Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 feb 2008 - Anul XIII, nr. 34 (3715)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gest disperat

O elevă de la Colegiul Economic din Suceava s-a sinucis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colegiul Economic "Dimitrie Cantemir" din Suceava începe, astăzi, cursurile cu un elev mai puţin. O adolescentă din clasa a XI-a, Ioana C., s-a sinucis, la sfârşitul săptămânii trecute.

Vineri după-amiază, puţin după ora 16.00, mama Ioanei s-a întors acasă de la serviciu şi şi-a găsit fiica într-o stare vizibilă de rău. A sunat imediat la ambulanţă, iar un echipaj SMURD a venit la locuinţa familiei, din Sf. Ilie, şi a dus-o pe tânără imediat la Spitalul de Urgenţă Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava.

„Era în stare de comă superficială, avea respiraţie dificilă şi reacţie la durere. Am bănuit o intoxicaţie, însă în casă nu am găsit nici un fel de medicamente pe care ar fi putut să le ia. Era o fată frumoasă, nu ştiu de ce ar fi recurs la un asemenea gest”, ne-a spus unul dintre medicii care s-au ocupat de ea.

Ioana a fost internată în secţia Anestezie-Terapie Intensivă la ora 17.30 şi în cursul nopţii, la 1.10, a murit. Din primele informaţii se pare că ar fi băut lichid de spălat parbrizul deoarece în casă s-ar fi găsit un pahar cu un lichid de culoare albastră. Altă variantă ar fi că a înghiţit o substanţă folosită împotriva rozătoarelor, după ce a căutat pe internet o otravă care nu are antidot. Examenul toxicologic va elucida lucrurile, în următoarele zile.

 

Poliţia cercetează circumstanţele sinuciderii

Fata nu a lăsat nici un bilet prin care să ofere o explicaţie pentru gestul la care a recurs, dar surse din rândul poliţiştilor care se ocupă de caz spun că în casă au găsit mai multe foi şi un caiet cu însemnări, din care reiese că se simţea foarte singură şi avea o părere proastă despre propria persoană.

Directorul Colegiului Economic, Corneliu Romaşcu, ne-a declarat că Ioana nu era nici pe departe o elevă problemă, chiar dacă în ultima perioadă a înregistrat mai multe absenţe, motiv pentru care a avut şi nota scăzută la purtare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O elevă de la Colegiul Economic din Suceava s-a sinucis.
 Vizualizări articol: 1387 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.31/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 35 voturi
O elevă de la Colegiul Economic din Suceava s-a sinucis4.3535

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pacat... trimis de
(11 feb 2008, 11:46:53
Asa se pierd tinerii nostrii ...
1.1  RE: Pacat... trimis de
(11 feb 2008, 15:03:22
dumnezeu sa o ierte ! consider ca in scoli lipsesc profesorii de psihologie valorosi care stiu sa ajute toti tinerii in diversele probleme cu care se confrunta in aceasta perioada de tranzitie si stiu sa motiveze toti tinerii pentru a-si fauri un viitor , este o generatie de sacrificiu !!!o scoala , liceu are valoare daca are un profesor psiholog foarte bun !!!
1.2  RE: Pacat... trimis de
(11 feb 2008, 17:29:24
Colegiul economic are psiholog
2.   Dumnezeu s`o ierte:( trimis de
(11 feb 2008, 11:48:42
dumnezeu sa o ierte pe ioana:(suntem alaturi familia indurerata.sincere condoleante!!!
3.   Dumnezeu s-o odihneask in pace trimis de
(11 feb 2008, 11:52:21
rezultatul autopsiei e :"accident"...nu s-a sinucis.va avea o inmormantare crstineasca..pacat.e dureros s-o vezi in mireasa-n sicriu...sincere condoleante familiei..
4.   ??? trimis de
(11 feb 2008, 11:54:42
Care era numele ei de familie?
5.   Nu este adevarat !!! trimis de
(11 feb 2008, 12:03:28
sunt un foarte bun prieten al ioanei.m-am inteles extrem d bine cu ea si stiu exact de ce s-a sinucis.am vorbit cu ioana acum cateva zile si nu mi-a spus ce vrea sa faca dar stiam ca e foarte suparata pe viatza.motivul o sa vi`l spun eu..COMUNISTUL DE TAICASU !!! (un nenorocit care o batea si o tinea din scurt).asta este motivul pt care ioana si-a luat viata.deacum DOMNULE GABOR sa scoti capul pe geam si sa te uiti direct inainte , ce vei vedea ? CIMITIRUL !! MARE ,MARE de unde iti v-a face fica-ta cu mana si o sa iti spuna TE URASC..sa vedem pe cine vei mai tine de acum din scurt ?! va rog face`ti o ancheta cu privire la aceasta situatie.o cunosc foarte bine pe Ioana si va spun sigur ca nu ar fi facut asta din cauza dragostei.am fost cu ea in multe locuri , am ajutat`o sa isi faca majoratul ect.era o fata extraordinara si TAICASU COMUNISTU ALA IMPUTIT a bagat`o in pamant.cunosc multe cazuri de familii unde se petrec astfel de situatii.CONCLUZIE : nu va mai bateti copiii ca veti plange
5.1  RE: Nu este adevarat !!! trimis de
(11 feb 2008, 17:04:56
bai pro esti prost si nesimtit de bubui sa-ti dea si tie dumneyeu copii care nu te asculta asa cum esti tu sa vezi cum esti nevoit uneori sa dai militaria jos din pod. Nu te gandesti la dureea din sufletul oamenilor acestora. Rusine celor care fac comentarii de genul acesta, ce procurori si anchete, dumneyeu sa o ierte si sai fie tarana usoara si sa-i fereasca pe toti parintii de asa necazuri.
6.   ADIO IOANA !!! trimis de
(11 feb 2008, 12:13:29
imi povestea saraca cum se ducea la scoala batuta fara bani vai de capul ei.taicasu ii facea toate astea.imi pare rau pt mama ei ca a iubito foarte mult.normal ca e o moarte suspecta ca taicasu e gabor si ala are 1000 de ani de experienta in cazuri d astea.ioana cu siguranta a lasat un semn prin care sa spuna d c a facut asa ceva.si sigur a spus cine e vinovat..gaborii astia stiu sa ascunda orice dovada.nu va incredeti in ce spun ei.mie nu imi vine sa cred ce a facut ioana.imi pare rau pt ea si o sa imi fie dor de dansa mereu.zi de zi trec pe langa casa ei si mereu imi v-a aduce aminte.era o fata super super vesela foarte vorbareata.nu stiu cum sa va spun dar era o fata de milioane , foarte frumoasa , la scoala nu mai spun ca invata extraordinar de bine..mai tot timpul vorbea de scoala.de acum o vom vedea si p mama ei urmatoarea ca taicasu atat stie.sa bata sa tine sa nu aduca bani acasa sa umble d nebun.toate astea mi-au fost spuse de IOANA.DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE ...
6.1  RE: ADIO IOANA !!! trimis de
(11 feb 2008, 13:27:00
vreau sa vad maine un articol legat de ce se spune in acest comentariu!!
6.2  RE: ADIO IOANA !!! trimis de
(11 feb 2008, 14:23:30
si eu!

e.... trist.
6.3  RE: ADIO IOANA !!! trimis de
(12 feb 2008, 00:32:29
Inteleg ca esti indurerat PRO, dar nu cred ca tatal ei a vrut sa se termine asa pentru ca sunt convins ca a tinut la ea si ca sufera foarte mult pierderea ei. Musca-ti limba in legatura cu "de acum o vom vedea si p mama ei urmatoarea ca taicasu atat stie". DUMNEZEU SA O IERTE.
7.   PACAT... trimis de
(11 feb 2008, 13:27:15
'Nimic nu e mai scump ca viata.' Oricare ar fi fost motivul nu merita sa faci un asemenea gest.E cel mai mare pacat.
8.   Am cunoscut-o trimis de
(11 feb 2008, 13:34:30
Din cauza tatalui ei s-a sinicis...deoarece tacsu o batut-o la majoratul ei,pt. ca nu a venit acasa la timp..si de multe astfel de lucruri...Tacsu trebuia sa fie in pamant nu ea...DUMNEZEU SA O IERTE....:((
8.1  RE: Am cunoscut-o trimis de
(11 feb 2008, 13:40:18
Cum il cheama pe tacsu???

9.   Ceea ce spune PRO e ......SOC !!!!! trimis de
(11 feb 2008, 13:40:32
mai PRO noi te "auzim" si "vedem" ce scrii tu numa ca nu te aude si nu te vede cine trebuie sa AUDA SI SA VADA !!!!!!

cine stie .....poate s-or trezi pana la urma si cei de la PROCURATURA , ca tare se mai face ca NU VEDE SI NU AUDE ....NIMIC !!!!

eu de mult TOT SUSTIN ca ceea ce se antampla in suceava (ma refer la FARADELEGI) se antampla din cauza INCOMPETENTEI de la PROCURATURA !!!

pur si simplu in suceava e ca si cum n-ar exista si daca face "ceva" mai antaii trebuie ...."TRASA DE MANECA" ca sa nu mai spun are pur si simplu "ZERO" initiativa !!!!

de faptul ca nu informeaza deloc opinia publica despre modul si felul de rezolvare a PROBLEMELOR PUBLICE nici nu mai amintesc !!!

