Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 ian 2008 - Anul XIII, nr. 12 (3693)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În Obcini

Poliţişti luaţi la pumni de un tânăr „deranjat” acasă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi poliţişti care au intervenit pentru a linişti doi tineri care-şi deranjau vecinii ascultând muzică la maximum au fost luaţi la bătaie, alegându-se cu mai mulţi pumni în plină figură.

Scandalul a fost aplanat abia după ce „mascaţii” de la Detaşamentul Poliţiei pentru Intervenţie Rapidă au venit de urgenţă la faţa locului şi i-a imobilizat pe tinerii nervoşi.

În noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 1.00, o femeie care stă pe strada Viitorului din municipiul Suceava a sunat la 112, reclamând că într-un alt apartament din scara de bloc în care locuieşte muzica este dată foarte tare, deranjând toţi locatarii.

La faţa locului au fost trimişi doi agenţi de poliţie, aflaţi cu maşina în zonă, dar şi o patrulă pedestră, formată dintr-un poliţist comunitar şi un altul de la „Ordine Publică”.

 

Trei contra doi

Unul dintre poliţişti a rămas la maşină, iar trei au urcat la apartamentul din care se auzea muzica.

Dumitru Ilucă, în vârstă de 19 ani, din municipiul Suceava, le-a deschis uşa poliţiştilor. Oamenii legii susţin că acesta a trecut direct la ameninţări şi injurii, dându-le de înţeles că nu are de gând să dea muzica mai încet.

Cum tânărul refuza să meargă la poliţie, s-a încercat imobilizarea acestuia. Imediat, din casă a ieşit şi Gabriel Ilucă, fratele de 16 ani al primului, care a sărit cu gura la poliţişti.

În carambolul declanşat, Dumitru Ilucă le-a aplicat mai mulţi pumni în figură unui agent de poliţie şi poliţistului comunitar. Problema s-a rezolvat câteva minute mai târziu, după ce poliţiştii de la „Intervenţie Rapidă” au ajuns la faţa locului şi i-au imobilizat pe cei doi.

„În cauză urmează a fi sesizată unitatea de parchet competentă a efectua cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. Tânărul care i-a „plesnit” pe poliţişti este un cunoscut al oamenilor legii, având antecedente penale.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţişti luaţi la pumni de un tânăr „deranjat” acasă.
 Vizualizări articol: 5104 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.45/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 11 voturi
Poliţişti luaţi la pumni de un tânăr „deranjat” acasă4.5511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Este rusinos... trimis de
(16 ian 2008, 11:13:47
daca sa ajuns ca si adolescentii de 16 ani sa sara la politisti iar ciocoflenderi de 19 ani sa le umple botul de pumni politistilor e grav ..inseamna ca politia tre sa si puna mari semne de intrebare legat de competenta politistului

te duci la usa si te rogi de el sa se intoarca cu spatele sa i pui catuse sau cum ./...ce ar face acesti politisti intr o tara unde sunt si arme de foc si le detin toti debilii ...va spun eu ar muri pe capete sau si ar semna demisiile singuri .
1.1  RE: Este rusinos... trimis de
(16 ian 2008, 12:53:30
inainte sa postezi comentarii ar fi bine sa te mai documentezi si sa citesti putin legislatia in vigoare pentru a vedea care sunt drepturile si limitele politistului si drepturile cetatenilor , mai ales ale celor prezentati mai sus.acum ceva timp in urma a fost publicat un articol despre politisti iar unele comentarii au fost pertinente -referitoare la masurile care se pot lua de catre oricare institutie a statului -politie , procuratura,fisc , etc.pentru a linisti astfel de specimene -dar tu ori nu ai citit ori nu ai inteles nimic din ce ai citit.

p.s.in tarile de care pomenesti legislatia nu e facuta pentru infractori , asa cum se intampla la noi.

