Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 ian 2008 - Anul XIII, nr. 12 (3693)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vasile Tofan – Primarul Municipiului Fălticeni

Activitatea sportivă trebuie susţinută

Fotbalul fălticenean are doar probleme de înţelegere a fenomenului!

Returul pentru Clubul Sportiv Juventus Fălticeni începe sub auspicii pozitive. Va fi reluată activitatea fotbalistică cu eforturi atât din partea patronului echipei, domnul Costică Tudosă, cât şi din partea administraţiei publice locale, din partea Consiliului Local Fălticeni.

Sperăm într-o evoluţie mult mai bună a echipei în retur, părerea mea personală este că în turul campionatului echipa a evoluat mult sub posibilităţi, şi ca valoarea lotului de jucători şi ca susţinere din partea patronului şi a administraţiei publice locale.

Eu sunt convins că echipa o să-şi revină şi împreună primărie, club, vom reuşi să revigorăm activitatea fotbalistică.

Un lucru benefic pentru fotbalul fălticenean este acela că vin din urmă tineri, copii talentaţi care trebuie puşi în valoare.

Cred că în următorii ani vor exista şi de la Fălticeni câţiva jucători tineri care promit astăzi foarte mult.

Atunci când am preluat conducerea administraţiei fălticenene, practic activitatea sportivă era abandonată, în special fotbalul. Cele două stadioane erau în paragină şi am făcut eforturi pentru a le aduce în condiţii de funcţionare.

Mai avem multe de făcut la baza materială dar uşor, uşor sperăm să reuşim să mai facem investiţii şi dincolo de dorinţa mea personală şi a iubitorilor de fotbal din Fălticeni, era păcat, cu asemenea dotare materială, să nu mai existe o echipă de fotbal la Fălticeni, Fălticeniul având o tradiţie aparte în ceea ce priveşte sportul în general şi fotbalul în particular.

Lucrul îmbucurător pentru mine este faptul că au fost atraşi în activitatea fotbalistică mulţi copii, tineri dornici să facă performanţă, dar cel mai important, în primă instanţă, este că cei mici se îndreaptă spre sport, o alternativă clară în ceea ce este statul în faţa calculatorului, discoteca sau alte preocupări, şi fotbalul într-un cadru organizat va aduce în cele din urmă rezultate. Este adevărat pentru aceasta este nevoie şi de o importantă susţinere financiară.

Din discuţiile pe care le-am avut cu domnul Costică Tudosă, un sufletist în ce priveşte fotbalul, vrem să extindem suportul financiar pentru club, căutând în viitor şi alţi sponsori care vor dori să vină alături de echipă, mediul local de afaceri şi nu numai. Obţinând rezultate, cred că vom reuşi să aducem în număr din ce în ce mai mare publicul la stadion, să constituie pe zi ce trece o atracţie cât mai mare pentru copii.

La Fălticeni există o tradiţie în ceea ce priveşte fotbalul, au fost cândva rezultate foarte bune, chiar se ajunsese şi la o echipă de prima ligă.

Nu ne putem permite acest obiectiv astăzi, ţinând cont de resursele financiare, dar activitatea fotbalistică şi sportivă în general fiind abandonată la Fălticeni, nu a fost simplu a relua din nou şi, ca orice început, este dificil.

Încercăm să venim alături de mişcarea sportivă şi nu numai alături de fotbal şi, împreună cu Ministerul Învăţământului, cu Inspectoratul Judeţean Şcolar vom demara un proiect pentru construirea unui campus sportiv în vecinătatea stadionului „Nada Florilor”, în parc, pentru a extinde sportul fălticenean la nivel juvenil şi pe alte discipline sportive.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Activitatea sportivă trebuie susţinută.
 Vizualizări articol: 11286 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Activitatea sportivă trebuie susţinută0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pilaf cu pipote de pui 6 porţii - 70 minute 350g orez400g pipote de pui2 cepe2 morcovi2 ardei graşi100ml ulei1 leg. pătrunjel± sare, piper Fierbeţi pipotele de pui în 2 l apă sărată, după 30 de minute scurgeţi-le de apă (apa păstraţi-o), tăiaţi-le... Citeşte