EI AU DAT FRAU FARADELEGII DIN SUCEAVA !!!!
10.   Nici nu imi vine sa cred trimis de
(11 feb 2008, 13:51:12
sunt o prietena a ioanei,ne cunoastem de cand eram mici....nu-mi vine sa cred....stiu ca in mare parte vina o are tatal ei care s-a comportat urat cu ea,dar pana la un asa gest....niciodata nu trebuie sa ne refugiem in moarte...Dumnezeu sa o ierte...va ramane mereu in inima mea...ca fata ce a fost:vorbareatza si mereu cu zambetul pe buze...:((((=(((
10.1  RE: Nici nu imi vine sa cred trimis de
(12 feb 2008, 10:55:39
Sunteti voi niste Fraieri care VA TOT DATI CU PAREREA despre altii, ca asa sunteti voi 'RUMANII' numai de barfit - ce se intampla in casa vecinului sunteti buni! Si daca taica-su a batut-o la majorat ca a venit tarziu, asta era un motiv de sinucidere?
10.2  RE: Nici nu imi vine sa cred trimis de
(12 feb 2008, 22:06:02
auzi ACELA...nua fost doar vb k a batut-o la majoratul ei...poate k asta a fost ultima piktura kre a umplut paharul...k sa scape de toate ea a plekt shi de aks...a stat pe la colegi shi tatal ei venea la sc shi se ruga de ea k sa vina aks ...shi knd a venit aks ce a facut...a batut-o shi a venit vanata la sc...o facea in toate felurile posibile...o batea din nimicuri...asta e viatza pt un copil de 18 ani...copilul lui...shi mai zicea cnv k trebuie kteodata sa cobori militaria din pod...asta doar dak vrei k copilul tau sa ajunga sa te urask...unui copil la varsta asta trebuia sa vb deschis cu el...sa ii VORBESTI knd gresheshte...sa-l FELICITI knd face ceva bn ...cu bataie nu ajungi dekt sa il faci sa te urask...sa plece de aks...sau dak e mai slab de fire sau intr-un mom depresiv...sa ajunga sa faca exact ce a facut shi ionik...mutzi din ziua de azi nu mai sunt optimishti...pt k asha ii afce societatea sa gandeask...pesimist...asha k nu ii mai luatzi atat apararea lu tat-su...sadcrying
11.   Judecata ;de ce ??? trimis de
(11 feb 2008, 13:54:24
oare de ce noi judecam si zicem lucrurile fara sa le cunoastem ! au fost parinti au fost diriginte etc. Dumnezeu so ierte si sa o odihneasca in liniste acolo intre flori ?
12.   Asa este trimis de
(11 feb 2008, 14:00:22
tot ce scrie despre taicasu e adevarat.numai el a bagat`o in pamant...imi pare rau ca s-a ajuns.sa vedem de acum pe cine o sa mai bata taicasu..adio ioana
12.1  RE: Asa este trimis de
(11 feb 2008, 15:30:04
probabil pe maica'sa
13.   Pt.Ioana trimis de
(11 feb 2008, 14:36:13
Nu am cunoscut`o personal pe ioana,dar o stiu din vedere de la scoala.Mi se parea mereu o fata vesela de fiecare data cand o zaream pe sala sau in curtea scolii ea radea sau cel putin zambea.Nu cunosc motivele pentru care a facut acest gest regretabil, dar sper ca acolo unde este acum sa`si gaseasca linistea pe care o cauta si pe care poate aici nu si`o gasise.Dumnezeu sa o odihneasca in pace!Rugati`va macar o data , pt a ajunge si ea acolo unde trebuie.
14.   Pt.ioana trimis de je trimis de
(11 feb 2008, 14:45:35
dumnezeu sa o ierte.........o cunosc pe ioana,era o fata super de treaba chiar dak uni o judek foarte rau.imi pare rau pt ea si faza cu tata ei e adevarata...dar nu trebuia s ajunga atat de departe.trebuia sa se gandeasca si la ea....asta e viata mai dura cu unii!!!!!!pa ioana sa sti k noi te iubim mult acolo unde ejti.
15.   Pacat trimis de
(11 feb 2008, 14:45:50
cu toate ca nu cunosc nimic despre ioana (DUMNEZEU S-O ADIHNEASCA IN PACE) mesajele au ceva special ...sper sa se faca dreptate .nu cred ca tatal ei a facut asta din rautate, ci pur si simplu pt a o proteja doar ca. ..din pacate ..in exces .

el lucrand in politie(din cate am inteles) ..nuj era mai aproape de realitatea crunta care inconjoara tara. ..sper sa nu se mai auda asemenea cazuri ..totul e viata si nu merita sa ne-o luam noi ..pt ca Dumnezeu. ..ne-a dato sa o traim ...pana cand ne va luao El.. ..condoleate.. ..(ganditiva bine inainte sa faceti ceva assemanator .)nimik nu merita. ..un asemenea sacrificiu..sad
16.   Adio ioana........ trimis de
(11 feb 2008, 14:51:39
tot ce se spune de tata ei e adevarat.....dumnezeo sa o ierte.
17.   Ingeri s-o pazeasca trimis de
(11 feb 2008, 14:52:43
desi nu stiu despre cine este vb imi pare f rau de ea!!!! dumnezeu s-o ocroteasca!!!!

18.   Putina initiativa trimis de
(11 feb 2008, 15:13:08
Daca e adevarat ce se spune despre tatal ei, chiar as vrea sa stiu ce masina are,unde o parcheaza,si ce nr de inmatriculare are. La fel si pt geamurile apartamentului.
18.1  RE: Putina initiativa trimis de
(11 feb 2008, 15:48:14
Parerea mea e ca mai bine afli cine e ta'su... Ce vina are masina sau geamul apartamentului (care e defapt casa)? Lu ta'su tre' sa'i dea cineva o lectie si sa vada cum e sa'ti iei pe cocoasha...
18.2  RE: Putina initiativa trimis de
(12 feb 2008, 21:48:15
mda si eu i-as vreo doua in gura lui taicasu

19.   DUMNEZEU SA O IERTE! trimis de
(11 feb 2008, 15:34:32
Sper din tot sufletul sa-ti gasesti linistea de care nu ai avut parte printre noi!
20.   Mortii cu mortii.. trimis de
(11 feb 2008, 15:42:07
inca o dovada de tineri incapabili sa-si rezolve problemele,de violentza din familie,si mai ales conflictul dintre generatzii.Stimatzi viitori candidatzi la sinucidere,ganditzi-va mai intai ca in mana voastra stau toate metodele ,sa-i face-ti pe cei vinovatzi de suferintza voastra; SA SE SINUCIDA,caci,merita asta, ei ,nu voi.
21.   Dumnezeu sa te ierte!!! trimis de
(11 feb 2008, 15:56:31
o cunosc pe ioana...am fost prietene bune si este mare pacat ca vorbesc despre ea la trecut....o fata de gasca si tot timpul cu zambetul p buze...de multe ori am fost incurajata de ea si puteam sa am incredere in ea....tot ce se spune mai sus este foarte adevarat...tatal ei era un om extrem de dur (putin spus)mi-a spus de multe ori prin c trece...Dar politia la cat de incompetenta este credeti ca va rezolva ceva?NICIODATA!!!IOANA VA RAMANE IN INIMA MEA SI SIGUR IN INIMILE TUTUROR PERSOANELOR CARE AU CUNOSCUT-O.ADIO IOANA DUMNEZEU SA TE AIBE IN PAZA!NU TE VOI UITA NICIODATA!!!DUMNEZEU SA TE IERTE!!!
22.   Nasol trimis de
(11 feb 2008, 16:16:44
nu o cunosc si nici nu am cunoscut-o vreodata pe aceasta fata, dar din cate se vede taicasu se purta cu ea ca, cu un infractor ..nu inteleg aceasta maniera de ati creste copilul, probabil noi astia tineri avem de invatat din greselile parintilor..violenta nu duce nicaieri..consider k mai degraba discut cu copilul decat sa ii aplic pedepse fizice
23.   Dumnezeu s'o ierte.. trimis de
(11 feb 2008, 16:21:37
ink nu realizez...sapt trecuta am vazut'o...cine jtie acuma dak sufletul ei e linijtit..regati-va macar odata pentru ea..
24.   Imi pare rau:(:(:( trimis de
(11 feb 2008, 16:33:52
nu stiu ce a fost im mintea ei la 18 ani sa decurga la asemenea gest ????????????
25.   Dumnezeu sa o ierte! trimis de
(11 feb 2008, 17:28:56
fata care pana mai ieri era plina de viata acum zace intr-un sicriu rece imbracata in mireasa....viata nu-i corecta....pacat era o fata frumoasa si o prietena cu suflet maaaare....ne pare rau tuturor de cele intamplate....unii ca sa aiba sanatate dau averi iar altii risipesc intr-o clipa o viata....O vom iubi pt totdeauna p ioana si va ramane pt totdeauna in sufletele noastre....NE VA FI DOR DE EA!!!DUMNEZEU SA O IERTE!!!
26.   BUNUL DUMNEZEU SA O AIBA IN PACE !!! trimis de
(11 feb 2008, 17:36:03
SINCERE CONDOLEANTE !!
27.   Hmm trimis de
(11 feb 2008, 17:50:03
am citit toate comentariile de pana acum.eu chiar nu stiu ce e in mintea voastra...fratilor,daca fata asta s-a sinucis nu incape indoiala unde va ajunge.trist dar adevarat:cel mai mare pacat care il poate savarsi un om este sinuciderea!si este singurul de care nu te poti mantui!am putea fi romantici dar nu cred ca e cazul.indiferent de motiv,un om sanatos psihic nu recurge la asemenea metode!cu totii am avut sau avem problemele noastre,dar nu toti facem ceea ce a facut fata asta.imi pare rau pt ce a putut sa gandeasca si sa faca,nu pt altceva...
28.   Tata e politist trimis de
(11 feb 2008, 18:04:34
taticutul e politist.... deci se va scrie in ziare ce vrea el... problema e cu constiinta lui..... de acu nu mai doarme... sau .....
29.   Dumnezeu sa o ierte! trimis de
(11 feb 2008, 18:14:14
pacat era o fata foarte frumoasa si nu stiu ce motive a avut sa decurga la asemenea gest???????????

Dumnezeu sa o ierte va ramane in totdeauna in inimile noastre?????????

30.   Care constiinta? trimis de
(11 feb 2008, 18:14:15
DOARME LINISTIT PENTRU CA E PSIHOPAT,VAI DE SOTIA LUI DE ACUM IN COLO.
30.1  RE: Care constiinta? trimis de
(11 feb 2008, 20:17:52
"DOARME LINISTIT PENTRU CA E PSIHOPAT,VAI DE SOTIA LUI DE ACUM IN COLO." c sa`tzsi` zik`/:)..dak vrei s jtii` j` taiksu` o` iubejte..k totuji ii fiksa`

j` o avut motive s`o bata`

ganditzsi`va`..dc` o batea`?..nhu avea motive?

hai mai lasatzsi chestiile astea chu criminal..gabor...comunist j altele..

niki makr nhu jtitzsi ce`o fo` la ea in familie`;)

cini jtie c motive o avut k s se sinucida,,

ioana` a fost o fata foarte buna`

era j` cuminte kn era mik`:)

k de`o bukta d vreme` s auzea prin sat` k` a devenit km` obraznik;)

j dak nhu jtitzsi` chiar vecinii zikeau k` sarea la masa` la bataie` j` s urla la ea` k` nh`o lasa s iese` noaptea` sau kn` voia ea;)

aja` k` sht`:-$..n`har mai trebui s vb` dc a murit j dc nhu`

dumnezeu s`o ierte j` s`o odihneasca in pace

a fost o` fata foarte buna j totuji nhu merita sa`ji ia viatzsa`:(

30.2  RE: Care constiinta? trimis de
(12 feb 2008, 03:24:05
incredibil. nu am mai vazut in viata mea mai mare o vita la tastatura .. si uite anonimul asta ca a reusit
31.   ? trimis de
(11 feb 2008, 18:36:21
De ce nu spune nimeni cine e tatal,unde lucreaza? Dumnezeu sa o odihneasca in pace!Cuvintele sunt de prisos in fata unei tragedii atat de mari.
32.   Sinucidere? trimis de
(11 feb 2008, 19:27:38
asta nu e sinucidere e crimaangry am auzit ca la priveghi tac'su era numai un zambet deci va da'ti seama ce o sa'l mustre pe el constiintza...articol de **** ozk "accident" concluzia asta poate o tras'o tac'su...sau poate aja se vrea ptr a avea o inmormantere ortodoxa...odihneascase in pace..:(
32.1  RE: Sinucidere? trimis de
(11 feb 2008, 20:20:51
ua tu ejti prost/a ???

ink nh`o fost priveghiu` ua`

chum itzsi permitzsi s ziki aja minkiuni

chum s rada tatzsu la privegi`?

hai maini la priveghi j s vedem dak rade sau plange

k`l cunosc p` tatsu` j` ii un om bun`;)..j dak j`o batut fata` a fakut asta k` s`o protejeze..