in rest , sa ai o zi super.
1.2  RE: Este rusinos... trimis de
(16 ian 2008, 16:51:45
eu am facut referire la ce se intampla in general cu politistii cand ajung sa aplice legea iar cand ajung la tine la usa tu iesi si ii umpli fata de pumni pe mine ma sperie treaba asta .

daca nu sunt legi care sa apere interesul politistului asta nu cunosc ptr ca nu am facut dreptul ca tine ...si america are legi care apara si cetateanul si respecta si drepturile infractorului dar daca te opui la arestare ti o ei de nu te vezi ca sa nu mai vorbim de cate luni de inchisoare faci dupa ce ajungi in arest....si daca nu avem legislatie buna de ce nu se schimba ....ori e facuta de infractori ca sa le tina partea..
2.   Bataie...... trimis de
(16 ian 2008, 11:18:59
Personal ,daca mi se intampla mie faza asta,o cautam pe vecina care a dat telefon la politie!!Sa vezi atunci rupere de gat!!Cu politia n-am nimic,ei aplicand legea!!Pacat ca s-a ajuns aici!!Shi eu dau muzica tare,dar am vecini super!!!Vorba dulce mult aduce!!
2.1  RE: Bataie...... trimis de
(16 ian 2008, 11:42:21
Probabil esti si tu o lichea si un ratat sl societatii. Poate femeia avea nevoie de odihna ca probabil munceste , pe cand tu probabil esti un trantor ca majoritatea smecherilor care de abia isi scriu numele dar se dau grozavi. Daca ai sange in in tine vino la usa mea sa vezi tu atunci ca nu ai oase in tine cate iti pot rupe.Puslamaua dracului ce esti. La munca cu tine dobitocule.
2.2  RE: Bataie...... trimis de
(16 ian 2008, 12:01:31
Bebe,esti prost,taci dreaq din gura!!Probabil esti un pensionar ramolit!!
2.3  RE: Bataie...... trimis de
(16 ian 2008, 14:30:04
dobitocule , stai in bloc deci trebuie sa respecti linistea celorlalti. daca vrei muzica tare sa-ti ia ma-ta vila sau du-te in padure unde cred ca-ti este locul nu printre oameni .
2.4  RE: Bataie...... trimis de
(16 ian 2008, 18:22:57
daca eram eu in locul femeii, nu chemam politia, iti sunam la usa si ce pumni luai nu-ti mai trebuia tie muzica la ora 1 noaptea.Dute si munceste nu dormi ziua si noaptea asculti muzica, s-au parintii sunt la munca in strainatate , iar voi la mancati banii.Fraieri mai sunt!
3.   Vai de steaua vastra!!! trimis de
(16 ian 2008, 11:26:47
Mai dom'le Paiu, ia spune-ne si noua cum vine "au venit de urgenta la fata locului si i-a imobilizat pe tinerii nervosi"?

