Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 feb 2008 - Anul XIII, nr. 34 (3715)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gigi Becali: Jucătorii străini sunt o soluţie de moment la Steaua

Luni, 11 Februarie 2008 (15:19:01)

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că jucătorii străini reprezintă doar o soluţie de moment pentru echipa sa, în lipsa altor variante, şi că în câţiva ani formaţia ":roş-albastră" trebuie să aibă în componenţă maximum trei fobalişti din străinătate.
  "Am adus jucători străini pentru că nu aveam soluţie în momentul de faţă, dar în trei-patru ani veţi vedea că Steaua va fi o echipă formată în majoritate din jucători români. Într-un fel Mircea Sandu are dreptate, noi trebuie să creştem jucători români pentru echipa naţională. Dacă Steaua se apucă să se bazeze pe jucători străini, cine să mai promoveze jucători pentru România? Dacă şi simbolul României joacă numai cu străini, atunci ce facem? Acum este o soluţie de moment, n-aveam ce face, noi nu avem atacanţi şi am adus jucători de valoare. Din punct de vedere moral, Steaua fiind emblema României, trebuie să promoveze români pentru naţională. La Steaua, să zicem, maxim trei jucători străini pe viitor", a spus conducătorul FC Steaua.

Becali a afirmat că Steaua încă nu joacă ce îşi doreşte el. "Nu e aşa cum s-a spus, Steaua fantastică, SuperSteaua...Nu e încă ceea ce vreau eu. O să vedeţi cum o s-o fac, poate să dureze trei-patru-cinci ani. Până acum am câştigat pe entuziasm, dăruire, ambiţie, dar trebuie să aducem şi valoare, am văzut că dacă nu avem valoare, în Liga Campionilor se întâmplă ce se întâmplă", a comentat el.

Gigi Becali a menţionat că în meciul cu CFR Cluj din etapa a XXI-a a Ligii I nu se joacă titlul. "Se joacă pentru noi campionatul, noi dacă învingem mai avem şanse, dacă facem un egal e mai mică şansa, dacă pierdem, trebuie să ne luăm adio. Dacă CFR s-ar descurca mai bine decât Steaua în Liga Campionilor? Aici nu e pe ce cred eu, ce spun ei sau ce vor alţii, ci a fost pe demonstraţie, s-a văzut cu Famagusta. Am văzut, e clar. Asta e, se descurcă, nu se descurcă, dacă iau campionatul intră în Liga Campionilor, ce contează dacă nu se descurcă? Schimbăm regulile, o băgăm pe Steaua direct în Ligă pentru că face faţă?", a spus el.

Becali a menţionat că îi respectă pe jucătorii de la CFR Cluj, care se află pe primul loc pe munca lor. "Oficialii clujeni pentru mine sunt nişte papagali, cu care n-am ce să vorbesc. Doi comunişti, doi ţărani, unul ţăran şi unul comunist. Şi eu sunt ţăran, recunosc că sunt oier, dar m-am mai emancipat şi eu. Ce mă întrebaţi de toţi fraierii? Sunt doi fraieri despre care n-am ce să vorbesc. Sunt prea proşti pentru mine Mureşan şi Paszkany, ce să vorbesc cu ei? Nişte fraieri! Nişte papagali care nici nu ştiu să se îmbrace. Şi când eram oier mă îmbrăcam superelegant. Prima dată trebuie să îşi cumpere haine, după aia să facă fotbal, ce naiba", a spus Becali.

Oficialul stelist a vorbit şi despre faptul că fostul antrenor Gheorghe Hagi l-a lăudat pe atacantul columbian Dayro Moreno: "Noul Adrian Ilie? Aşa a spus Hagi? Dacă a spus Hagi, înseamnă că aşa e, că se pricepe, ştie foarte bine. Să dea Dumnezeu să fie aşa, numai să nu fie ca la Zaharia. De ce n-a plecat niciun jucător de la Steaua în iarnă? N-au avut maşină cu ce să plece. N-au vrut să meargă pe jos".

FC Steaua a oficializat, luni, contractul de parteneriat cu compania de transport aerian business Air Atlantis Taxi, care are o durată de trei ani şi jumătate. Logo-ul firmei aeriene va apărea pe spatele tricourilor de joc, deasupra numărului, precum şi pe panourile publicitare. Compania, care a achiziţionat două elicoptere şi o aeronavă, asigură servicii de transport VIP de la şi până la aeroport, rezervări hoteliere sau auto, suport logistic şi de personal în străinătate.

Preşedintele CA, Valeriu Argăseală, a precizat că acesta contract are la bază o sumă de bani, la care se adaugă servicii la cerere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gigi Becali: Jucătorii străini sunt o soluţie de moment la Steaua.
 Vizualizări articol: 499 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gigi Becali: Jucătorii străini sunt o soluţie de moment la Steaua0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Limbă cu măsline 4 porţii – 90 minute 800g limbă de vită300g măsline negre100ml ulei 3 cepe 2 ardei graşi 4 roşii1 lingură bulion± sare, piper Opăreşte limba, curăţ-o de pieliţa albă, apoi pune-o la fiert la oala minune pentru 1 oră.... Citeşte