doamne chum itzsi permitzsi c kik ai auzit:(..doamne..chiar nesimtzsire.k abia az o adus`o d la spital`

dumnezeu` s`o ierte:(

32.2  RE: Sinucidere? trimis de
(12 feb 2008, 22:26:31
scum****anonim...nu a zis nimeni knd a fost priveghiul...k dum...luni ...sau sambata...tipul a zis k la priveghi...shi dak te uitzi bn la data shi la ora ...asta a fost luni la ora 19:27...asha k priveghiul a fost inceput...nu mai mank la rahat aiurea...k il cunoshti u pe tak-su...dak il cunoshti asha de bn mai vb cu el shi mai dai lectzi de socializare...asta dak nu eshti shi u identic cu el...sau poate mai rau...dupa cum vb ...
33.   Dumnezeu s-o ierte.. trimis de
(11 feb 2008, 19:32:50
dak tatal ei e de vina... CAZUL AR TREBUI SA DESCHIDA OCHII TUTUROR PARINTILOR DE GENU ASTA!!!...nu mai sunt vremurile lor!!! asta e ceea ce parintii nu inteleg!! si ar trebui sa invete sa-si cunoasca copii din toate privintele si sa-i sustina la greu sa nu le mai fie frik tinerilor de reactia pe care parintele ar aveao.. ASTA II DUCE LA GESTURI DISPERATE!! sincere condoleante pentru familie si prieteni...
33.1  RE: Dumnezeu s-o ierte.. trimis de
(12 feb 2008, 10:59:40
Bai ELEVA de 2 lei, normal ca tu esti de capul tau, nu ai familie, nu ai nimic!; din moment ce vii cu idei de astea. De ce sa fii numai tu o prapadita, de ce sa nu fie si altii?; nu? Sigur asa gandesti! Copii trebuie sa asculte de parinti, ca nu copii i-au facut pe parinti NENOROCITO!
33.2  RE: Dumnezeu s-o ierte.. trimis de
(12 feb 2008, 21:50:11
acela esti un prost pur si simplu, mai bine te-ai intoarce in timp pe la anul 1100

34.   Odihneasca`se in pace trimis de
(11 feb 2008, 19:37:08
am auzit multe discutzii despre ea..despre tatal` ei..nu avem nici un drept sa judecam...cine jtie ce se intampla in familie..si care a fost motivul real..asta e un secret pe care l`a luat cu ea in mormant.,..o sa`mi amintesc mereu de acea fata` ..mereu vesela..vorbareatza ji deschisa ..cu care puteai discuta absolut orice ... asta e...a facut o greasheala..pe care nu o poate repara nimeni`...DUMNEZEU SA O IERTE SI SA O ODIHNEASCA IN PACE !!!! adio Ioana
35.   De ce trimis de
(11 feb 2008, 19:39:48
daca e adevarat caci taicasu e politist si se purta asa dur cu ea ganditi-va cum se poarta la servici? CONDOLEANTE................
36.   A trimis de
(11 feb 2008, 19:59:10
CONDOLEANTE
37.   Mare pacat trimis de
(11 feb 2008, 20:02:35
daca tatal era atat de dur ,poate ca mama ar fi trebuit sa fie mai apropiata de ea,s-o inteleaga,nu stiu ce sa zic ,uneori cuvintele nu pot exprima profunzimea unor sentimente,cine stie ce era in sufletelul ei,oricum mare pacat....dumnezeu s-o odihneasca
38.   Trist f.trist trimis de
(11 feb 2008, 20:07:22
pacatttttttttttttt, de tineretea ei, Dumnezeu s/o odihneasca in pace!
39.   G trimis de
(11 feb 2008, 20:08:47
DUMNEZEU SA O IERTE
40.   De ce s-a sinucis trimis de
(11 feb 2008, 20:11:08
Dzeu.s-o ierte.Dar putea gasii alta modalitate de a scapa de taicasu daca este asa.Ce-a rezolvat cu asta????NIMIC.MAMA NU AVEA????
41.   .. trimis de
(11 feb 2008, 20:12:58
nu cred k e cazul sa mai judecati atat...il va judeca Dumnezeu si pe tatal Ioanei...cine suntem noi sa ne dam cu parerea pana la urma?

Inportant e sa ne rugam pentru sufletul ei...caci mare greseala a facut...va ramane mereu in inimile noastre ...Dumnezeu sa o ierte!
42.   ... trimis de
(11 feb 2008, 20:18:24
Dumnezeu te iarta cat esti inca in viata daca intelegi care e de fapt scopul oamenilor pe pamant...dupa aia degeaba mai spun oamenii Dumnezeu sa te ierte...ganditi-va bine si nu faceti ca fata asta ,daca intradevar a fost sinucidere,chiar si in cele mai grele clipe din viata..
43.   ?? trimis de
(11 feb 2008, 20:23:19
pana la urma o ingroapa crestineste???stie cineva???si cand e inmormantea?miercuri??
43.1  RE: ?? trimis de
(11 feb 2008, 23:53:44
da o ingroapa crestineste pentru ca se crede ca e accident
44.   Regrete eterne trimis de
(11 feb 2008, 20:26:22
Condoleante!
45.   Nu vb dk nu stiti trimis de
(11 feb 2008, 20:33:56
dc vb numai prostii??????????yo is pers kre stie exact ce a fost.....asa km zic unii tatae ei a fost vinovat de tot.....si un fost prieten de-al ei ionut pe kre dk o sa-l intalnesc vreodata o sa-i rup kapu.....imi zicea sarak k sa saturat de tatal ei si k nu mai suporta....intr-o zi zice k sa- oprt pe un pod in sv si vroia sa se arunce.....o singura data m-am intalnit k ea....la majoratul ei de aku vreo luna cred....atunci am avut o relatie de 1 seara dar amandoi stiam k e doar o simpla 'vrajeala' k la o discotek......cred k prietenii ei isi vor da seama cine is si chiar nu ma intereseaza...imi zicea niste lucruri despre tatal ei inkt nici nu credeam k ar fi posibil asa ceva.....cik toata ziua o batea si o pedepsea....asa se face 'tata'???????e normal k fiik ta sa recurga la asa ceva?.....pakat....in orice caz condoleante....dar nu tie....ci mamei dansei si rudelor ei
45.1  RE: Nu vb dk nu stiti trimis de
(12 feb 2008, 21:56:17
pai treaba cu tatii care lucreaza in politie sta cam asa : sunt niste limitati cu creierele spalate care habar nu au cum sa se comporte in familie, din aceasta cauza se comporta ca niste animale.

nu va obositi sa raspundeti pt ca vb din trista experienta .....nu aveti cum sa-mi demonstrati contrariul uitativa la vecinii sau prietenii vostri politisti cum se comporta cu familia( ca niste animale) si in societate.... numai un zambet tamp si fals....
46.   De ce ? trimis de
(11 feb 2008, 20:37:18
Oare de ce a trebuit sa faca asa cevacrying O cunosteam pe ioana si stiu ce fel de persoana este... Si acum imi amintesc de clipele in care stateam cu ea, acele clipe pe care cu siguranta nu le voi uita niciodatacrying... au fost momente in care am avut nevoie de sfaturile ei, sau ea a avut nevoie de sfaturile mele. Chiar nu credeam ca va face asa ceva vreodata.crying DUMNEZEU SA TE IERTE SI SA TE ODIHNEASCA IN PACE, IOANAA !!! NU TE VOI UITA NICIODATA!broken heart
47.   Cam asta e viata .. astazi esti maine numai esti . trimis de
(11 feb 2008, 20:38:27
nu am avut ocazia sa o cunosc pe aceasta fata ... dar sincer imi pare rau pt ea ... pt ca totusi era o fata tanara ... si trebuia sa se gandeasca totusi la viitorul ei .... ce sa ii faci mai sunt si parinti fara pic de minte si fara scru****... dumnezeu sa te ierte ioana ... si sa aibe grija de tine acolo sus .... sincere condoleante familiei .. ''
48.   Nu vb dk nu stiti trimis de
(11 feb 2008, 20:41:51
al 2-lea motiv dar nu prea cred sa fi fost asta ar fi fostul ei prieten.....unu ionut.....tot imi spunea sa vin in sv si sa il conving sa nu se mai ia de ea......el probabil tinea la ea,insa ea nu avea chiar nici makar sentimentu de simpatie pt el k cica ar fi fost un badaran.....si deci iubirea pika.....yo fiind ultima pers kre a fost k ea normal k majoritatea prietenilor ei ma suna pe mine.....insa nu au dc pt k yo k ioana nu eram dekt simpli prieteni si nimik mai mult....deci ea a recurs la gestu asta ori din cazuza ex-ului ei prieten si nu prea cred asta....totusi ionutz pazeste-te k o sa te caut si nu o sa mai fii badaran k nici o fata si nu o sa mai fortezi nici o fata sa stea k tine............ari al 2-lea motiv.....tatal.......si is foarte sigur k din cauza lui a recurs la asa o fapta....pt k era un tata rau....nu meriti sa fii parinte.......condoleante familiei,rudelor si prietenilor
48.1  RE: Nu vb dk nu stiti trimis de
(11 feb 2008, 23:15:12
mah frate, de ce din cauza acelui prieten? el se lua de ea? nu prea cred, il cunosc, erau buni prieteni, si de multe ori stateau la ea in fata de vorba... se intelegeau bine, lasa nu mai cauta tu sa faci dreptatewinking ca nu esti Dumnezeu...

de taicasu... nu comentez, ca am auzit multe si nu e exclus... dar, oricate pb ai avea, tre sa fii tare nhu?straight face nu a avut cine sa o sustina, degeaba vb multi... vb aiureaoh go on daca avea cine sa o sustina, cine sa fie alaturi cu ea atat la bine, dar mai mult la rau [din cauza pb] nu se ajungea la astahappy [parerea mea]

/// CONDOLEANETE FAMILIEI \\\
49.   Dumnezeu sa o odihneask in pace!! trimis de
(11 feb 2008, 20:51:09
In ziua de azi tinerii au parte de mult prea multe..ceea ce le dauneaza enorm..si afla si vad in jur multe lucruri ceea ce duc la un asemenea gest..si cum zicea o pers mai sus..si asa se duc tinerii nostri..Nush exact motivu..sinuciderii dar la 17 ani cand ai o viata inainte..traiesteo k doar una ai..sad R.I.P sper makr k esti bn acolo sus..!
50.   Dumnezeu s-o ierte trimis de
(11 feb 2008, 20:58:45
numai cautatzi vinovatzi....pana la urma adevarul se afla...iar Legea Divina e cea mai aspra j de Ea nu scapi....e pacat...imi pare rau ca nu am cunoscuto....CONDOLEANTZE FAMILIEI

51.   Dumnezeu sa te odihneasca in pace Ioana:( trimis de
(11 feb 2008, 21:02:07
suntem foste colege...........chiar nu-mi vine sa cred ce i s-a intamplat!orice problema cat de mare ar fi fost considerk avea o iesire...."probabil i s-a umplut paharul"...tin sa mentionez ca sunt intr-un sock continuu!!! nu-mi pot scoate din cap imaginea acelei fete frumoase si vorbarete..e adevarat nu am mai vazut-o demult! dar am intiparit in memorie chipul ei....Sincere Condoleante familiei...cat despre tine ioana:sa te Odihnesti in pace,si sper sa fii intr-un loc mai bun!cel putin tu asa ai considerat k se va int inainte de a face gestu R.I.P
52.   In zadar trimis de
(11 feb 2008, 21:03:14
e trist sa afli prea tirziu cum gindeste copilul tau...si sa nu-l mai poti ajuta.