O mare problema are politia cu "agentii" lor si cu imobilizarea pe care vroiau ei sa o faca... Chiar daca tinerii ascultau muzica la maxim, puteau fi sanctionati a doua zi, a treia zi... Nu erau obligati sa deschida macar usa, daramite sa "fie imobilizati" si sa ii ia politia pe sus. Ce cauta politistul sa puna mana pe el? Tanarul respectiv va putea sa le faca si lor o plangere penala pentru abuz in serviciu, vatamare corporala si ar mai fi, nu vreau sa ii dau eu idei. Lasati-ne cu prostiile de genul "era cunoscut ca avand antecedente penale". Si ce? Sunt cumva cicumstante agravante? Nu ne mai aruncati rahaturi de astea in ochi si aveti grija ce scrieti pentru ca se deduce din acest articol faptul ca tanarul este intr-adevar vinovat, fara ca voi sa stiti ceea ce inseamna "impartialitate sau prezumtie de nevinovatie".
3.1  RE: Vai de steaua vastra!!! trimis de
(16 ian 2008, 13:51:10
Ba vaca proasta, in momentul in care individul a inceput sa injure si sa ameninte politaii au trecut la masuri mai dure. Ce trebuiau sa faca? Sa-i lase pe dracii aia sa deranjeze tot blocul pina a doua zi? Daca vii seara acasa rupt de oboseala si nu poti inchide un ochi pina a doua zi, cum te-ai simti. Probabil ca dupa numai citeva minute de galagie te duci la usa idiotilor cu un par de baseball. Si daca vrei sa stii, sunt obligati sa deschida usa.
3.2  RE: Vai de steaua vastra!!! trimis de
(16 ian 2008, 16:01:08
bai gion lasa ca o sa ajungi si tu si o sa te deranjeze cineva si o sa vina politia si o sa-ti spuna ca il va potoli a doua zi cu o amenda. Dar pe moment poate sa te deranjeze in continuare ca tu nu te superi. minte de papagal abia astept sa te pui in situatie unui locatar deranjat
3.3  RE: Vai de steaua vastra!!! trimis de
(16 ian 2008, 20:56:58
sa asteptam sa ii omoare pe politisti ca o sa le dea amenda "maine"... ai auzit de gradualitatea folosirii fortei puteau sa ii si incatuseze sa ii tavaleasca si p jos aveau dreptul asta... vai de steaua ta desteptule ...daca ti ar sari unul la gat si ar veni politia ai astepta sa ii faca dosar peste un an si sa ii dea amenda "maine" nu?:)))

4.   Politia?! trimis de
(16 ian 2008, 12:03:38
in cazul de mai sus au dat dovada de exces de zel, dar sa va dau un ex. trait pe propria piele

"Intr-o sambata seara, la mijlocul lunii septembrie2007, m-am trezit la 11,30 noaptea si am simtit miros de fum.In baie, hol si bucatarie era un fum gros si innecacios.M-am speriat, si am coborat la vecinul de jos, care este bolnav psihic si la care mereu se adapostesc oamenii strazii.Bineinteles ca nu a deschis, asa ca am sunat la politie. Au venit doi baietasi, cam suparati ca i-am deranjat pt. un nebun. Si au batut la usa, a deschis un individ (nu vecinul), mort de beat, iar din casa iesea fum ca la nebuni: facusera foc in mijlocul camerei din hartiii sa se incalzeasaca.Au stins focul si apoi l-au luat la intrebari pe necunoscut. Ce sa va spun? iNTREBARI DE COPII MICI si raspunsuri pe masura. Buletin nu avea tipul si a dat un nume si o adresa aiurea, politistii au fost multumiti, l-au scos afara si i-au spus sa nu mai apara pe acolo si sa-i mai deranjeze vecinii cu reclamatii. Atat
4.1  RE: Politia?! trimis de
(16 ian 2008, 13:43:37
si dupa parerea ta ce-ar fi trebuit sa faca "baietasii"????????

au stins focul.........

trebuia sa chemi pompierii daca tot ai vazut fum
5.   GHIOANE.....debitezi prostii de numa !!! trimis de
(16 ian 2008, 12:03:41
habar n-ai ce ...trancanesti !!

tre sa fii ...jigodie mare . dupa felul cum...gandesti .

habar n-ai de lege si pe deasupra mai induci si in eruare pe altii.

politia avea.... DREPTUL SA INTERVINA !!
6.   =)) trimis de
(16 ian 2008, 12:07:57
Fratii tractoristi is asa de bengosi incat se trag de barba cu politistii? Asta e ceva nou...
6.1  RE: =)) trimis de
(16 ian 2008, 18:18:34
bai hahalelelor ii stiu stiu si eu pe ciobanii astia...unul mai prost ca altul, si chiar mai prosti decat mine... ha ha hah ha...striga tractoristii pe sala ca ei au venit din italia, si acuma lumea ii apara...parnaia sa te manance fraiere...ca asta meriti pt ultraj...cat despre drogatul ala mic...vai de capul lui...sunteti niste tractoristi prosti
7.   Politia- continuare trimis de
(16 ian 2008, 12:08:43
Deci, eu si copiii putem muri in casa asfixiati din cauza unor nebuni si ei, " baietii " fusesera deranjati de la un poker?! Si asta nu a fost prima reclamatie facuta la respectiva adresa dintr-un bloc de garsoniere din Gura Humorului...

