Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 ian 2008 - Anul XIII, nr. 12 (3693)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ministerul Public: Parchetul a protejat datele personale referitoare la Norica Nicolai

Miercuri, 16 Ianuarie 2008 (16:33:24)

Biroul de presă al Ministerului Public a comunicat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că instituţia a protejat datele personale ale fostului procuror Norica Clinci (Nicolai), referindu-se la acuzaţiile acesteia conform cărora a făcut publice date despre tatăl său.
  Senatorul PNL a mai arătat că Parchetul General (actualul Parchet al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie-n.r.) a încălcat legea atunci când a făcut publice date privitoare la tatăl său şi a spus că îl va sfătui pe acesta să nu acţioneze în judecată Parchetul "din respect pentru justiţie".

Ministerul Public a comunicat doar numele tatălui Noicăi Nicolai şi ocupaţia acestuia.

Contactat de MEDIAFAX în legătură cu acuzaţiile senatoarei liberale, Ministerul Public a comunicat următoarele: "Doamna Norica Nicolai nu a precizat ce informaţii din dosarul aflat în arhiva Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie nu trebuiau furnizate, ca urmare a solicitărilor formulate de mass-media în baza Legii privind liberul acces la informaţii de interes public. Parchetul a protejat datele personale referitoare la doamna Nicolai".

Vicepreşedintele PNL Norica Nicolai a respins, miercuri, acuzaţiile care i s-au adus în legătură cu dosarul profesional, ea precizând că nu a arestat şi nu a încarcerat ilegal nicio persoană, neavând ce să-şi reproşeze.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministerul Public: Parchetul a protejat datele personale referitoare la Norica Nicolai.
 Vizualizări articol: 723 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ministerul Public: Parchetul a protejat datele personale referitoare la Norica Nicolai0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pilaf cu pipote de pui 6 porţii - 70 minute 350g orez400g pipote de pui2 cepe2 morcovi2 ardei graşi100ml ulei1 leg. pătrunjel± sare, piper Fierbeţi pipotele de pui în 2 l apă sărată, după 30 de minute scurgeţi-le de apă (apa păstraţi-o), tăiaţi-le... Citeşte