Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 ian 2008 - Anul XIII, nr. 12 (3693)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

I N F O F L U X

Ştiri din administraţia publică locală

  • „Nu suntem mulţumiţi de stadiul lucrărilor din programul de reabilitare a reţelelor de alimentare cu apă SAMTID, cu toate că faţă de toate celelalte administraţii locale din judeţ, implicate în proiect, la Fălticeni lucrările sunt cele mai avansate”, declară primarul Vasile Tofan. Municipalitatea este convinsă că, până la sfârşitul lunii iulie 2008 termenul extins al proiectului, în Fălticeni vor fi realizate toate lucrările din bugetul de 1,5 milioane de euro, branşamente şi montare de apometre pentru 2275 de metri liniari pe străzile Mihai Eminescu, Armatei, Filaturii, Revoluţiei, Sucevei şi alei în cartierul 2 Grăniceri. De asemenea sunt prevăzute şi lucrări de reabilitare la cele trei staţii de captare ale apei. Municipalitatea solicită şi lucrări suplimentare de 1200 de metri liniari pe străzile Sucevei şi Sergent Sava.
  • Contribuabilii persoane juridice din Fălticeni care nu şi-au reevaluat clădirile după data de 1 ianuarie 2005 au termen până la data de 31 martie 2008 să se prezinte la Serviciul Taxe şi Impozite locale din cadrul Primăriei Fălticeni pentru clarificarea situaţiei. În caz contrar se va stabili automat, potrivit legislaţiei în vigoare, o cotă de impozitare de 10% din valoarea contabilă a clădirilor. În această situaţie sunt în prezent 90 de contribuabili persoane juridice care au fost înştiinţaţi în scris despre această obligativitate.
  • Circa 180.000 de lei noi s-au strâns până ieri la bugetul municipalităţii din impozitele datorate de contribuabilii fălticeneni în 2008. Potrivit Serviciului de Taxe şi Impozite din Primăria Fălticeni, la ghişeele de plată se prezintă zilnic, în medie 100 de contribuabili. Majoritatea persoanelor fizice îşi plătesc integral obligaţiile pentru a beneficia de bonificaţia de 10%.
  • Asociaţiile familiale, persoanele fizice şi administratorii de spaţii comerciale şi de taxi, au termen limită data de 31 ianuarie pentru vizarea autorizaţiilor de funcţionare. Serviciul Administrativ Control din cadrul Primăriei Fălticeni ne-a declarat că acţiunea de vizare a autorizaţiilor este în grafic iar cei peste 1600 de agenţi economici vizaţi îşi cunosc obligaţiile de început de an.
  • Primăria Municipiului Fălticeni a fost ieri gazda unei noi acţiuni culturale. Casa de Cultură Fălticeni a organizat cu prilejul aniversării a 158 de ani de la naşterea poetului Mihai Eminescu, spectacolul de muzică şi poezie „Numai poetul, ca pasăre ce zboară”. O acţiune similară a fost organizată şi în cadrul Clubului Copiilor şi Elevilor din Fălticeni de cercul de jurnalism.

(Informaţiile sunt furnizate de serviciile specializate ale primăriilor)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ştiri din administraţia publică locală.
 Vizualizări articol: 5359 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Ştiri din administraţia publică locală3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pilaf cu pipote de pui 6 porţii - 70 minute 350g orez400g pipote de pui2 cepe2 morcovi2 ardei graşi100ml ulei1 leg. pătrunjel± sare, piper Fierbeţi pipotele de pui în 2 l apă sărată, după 30 de minute scurgeţi-le de apă (apa păstraţi-o), tăiaţi-le... Citeşte