Masuri? NICI UNA !

Eu inteleg ca omul e bolnav psihic, dar are o familie in oras, care ar putea lua niste masuri pentru el , si nu sa-l lase la cheremul oamenilor strazii. Si politia ar trebui sa faca ceva, nu?

7.1  RE: Politia- continuare trimis de
(16 ian 2008, 16:05:10
scimba legislatia ca nu doar politia o face ci oamenii alesi de tine

acum stii ce ai de facut si atunci nu o sa mai fie nebuni pe scara la tine

8.   :)) trimis de
(16 ian 2008, 12:12:36
chair mor de ras....sa aflu k fratii iluca au sarit la bataie la politisti..:))))da ala mijolociu nu era?:))))
9.   :)) trimis de
(16 ian 2008, 12:13:28
chair mor de ras....sa aflu k fratii iluca au sarit la bataie la politisti..:))))da ala mijolociu nu era?:))))
10.   RASU-PLANSU' trimis de
(16 ian 2008, 12:44:01
CAM GRAV CA IN TZARA ASTA INCA SE INTAMPLA ASA CEVA, CAT OR FI POLITISTII DE ZEVZECI, TOTUSI.......
11.   DE CE////// trimis de
(16 ian 2008, 12:53:48
Oare de ce sa ajuns aici, sunt foarte tineri,ei nu au parinti, si ce fac ei, muncesc asta din start ca [nu]...dar in schimb fac mult rau.....
12.   Vrem Foto:)) trimis de
(16 ian 2008, 14:57:40
Foto cu politistii batutzi dc nu punetzi:)))
13.   Adevarul trimis de
(16 ian 2008, 15:05:52
problema se pune asa..tanarul a zis ca nu va da muzica mai incetu..si prefera sa plateasca amenda pe loc..doar sa l lase in pace..dupa a zis k se duce sa dea muzica mai incetu dar politistii l au bruscat..si au inceput sa l loveasca..venind fratele mai tanar a vazut k fratele era pus jos si lovit de politisti..a sarit in apararea lui...dupa care au aparut "mascatii" si s a ajuns unde s a ajuns..sa nu se inteleaga gresit..politistii au lovit primii..desi traim in romania..se pare ca un politist are voie sa loveasca o persoana anume pt ca a refuzat sa dea muzica mai incet..iar apoi..tinerii dusi la sectie..au fost luati la bataie foarte crunt..primint un tratament..cu totul nepotrivit..cu catusile puse..primind lovituri..neimaginate..nu consider ca politia ar trebui sa actioneze asa..astept alte pareri..
13.1  RE: Adevarul trimis de
(16 ian 2008, 15:32:11
vrei pareri? ar trebui politistii astia cacaciosi sa va rupa boasele " incetu" asa cum zici tu bai analfabetule...si sa vi le de sa le mincati.
13.2  RE: Adevarul trimis de
(16 ian 2008, 16:11:18
ba anonimule au fost tot timpul filmati dovedeste ca au fost batuti ca pol iti dovedeste prin filmare video ar trebui sa cam taci

