Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 ian 2008 - Anul XIII, nr. 12 (3693)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Păcuraru: Este un subiect inventat, sunt pe listă în acest lot pentru că sunt persoană politică

Miercuri, 16 Ianuarie 2008 (16:55:41)

Ministrul Muncii, Paul Păcuraru, a declarat, miercuri, că acuzaţiile de corupţie la adresa lui sunt un "subiect inventat", apreciind că este pe listă, în "lotul" celor opt pentru care preşedintele Traian Băsescu a cerut începerea urmăririi penale, pentru că este persoană politică. 
  Păcuraru a mai spus că scopul acestui scandal este clar şi că se doreşte să se arate că "există un singur om bun şi un singur partid bun, restul este rău, negru".

În opinia lui Păcuraru, România se află în campanie electorală permanentă, iar autorităţile, în loc să se ocupe de problemele importante pe care le are ţara, îşi consumă energia pe "simple făcături".

"Este păcat că în loc să ne ocupăm de problemele importante pe care România le are - salarii, pensii, buget, absorbţia fondurilor -, noi ne consumăm timpul cu prisosinţă pe o serie de aspecte care sunt simple făcături", a adăugat ministrul Păcuraru.

Totodată, Păcuraru a apreciat că lupta împortriva corupţiei este foarte importantă, inclusiv pe plan politic sunt multe de clarificat şi de aceea "nu este nevoie să inventăm subiecte"

În legătură cu acuzaţiile de corupţie care îi sunt aduse şi pentru care preşedintele Traian Băsescu a cerut, miercuri, ministrului interimar al Justiţiei, Teodor Meleşcanu, declanşarea procedurilor legale pentru urmărirea penală atât în cazul său, cât şi în cazul altor şapte foşti miniştri, Păcuraru a spus că acesta este "un subiect inventat.

"În calitate de persoană politică sunt pe listă, sunt în acest lot. În plan personal, mă bucur, pentru că mă deranja că din septembrie până acum plana o suspiciune legată de acte de corupţie, dar în viaţa mea nu am făcut nicio infracţiune, nu am călcat în nicio instanţă, nu m-a reclamat nimeni", a adăugat Păcuraru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Păcuraru: Este un subiect inventat, sunt pe listă în acest lot pentru că sunt persoană politică .
 Vizualizări articol: 606 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Păcuraru: Este un subiect inventat, sunt pe listă în acest lot pentru că sunt persoană politică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pilaf cu pipote de pui 6 porţii - 70 minute 350g orez400g pipote de pui2 cepe2 morcovi2 ardei graşi100ml ulei1 leg. pătrunjel± sare, piper Fierbeţi pipotele de pui în 2 l apă sărată, după 30 de minute scurgeţi-le de apă (apa păstraţi-o), tăiaţi-le... Citeşte