Am o idee formidabila !!! trimis de
(11 feb 2008, 13:23:31
s-o antrebam pe ...soacra , ca de regula soacrele nu mint cand e vorba de.....gineri !!!

spuneti si voi daca ideea mea nu-i formidabila ?
6.   Gura ca sunteti toti niste prosti trimis de
(11 feb 2008, 13:32:36
Mi-e greata de comentariile voastre de babe invidioase de la tara..ACUM IMI DAU SEAMA CA GURA SATULUI S-A MUTAT PE NET...PUNETI MANA SI MUNCiTI, ajungeti si voi oameni de afaceri, medici, juristi, chestori de politie, si o sa fiti si voi barfiti pe net de alti draci lenesi si invidiosi....
7.   Barbare sa taci dracului din gura! trimis de
(11 feb 2008, 13:49:05
om de afaceri ajunge ala care fura sau are 200 000 euro pentru o afacere , ca sa ajungi medic dureaza 10 -15 ani sa castigi un renume , aici e munca grea cu adevarat , dar academia de politie si facultatea de drept nu mai sunt ce erau odata si inca ceva tantalaule , vad ca esti ofiter cu stelute , academia de politie se termina cu bani sau pile , iti arat eu agenti mai descurcareti ca ofiterii ! vreau ca seful politiei todirut sa fie tratat la fel cum sunt tratati agentii sau are un statut diferit de al agentilor ? barbare dute la culcare!!!
8.   MILITIANUL trimis de
(11 feb 2008, 15:03:11
Bineinteles ca militianul nu avea 50 km/h, lucru care poate fi atestat de martorii oculari. O sa vedeti ca vinovatul o sa plateasca scump ca a avut nesimtirea sa dea tocmai peste seful militiei de la Suceava. La fata locului nu cumva a venit la cercetare si bunul sau prieten, alt militian seful militiei de la Falticeni, Rotariu "Egipteanul"? Va spun eu ca da, iar totul se va musamaliza imediat. Peste 5 zile nimeni nu isi va aminti de acest accident iar seful militiei nu va pati nimic. Cine este interesat poate sa verifice si sa vada in cate accidente de circulatie au fost implicati actualii sefi de militie din cadrul IPJ Suceava.
8.1  RE: MILITIANUL trimis de
(11 feb 2008, 20:38:05
Ei bine chiar nu a venit la fata locului cel de care spui.Dar ce sa faci si tu, iti dai cu parerea.
9.   Pt vulpoi trimis de
(11 feb 2008, 15:06:10
ai terminat tu academia de politie sa vezi ca e cu bani sau pile???????

in orice sistem sunt si prosti....... dar nu numai. nu toti care sunt in academie sau au terminat-o sunt pilosi sau bogati, si ma refer la marea majoritate.

asa ca taci daca nu stii despre ce e vorba
10.   Spy trage pe dreapta ! trimis de
(11 feb 2008, 15:27:54
iti trimit un agent care poate invinge in orice concurs de drept penal orice ofiter din politia suceava chiar si cu 3 stele mari care a terminat academia si chiar daca nu ma crezi si eu pot invinge un ofiter cu o steluta mica desi nu am academia! cred ca esti unul cu stelute mici, nu te jignesc dar te inseli amarnic in privinta academiei !
10.1  RE: Spy trage pe dreapta ! trimis de
(11 feb 2008, 16:17:59
tot respectul pt tine si pt d-nul agent despre care vorbesti!!!!!!!!

sper ca in viitorul apropiat sa devina ofiter.

acuma, despre academie........., parerile sunt impartite dar totusi crede-ma ca mai mult din jumatate dintre studentii de la academie nu-s pilosi.