13.3  RE: Adevarul trimis de
(16 ian 2008, 23:14:02
ar trebui sati rup eu tie boasele wa cretinule....comentezi ji tu asa sa te afli in treaba...mm de ratat
14.   Legea trimis de
(16 ian 2008, 15:29:58
In lege este scris ca nimeni nu are dreptul sa intre in casa cuiva deacat cu acceptul acestuia(acesteia) intre orele 23 si 6.
15.   No coment trimis de
(16 ian 2008, 16:17:31
Incerc sa mi explic cum a fost necesara interventia mascatilor ptr,un ciuri-buri de 16 respectiv19....
16.   ..... trimis de
(16 ian 2008, 16:42:51
HALAICU HALAICU HALAICU HALAICU HALAICU HALAICU HALAICU HALAICU HALAICU HALAICU HALAICU HALAICU HALAICU HALAICU HALAICU HALAICU HALAICU HALAICU HALAICU HALAICU HALAICU HALAICU HALAICU HALAICU .........
17.   Vin tractoristii trimis de
(16 ian 2008, 16:47:07
asta e politia mereu in slujba cetateanului.unde ai vrut sa mearga mascatii,acolo unde isi impart spagile.politia romana{militia}este fabrica de infractori la cerere.iar voi babalicilor fara somn izolativa locuintele fonic.saracii de voi ce ati construit epoca de aur sunteti surmenati,inapoi la plugul copilariei
18.   .. trimis de
(16 ian 2008, 16:56:48
zorro ai grijja vorbeste frumos..ca eu n am jignit pe nimeni aici..si uitate la scrisul tau si dupa fa ma analfabet..si tu lkjlk imi este prieten acea persoana..si am avzut ce urme are..si nu stiu ce motiv ar avea sa minta ca si a luat bataie..tu crezi ca camerile alea au mers de seara pana dimineatza cat au fost retinuti?...inca ceva..fratele cel mare a fost luat la bataie..cand i a zis fratelui mai mic sa nu dea declaratzie fara avocat...:)
19.   Catre toti trimis de
(16 ian 2008, 17:24:53
am citit multe timpenii vis-a vis de acest articol si am tras o concluzie.Sunteti multi si prosti rau.Habar nu aveti un minim de legislatie si va ****i pe voi de mari smecheri.Doi cacacioasi ca astia trebuiau luati de bracinari si aruncati pe geam dar politistul proaspat angajat direct a zis ca aplica legea drept ca dovada s-a intamplat ceea ce s-a intamplat.
20.   La toti smecherii trimis de
(16 ian 2008, 18:23:37
invatati ma sa scrieti si apoi dati-va mari pe net ba, pardon pe blog
20.1  RE: La toti smecherii trimis de
(16 ian 2008, 23:11:55
ce stima in wa dobitocule...habar nu ai ce so intamplat...ejit ji tu pensionar cretin kre o dat de net...
21.   Pt voi trimis de
(16 ian 2008, 20:02:51
bataie cat incape in ciumetii si smecheri,ah de ce nu ma suparati ratatilor. toata stim pt. politie.
22.   Lume proasta trimis de
(16 ian 2008, 21:28:42
bah fratilor...toti ati inceput sa dati comentarii dupa un articol scris de politie cu mana lor...in romania , daca politia incepe sa te loveasca e ok....iar la urma tot noi suntem aia care suntem anchetati pt ultraj...si nu mai credeti toate prostiile scrise pe blogu asta!!!!!!!
23.   Nu vorbitzi daca nu shtitzi trimis de
(16 ian 2008, 21:30:59
nu mai vorbitzi aiurea daca nu shtitzi nimic din cea ce sa intamplat !!!!!!!!!
23.1  RE: Nu vorbitzi daca nu shtitzi trimis de
(16 ian 2008, 23:33:33
Cel mai interesant raspuns!!!!!!:))))))....Asa am facut si eu de cateva ori.....:)
24.   Scoatei siguranta.... trimis de
(16 ian 2008, 21:36:19
eu ii scoteam siguranta de la tabloul principal si rezolvam problema fara politie:)))
24.1  RE: Scoatei siguranta.... trimis de
(16 ian 2008, 23:34:17
Cel mai interesant raspuns!!!!!!:))))))....Asa am facut si eu de cateva ori.....:)
25.   Unde nu'e cap, vai de picioare trimis de
(17 ian 2008, 05:14:57
Din pricina ca nu cunoaste legea, persoana in cauza nu-si da seama cat de mult il costa rabufnirea lui. Un mandat penal sta atarant de gatul lui toata viata. Oriunde ar mege, peste ani si ani, computerul il tine minte. Iar atunci cand vine vremea de recomandari si un serviciu mai bun...hopa-troa apare si penalul din record si, la coada cu el. Chiar si viitoarea lui nevasta/familie il va trata cu o oarecare suspiciune in pricina penalului.

