Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 ian 2008 - Anul XIII, nr. 12 (3693)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană: Vreau ca alegerile din 2008 să spulbere falsul mit că PSD nu poate câştiga marile oraşe

Miercuri, 16 Ianuarie 2008 (17:36:03)

Preşedintele PSD Mircea Geoană şi-a exprimat, miercuri, la Slatina, dorinţa ca alegerile locale din cursul anului 2008 să spulbere “falsul mit” potrivit căruia PSD nu poate câştiga primăriile marilor oraşe, inclusiv Bucureştiul.
  “Vreau ca alegerile din 2008 să spulbere falsul mit că PSD nu poate câştiga marile oraşe, inclusiv Bucureştiul, oraşe ale căror primării nu le-a deţinut niciodată”, a declarat preşedintele PSD Mircea Geoană la Slatina, potrivit unui comunicat remis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, de PSD.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, preşedintele Senatului, Nicolae Văcăroiu, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Dan Mircea Popescu, vicepreşedinţii Ion Toma, Liviu Dragnea şi Victor Ponta, preşedintele TSD, Nicolae Bănicioiu, precum şi parlamentari din judeţele Dolj, Olt, Mehedinţi, Vâlcea şi Gorj s-au aflat, miercuri, în Slatina, pentru a participa la un dialog intern cu reprezentanţii regiunii de dezvoltare sud-vest Oltenia, pentru pregătirea alegerilor locale şi a Consiliului Naţional din februarie.

În acest context, Mircea Geoană le-a transmis social-democraţilor faptul că obiectivul principal pentru 2008 al PSD este câştigarea alegerilor locale, dar şi a celor parlamentare şi a celor prezidenţiale în 2009.

Potrivit comunicatului citat, preşedintele PSD a mai spus că ţinta politică, ideologică şi strategică a social-democraţilor rămâne partidul prezidenţial al lui Traian Băsescu. De asemenea, liderul PSD a arătat că lansarea candidaţilor PSD pentru primăriile oraşelor mari trebuie să se facă şi cu oferta lor electorală, care să fie inclusă în oferta regională şi naţională.

Totodată, liderul PSD a mai spus că, în opinia sa, o ţară aflată în scandal permanent nu poate fi condusă şi nici nu are cum să progreseze.

„Nu poţi să conduci o ţară cu scandaluri şi dosare. Acest om care a condamnat comunismul şi securitatea, aplică metode comuniste şi securiste”, a mai spus liderul social-democrat, care a avertizat asupra apariţiei „norilor negri pe cerul economiei româneşti, ca rezultat al eşecului guvernării de dreapta din ultimi trei ani”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană: Vreau ca alegerile din 2008 să spulbere falsul mit că PSD nu poate câştiga marile oraşe .
 Vizualizări articol: 709 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană: Vreau ca alegerile din 2008 să spulbere falsul mit că PSD nu poate câştiga marile oraşe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pilaf cu pipote de pui 6 porţii - 70 minute 350g orez400g pipote de pui2 cepe2 morcovi2 ardei graşi100ml ulei1 leg. pătrunjel± sare, piper Fierbeţi pipotele de pui în 2 l apă sărată, după 30 de minute scurgeţi-le de apă (apa păstraţi-o), tăiaţi-le... Citeşte