Dumnezeu sa o ierte si sa-i fie tarana usoara. tineri trebuie sa gasiti un sprijin in prieteni, in vecini... daca in parinti nu e posibil. NICI PRIN GIND, NICI SA NU ROSTITI ,VREODATA SINUCIDERE CACI DIAVOLUL NU TE VA LASA IN PACE NICIODATA... MAREU VA FI IN PREAJMA CA SA PUNA STAPINIRE PE SUFLETUL TAU. CONDOLEANTE FAMILIEI...
53.   Dumnezeu sa o ierte trimis de
(11 feb 2008, 21:05:39
IN LICEE NU MAI EXISTA ORE DE DIRIGENTIE.

SI ASTA SE VEDE

IAR DIRIGINTII,IN SPECIAL DOAMNELE NU STAU DE VORBA CU ELEVII .

II INTERESEAZA DOAR CATI BANI IAU PE ORA DE DIRIGENTIE
54.   PT DOMNU CU AMENINTARILE !!! trimis de
(11 feb 2008, 21:12:50
vezi sa nu te caut eu pe tine mai tinere ca am poza cu tine de la ioana stiu si unde stai..nu in suceava.si cred ca o sa iti rup eu tie picioarele dupa aia daca mai comentezi aiurea.ion a stat 2 sapt cu ea la vrajeala.ei nu au avut nici o treaba.ea a stat cu dansul mai mult sa scape de fostul ei prieten cu care a stat 2 ani.nu ca il iubea.in plus ionut nu a cautat`o niciodata.ei au stat prea putin impreuna.nici nu se cunosteau bine.vezi-ti de treaba ta tinere ca sa nu iti mut gura la spate.ma scuzati de commentul asta dar nu pot sa vad cum un idiot care a cunoscut`o o seara incepe sa vorbeasca aiurea fara sa aiba vreo idee.stiu sigur ca Ioana nu ar vrea asa ceva.deacum nu mai are rost, ce a fost a fost.trebuie sa ne rugam pt ea ca sa o scoatem din pacatul asta imens.numai noi de pe pamant o putem ajuta.ciao
55.   Trist si pacat trimis de
(11 feb 2008, 21:21:11
nu am cuvinte Dumnezeu sa o ierte si voi nu o mai vorbiti atata ca se rasuceste prin siriu

56.   Pt un prieten trimis de
(11 feb 2008, 21:23:30
asta e ce mi-a zis ea......nu am scos yo din burta astfel de vb.....orikm ea avea ceva k el k mi-a zis de multe ori sa-l pun pe sers sa se ocupe putin de el............apropo dk chiar ma cunosti nu vb asa k mine k nu prea is obisnuit k amenintari......totusi as vrea sa vb....spune-mi dk ai de unde face rost de id meu,dk nu fa-ti o adresa de mess falsa k vreau neaparat sa vb k u si da-mi id
57.   ... trimis de
(11 feb 2008, 21:26:46
Ioana tocmai a murit si voi va certati k doi fraieri???ce a fost a fost...lasati-o sa se odihneasca in pace!!!Dumnezeu sa o ierte!
57.1  RE: ... trimis de
(12 feb 2008, 20:09:46
lasati-o se se odihneasca in pace............situ smechere daca esti dar cred k esti papagal tu vii cu shers,lai vazut stii cum arata?

58.   Termin`o trimis de
(11 feb 2008, 21:30:58
termina cu treburile astea ca nu am chef sa caut copii.nu vrei sa ma cunosti.vezi-ti de treburile tale acolo si nu mai fi atat d agitat.daca vrei sa fie treaba buna lasa`o pe Ioana sa se Odihneasca in pace si nu mai fi tu zmeu ca enervezi lumea si nu e bine.si cred ca o sa iau o foto cu tine sa il intreb putin pe shers cine esti tu.pa
59.   PARINTI ,MAI FAC SI PROSTII trimis de
(11 feb 2008, 21:34:46
...pe vremuri am avut o colega. Parinti din cale afara plecati de acasa .Fata a incercat sa se otraveasca de vre-o citeva ori .Pina in ziua de astazi sufera ...orce chimicale te distrug pe dinauntru .Fata doar striga in felul ei ajutor si lumea din jur spunea bine fac parinti ca o bat si o pedepsesc .Putina educatie si poate toate ar fi mai bine.
60.   Dumnezeu sa te ierte trimis de
(11 feb 2008, 21:42:04
saraca fata...:( chiar imi pare rau..am j yo o intrebare...exita ceva un site ptr ea,in memoria ei..sau filmuletz pe youtube?dak nuh e..ar trebui sai facetzi:)
61.   Condoleante trimis de
(11 feb 2008, 21:42:24
nujt ce as putea sa spun...o cunosteam din vedere pe ioana si totdeauna mi s`a parut o fata f frumusik zambareatza si chiar de treaba ...imi pare rau pt ea ...dumnezeu s`o ierte si s`o odihneasca in pacecrying(
62.   Dumnezeu sa o ierte trimis de
(11 feb 2008, 21:47:12
hmm nu e singura care se afla in situatii din acestea in ziua de azi adolescentii recurg cel mai des la astfel de refugii pt a scapa de probleme si presiuni ...vorbesc din cunostinta de cauza
63.   SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI!!! trimis de
(11 feb 2008, 21:48:36
SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI INDURERATE !!!SA-I FIE TARANA USOARA!!!
63.1  RE: SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI!!! trimis de
(11 feb 2008, 22:10:21
scz am vrut sa zic din cauza parintzilor
64.   Ce ai putut sa faci mai fetitzo off:(( trimis de
(11 feb 2008, 22:07:53
Ioana era o fata ff cuminte silitoare invatza la economic frumoasa foc dar numi vine sa cred ce ar fi putut-o face sa-si ya viatza uni zic k din vian parintzilor altzi zic din cauza prietenilor nu sa jtie mie dor da ya am cunoscuto si numi vine sa cred k tocmai ya o fata picata din cer cu o indemanare atat de buna si din familie buna sa faca asa cevaTe iubesc ioana si mie dor da tine offf numi vine sa cred deci nuj numi vine sa cred si dka cineva e vinovat de asta SA PLATEASCA rog Politzia sa faca o ancheta Ramai cu bine Ioanacrying(((((((off Doamne (X(X(X(X:X:X:X:X nu te voi uita niciodata stelik...
65.   ... trimis de
(11 feb 2008, 22:13:51
:(najpa de ea dmz sa o ierte:D
66.   Ramai cu bine....ioana nu te voi uita niciodata trimis de
(11 feb 2008, 22:16:39
cik din cauza lu tasu dak e asa sa vedem akuma pe cine mai streseaza el mah omule ptr tasu cetzi facea fata aioa mah k era ca o icoana pe perete asa de cuminte rusine satzi fie.....adio ioanacrying
67.   Tragic trimis de
(11 feb 2008, 22:17:51
o cunosk..p IOANA era super de treaba,frumusica,vorvareatza da nu'mi dau seama ce a determinat'o s faca acest lucru tragic...vei fi mereu in inimile ,amintirile noastre...ale prietenilor..NU TE VOM UITA NICIODATA...Dumnezeu SA O IERTE J SA'O ODIHNEASCA IN PACE...ADIO!!!! IOANA...:((:(((
68.   Sincere condoleante familiei trimis de
(11 feb 2008, 22:20:49
era o fata cuminte, dragutza si frumoasa.Ramai cu bine.Adio
69.   Nu stiu ce sa intamplat ... trimis de
(11 feb 2008, 22:30:16
sincere condoleante familiei..

70.   Sincere condoleante trimis de
(11 feb 2008, 22:35:23
ce rost mai are sa cautam acum motive?faptul e consumat..shi a luat cu ea adevaratul motiv pt care a facut acest gest..nu criticati pe nimeni shi nu mai cautati scuze..."cel ce se scuza, se acuza" pt fiecare durerea este mare ..sa nu mai spun de durerea parintilor care este enorma....dumnezeu sa o ierte..:(imi pare sincer f rau ..pt k am fost f bun prieten cu ea...dar va mai zik inca o data ...nu mai criticati shi nu mai cautati vinovati ...:(doar ea stie dc a facuto...nimeni nu poate sti dc?a luat cu ea marele secret...:(
71.   Condoleante familiei ioanei trimis de
(11 feb 2008, 22:36:00
nus ce a facuto pe aceasta fata sa savarseasca acest pacat. in ultimi ani tot mai multi copi asa in floarea varstei isi iau zilele si pentru ce ca (leau parasit prieteni ,ca is singuri, ca persoana iubita nu ii mai dau interes, ca is prea urati fata de ceilanti) eu la viata mea am trecut prin multe cumpene din astea da tot timpu am avut o speranta sa trec peste ele dumnezeu te incearca te poate face un nimeni un nimic dar din nimic te poate face cea ce nu ai visat niciodata (incercati sa avetincredere si rabdare nu va luati viata ca e un pacat foarte mare (alex)
72.   S trimis de
(11 feb 2008, 22:43:39
:(

73.   :( trimis de
(11 feb 2008, 22:45:26
:(

74.   S trimis de
(11 feb 2008, 22:46:24
:(

74.1  RE: S trimis de
(12 feb 2008, 20:14:26
daca tear tine taicatu la 15 ani legat cu funia si atear bate fara motiv,si ai merge fara bani la sc uitandute in gura altuia,lua bataie zilnik,dumnezeu sa o ierte si e prima oara knd recurge la un astfel de lucru a mai fact-o doar k acum ........

75.   Move on people, there's nothing to see here! trimis de
(11 feb 2008, 22:54:43
Imediat cum moare unul, repede sar o suta sa'i ureze drum bun spre judecata de apoi si cale batuta spre rai.

Am citit cateva comentarii si m-a pocnit rasul. Cum dracu tot mai multi copii recurg la "asemenea fapte"? De unde si pana unde constatarea asta? Nimeni nu a dus o viata roz in copilarie, fiecare a mancat bataie si a fost tinut din scurt (mai mult sau mai putin), dar sa te sinucizi ca nu-ti da tac'tu voie la disco sa preacurvesti... asta e alta poveste. Eu nu prea cred ca tac'su o pocnea zilnic si fara motiv. Daca era un copil la locul lui si se supunea regimului instaurat de parinte (cum e si normal) acum era bine si la locul ei.

Acum, in secolul vitezei, plodul vrea sa fie cat mai emancipat. Uita ca primeste hrana, acoperis si haine de la parinti. Uita ca singura lui sarcina este sa se tina de scoala pt ca restul ii este asigurat.

Din partea mea, sa moara si restul. Mila e pentru cei slabi si fara minte, care compatimesc pana si un gandac aflat in suferinta
75.1  RE: Move on people, there's nothing to see here! trimis de
(11 feb 2008, 23:00:25
nu sunt de acort in tot ceea ce ai spus daar in mare parte ai dreptate
75.2  RE: Move on people, there's nothing to see here! trimis de
(12 feb 2008, 21:59:12
bai NENE taicatu a fost politist ? aa nu,!! pai si atunci de ce vb?