Legea ii da tot drepul politistului sa conduca ancheta/show, el are dreptul sa imobilizeze pe cel suspectat, chiar mai mult, sa-l aresteze. Legea nu functioneaza "platesc amenda acum" pentru ca; pe locatarii din boloc nu-i intereseaza amenda ci, sa fie liniste la momentul respectiv. Politia comunitara nu ar trebui sa aiba dreptul sa bata noaptea la usa. Acest lucru trebuie facut numai de politisti autorizati. Iar armamentul pe care-l au in dotare este necesar tocmai pentru momente de felul acesta.

Muzica e viata mea, zice dl bricea
26.   Documentati va inainte de a vorbi aiurea trimis de
(17 ian 2008, 08:42:59
in ultimul timp am auzit de multe cazuri... cum ca politistii ar fi devenit agresivi din nimic....:| dar knd un politist incepe s dea in tine fara nici un motiv..? ce trebuie sa faci in momentul ala? ss stai?:) cine ar sta? si de ce? fiind "om al legii" ar trebui sa fie total impotriva violentei... eu stiu cum s au intamplat lucrurile spre diferenta de cei kre dau comentarii aiurea.nu stiti cum s au intamplat lucrurile...nu comentati:) tot ce se scrie in ziare de obicei este mult prea exagerat....si toti stim asta....

26.1  RE: Documentati va inainte de a vorbi aiurea trimis de
(17 ian 2008, 16:28:08
CE SA REPECTI MA?NISTE TARATURI .......VEZETI DE TREABA TA .....
27.   Oare de ce//////////////////////////////////////// trimis de
(17 ian 2008, 08:47:40
oare de ce s-a ajuns pana aici,pt.k sunt niste nerusinati si needucati.ar trebui sa respecte oamenii legiii.toti kre lovesc oamenii de lege sunt niste nerusinati.aveti grija ce faceti/
28.   Si mai simplu trimis de
(17 ian 2008, 10:28:36
sincer...citresc zi de zi monitorul pe net...sunt plecat din tara de 2 ani in SUA...aici daca cineva sare la bataie la un politist...poate sa isi ia adio de la maini si picioare....simplu...politisti sunt dotati....intervin prima data frumos....iar daca ai figuri de obosit in cap.......si sari la ei la bataie...poate sa te rupa in doua...legea este de partea lor....si au dreptul ca dupa ce tia vorbit frumos si tu daca faci scandal si mai ales sa sari la bataie...sa iti rupa si capul...dupa ce te bate...te trimite la mititica...unde o iei la bumbut...de la altii ...si uite asa din smecherul obosit care erai ajungi sa iti fie frica de tine insusi...deci..politia romana este prea cxretina...daca nu au fost in stare...sa imobilizeze doi rahati....fara nimic...si politia americana imobilizeaza tineri de varsta fraierilor astia doi.....care au pistoale....asa ca...nu e de mirare....sa o suga politia romana...si inca ceva..legile sunt aspre aici...de asta au scapat de vanmdalismul care era .
29.   Politisti de paie trimis de
(17 ian 2008, 11:00:51
de unde /?daca sunt condusi de jandasrmi ,ing mecanici,sudori,fara pregatire de politie,angajati politic ca nr.1 todirut .cine dansa pe mese in falticeni?=todirut,vine de la salubrizare si conduce profesionisti dupa cum il duce mintea!
30.   !!! trimis de
(17 ian 2008, 14:21:52
ce conteaza cum erau ei ...ce vb si ce faceau ? ...in seara respectiva nu au facut ceva pt care sa fie aproape omorati din bataie.........

