Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 feb 2008 - Anul XIII, nr. 34 (3715)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Le Petit Journal: Victorie clară, dar nu uşoară a Franţei împotriva României

Luni, 11 Februarie 2008 (13:23:51)

Cotidianul Le Petit Journal a notat, luni, că echipa de Cupa Davis a Franţei a obţinut o victorie clară, cu scorul general de 5-0, în faţa României, în primul tur al Grupei Mondiale, dar menţionează că francezilor nu le-a fost uşor în întâlnirea de la Sibiu.
  "Joc frumos între francezi şi români", a titrat Le Petit Journal. "Victorie clară, dar nu uşoară a Franţei împotriva României, la Sibiu. Jucătorii francezi au dat dovadă de sânge rece în momentele decisive. La rândul lor, românii nu au fost fără merite, oferind un tenis de mare calitate", notează sursa citată.

Jurnalul menţionează că recentul finalist de la Australian Open, Jo-Wilfried Tsonga, nu a avut un meci uşor cu Andrei Pavel, românul "cu zece ani mai în vârstă decât el şi mereu foarte atent". Le Petit Journal adaugă că şi cuplul Arnaud Clement/Michael Llodra a avut emoţii la meciul cu perechea Florin Mergea/Horia Tecău.

La Page des Sports notează că Guy Forget, căpitanul echipei de Cupa Davis a Franţei, a luat o decizie bună să îi folosească în ultimele două meciuri de simplu pe Michael Llodra şi Arnaud Clement. "Forget a preferat să îi menajeze pe Richard Gasquet şi Jo-Wilfried Tsonga şi să îi trimită în teren pe Michael Llodra şi Arnaud Clement. A făcut bine, pentru că Llodra a făcut un meci foarte bun cu Andrei Pavel şi a oferit Franţei al patrulea punct, iar partenerul său obişnuit de dublu, Arnaud Clement, nu a ratat obţinerea celui de-al cincilea punct. Totuşi, Clement a avut dificultăţi în faţa modestului Horia Tecău". se precizează în jurnalul francez.

"Un tur al trecutului", a titrat L'Equipe. "Echipa Franţei şi-a validat biletul pentru sferturile de finală datorită victoriei lui Michael Llodra şi Arnaud Clement, obţinută sâmbătă. Vineri, Richard Gasquet şi Jo-Wilfried Tsonga învinseseră la simplu, iar duminică, Llodra l-a dominat pe Pavel şi Clement l-a învins pe Tecău", a notat L'Equipe.

Căpitanul Guy Forget a declarat, într-un interviu acordat eurosport.fr, că întâlnirea cu România a fost mai "strânsă" decât s-a prevăzut. "Am văzut cu toţii meciul dintre Jo şi Pavel, românul a fost foarte aproape de Tsonga. A fost un meci de nivel foarte, foarte înalt. De asemenea, la dublu, noi conduceam cu două seturi la zero, cu minge de meci. Nu a fost o formalitate, dar eram net superiori. Şi deodată, a avut loc o schimbare de situaţie, românii au început să creadă în victorie şi publicul s-a entuziasmat. Din fericire, ne-am revenit în al cincilea set", a spus Forget.

El a spus că Llodra şi Clement au dat emoţii întregii echipe a Franţei la meciul de dublu de sâmbătă. "Arnaud şi Mika trebuie să învingă, cu trei seturi la zero, când joacă bine. Ei şi-au dat singuri emoţii. M-au făcut să mă tem. Au făcut ca întreaga echipă şi tot staff-ul să aibă emoţii. Însă ei au făcut finalul meciului de sâmbătă mai incitant pentru public", a explicat Forget.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Le Petit Journal: Victorie clară, dar nu uşoară a Franţei împotriva României.
 Vizualizări articol: 648 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Le Petit Journal: Victorie clară, dar nu uşoară a Franţei împotriva României5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Limbă cu măsline 4 porţii – 90 minute 800g limbă de vită300g măsline negre100ml ulei 3 cepe 2 ardei graşi 4 roşii1 lingură bulion± sare, piper Opăreşte limba, curăţ-o de pieliţa albă, apoi pune-o la fiert la oala minune pentru 1 oră.... Citeşte