76.   Pacat trimis de
(11 feb 2008, 22:57:27
ar trebui asta sa fie invatatura de minte pentru toti..nu asa se rezolva problemele ca acolo nu stii ce te asteapta...din pacate ce o asteapta e mult mai rau...sinucidere ii un pacat care nu se iarta.....
77.   Condoleanta familiei trimis de
(11 feb 2008, 22:57:56
CONDOLEANTA FAMILIEIsad . o stiu pe ioana din generala . era o fata super frumoasa . chiar nu stiu ec a determinat`o faptu astasad . Dumnezeu sa o odihneasca in pace .sad .
78.   Dumnezeu sa o ierte trimis de
(11 feb 2008, 22:59:15
dumnezeu sa o ierte,imi ieste foarte greu sa vorbesc de ea la trecut, dar a fost o fata f frumoasa si vesela la fel ca mama ei.dumnezeu sa o ierte.CONDOLEANTE FAMILIEI SI PRIETENILOR EI........
79.   Condoleante trimis de
(11 feb 2008, 23:03:03
condoleante familiei!!!inca un tanar moare...sunt tot mai multi cei care se sinucid..cei care mor...DE CE DUMNEZEU NU IA PE CEI CARE INTR ADEVAR NU MAI AU PENTRU CE TRAI??cei care sunt bolnavi sau...DE CE TINERI???DUMNEZEU ARE NEVOIE DE INGERI:(condoleante familiei:(((((
80.   Sincere condoleantze trimis de
(11 feb 2008, 23:10:19
..ba tata,nu vorbitzi dak nu stitzi...dumnezeu sa o odihneasca..am fost si eu azi la priveghi,am amutit cu totul:(..naspha de tot..nu facetzi lucrul asta k nu se merita,''toate vin si toate trec''..dumnezeu sa o odihneasca!!!
81.   ...pacat pacat... atata stiti... trimis de
(11 feb 2008, 23:12:43
de ce o judecati? de ce ii judecati tatal?

stiti ce a fost acolo?

"...din pacate ce o asteapta e mult mai rau..."-ANONIM- ai fost u acolo si ai vazut cum e ?spunene si noua

nu mai faceti comm deplasata ca niciodata nu stiti ce e in sufletul unei persoane

"te iubim"."ne lipsesti".- astea de ce vin acum dupa ce nu mai e aici? trebuia sa ii le spuneti la timpul potrivit a se simta acceptata si putin fericita...

82.   NU MI VINE SA CRED CA TOCMAI U IOANA trimis de
(11 feb 2008, 23:18:20
NU AM CUNOSCUTO PERSONAL DAR STIU CA ERA O FATA FRUMOASA ZAMBAREATZA DE TREABA NUMI VINE SA CRED CEA FACUT DIN CAUZA LU TAICASU S YO DE MULTE OERI AM INCERCAT TREABA ASTA DAR MIAM DAT SEAMA CA NU REZOLVI KU NIMIK DOAR LE FACI RAU CELOR DIN JUR DAR NAH IOANA O SA NE FIE DOR DE TINE DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE SI SATI FIE TARANA USORA

83.   Dumnezeu sa te odihneasca in pace IOANA :(( trimis de
(11 feb 2008, 23:21:02
toti spuneti acu ca v-a fost prietena...shi ca nu stiti cum a putut sa faca asta... ca o cunosteati ff bine...dar daca tot erati atat de prieteni cu ea shi o cunosteati atat de bine ...dc ea spunea tot timpul ...ca nu are prieteni? ...de ce spunea ca nu avea pe nimeni care sa o asculte shi cui sa vorbeasca??...daca erati atat de buni prieteni de ce nu a-ti sprijinit-o indiferent de motiv sau v-a cerut sfaturi in legatura cu sinciderea shi ati spus "da asta trebuie sa faci ca alta solutie nu exista" ?sunte-ti toti niste benibili si falsi ...acu dupa ce a murit o plangeti toti...sa aratati voi cat de mult a-ti tinut la ea...FALSILOR!!
84.   Ingerule te-am pierdut trimis de
(11 feb 2008, 23:22:30
adevarul pentru care a facut-o este doar si doar vina tatalui ei ... cred si sper sa il doara disparitia ei ... am reusit sa o salvez de doua ori ... in ultima vreme a dus-o gandul prea mult la asta ... ultima ei fraza , a fost "plec intr-o calatorie , nu-ti face griji , ne intalnim cand ma intorc , ... " ... avea o viata prea nefericita , singura din familie era mama ei cu care se intelegea bine , as fi vrut de multe ori sa vb cu maik-sa despre "el" asa cum ai spunea ea ... dar ai era teama sa nu-si ia bataie . nu dau vina pe el k sunt mesajele astea aici ... doar sa zicem k stiu prea multe despre "el" , ... mesaj ce i-as putea transmite ... nu e cazul sa fie auzit aici ... dar ... iti voi zice cand ma voi intalni cu tine ... si ... stiu k vei deveni violent asa cum iti bateai propria fiica ... de altfel singura din familie ... sa stie el k in viata ei au fost doar 3 persoane in viata ei care le-a iubit cu adevarat ...
84.1  RE: Ingerule te-am pierdut trimis de
(11 feb 2008, 23:48:34
Pacat ca nu se implica autoritatile mai adanc in treaba asta.:( Parerea mea daca e adevarat ce am auzit despre taicasu ar trebui sa plateasca ,si nu pentru ca a provocat aceasta tragedie(asta o va plati pe lumea cealalta) ci pentru ca o batea deseori... si stiu ca ar trebui sa depuna plangere victima (Dumnezeu sa o ierte)dar o "bucata de lege" pentru asa ceva ar trebui sa existe pe undeva....
84.2  RE: Ingerule te-am pierdut trimis de
(12 feb 2008, 00:12:31
mah tampitule-cozzmin pe tine daca te-ar bate tactu te-ai omori? nu vb degeaba. putea sa faca si altceva daca era terorizata de tacsu`.eo il cunosc pe tacsu dar nuj cum se purta cu ioana dar el e un om de milioane .ia intrebati mai multe persoane care il cunosc si au avut de a face cu el.cei care citesc acest comentariu sa imi spuna care adolescent,si eo`s adolescent ,am 17 ani si am avut probleme cu ai mei s-ar sinucide daca l-ar bate tacsu`... eo cred ca daca ar fi o situatie dintr`asta multi ar incerca sa fuga , sa plece din casa aia ....nuh voi ce ziceti? si nu are rost sa o judecati ca o fost c*** sau nuj ce ca nu are rost. DUMNEZEU SA O IERTE!
85.   Condoleante familiei trimis de
(11 feb 2008, 23:23:29
Am auzit ca avea probleme ca orice adolescent dar nu merita sa isi ia zilele, nimic nu merita sa iti iei viata pentru ca ea merge inainte, nu am cunoscut-o pentru a banui ce a determinat-o sa facut acest lucru ingrozitor si prietenii apropiati ei trebuie sa stie ceva.DUMNEZEU SA O IERTE SI SA O ODIHNEASCA IN PACE. Condoleante familiei.
86.   E trist.... trimis de
(11 feb 2008, 23:27:57
desi nu am cunoscut'o personal pe Ioana m'a afectat aceasta veste...:( e trist sa vezi prin ce trec tinerii...chiar nu inteleg de ce nu a cerut ajutor...cred ca ar fi gasit o solutie mult mai buna decat cea la care a apelat...acum e prea tarziu...sincere condoleante familiei si celor care au iubit'o cu adevarat...Dumnezeu s'o odihneasca in pace...
87.   Te voi iubi in continuare ... trimis de
(11 feb 2008, 23:29:11
... un gest prea disperat ... lacrimile indurerate nu au fost auzite de el ... asta ar fi un motiv ... al doilea ar fi dirigintele acesteia ... alta persoana care nu gasea sa se lege decat de ea : " vezi ce faci k daca ma superi te voi spune lu taik-tu " ... nu sunt cuvinte omule ... sunteti niste nenorociti ... asa cum va urat ea asa va urasc si eu ... Dumnezeu sa te odihneasca si sa te ierte pentru ce ai facut ... asa cum ma iubeai asa te voi iubi mereu ... un gest de disperare ... pedepse mai mari ca astea nu mai pot sa am ... adio scumpul meu ingeras
87.1  RE: Te voi iubi in continuare ... trimis de
(12 feb 2008, 09:39:20
dar care e numele dirigului ei?

dumnezeu sa o ierte pentru ce a facut!
87.2  RE: Te voi iubi in continuare ... trimis de
(12 feb 2008, 17:13:47
cauta pe google
88.   .... trimis de
(11 feb 2008, 23:34:50
cel mai bine ar fi sa nu se mai faca atata zarva pe acest subiect si sa o lasam sa se odihneasca in pace....a luat cu ea motivul pt kre a facut acest gest si...poate...nu vom sti niciodata dc a facut asa ceva.....nu este cazul sa va certati....si..ink ceva....unii dintre voi care va considerati prietenii ei....unde erati cand ea avea nevoie de voi....?cei care i-au fost cu adevarat prieteni....nu o vor uita prea curand....si vor mai trece pe la ea la mormant...sa ii mai duca cate o floare sau sa ii aprinda o lumanare....DUMNEZEU SA TE IERTE...
89.   Ff trist trimis de
(11 feb 2008, 23:35:32
vreau sa mentionez k mi`au dat lacrimile citind comentariile voastre....c pot spune e ca un om nu se schimba cum ai bate din palme...mai era o vorba omu isi schimba hainele da naravu ba sau cv d genu...deci ca sa fi asteptat sa`i schimbe ideile tatalui ei ajungea si mai distrusa....solutia era sa fuga de acasa ...dar cu sprijin in spate....dar dak voi spuneti k taicasu era gabor ,o gasea si in gaura d sarpe....oricum viata e una singura ...cu pete roz si cateva negre...dar dak nar fi alea negre n`ai mai simti k traiesti ....sincera sa fiu am avut si eu vreo 3 tentative ...am scapat cu viata dar c e cel mai important e ca am invatat sa apreciez si ceea c este rau intr`o viata ...Ioana nu stiu dak te`am cunoscut dupa nume imi pare cunoscuta ....imi pare rau pt tine sper sa fii iertata pt k dak vina ar fi a altcuiva u ar trebui sa fii cea iertata ....iar pt prietenii ei vreau sa va rog sami dati o poza cu ea pt k dupa cum am zis mi se pare k o cunosc dar nu sunt sigura ...
89.1  RE: Ff trist trimis de
(11 feb 2008, 23:43:20
cu naravu`, era si lupu` pe acolobig grin cu parbig grin

...

ce gabor e tacsu? lucreaza la politie... dar nu tre` sa fii gabor sa gasesti pe cineva... dar mama sa pute sa se desparta si sa plece aman2 nhu? ... cred ca era o varianta... dar poate ca se gandeau ca "va fi bine" sau "ce va zice lumea?"... uite ca era mai bine daca faceau acest lucru... uneori trebuie sa mergi inainte, sa faci ce crezi ca e mai bine, nu sa stai sa astepti sa iti curga de sus, ca asta nu se va intampla prea des...straight face
89.2  RE: Ff trist trimis de
(11 feb 2008, 23:53:57
ai dreptate FORTEEN dar se stie ca femeile ,unele mai slabe de caracter, accepta barbatul si cu bataie si fara...iar asta n`am sa mi`o explic niciodata ...mai mult nu am c comenta...nu cunosc familia...condoleante prietenilor ei care i`au fost intradevar prieten....cum spunea cineva mai sus...acuma toti sar si spun k au fost buni prieteni...viata merge inainte cu sau fara prea multe cuvsad...
90.   Toata lumea zice ce vrea trimis de
(11 feb 2008, 23:37:09
Sa se odihneasca in pace !!!