sunt vecina lor si am vazut ce s`a intamplat.....

de doi ani stau singuri in casa si nu au facut mari probleme in scara...ca orice adolescenti au mai dat muzica tare ....[mai sunt inca cativa in scara care dau muzica la maxim si nu au fost batuti de jandarmi]..........in seara aia venise acasa tatal lor din Italia si din cate am inteles au baut putin toti 3 .....am auzit injuraturi si tipete pe scara si am ieshit la usa...pe scari erau urme de sange scupate de unul dintre politisti......baietii incercau sa explicee ce s`a intamplat dar politistii nu i`au lasat si i`au luat cu ei .....cand au ajuns in fata blocului cel mijlociu a incercat sa vb iar si politistii l`au izbit la pamant si jandarmii au inceput sa ii deea picioare in burta si pe unde apucau .....
31.   Continuarea trimis de
(17 ian 2008, 14:23:05
....vecinii au inceput sa strige la ei sa ii lase in pace,ca unul dintre ei este minor ...si au incetat abia cand cineva a spus ca vor fi dati la tv a 2`a zi si ca ii filmam ....politistii si jandarmii au inceput sa strige la noi sa ieshim afara daca avem ceva de obiectat [normal erau vreo 25on the phone ...pt ca tot erau amenintati ca sunt filmati au plecat toti ......TATAL LOR NU S`A IMPLICAT DELOC

a doua zi a venit politia si ne`a intrebat ce stim despre caz...daca vrem sa fim martori ...au spus ca situatia este grava si ca politistului agresat i s`a rupt mandibula

nu mi se pare normal ca pentru un baiat de 19 si unul de 16 sa vina mai bine de 20 dee polististi si jandarmi .......a incalcat legea? ..f bine..il legi si`l duci la sectie...nu il omori din bataie.....orice s`ar spune politia din romania este de 2 bani ...si asta se stie .
31.1  RE: Continuarea trimis de
(17 ian 2008, 18:45:54
dak tot zici k esti vecina cu ei ar tb sa stii k de la craciun baietzelu ala mai mic pe care il aperi se tine numai de showri....si nu asa oricum....cu urlete de oameni nebuni...cu batai si izbituri in casa....si asa mai departe....lumea s-a cam saturat si de aia s-a ajuns unde s-a ajuns.si ar mai fi tb sa stii k mai este lume pe scara aia kre a fost martora la TOT ce s-a intamplat....si baieteii tai au deschis usa injurand....si tot ei sunt aia kre au dat primii...incat i-au rupt mandibula lu` ala....si nu si-ar fi luat-o pe coaja dak nu faceau asta....pana sa vina echipa de interventie...din cate stiu eu nu aveau nici o urma spre deosebire de politist...si sa fim seriosi....dak un coleg de-al tau isi lua bataie in misiune...tu n-ai fi bagat batia in ei?get real.....sunt niste poame bune baieteii tai

