Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 ian 2008 - Anul XIII, nr. 12 (3693)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tăriceanu s-a întâlnit cu Băsescu, la Cotroceni, pentru o discuţie legată de Norica Nicolai

Miercuri, 16 Ianuarie 2008 (20:06:26)

Premierul Călin Popescu Tăriceanu s-a întâlnit, miercuri, la Palatul Cotroceni cu preşedintele Traian Băsescu pentru a încerca să soluţioneze problema numirii ministrului Justiţiei, informează Guvernul.
  "Primul-ministru Călin Popescu Tăriceanu s-a întâlnit, în aceasta după-amiază (miercuri - n.r.) cu preşedintele Traian Băsescu, la Palatul Cotroceni. Întâlnirea a avut ca scop încercarea de a soluţiona problema numirii ministrului Justiţiei", se arată în comunicat.

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a anunţat anterior că îi va solicita preşedintelui Traian Băsescu o întâlnire în care situaţia Noricăi Nicolai să fie analizată obiectiv şi detaşat, pentru a fi identificată o soluţie de ieşire din criză.

"Fac un apel la preşedinte pentru a analiza elementele temeinice, profunde, obiective legate de pregătirea politică profesională a Noricăi Nicolai şi de aceea îmi permit chiar mai mult, îi solicit să facem o întâlnire pentru a lămuri această chestiune pentru a analiza detaşat şi obiectiv lucrurile prezentate în public şi incluse în acest dosar nenorocit de cadre, pentru a găsi o formulă de ieşire din impas cu privire la nominalizarea unui ministru al Justiţiei", a spus Tăriceanu.

El a arătat că nu există nicio condiţie legală pe care Norica Nicolai să nu o îndeplinească, iar în ceea ce priveşte răspunderea politică, aceasta este o problemă pe care şi-o asumă primul-ministru în cazul desemnării unui candidat pentru funcţia de membru al Guvernului.

Premierul a precizat că în funcţie de rezultatul acestei întâlniri va decide dacă sesisează sau nu Curtea Constituţională pentru refuzul şefului statului de a accepta nominalizarea Noricăi Nicolai.

Preşedintele Traian băsescu a declarat, miercuri seara, că nu este ostil Noricăi Nicolai, dar consideră că românii au dreptul la un ministru al Justiţiei "imaculat", apreciind că unele din acţiunile senatorului sunt incompatibile cu acest deziderat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu s-a întâlnit cu Băsescu, la Cotroceni, pentru o discuţie legată de Norica Nicolai .
 Vizualizări articol: 1035 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tăriceanu s-a întâlnit cu Băsescu, la Cotroceni, pentru o discuţie legată de Norica Nicolai0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pilaf cu pipote de pui 6 porţii - 70 minute 350g orez400g pipote de pui2 cepe2 morcovi2 ardei graşi100ml ulei1 leg. pătrunjel± sare, piper Fierbeţi pipotele de pui în 2 l apă sărată, după 30 de minute scurgeţi-le de apă (apa păstraţi-o), tăiaţi-le... Citeşte