I

O

A

N

A

Sa se odihneasca in pace !!!

citind aceste comentarii, am observat ca toata lumea zice ce vrea, ce aude sau ce credehappy nimeni nu stie ce s-a intamplat, multi o zic... dar daca nu stiu ce s-a intamplat de ce aceleasi persoane critica?... nu stii, nu vb...

de dimineata pana acum am auzit zeci de motive [de la tata sau prieten, pana la scoala, (absente si/sau note rele)] si "substante" [de la lichid de frana pana la otrava de rozatoare ("substanta" ce nu e lichida)]

poate e un adevar ca "a luat secretul cu ea", poate cineva stie "de ce?" dar nu cred ca e bine sa ne apucam sa criticam si sa amenintam [cum au facut unii]... Fata a fost mai "slaba de ingeri" si a cedat... Sper ca ingerii sa fie alaturi de ea acolo unde "a plecat"...

Condoleante familiei ei care nu va trece usor peste astastraight face
91.   ...esti inger acum... trimis de
(11 feb 2008, 23:41:03
"era fericita,zambareata"- aparente...

care stie ce se ascundea sub acel zambet fals?cata durere purta fata?

se spune ca "invatam din propriile greseli"

asta a fost greseala ei... poate ca a invatat ceva si cu o alta ocazie va demonstra asta...

sper ca a avut macar un prieten adevarat care sa nu o uite si care a incercat sa o inteleaga...iar acum sa nu o judece cum fac ceilalti...

______________________________

~Acum ai grija de tine si gandeste-te ca sigur cineva iti duce lipsa ~

92.   Pt cei ramasi trimis de
(11 feb 2008, 23:47:12
nu o cunosc pe fata....dar nu conteaza...spun celor care au sc pana acum.....ca chiar daca e crud adevarul..dupa Biblie, ea tot in iad va ajunge!!!indiferent de motivul ptr care vrei sa ti iei viatza...Dumnezeu nu ti da dreptul sa hotarasti asupra zilelor tale....si indiferent cat de multe persoane se vor ruga ptr tine dupa...e inutil...in mom in care mori cartea vietii tale se inchide!!!nici o sansa!CRUD!!!nu se merita sa ti compromiti vesnicia.......saraca fata.....daca ar fi putut cineva sa o ajute la timp...in zilele noastre lumea e prea ocupata sa aiba timp si ptr pers de langa ele.....Dumnezeu sa ne dea intelepciune la fiecare sa vedem care e rostul vietii noastre pe acest pamant....indiferent de greutati!
92.1  RE: Pt cei ramasi trimis de
(12 feb 2008, 00:02:51
Dumnezeu e mare, da ai dreptate dupa Biblie tot in iad ajunge ceva foarte urat,dar cei ramasi care o iubeau cu adevarat o pot ajuta de aici, cu greu dar O SANSA tot are....

Si viata e cruda frate,da ai dreptate nu se merita sa iti compromiti vesnicia ,si nu e nevoie de 10000 sa se roage pentru ea , e nevoie de o singura persoana care a iubit-o cu adevarat sa o ajute de aici: rugandu-se si prin alte metode...Asta nu inseamna ca daca te sinucizi mama sau tata te vor ajuta sa iesi din iad . Pentru cei ce vor sa mai faca asa ceva din cauza suferintei pamantesti "Doamne lasa-ma sa sufar pe Pamant o viata intreaga, decat un minut in iad!" Cuvintele unui om care a ajuns in iad.
93.   CONDOLEANTE trimis de
(11 feb 2008, 23:48:43
SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI !!!!!!:((....DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE:(....NU SE FACE AJA CEVA ORICAT DE GRAV AR FI!!!!:(
94.   ..oare se merita... trimis de
(11 feb 2008, 23:49:52
...oare se merita...oameni buni aveti grija de copii vostri... poate ca nu is vinovati parintii..da asa ceva este strigator la cer. de acum cuvintele sunt in zadar. dumnezeu sa te aiba in paza si sa ne pazesti si pe noi. dumnezeu sa te ierte.
95.   True trimis de
(11 feb 2008, 23:50:48
de acum nu se mai poate face nimic ... nu mai poate nimeni sa o aduca inapoi ... intr-un fel ... a fost doar vina ei ... nu trebuia sa hotarasca ea cand sa isi termine viata ... cand sa se incheie totul ... erau solutii , prieteni avea o gramada ... si ma refer la cei care ai cunosteau bine problemele care le avea ... imi cer scuze fata de ea k ai judec tatal , nu m-a lasat sa vorbesc cu el atunci cand vroiam sa fac lucrul acesta ... si totusi trebuia sa o fac ... pentru toti cei care o ai cunosteau problemele , nu e numai vina tatalui ei ... e si vina noastra ... daca stam bine sa ne gandim toti avem o vina ... mai mult sau mai putin grava ... sincere condoleante ... ( P.S. : era un mesaj care zicea k de ce nu spunem numele tatalui ... ce se rezolva ... credeti k se va intoarce ea inapoi ... e socat si el cu toate k a facut ce a facut ... poate nu si-a dat seama ... sau poate da ... doar el stie ...) CONDOLEANTE ... DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE ...
96.   :( trimis de
(12 feb 2008, 00:07:31
nu e adevarata fraza k toti sar acum cu vorbe sa spuna cat de adevarati prieteni i-au fost ... adevarul k a avut muti prieteni carora le spunea lucruri ce o durea ... prin cuvintele (acuma toti sar si spun k au fost buni prieteni : " by ana " ) deci nu folosi astfel de fraze k inseamna k asta incerci sa faci tu acum ... lasa totul asa cum e ... ce am mai putea sa facem pentru ea , sa venim la inmormantarea ei , si sa ai demonstram k chiar am tinut la ea ... chiar de ne vede sau nu ... pe lumea cealalta sper sa o intalnim ...worried ...
97.   Minciuni...minciuni...ji iar minciuni... trimis de
(12 feb 2008, 00:09:49
de ce zic ca sunt nijte minciuni?...pt k eu am cunoscuto cel mai bine...eu sunt prietenul acela care a fost cu ea 1 an...nu 2...ji eu sunt acela care ia cunoscut parinti...practic am intrat in familia lor...motivul pt care sa sinucis?...nuj ce sa spun...dar cu siguranta nu e numai tatal ei...de vina suntem toti....alti mai mult, alti mai putin...fiindca ea dak ar fi avut un prieten adevarat nu ar fi facut acet gest...insa noi...cei care ne numim "prieteni" atunci am zis sa ne ferim de ea...ca vorbeste mult...ca e mataita...ca e nebuna...sau alte chestii...toti spuneti nijte prostii mai mari ca voi....voi toti inclusiv eu fiindca nu am fost alaturi de ea...suntem de vina pentru moartea ei...pt k un prieten nu inseamna numai sa cunosti persoana respectiva...iar despre tatal ei...sa stii ca ea ji voi atzi exagerat...tatal ei intradevar e mai comunist el aja, ji a batuto , nu zic nu...dar cateodata e ji de treaba...ji nu cred ca nu sufera...pt k il cunosc prea bine...

97.1  RE: Minciuni...minciuni...ji iar minciuni... trimis de
(12 feb 2008, 00:22:27
Motivul doar ea il stie , si de unde stii ca nu o facea daca avea un prieten adevarat? Nu am cunoscut-o si nici cine e vinovat nu stiu dar nu poti spune ca toti sunt vinovati (astea-s texte luate din filme) uneori e aproape imposibil sa te apropii de o persoana. Si daca ai cunoscut-o cel mai bine dc nu ai incercat sa fii un prieten mai apropiat ei dupa ce v-ati despartit?? Pentru ca daca zici ca ai cunoscut-o cel mai bine inseamna ca stiai ca simte lipsa unui prieten.
98.   Un P.S. trimis de
(12 feb 2008, 00:11:20
Nu avem dreptul sa o judecam, doar ea stie ce a avut in cap, poate avea niste greutati ca toti ceilalti si a fost mai slaba ,poate a avut niste probleme pe care nici unul dintre noi nu a avut.Tot ce e de facut este sa ne rugam pentru ea. DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE. DUMNEZEU SA O IERTE.
99.   Continuare trimis de
(12 feb 2008, 00:12:49
in concluzie...oameni buni...tzinetiva parerile acasa...ji mai bine atzi incepe sa va rugati pt ea..pt k comentariile voastre nu ajuta la absolut nimic...
100.   Tragic trimis de
(12 feb 2008, 00:17:20
ce rost mai au vorbele acum?... prea tarziu...mult prea tarziucrying
101.   ODIHNEASCA-SE IN PACE trimis de
(12 feb 2008, 00:19:19
NU-L MAI JUDECATI TAICASU SAU SA IL AMENINTATI POATE NU SE INTELEGEAU DAR NU CRED CA S-AR OMORI UNU DIN CAUZALA PARINTI. OR FII EI CICALITORI DAR SA RECUNOASTEM AU DREPTATE....
102.   .... trimis de
(12 feb 2008, 00:19:44
ptr cei care cred ca problema aceasta poate fi rezolvata de psihologii, diriginti din scoala se inseala.......nimeni n o sa stea sa citeasca gandurile copilului tau in 50 de min cat are o ora daca tu acas ca si parinte nu faci asta...sau macar o ruda mai apropiata sau prietena... care sa fi stat de vb mai mult.....ce usor stiu unii sa arunce grija pe care tre sa o porti unui copil, adolescent pe spinarea scolii....
103.   Toti vorbiti.. trimis de
(12 feb 2008, 00:25:26
daca ii erati asa buni prieteni de ce trebuia sa cerseasca prietenia voastra ? i-am simtit durerea Ioanei acum putin timp dar nu mi-am dat seama de ce vrea sa faca.nimeni nu putea sa stie ce vrea sa faca.a fost un moment de slabiciune.in viata trebuie sa gresesti doar odata ca sa regreti pt totdeauna.aici a fost alegerea ei sau poate a necuratului care sunt sigur ca si-a facut treaba.era o fata rebela si mai tot timpul statea in casa dupa programul scolar.parca acum o vad cum iesea pe poarta sa mergem in maraton la un suc.acum ii vad zambetul pana la urechi.nu am intalnit niciodata o persoana asa vorbareata si mai ales fata.oamenii mereu simt durere dupa ce pierd pe cineva.omul este un pacatos de cand ADAM si mereu vom ramane niste pacatosi.sa va dau un sfat RUGATI-VA mai mult la DUMNEZEU pt sufletul vostru ca sa nu picati si voi prada necuratului.cei care au cunoscut`o pe Ioana mereu o vor iubii.imi pare rau pt c a facut.in fiecare zi ii voi vedea curtea goala.toti te vom iubii fetito
104.   NIKOLAI SERGHEI YURI VLADIMIR trimis de
(12 feb 2008, 00:31:49
DUMNEZEU s-o Ierte!

http://***************
105.   NIKOLAI SERGHEI YURI VLADIMIR trimis de
(12 feb 2008, 00:33:21
DUMNEZEU s-o Ierte!

http://*****************
106.   NIKOLAI SERGHEI YURI VLADIMIR trimis de
(12 feb 2008, 00:34:24
DUMNEZEU s-o Ierte!