32.   Romania de kkt trimis de
(17 ian 2008, 15:09:41
politie de **** in Romania asta pierduta.....si voi acestia de la monitorul nici nu stiti sa scrieti un articol........scrieti in plm adevaru.........SI BINE A FACUT BAIATU CA LE-A DAT PESTE CAP POLITISTILOR PT CA MERTIA !!!!
33.   !!!!!!!!!!!! trimis de
(17 ian 2008, 18:33:45
ma bucur ca mai sunt si oameni care ii inteleg pe cei doi .... nu mai vorbitzi aiurea daca nu stitzi nimic ....... tineti cu politia chiar daca nu stitzi ce fac acestia pentru a iesii totul in favoarea lor !!!!!!!!!!!!!!! iar fratele mic nu a facut altceva decat sa isi apere fratele de pumnii "politistilor"!!!!!!!
34.   Despre articole in general trimis de
(17 ian 2008, 18:40:13
pai sa o luam asha dak nu ai fost la fatza locului shi nu shtii ce sa intamplat de ce te mai apuci sa mai comentezi aiurea pt un artiocl de ****confused
35.   !!! trimis de
(17 ian 2008, 22:31:02
JUST ME .......TOATA VACANTA AM FOST TREZEITA DE LA ORA 7 DE UN VECIN CARE DADEA MUZICA LA MAXIM .... si peste toti sunt adolescenti care de craciun fac show`uri...mai ales ca cei doi erau singuri acasa..........si indiferent ce au facut .....care este datoria politiei??? sa ii bata pe ceilalti pana nu mai pot???

au gresit in fata legii ....ii duci la sectie....ii inchizi ...nu pui 20 de jandarmi sa ii bata

si nu sunt "baietii mei " ....nu le iau apararea...nu trebuia sa reactioneze asa

dar politia nu si`a facut datoria cum trebuie .....politia trebuie sa faca dreptate si sa dea exemplu ....
36.   Respect fratii Iluca trimis de
(18 ian 2008, 18:36:56
:)) wa hai batem toata sectia de politie bagativa****
37.   A trimis de
(18 ian 2008, 18:44:49
plm de copii dubiosi! is prea tari astia 2...incepand de azi ei sunt zeii mei..sau ai vostrii ca voi ii RESPECTATI ca sunt prea tari.. si ca dupa 1 sau 2 beri au dat muzica la maxim si au batut cativa politisti! sa le ridicati statuie in fata casei de culturawinking...
38.   A trimis de
(18 ian 2008, 18:47:19
aa...ps...cand se intampla ceva najpa , Romania e de ****.....e de **** ca sunt oameni ca astia care o fac de ****....:))
39.   Toti oamenii de rand sunt de vine trimis de
(18 ian 2008, 19:33:57
nu respect pe nimeni ...nu iau apararea nimanui ....nu sunt "baietii mei" ....si am incercat sa fiu obiectiva........mi`am spus parerea ......nu putem sa ne schimbam daca cei care ne conduc nu se schimba si nu respecta ei legile ...........a furat? f bine...ii pui catusile si il duci la sectie...a omorat? ..la fel ....a incalcat legea? ..la fel ........s`au batut? la fel ..........si in cazul lor ce au facut? ..."pai cum sa deda cineva intr`un politist.........chemati repede 20 de jandarmi ..pt ca 5 politisti nu fac fata cu 2 baieti unul de 16 si unul ded 19 .......aduceti fratilor toti jandarmii din suceava pt doi pusti .........ca ei ...barbati de peste 30 ded ani nu fac fata ...........si cand ajungeti aici .....nu ii legati ...pt ce? ...cum a sa dea intr`un politist?????? .......trantiti`l la pamant si bagati picioare si pumni in el pana nu mai stie de el "

..cat de coreti sunt politistii in tara astahappy .....da..politisti ...aia pe care noi trebuie sa ii respectam
40.   Dasdasas trimis de
(18 ian 2008, 21:53:55
asta e romania .. tara in care cea mai respectata lege este legea junglei .... nu shtiti nu comentatzi !!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pilaf cu pipote de pui 6 porţii - 70 minute 350g orez400g pipote de pui2 cepe2 morcovi2 ardei graşi100ml ulei1 leg. pătrunjel± sare, piper Fierbeţi pipotele de pui în 2 l apă sărată, după 30 de minute scurgeţi-le de apă (apa păstraţi-o), tăiaţi-le... Citeşte