hai ca ne abatem cu totul de la subiectul articolului.........
11.   Sa vezi ce urmeaza trimis de
(11 feb 2008, 16:12:52
asta nui nimic sa vezi ce urmeaza LUMINARILE de la biserici si manastiri isi fac efectul stii ce dosare ai dat ordin sa se faca....?????????????????
11.1  RE: Sa vezi ce urmeaza trimis de
(11 feb 2008, 20:27:05
Ai ramasa pe vechi Fericitule cu ideile despre dosare...poti pune cate lumanari vrei...vezi sa fie de ceara naturala.
12.   HAHAHAHA trimis de
(11 feb 2008, 17:09:49
inseamna ca ii loveste intai pe aia de la conducerelaughing)
13.   Ma trimis de
(11 feb 2008, 17:58:36
asha va mai place sa vorbiti fara ca macar sa aveti habar despre ceea ce s-a intamplat! stau si ma intreb daca macar unul din toti care ati comentat aici ati vazut locul accidentului sau daca macar vreunul din voi stiti cum circula Todirut cu masina. habar nu aveti pentru ca daca ati merge macar o data in spatele acestuia ati observa ca circula foarte regulamentar. referitor la accident e clar ca buna ziua-neacordare de prioritate.si daca ar fia vut mai mult de 50 Dacia aia era rupta in doua. asa ca nu mai fiti rautaciosi. fiti sinceri cu voi si criticati pe cine trebuie si cand trebuie.
14.   Reporter fricos si las trimis de
(11 feb 2008, 18:16:21
daca era alt politist, il faceai cu ou si cu otet, dar intrucit este seful cel mare, a-i dat-o pe neacordare de prioritate si vinovatia bietului om cu care desigur seful s-a inteles. Asa ati facut si cu Orban, yiaristi de caca... Todirut, are de dus crucea pina la alegeri ca apoi ii vine rasticnirea, pentru dosarele comandate ca sa iasa el in frunte cum a fost aratat in unul din articiolele ziarului.

oare la cercetare a fost cineva din esalonul superior, sau doar subordonatii sai carora le-a ordonat rezultatul anchetei. Un autoturism Octavia, are sistem de frinare modern care permite oprirea in cel mult 3-4 metri la o viteza de 50 km/ora si nu cred ca Ciobanu i-a iesit ca prostul in fata daca era asa de aproape
15.   Cercetare prealabila trimis de
(11 feb 2008, 19:27:56
Safu, da ce faci bre? ai dat-o-n bara, acuma nu-ti tragi o adresa de atentionare pentru numeroasele accidente rutiere in care sunt implicate cadre MIRA din conducerea IPJ-ului?

Nu e bine sa te bucuri de necazul altuia, dar m-i amintesc ca nu cu mult timp in urma atentionai o structura MIRA din judet pentru numarul mare de accidente rutiere(3) in care au fost implicate cadre MIRA. In toate cazurile au fost tot berbeci din astia cu care te-ai bumbacit si dumneata, no ce zici ?

O sa-ti pice bine cand o sa primesti hartiuta de la unkiul David, dar pana atunci treci dumneata un pic pe la jandarmi vezi ca au o sala de antrenament si mai pune-te la curent cu legislatia.

16.   Urmarile anchetei trimis de
(11 feb 2008, 20:55:06
Acei politisti sirguinciosi care au gasit vina evidenta a acelui conducator auto si care nu au pus nicio clipa la indoiala corectitudinea sefului vor fi evident promovati, vor beneficia de apartamente de serviciu cu chirii modice, nevestele le vor fi angajate tot in Pol. Ce mai frate, a dat norocul peste ei.

Hai sa traiti, SEFU, saru' mina!
17.   Calai trimis de
(11 feb 2008, 21:58:23
mortu este tot timpu vinovat
18.   ADEVARUL ESTE UNDEVA LA MIJLOC trimis de
(12 feb 2008, 15:03:00
concluzia comentariilor este una singura. Coruptia, lipsa de profesionalism, partinirea fatisa a unuia sau altuia �ntr-o situatie data, sunt numai c�teva din aspectele ce �i caracterizeaza pe unii politisti si de aici concuziile generale asupra �ntregii bresle. Este adevarat, daca seful IPJ avea viteza regulamentara nu se producea impactul, dar tor at�t de adevarat poate sa fie si faptul ca nefericitul implicat sa fi iesit chear ca un bezmeric fara sa se asigure. Oricum nu cei care comenteaza rezolva situatia. Ei pot doar sa traga un semnal de alarma de care cei implicati ar fi bine sa tina cont. Daca tot veni vorba d-ule Todirut de ce nu luati masuri vis-a-vis de comportamentul agentilor �n trafic: tinuta, vocabular, rabdare, uneori chear �ntelegere cu care �n unele situatii poti c�stiga mai mult pe linia prevenirii dec�t prin comportament brutal. Bine�nteles de la caz la caz. Daca parcurgeti aceste r�nduri ar fi bine de reflectat. Eu sunt convins ca nu toti politistii sunt de pus la
19.   Sfsfsfsxrwr trimis de
(13 feb 2008, 22:05:27
rwsswwrsd

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Limbă cu măsline 4 porţii – 90 minute 800g limbă de vită300g măsline negre100ml ulei 3 cepe 2 ardei graşi 4 roşii1 lingură bulion± sare, piper Opăreşte limba, curăţ-o de pieliţa albă, apoi pune-o la fiert la oala minune pentru 1 oră.... Citeşte