http://********************
107.   Re...COZZZMIN trimis de
(12 feb 2008, 00:35:09
cred ca sunt foarte multi care au iubit o...cred ca a fost cu adevarata extraordinara,ptr ca stiu ca Dzeu a investit ceva valoros in fiecare din noi....si ea a avut ceva de la Dzeu......dar.....sincer sa ti spun eu cred cu adevarat ca locul ei nu poate fi in cer......e ca si cum i ai intoarce spatele lui Dzeu si i ai respinge ultima sansa de a te ajuta... SINUCIDEREA E PACAT!!!!!si inca odata...Potrivit Bibliei, Cuvantul lui Dumnezeu,soarta e pecetluita in mom in care mori!!!!orice fel de invatatura care contrazice asta e falsa!doare...dar asta e!DUMNEZEU a lasat o pe pamant ca sa inteleaga lucrul acesta....dar...acum e prea tarziu.....
108.   Pt CRISTI trimis de
(12 feb 2008, 00:37:58
mai Cristi si tu ai partea ta de vina.belive me !!! stiu ca ai fost cu ea mult timp.si stiu ca te-a iubit.esti singurul baiat pe care l-a iubit.tu sti totul despre ea.de acum nu o sa mai ai pt cine lupta.imi pare rau pt tine.imi iubesc fata cu toata inima si nu as vrea sa trec prin ce treci tu acum chiar daca nu mai esti cu ea de cateva luni.sti foarte bine si tu cine ca "el" a fost de vina.dar mie mi se pare totul suspect.adevarul poate fi gasit in computerul ei.sper ca are arhiva activata.ramaneti cu bine.si eu am tinut la ea f mult ca amic.era speciala !!! repet : RUGATI-VA mai mult pt sufletele voastre.mergeti la biserica caci voi poate nu observati dar DUMNEZEU ne pedepseste..
108.1  RE: Pt CRISTI trimis de
(13 feb 2008, 19:08:32
hai ca imi si vine sa rad...de unde sa planga...e moarta baaa...scuze daca vb urat...dar ..."RUGATI-VA mai mult pt sufletele voastre.mergeti la biserica caci voi poate nu observati dar DUMNEZEU ne pedepseste.."...cum sa ne pedepseasa D-zeu prin moartea cuiva...adica u zici prin asta ca D-zeu a facut-o sa se sinucida ca sa fim noi pedepsiti?? IPOCRITILORRRRRRRR.....auziti ceva de la un popa care nu stie ce e cu el...si..lasati...inchideti commenturile...si gata.....
109.   Condoleante trimis de
(12 feb 2008, 00:44:48
sunteti ipocriti ... daca ati tinut la ionik si ati iubit-o la fel de mult precum eu sau cristi , nu ati mai cauta vinovatul ... a avut motivele ei ... si ea a hotarat asta ... gredeti k ea e mandra de voi acolo unde s-a duc vazand k va certati k niste idioti ... credeti k ea nu varsa lacrimi si regreta k a plecat de aici ... mai bine v-ati ruga decat sa va certati si sa va jigniti ... nu va intereseaza ce motive a avut k sa recurga la gestul asta de disperare ... asa k lasati-o balta si mai bine rugati-va sa se odihneasca in pace ... Dumnezeu sa te ierte kiss:X
109.1  RE: Condoleante trimis de
(12 feb 2008, 11:52:38
toti ati iubit-o, dar nimeni nu a fost alaturi de ea cand a trebuithappy

hai ca asta-i prea de totoh go on

rugati-va... si laudati-va ca va rugati si ca iubiti [dar nu stiti cum s-o faceti]... ca "e foarte bine ce faceti"oh go on
110.   Condoleante trimis de
(12 feb 2008, 07:05:55
sunteti patetici. toate comentarele voastre, rautacioase nu o vor aduce inapoi.lasa-ti-l si pe taica-su in pace caci are cine-l judeca. isi va ispasi cu varfv si indesat pedeapsa.cel care pleaca este linistit dar cel care ramane are parte de un mare zbucium.D-zeu este mare si atotputernic.Cred ca nu-si va gasi linistea(taica-su) pana nu va ajunge alaturi de ea.nu am cunoscut-o decat din comentariile voastre de mai sus dar cred ca cineva va avea grija de ea acolo sus si isi va gasi linistea sufleteasca. D-zeu sa o ierte si sa-i fie tarana usoara!
110.1  RE: Condoleante trimis de
(12 feb 2008, 20:58:27
tare adevarat graiesti omule...no comment
111.   Liceeni inculti trimis de
(12 feb 2008, 09:15:02
ca sa deviez putin de la subiect..

am observat ca foarte multi lieeceni au citit acest articol si au comentat..

si am observat ca foarte multi nu mai stiu sa scrie corect romaneste.. sunteti niste analfabeti. sunt curios daca si in lucrari la scoala scrieti K in loc de ca , jtiu in loc de stiu samd..

cel de la comentariul 44 trebuie sa aibe cel mai mare dobitoc, cu parinti in italia, plin de bani , calculatorul cel mai tare si care toata ziua sta pe mess si pe hi5.
111.1  RE: Liceeni inculti trimis de
(12 feb 2008, 21:00:08
pardon..aici trebuia re-ul de mai sus..scuze
112.   2 LUCRURI trimis de
(12 feb 2008, 09:26:52
DIN COMENTARIILE DE MAI SUS, REIES 2 LUCRURI:

1. MAJORITATEA SUNTEM CREDINCIOSI, CEEA CE E BINE

2. TOTI TINERII AU PROBLEME, DIFERENTA DINTRE GENERATII ESTE F MARE
113.   RIP trimis de
(12 feb 2008, 10:07:27
RIP ioana, si pentru restu de aici majoritatea din voi...cum sa va zic Limba Romana vs Liceeni = 1-0 asta e va bate Lb.Romanasad tr1st cu 1
114.   Condoleante trimis de
(12 feb 2008, 10:14:55
stau si ma intreb de ce viata e nedreapta si ai de suferit?.....si oare de ce moatrea de atat de cruda si te ia nepreatit?........eu cred k ioana a renuntat prea usor la viata ei...poate trebuia sa se gandesaca de 2 ori inainte sa faca ceea ce a facut...oare de ce majoritatea tinerilor din ziua de azi gasesc in moarte rezolvarea tuturor problemelor?...:((..era o fata prea buna poate exista si alta solutie.....imi pare rau pt ea........va ramane mereu in inimile noastre.....CONDOLEANTE
115.   Diferenta trimis de
(12 feb 2008, 10:43:51
Da,diferenta intre generatii este mare si asa a fost de cand lumea.Am 2 copii adolescenti dar sunt foarte mandra ca sunt prietena lor cea mai buna (la fel si sotul meu).Insa este enorm,enorm,enorm de greu sa ajungi la performanta de a fi prieten cu copilul tau adolescent.Ca parinte,apartii altei generatii si esti conservator; ca si copil,nu ai alta solutie decat sa fii la fel cu toti cei din generatia ta (adica rebel).SECRETUL? Parintii trebuie sa fie cam 20 conservatori si 80% conform generatiei actuale,iar copilul cam tot asa.In functie de situatie,procentele se schimba dar,cu certitudine,parintii trebuie sa invete sa-si inteleaga copii iar copiii trebuie sa accepte cate ceva din conservatorismul parintilor.E GREU,DAR SE POATE.IN FINAL,SATISFACTIILE SUNT MARI,PT. AMBELE PARTI.
116.   Condoleante trimis de
(12 feb 2008, 10:55:29
Nu are rost sa judecam pe nimeni nici pe tatal copilei si cu atat mai putin pe Ioana,numai ea stie prin ce momente a trecut inainte sa se sinucida poate in a cea clipa a fost "singura ei scapare de calvarul trait acasa"Dumnezeu este singurul care o v-a judeca nu noi,nu avem acest drept. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!!!
117.   De urmare trimis de
(12 feb 2008, 10:57:27
Parintii,oricat de ocupati ar fi si oricate probleme ar avea,trebuie sa nu uite ca cel mai de pret pe lumea asta este copilul (adolescent,sau nu) si trebuie sa faca toate eforturile din lume,sa renunte la tot,sa faca sacrificii si sa-si faca timp pentru a-si intelege si asculta copilul.Ca parinte,trebuie sa ai intelepciunea de a accepta ca un copil,face boacane si nu e neaparat vina lui (poate fi vina transformarilor prin care trece).I le accepti,i le intelegi si il faci sa inteleaga ca o greseala nu mai trebuie repetata.Cu dragoste si blandete,cu vorba dulce si apeland mereu la sentimentele copilului,poti reusi sa te apropii;poti sa-l faci in final sa aiba incredere in tine ca parinte si mai ales,lucrul cel mai important,il poti face sa inteleaga ca nimeni nu-i poate fi mai bun prieten decat tu,mama sau tatal lui.Daca atunci cand el a gresit (oricat de mare ar fi greseala),vine direct la tine si iti cere ajutorul,ai reusit sa fii parintele-prieten al copilului tau.E mare lucru!!!
118.   !! trimis de
(12 feb 2008, 11:40:47
Dumnezeu sa o ierte ..
119.   La comentariile 142 si 144 trimis de
(12 feb 2008, 12:01:12
M-ar interesa parerile unor adolescenti,vizavi de cum ar trebui sa fie un parinte ,dar si parerile unor parinti despre cum rezolva problemele cu copiii,in asa fel incat sa fie totul O.K. Mai am de invatat si ma intereseaza.
119.1  RE: La comentariile 142 si 144 trimis de
(12 feb 2008, 14:31:34
Maia am sa incerc sa`ti explic in cateva cuvinte cum a procedat tatal meu cu mine....nu d acum cand am 17 ani ci mai de mica cand tentatia era f mare....el mi`a prezentat pericolele prin vorbe bineinteles ...iar in rest a zis faci ce vrei ,e viatza ta ,dar consecintele tu le vei trage....deci mai p scurt mi`a aratat tot ce`i rau si ce`i bun ...apoi mi`a zis acum alege`ti singura ce crezi ca este mai bine pentru tine ....concluzia cred ca un parinte nu trebuie sa tina din scurt un copil ca sa`l invete c binele si raul ..sau sa`i tina morala nush cate ore....pt ca atunci cand ii zici copilului nu fa asta atunci el de`a dracului face...asa ii lasi libertatea de a alege...asta este parerea meabig grin
119.2  RE: La comentariile 142 si 144 trimis de
(13 feb 2008, 08:44:28
Asa este Ana si iti multumesc pt raspuns.Asa este la prima vedere dar mai sunt multe altele.O comunicare permanenta intre parinti si copii,discutii deschise din care fiecare sa invete cate ceva si....(foarte important),copiii sa asculte macar un 10% din sfaturile parintilor.
120.   EXPLICATIE PT PARINTI !!! trimis de
(12 feb 2008, 14:55:59
sa va spun eu cum sta treaba.in ziua de azi este extrem de greu sa iti cresti copilul bine.principalele motive : 1. accesul fara restrictii la internet (filme porno , actiune , desene cu eroi care se ucid , jocuri extreme etc.) 2. TV ul (filme de prost gust , reclame agresive , razboaie , politica , huligani din fotbal etc.) 3.ANTURAJUL (care este cel mai rau pt un copil ; in primul rand la scoala , nu mai au protectie , dirigintii din ziua de azi sunt niste excroci care umbla la cu atza in fund , sanii scosi afara , elevii la fel).EU cand eram mic jucam ascunsa in fatza blocului si eram fericit cand imi cumpara mama o minge de cauciuc.ACUM copiii sunt scapati de sub control.se nasc cu PC in fatza.stau pana la 2 3 4 dimineata pe calc.(INTERNETUL este principalul dusman al copiiilor) este o viatza virtuala mai rea ca drogurile(heroina , cocaina etc.) am 21 de ani si am un mesaj pt parinti ( puneti restrictie la calculatoare ca se poate si stergeti programele interzise de TV).
121.   L trimis de
(12 feb 2008, 15:45:27
unde putem gasi poze cu ea?
122.   " care e numele dirigului ? " trimis de
(12 feb 2008, 17:10:47
il stiu din vedere ... multi colegi de-ai ei mi-au confirmat acum spusele ioanei ... asa ca domnule "dirig" vezi-ti de treaba ta si mai bine te-ai ruga pentru odihna ei
122.1  RE: " care e numele dirigului ? " trimis de
(13 feb 2008, 08:29:08
zi si mie cum il cheama pe dirigintele ei? S-a mai pus intrebarea asta si ai evitato.de ce?
122.2  RE: " care e numele dirigului ? " trimis de
(13 feb 2008, 08:45:24
romeo cenusa este numele dirigintelui ioanei...profesor de matematica
122.3  RE: " care e numele dirigului ? " trimis de
(13 feb 2008, 14:02:24
sa iti zic eu ceva CRISSU.cenusa remuseste diriginte de anul asta, adica din clasa a XI-aa.inainte a fost alt diriginte.si nu fa acuzatii.
122.4  RE: " care e numele dirigului ? " trimis de
(13 feb 2008, 14:05:14
dirigintele vorbeste deschis cu elevii si ii indruma.daca a fost alegerea ei sa faca ce a facut si sa aduca numai suferinta la cei care au cunsocut-o n u trebuie sa acuzam dirigintele ca nu s-a apropiat de ea si nu i-a dat sfaturi.nu a vrut sa se deschida cu inima fata de el
123.   Si pe mine ma cheama ioana si regret trimis de
(12 feb 2008, 20:09:41
despre ce se spune despre tatal ei o fi oare adevarat nimeni nu va sti dar poate ca acum in adancul sufletului regreta cu varf si indesat,nu trebuie sal judecam noi cei din jur ca nu suntem dumnezeu numai el si ioana stiu ce sa intamplat dar ioana aplecat fara sa spuna ce avea pe suflet sper ca dumnezeu sai ierte fapta savarsita dea ia si sa o inteleaga,sper de vei ajunge-n ceruri flori de liliac sa aduni si cununi sati impletesti pentru tine ioana sa arati cate raze de frumusete ai pe care cativa oameni din jurul tau nu prea au stiut sa le adune si sa le traiasca cu tine sa ai grija de tine.Odihneascase in pace.................
124.   Offfffff trimis de
(12 feb 2008, 20:42:12
de ce trebuie sa se ajunga la un asemenea gest indiferent de motiv?

sinuciderea este unul din cele mai naspa pacate...dar D-zeu ii iarta pe cei care nu erau "lucizi" in acel moment....nimeni nu se sinucide cand e normal...ori e depresie puternica...ori e bolnav mintal...dar nu e cazul aici....

VA ROG DLE DIRECTOR AL SCOLII CA O ORA PE SAPTAMANA SA FIE IN LOC DE DIRIGINTIE>>PSIHOLOGIE>>>O SA AJUTE MULT TINERII ACESTEI SCOLI,,,,

si mass media e vinovata(nu in acest caz...in general) cand auzi la stiri in fiecare zi de sinucideri...la un timp ti se pare ceva normal...de asta multi ajung sa creada ca sinuciderea este o scapare...dar nu e....NU E...
125.   Lasati critica,,, trimis de
(12 feb 2008, 20:49:19
nu il mai criticati pe tatal ei...ca nu el a ucis-o in definitiv...

multi spun sa ne rugam pt ea...nu are rost...fiecare cu faptele lui...

mai bine ne rugam ca noi sa nu ajungem in aceasta situatie...

va dati voi cu parerea...VORBE VORBE VORBE>>>>cine stie adevarul?? motivul?? doar e si cerul...
126.   Imi pare rau trimis de
(12 feb 2008, 21:00:42
stau si ma gandesc..oare e mai bine o vesnicie in iad??sau sa suferi o viata pe pamant..ca pan la urma orice problema are si o solutie mai devreme sau mai tarziu se rezolva cred ca ar trebuie sa facem mai multe pentru sufletul nostru asta e tot ce conteaza si intelegeti asta e un pacat care nu se iarta indiferent deci acuma a-ar putea sa fie mult mai chinuita dekat pe pamant...poate avem de invatat cva fiecare din asta trebuie sa pretuim viata si sa incercam sa facem aici pe pamant cva nu cand ajungem acolo ca deja ii prea tarziu
126.1  RE: Imi pare rau trimis de
(12 feb 2008, 21:09:32
baaa...iadu nu exista...cum poate un D-zeu iubitor sa condamne vesnic in chin??

baga popii astia frica in voi...

care iad?? unde e ala???
127.   Dumnezeu sa o odihneasca in pace... trimis de
(12 feb 2008, 21:19:54
e f greu sa intelegi ce simte cineva...si consider ca a decurs la aceasta fapta pt ca era intradevar disperata...nu isi gasea linistea..eu nu o cunosc pe Ioana..dar am citit comentariile si mi se pare incredibil ca un tata sa`si bata copilul in acest stil...si eo am avut o tentativa de sinucidere din motiv asemanator..dar pe mine m`a oprit o voce interioara...:(...si acum nu mai are rost sa judecam pe mineni...pe tatal sau..care..nineni nu stie ce e in inima lui..

sincere condoleante:(
128.   Dumnezeu sa o ierte !:( trimis de
(12 feb 2008, 21:24:05
chiar imi pare rau pt ioana ca a facut asa ceva ....totusi nu trebuia sa ajunga la aceasta prostie de a se sinucide!!!!pt greseala ei de vina este doar tatal ei deoarece el o batea tot timpul si chiar dupa majoratul ioanei a batut`o deoarece nu a ajuns acasa la timp....domnule sper ca veti citi aceste mesaje lasate de prietenii ioanei ...nu trebuia sa faceti toate acele scene de bataie...nu va e de ajuns sa bateti oamenii vinovati (ca am auzit k sunteti politai)...trebuie sa va bateti si sotia si singura fiica ?...ce greseli a facut pt a indura chinurile facute de dumneavoastra ?era o fata cuminte si la locul ei ....sper ca veti da o explicatie pt toate aceste fapte...dumnezeu sa o odishneasca....ioana ai grija de tine acolo sus !!!:(
128.1  RE: Dumnezeu sa o ierte !:( trimis de
(12 feb 2008, 21:35:05
ioana e sub pamant din cate stiu eu...sau e in copac sus??? sau unde e sus?

am uitat...condoleante..
129.   :( trimis de
(13 feb 2008, 13:53:04
unde putem gasii poze cu ioana??sad care zice???:-s
130.   Poze trimis de
(13 feb 2008, 14:13:09
http://www.hi5.com/friend/phot
131.   Sorry daca nu merge trimis de
(13 feb 2008, 14:15:35
photos/displayPhotoUser.do?pho
132.   In amintirea ei... trimis de
(13 feb 2008, 16:32:02
Eu zic ca s`ar merita sa`i faca prietenii un filmuletz Ioanei ....pentru ca orice om merita sa aiba un memorial.....
132.1  RE: In amintirea ei... trimis de
(13 feb 2008, 19:01:10
buna ideea...intai sa adunam poze cu ea...poate chiar si filmulete...adunati..
133.   :( trimis de
(13 feb 2008, 19:23:07
nu mergecrying
134.   :)))) trimis de
(13 feb 2008, 19:26:50
ala e un exemplu de link...se cerea un link de pe hi5...da na...cine nu isi da seama
134.1  RE: :)))) trimis de
(13 feb 2008, 20:42:21
pai nu iti dai seama ca ala e un link exemplu??? o sa vezi poze....:Ddaca cauti
135.   :( trimis de
(13 feb 2008, 19:52:44
davidz dc poti fi atat de rau??:-s pur si simplu am cerut sa vad niste poze si nuj daca e cazul sa raziworried n`fine
136.   DUMNEZEU SA TE IERTE...MACAR ACOLO SA AI LINISTE.. trimis de
(13 feb 2008, 21:29:52
o cunosc pe ioana de vreo 10 ani....era o fata asa de finutza..de cuminte....asa de buna la suflet...ea ar fi fost in stare sa ajute pe toata lumea....dar pe ea saraca aproape nimeni nu o ajuta...nu o intelegea....cand mi-o aduc aminte asta vara la o nunta ce fericita era..si ce frumoasa era.....stai si te gandesti k viata asta e k un fir de ata...azi esti..maine nu mai esti...ce tii si viata asta...!nu merita sa i se intample ei cele ce i sau intamplat...ea nu-i vinovata cu nimik..ci gaboru de tacsu...care a fost ffff sever cu dansa...dak l-ati vedea...sa vedeti ce om dur este...numai moaca lui iti da multe de inteles...asta nu se poate numi tata..tatal te intelege...nu te bate k pe un animal...el este in mare parte vinovat..dar si fostul ei prieten are o mare parte din vina..pt k ea la iubit prea mult pe baiatul asta si el a parasito exact atunci cand avea mai mare nevoie de el...ea isi gasise alinarea in el...dar el i-a dat cu piciorul..nu i-a mai trebuit..pacat..pacat de asa fata..
137.   .. trimis de
(13 feb 2008, 21:41:53
il keama remus nu romeo p dirigu ei..in fn.azi la inmormantare sa vazut cn ii erau prieteni.si au fost destul de multzi..dar kt credetzi ko s tzina asat?o luna 2..dupaia totzi au so uite...asa e;)
138.   Poze trimis de
(13 feb 2008, 21:46:20
unde pot gasi poze cu ioana....datimi adresa de pe hi5 ve rog

139.   Doarte tragic trimis de
(13 feb 2008, 22:34:38
cand am inceput sa citesc anumite comentarii penible in care va certati care e motivul tragediieii nici nu mai vroiam sa las un comentariu dar totusi ...am trecut si eu prin o perioada mai grea a vietii am avut vreo 3 tentative de sinucidere dar noroc ca am avut o prietena "anka".ea ma ajutat sa trec peste toate acuma sunt bine....Va laudati ca ati iubito ca iati fost alaturi dar daca era asa nu se mai intampla aceasta tragedie ...eu unul nu o cunosc personal pe aceasta fata dar aceasta fapta e ff tragica ...stiu cum e sa fi singur sa nu ai pe nimeni alaturi si sa ai probleme in familie....sincere condoleante familiei Dumnezeu sa o odihneasca in pace

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Limbă cu măsline 4 porţii – 90 minute 800g limbă de vită300g măsline negre100ml ulei 3 cepe 2 ardei graşi 4 roşii1 lingură bulion± sare, piper Opăreşte limba, curăţ-o de pieliţa albă, apoi pune-o la fiert la oala minune pentru 1 oră.... Citeşte